2015 Şubat Anneleri

öncelikle hayırlısı olsun ama elbette başka bankaya da sor yıllar geçiyor inşallah denk gelir ve ev sahibi olursun
Saol canım
Yuksekde gozum yok.herkes gıbı ılle bahcelı olsun.mustakıl olsun vs demedım.kıradan kurtuluyum yetrr dıyorum sadece .aza tamah etmeyen çoguda bulamazmış ama bız bu gıdısle azıda bulamıycaz

Saol canım
Yuksekde gozum yok.herkes gıbı ılle bahcelı olsun.mustakıl olsun vs demedım.kıradan kurtuluyum yetrr dıyorum sadece .aza tamah etmeyen çoguda bulamazmış ama bız bu gıdısle azıda bulamıycaz
sağlık, huzur olsun Allah denk getirir inşallah

fyz35 canım Azra hep blw mi yapıyor yoksa sen yediriyor musun? Ya sanki bu soru daha önce sordum sana ama hatırlamıyorum kusura bakma sorduysam :)
Can'ım yeni gördüm k. Bakma
Genelde blw çünkü o kadar alıştı ki ben verince yemiyor
Sadece çorbasını ben veriyorum onda bile kaşığı tutup ağzına götürüyor çünkü çatalıyla bişey yedimi batırıp veriyorum kendi ağzına götürüyor veya kahvaltıda pankek omlet ne varsa elinde yiyiyor
Niye sordun ki Can'ım senin ki istemiyor mu kendi yemek

Haşlanmış yumurtaya Azra da tepki vermeye başladı severek yiyen çocuk reddediyor bende omlet yapıyorum veya pankek Nasıl olsa onun içine de koyuyorum diye takmıyorum ama isterim sade haşlanmış yesin bide anne sütünü ben sanırım 500 ml veriyorum belki de daha fazla

Saol canım
Can'ım şimdi okudum kredi olmamış hayırlısı olsun bakarsın diğer banka verir gönlünü ferah tut olmazsa da hiç üzülme huzurun olsun yeter bunda da vardır bi hayır de geç

Kızlar bir mutluluğumu sizinle paylaşmak istiyorum..
Benim kızın uyku düzeni çok bozuktu daha doğrusu düzen falan yoktu.4 aylık olduğundan beri saat başı kalkardı.gecede 8 9 defa kesin kalkardı.çok hareketli olduğu için her döndüğünde uyanırdı yüzüstü sırtüstü bütün gece dön babam dön uyuyamazdı. Gündüz yarım saat ayağımda sallardım anca 40 dk uyurdu.ta ki bir hafta öncesine kadar.
kızım grip oldu ve 2 gün hiç uyuyamadı doğru düzgün.vee bu 2 günün sonunda noldu anlamadım kızım uyumayı öğrendi.gece 11 de beşiğinde sallıyorum uyuyor sabah 10 buçukta kalkıyor.gece sadece 2 defa uyanıyor.ve deli gibi hareketli yatmıyor.gündüz yine beşiğinde saat 2 de yatırıyorum 3 buçuk ta kalkıyor.akşam 6 da yatıyor 7 de kalkıyor.kurulu saat gibi 1 haftadır böyle.inşallah hep böyle kalır.hasta olunca bebeklerin huyu değişirmiş ya bizimki iyi yönde değişti :)

Birde iştahsızlık problemi olanlar d vitamini yerine polivit verebilirsiniz dehşet iştah açıyor :)
Kızımın kanı demiri çok düşüktü Dr polivit verdi. Zaten iştahlıydı şimdi semiriyo herşeyi.geçen ay 9.700 dü bu ay 10.400 olmuş.sonra Dr bana kızıyor şişko bu diye

Sen cilginsin ama çok tatlisin :))

Günaydın.ilaca baktimda paraben var içinde.bi zararı olur mu ki.dayasam 3 üne birden.litchi de gitti.sorardım.

Yok canım ne kusuru. Tuna bu ara iştahsız. Azrayla kiloları ve iştahları birbirine yakun olunca bi sorayım dedim. Maşallah azraya

Can'ım bana balık köftesi yapmıştın ya tarifini yazar mısın ? Kendimize de yapsam güzel olur mu biz pek balık yemeyiz de maksat çocuk yesin
Tabiki. Baharat eklayince bizde yiyebiliriz. Somonu önce yağsız tavada önlü arkalı mühürledim sonra haşladım. Haşlanmış patates yumurta maydanoz ve irmik ile yoğurdum. Baharat at sen azıcık yağda pişirdim.

Ben hiç pişirmedim somon Nasıl pişer onu bile bilmem bakalım denicem bu arada bak benimki kahvaltısında poğaça yiyiyor

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 72
Günaydın.ilaca baktimda paraben var içinde.bi zararı olur mu ki.dayasam 3 üne birden.litchi de gitti.sorardım.

Gğnaydın.Aslında 2 yaşından küçükler kullanmamalı yazıyor benimde aklıma takıldı.Dr a sordum kanı çok düşük vitamin eksikliğinden olur bu kadar düşük olması polivitte çoğu vitamin var dedi veriyorum bende.kanı 9.5 çıktı.
annem de bize verirmiş iştahsız olduğumuz zaman

Benimki de çok iştahsız canım hiçbişey yemiyor kanı da sınırda kan ilacını kullanmıyorum zaten d viti de kullanmıyorum ben de vermeyi düşündüm şimdi bu ilacı günde kaç damla veriyorsun canım nasıl veriyorsun

Canım netten baktım da prospektüsünde yazıyor kullanım şekli 3 ay-1 yaş arası çocuklarda 1 ölçek yazıyor kullanılıyormuş yani 2 yaş altı için

D vitamini neden vermiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…