Saol canımöncelikle hayırlısı olsun ama elbette başka bankaya da sor yıllar geçiyor inşallah denk gelir ve ev sahibi olursun
sağlık, huzur olsun Allah denk getirir inşallahSaol canım
Yuksekde gozum yok.herkes gıbı ılle bahcelı olsun.mustakıl olsun vs demedım.kıradan kurtuluyum yetrr dıyorum sadece .aza tamah etmeyen çoguda bulamazmış ama bız bu gıdısle azıda bulamıycaz
Can'ım yeni gördüm k. Bakmafyz35 canım Azra hep blw mi yapıyor yoksa sen yediriyor musun? Ya sanki bu soru daha önce sordum sana ama hatırlamıyorum kusura bakma sorduysam :)
Haşlanmış yumurtaya Azra da tepki vermeye başladı severek yiyen çocuk reddediyor bende omlet yapıyorum veya pankek Nasıl olsa onun içine de koyuyorum diye takmıyorum ama isterim sade haşlanmış yesin bide anne sütünü ben sanırım 500 ml veriyorum belki de daha fazlaSelam kızlar ne güzel kahvaltılar yemekler veriyorsunuz bebelerinize maşallah. Tuna da iştahsızlık had safhada. Artık haşlanmış yumurta görmek istemiyor sanırım, bende Elmalı pankek yapıyorum bi onu severek yiyor. Dün köfte yaptım hiç yemedi. Bide öğün sırasını değiştirdim artık sabah on buçuk gibi meyve yiyordu artılk çorba veriyorum. Çünkü öğlen ben emzirip uyutuyorum iki iki buçuğa kadar doğru düzgün bişey yememiş oluyor. Çünkü artık sütüm yok denecek kadar az. Aranızda günde 500ml anne sütü verebilen var mı?
Bide bişey soracam size, hep mama sandalyesinde mi yediriyorsunuz? Ben akşam öğününü oyun oynarken yediriyordum daha kolay yiyor diye ama böyle de hep peşinden koşuyor gibi oluyorum ve bunu hiç istemiyorum. Alışkanlığa dönüşür mü?
Bu arada halsizliğin sebebi çıktı üst dişi geliyor. Gördüm bugün beyaz olmuş diş yeri. İnşallah kolay çıkar. Kızlar değişik kahvaltı fikrilerinizi paylaşın ihtiyacım var bu ara.
Can'ım bana balık köftesi yapmıştın ya tarifini yazar mısın ? Kendimize de yapsam güzel olur mu biz pek balık yemeyiz de maksat çocuk yesin:)) evet Şebek bi öğretmenleri var
Can'ım şimdi okudum kredi olmamış hayırlısı olsun bakarsın diğer banka verir gönlünü ferah tut olmazsa da hiç üzülme huzurun olsun yeter bunda da vardır bi hayır de geçSaol canım
Yuksekde gozum yok.herkes gıbı ılle bahcelı olsun.mustakıl olsun vs demedım.kıradan kurtuluyum yetrr dıyorum sadece .aza tamah etmeyen çoguda bulamazmış ama bız bu gıdısle azıda bulamıycaz
Sen cilginsin ama çok tatlisin :))Olumlama deneme 1-2 sesssss ehemm
Tuna uyudu ve gece iki buçuğa kadar deliksiz uyuyacak. Arada mızır mızır etse de, çünkü dişi çıkıyor,kendi kendine dalacak. Bende üç incir iki hurma yedim. Bir bardak süt beş bardak su içicem ki sütüm çoğalsın. Sonra bende deliksiz bi uyku uyuyacam gece bi bakmışım oooo sütüm taşıyor oh oh maşallah. Tuna karnını doyurup sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacak. Sabah altı buçuk da bi daha emziricem yedi buçukta kahvaltısını hazırlıcam nam nam yiyecek azıcık oyun hop yine emme yine uyku. Sonra harika bi kahvaltı, Tuna meyvesini yiyecek oyun faslı hop yine uyku. Uyanınca balığını yiyecek. Kocaman bi balık parçası midedeeee :) kendi kendine oynayacak gülecek, gülerken bi bakıcaz aaaa dişin ucu çıkmış. Oh oh bundan sonrası kolay... (İnanıyorummmm hımmmm gözümde canlanıyor hepsiiii hımmmmm olacaaaak amiiiin )
Günaydın.ilaca baktimda paraben var içinde.bi zararı olur mu ki.dayasam 3 üne birden.litchi de gitti.sorardım.Birde iştahsızlık problemi olanlar d vitamini yerine polivit verebilirsiniz dehşet iştah açıyor :)
Kızımın kanı demiri çok düşüktü Dr polivit verdi. Zaten iştahlıydı şimdi semiriyo herşeyi.geçen ay 9.700 dü bu ay 10.400 olmuş.sonra Dr bana kızıyor şişko bu diye
Yok canım ne kusuru. Tuna bu ara iştahsız. Azrayla kiloları ve iştahları birbirine yakun olunca bi sorayım dedim. Maşallah azrayaCan'ım yeni gördüm k. Bakma
Genelde blw çünkü o kadar alıştı ki ben verince yemiyor
Sadece çorbasını ben veriyorum onda bile kaşığı tutup ağzına götürüyor çünkü çatalıyla bişey yedimi batırıp veriyorum kendi ağzına götürüyor veya kahvaltıda pankek omlet ne varsa elinde yiyiyor
Niye sordun ki Can'ım senin ki istemiyor mu kendi yemek
Tabiki. Baharat eklayince bizde yiyebiliriz. Somonu önce yağsız tavada önlü arkalı mühürledim sonra haşladım. Haşlanmış patates yumurta maydanoz ve irmik ile yoğurdum. Baharat at sen azıcık yağda pişirdim.Can'ım bana balık köftesi yapmıştın ya tarifini yazar mısın ? Kendimize de yapsam güzel olur mu biz pek balık yemeyiz de maksat çocuk yesin
Sağol canım arada çılgınlık lazım :))Sen cilginsin ama çok tatlisin :))
Ben hiç pişirmedim somon Nasıl pişer onu bile bilmemTabiki. Baharat eklayince bizde yiyebiliriz. Somonu önce yağsız tavada önlü arkalı mühürledim sonra haşladım. Haşlanmış patates yumurta maydanoz ve irmik ile yoğurdum. Baharat at sen azıcık yağda pişirdim.
Günaydın.ilaca baktimda paraben var içinde.bi zararı olur mu ki.dayasam 3 üne birden.litchi de gitti.sorardım.
Benimki de çok iştahsız canım hiçbişey yemiyor kanı da sınırda kan ilacını kullanmıyorum zaten d viti de kullanmıyorum ben de vermeyi düşündüm şimdi bu ilacı günde kaç damla veriyorsun canım nasıl veriyorsunBirde iştahsızlık problemi olanlar d vitamini yerine polivit verebilirsiniz dehşet iştah açıyor :)
Kızımın kanı demiri çok düşüktü Dr polivit verdi. Zaten iştahlıydı şimdi semiriyo herşeyi.geçen ay 9.700 dü bu ay 10.400 olmuş.sonra Dr bana kızıyor şişko bu diye
Canım netten baktım da prospektüsünde yazıyor kullanım şekli 3 ay-1 yaş arası çocuklarda 1 ölçek yazıyor kullanılıyormuş yani 2 yaş altı içinGğnaydın.Aslında 2 yaşından küçükler kullanmamalı yazıyor benimde aklıma takıldı.Dr a sordum kanı çok düşük vitamin eksikliğinden olur bu kadar düşük olması polivitte çoğu vitamin var dedi veriyorum bende.kanı 9.5 çıktı.
annem de bize verirmiş iştahsız olduğumuz zaman
D vitamini neden vermiyorsunBenimki de çok iştahsız canım hiçbişey yemiyor kanı da sınırda kan ilacını kullanmıyorum zaten d viti de kullanmıyorum ben de vermeyi düşündüm şimdi bu ilacı günde kaç damla veriyorsun canım nasıl veriyorsun
Bıngıldağı sertleştirip erken kapanması riski varmış canım beyin gelişimi ebgelleniyor öyle olunca o yüzden vermek istemedim ayrıca kanserojen madde içeriyormuş canımD vitamini neden vermiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?