2015 Şubat Anneleri

Kendi yiyince kesinlikle doymuyor. Zaten çok maymun iştahlı her şeyden o kadar çabuk sıkılıyor ki. Nerdeyse her lokmaya fArkı bi şebeklik yapıyoz. Bak şimdi çorba vermeye çalıştım olmadı yoğurt yerdi onu da ağzına almıyor, babası sinirlendi artık kızdı bi posta da ona ağladı. Yoruyor bizi. Dişten diye umuyorum.. Sandalye mandayla hak getire hiç ağzını açmıyor. Bakalım sonumuz ne olacak. En son iki de meyve yediydi at onunla duruyor

salladim uyudu yerine koydum yine uyandi.
hergun ogle uykusunu guzel uyuyan kiz bugun banyo yapicam ya bana inat yapuyor sanki.
dislerimi sikmaktan bi hal oldum ben ya. bunun da bi cozumu yok mu acaba cenem agriyor artik nasil engel olunurki.
Can'ım Zaman'la diş Etlerim aşınır eğer çok sıkarsan. Bende aynıyım v kendim engel olamıyorum. ŞeffAf dişlikler var ama o genelde yatarken kullanılıyor. Bana gün içinde lazım

kahvaltı herkesi bitirmiş belliki. Bizim artık sadece kahvaltı da değil diğer öğünlerde yemiyor.. İnşallah diştendir.. Oyun koyun hak getire, her şeye o kadar sinirleniyor ki. Mesela emziğini eliyle çıkarıyor ona ağlıyor, sonra takıyor tekrar ters takınca bi çığlık atıyor görmen lazım. Ergenliğe mi girdi nedir :) ben kahvaltı bulamadığı yumurta avakado peynir azıcık süt ile yapıyordum, mandalina suyuyla yediriyordum. Dum :))

Can'ım senin kızın beslenmesi aslında gayet iyi ama yapısı bu demek ki. Sen iyi besliyorsun merak etme. Ama daha doğal şeylere yönelebilirsin. Tabi yerse. :) ben Eti köfte yapıyordum Feyzanın tarifiyle, bide her yemeğine iyi kötü kıyma koyuyorum zaten. Köfteyi sevmişti. Sende bi dene istersen.

Moral bozmak gibi olmasin ama bebisler ara ara bu moda giriyorlar galiba. Dun arkadasimdaydim. Kizi bizimkinden 1 yas buyuk. O da memeye yapismisti son zamanlarda. Bisey de yememis hic koca cocuk. Heryerde meme acik geziyodum diyo. 3 ayda anca 100g almis. Doktor istah arttiran bisey vermis galiba sonrasinda artik

Ay Can'ım köfte yaptım demişsin ben hala köfte yap diyorum :)) Tuna bende fosfor bırakmadı gitti beynim :))

Anammm korkunç haber bende süt de yok emmiyor da zaten iyice Zara'na gibi olacak o Zaman ühü ühüüü

fyz35 canım Azra hep blw mi yapıyor yoksa sen yediriyor musun? Ya sanki bu soru daha önce sordum sana ama hatırlamıyorum kusura bakma sorduysam :)

depresyona girdim çarşamba annem geldi çok mutlu oldum tabii perşembe ağzım kulaklarımda uyandım ama gün korkunçtu annem herşeye bir laf söylüyor ama herşeye o öyle olmaz bu böyle olmaz felan açıklama yapıyorum olmuyor bu böyle diyorum olmuyor neyse uyuduk gece malum sıla mesaisi sabah sıla uyuyor annem uyanmış çay koydu sesleri duyuyorum ama kafamı kaldıramıyorum derken annem geldi hadi kalk diyo anne uykum var dedim hadi ignemi vurdum acıktım kahvaltı yapalım dedi ayyy inanamadım kalktım artık napayim ama bütün gün başım agridı yani ne desem bilemedim

bankadan haber geldi krediyi vermiyoalr
sebep oalrak musterinin çeki donmustu gecen ay onu yazmis
bund abizim suçumuz ne ki
çok heveslenmi$tik bu ev için ,hayirlisi olsun diyordum ama uzuldum yinede
baska bankayada soracam ama umudum yok ..

O tarifle yaptım köfte yemedi . Dün kabak yaptım senin miydi tarif galeta unu ile fırına verdim iki üç tane parmak büyüklüğünde döke saça biraz yedi daha doğrusu ben yerdirdim .. Doğal ne yapabilirim ki .. Minyon tamam da bu kadar yemeye 250 gr cık aldık diğer ay bu kiloyu da arayacam gibi geliyor ..

Haklısın canım yemeyince yemiyor bak tuna aç yattı. Arkadaslar da yazdı ama tahin pekmez balık bulgur nohut. Mesela brn nohut köftesi yapmıştım hem yumuşak hem besleyici evdeki sebzeleri haşla ben pırasa ıspanak havuç koymuştum. Pancar patates kereviz de koyabilirsin. Biraz a haşlanmış nohut blendırdan geçirdim. İçine yumurta koyup koymadığımı hatırlamıyorum ama sen koy kıvam için irmik koy ruşeym koy köfte şekli ver yağsız tavada ağzı kapalı pişir. Çok güzel oluyor inşallah sever senin kız da.. bi dene bakalım. Kabak tarifi de fayza ve Yasemin'in. Bide balık köftesi yapmıştım. Haşlanmış balık patates irmik ruşeym maydanoz.

Olumlama deneme 1-2 sesssss ehemm
Tuna uyudu ve gece iki buçuğa kadar deliksiz uyuyacak. Arada mızır mızır etse de, çünkü dişi çıkıyor,kendi kendine dalacak. Bende üç incir iki hurma yedim. Bir bardak süt beş bardak su içicem ki sütüm çoğalsın. Sonra bende deliksiz bi uyku uyuyacam gece bi bakmışım oooo sütüm taşıyor oh oh maşallah. Tuna karnını doyurup sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacak. Sabah altı buçuk da bi daha emziricem yedi buçukta kahvaltısını hazırlıcam nam nam yiyecek azıcık oyun hop yine emme yine uyku. Sonra harika bi kahvaltı, Tuna meyvesini yiyecek oyun faslı hop yine uyku. Uyanınca balığını yiyecek. Kocaman bi balık parçası midedeeee :) kendi kendine oynayacak gülecek, gülerken bi bakıcaz aaaa dişin ucu çıkmış. Oh oh bundan sonrası kolay... (İnanıyorummmm hımmmm gözümde canlanıyor hepsiiii hımmmmm olacaaaak amiiiin )

Hâdi insaallah

Sebebi tam anlamadım ama hayırlısı olsun.dene bakalım nasibinde varsa olur.sen tüm kapıları çal da.

Sebebi tam anlamadım ama hayırlısı olsun.dene bakalım nasibinde varsa olur.sen tüm kapıları çal da.
musterinin çeki karsiliksiz çikmis$ canim o sebepleri
bizim çek karsiliksiz olsa anliycamda
ne bileyim
hayirlisi

az once ayakdayklen ayaklarim titiryordu resmen
çok heveslenmistik amaa hep hayirlisi olsun dedim aglamakda istemiyorum ama iste belki aglasam rahatlarim

Ya süpersin yaaa senin öğrencilerin çok şanslı bence inşallah öyle olur hadi bakalım

öncelikle hayırlısı olsun ama elbette başka bankaya da sor yıllar geçiyor inşallah denk gelir ve ev sahibi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…