Kendi yiyince kesinlikle doymuyor. Zaten çok maymun iştahlı her şeyden o kadar çabuk sıkılıyor ki. Nerdeyse her lokmaya fArkı bi şebeklik yapıyoz. Bak şimdi çorba vermeye çalıştım olmadı yoğurt yerdi onu da ağzına almıyor, babası sinirlendi artık kızdı bi posta da ona ağladı. Yoruyor bizi. Dişten diye umuyorum.. Sandalye mandayla hak getire hiç ağzını açmıyor. Bakalım sonumuz ne olacak. En son iki de meyve yediydi at onunla duruyorcanim kahvalti konusunda bende dertliyim. karistirip veriyorum hep. tek tek vereyim diyorum ya da eline omlet pankek vs vereyim diyorum. bazen yapiyorum ama doydugunu hissedemiyorum. yiyor ama az yiyor ve elinde paramparca ediyor oyuna donusturuyor.
ben kendi yeme bilinci olusmasi icin bizimle birlikte masada otururken eline ekmek salatalik vs seyler veriyorum. hem oynuyor hem yiyor.
kahvaltisina gun asiri yumurta sarisi, bazen muz, labne peynir, pekmez, biraz findik, ruşeym ve bebek ekmegi koyup ihlamurla islatiyorum.
bazen elma rendesi bazen recel ya da bebek nutellasiyla degisiklik de yapiyorum ama genelde bu tarzda veriyorum. bir tasi bitiriyor genellikle boyle verince.
yedirme konusuna gelince asla oyun oynarken yedirmiyorum zaten yedirememki hep doker agzindan. mama sandalyesinde ya da puset var ya onda da oturur pozisyonda duruyo zaten. onlarda yediriyorum ve mutfakta yediriyorum genelde. cok nadir salonda yedirdigim olmustur. aliskanlik olur mu bilmem. ama her seyi de dogru yapamiyoruz canim napalim.. bende son zamanlarda istahsiz diye telefondan pepe sarkilari acip yediriyorum napayim. her seyi kuralina uygun yapmaya kalksak mumkun degil..
ama sen mutfakta sandalyesinde yedirmeye zorla bakalim. simdi anlamaz belki ama buyudukce aliskanlik olursa hep pesinden kosmak zorunda kalirsin :/
Can'ım Zaman'la diş Etlerim aşınır eğer çok sıkarsan. Bende aynıyım v kendim engel olamıyorum. ŞeffAf dişlikler var ama o genelde yatarken kullanılıyor. Bana gün içinde lazımsalladim uyudu yerine koydum yine uyandi.
hergun ogle uykusunu guzel uyuyan kiz bugun banyo yapicam ya bana inat yapuyor sanki.
dislerimi sikmaktan bi hal oldum ben ya. bunun da bi cozumu yok mu acaba cenem agriyor artik nasil engel olunurki.
kahvaltı herkesi bitirmiş belliki. Bizim artık sadece kahvaltı da değil diğer öğünlerde yemiyor.. İnşallah diştendir.. Oyun koyun hak getire, her şeye o kadar sinirleniyor ki. Mesela emziğini eliyle çıkarıyor ona ağlıyor, sonra takıyor tekrar ters takınca bi çığlık atıyor görmen lazım. Ergenliğe mi girdi nedir :) ben kahvaltı bulamadığı yumurta avakado peynir azıcık süt ile yapıyordum, mandalina suyuyla yediriyordum. Dum :))Kahvaltı konusunda ben de çok dertliyim, hafta içi kv hep sabahları kaşık maması veriyor yemiyor diyr bu yüzden de ben hafta sonu yumurta falan vermekte zorlanıyorum.. Ayazı ben hep mama sandalyesinde yedirmeye çalışıyorum, çoğu zaman oturmak istemiyor ama oyunla şarkıyla oyuncakla kabdırıyorum :) Bi de mama sandalyesinin MaSasını çıkarınca daha iyi oluyor kendini daha rahat hissediyor sanırım.. Benim sütüm de az 500ml alır mı bilmiyorum, sağmak da istemiyorum çünkü biberon almadığı için o süt boşa gider..
Bu kahvaltıdaki bulamaçları Nasıl yapıyorsunuz ben de yapayım belki öyle yer yumurtayı..
dadera bisim ailede kulak sorunu var daha doğrusu işitme sorunu, babam büyükbabam ben kısmen işitiyoruz..gerçekten kötü bişi özellikle babamın çok ilerliyor baya Yüksek sesle konuşmak gerekiyor.. Sana da geçmiş olsun..
Bu arasa kbb gittik dün Ayaz'ın kulağı için mecbur antibiyotik başlattı.. Bir de kulağında çok pislik var onu temizlememiz lazım dedi ben biraz korktum daha önce böyle bişi yaptıran var mı?
Can'ım senin kızın beslenmesi aslında gayet iyi ama yapısı bu demek ki. Sen iyi besliyorsun merak etme. Ama daha doğal şeylere yönelebilirsin. Tabi yerse. :) ben Eti köfte yapıyordum Feyzanın tarifiyle, bide her yemeğine iyi kötü kıyma koyuyorum zaten. Köfteyi sevmişti. Sende bi dene istersen.Şükür İ hastalığımız yok şuanda .. Bu sabah başladım kan ilacına ..
Et İ Nasıl vereyim Nasıl kullanayım bu sıpalar Nasıl yerler ?
Geçen gün Köfte yaptım yemedi .. Bugün yoğurt ile sebze püresi ile biraz kaptırdım:)
Ay Can'ım köfte yaptım demişsin ben hala köfte yap diyorum :)) Tuna bende fosfor bırakmadı gitti beynim :))Şükür İ hastalığımız yok şuanda .. Bu sabah başladım kan ilacına ..
Et İ Nasıl vereyim Nasıl kullanayım bu sıpalar Nasıl yerler ?
Geçen gün Köfte yaptım yemedi .. Bugün yoğurt ile sebze püresi ile biraz kaptırdım:)
Anammm korkunç haberMoral bozmak gibi olmasin ama bebisler ara ara bu moda giriyorlar galiba. Dun arkadasimdaydim. Kizi bizimkinden 1 yas buyuk. O da memeye yapismisti son zamanlarda. Bisey de yememis hic koca cocuk. Heryerde meme acik geziyodum diyo. 3 ayda anca 100g almis. Doktor istah arttiran bisey vermis galiba sonrasinda artik
O tarifle yaptım köfte yemedi . Dün kabak yaptım senin miydi tarif galeta unu ile fırına verdim iki üç tane parmak büyüklüğünde döke saça biraz yedi daha doğrusu ben yerdirdim .. Doğal ne yapabilirim ki .. Minyon tamam da bu kadar yemeye 250 gr cık aldık diğer ay bu kiloyu da arayacam gibi geliyor ..Can'ım senin kızın beslenmesi aslında gayet iyi ama yapısı bu demek ki. Sen iyi besliyorsun merak etme. Ama daha doğal şeylere yönelebilirsin. Tabi yerse. :) ben Eti köfte yapıyordum Feyzanın tarifiyle, bide her yemeğine iyi kötü kıyma koyuyorum zaten. Köfteyi sevmişti. Sende bi dene istersen.
:)) aman Can'ım yabancımıyız.. Biz bize benzeriz :) anlarızAy Can'ım köfte yaptım demişsin ben hala köfte yap diyorum :)) Tuna bende fosfor bırakmadı gitti beynim :))
Hâdi insaallahOlumlama deneme 1-2 sesssss ehemm
Tuna uyudu ve gece iki buçuğa kadar deliksiz uyuyacak. Arada mızır mızır etse de, çünkü dişi çıkıyor,kendi kendine dalacak. Bende üç incir iki hurma yedim. Bir bardak süt beş bardak su içicem ki sütüm çoğalsın. Sonra bende deliksiz bi uyku uyuyacam gece bi bakmışım oooo sütüm taşıyor oh oh maşallah. Tuna karnını doyurup sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacak. Sabah altı buçuk da bi daha emziricem yedi buçukta kahvaltısını hazırlıcam nam nam yiyecek azıcık oyun hop yine emme yine uyku. Sonra harika bi kahvaltı, Tuna meyvesini yiyecek oyun faslı hop yine uyku. Uyanınca balığını yiyecek. Kocaman bi balık parçası midedeeee :) kendi kendine oynayacak gülecek, gülerken bi bakıcaz aaaa dişin ucu çıkmış. Oh oh bundan sonrası kolay... (İnanıyorummmm hımmmm gözümde canlanıyor hepsiiii hımmmmm olacaaaak amiiiin )
Sebebi tam anlamadım ama hayırlısı olsun.dene bakalım nasibinde varsa olur.sen tüm kapıları çal da.bankadan haber geldi krediyi vermiyoalr
sebep oalrak musterinin çeki donmustu gecen ay onu yazmis
bund abizim suçumuz ne ki
çok heveslenmi$tik bu ev için ,hayirlisi olsun diyordum ama uzuldum yinede
baska bankayada soracam ama umudum yok ..
musterinin çeki karsiliksiz çikmis$ canim o sebepleriSebebi tam anlamadım ama hayırlısı olsun.dene bakalım nasibinde varsa olur.sen tüm kapıları çal da.
Ya süpersin yaaa senin öğrencilerin çok şanslı benceOlumlama deneme 1-2 sesssss ehemm
Tuna uyudu ve gece iki buçuğa kadar deliksiz uyuyacak. Arada mızır mızır etse de, çünkü dişi çıkıyor,kendi kendine dalacak. Bende üç incir iki hurma yedim. Bir bardak süt beş bardak su içicem ki sütüm çoğalsın. Sonra bende deliksiz bi uyku uyuyacam gece bi bakmışım oooo sütüm taşıyor oh oh maşallah. Tuna karnını doyurup sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacak. Sabah altı buçuk da bi daha emziricem yedi buçukta kahvaltısını hazırlıcam nam nam yiyecek azıcık oyun hop yine emme yine uyku. Sonra harika bi kahvaltı, Tuna meyvesini yiyecek oyun faslı hop yine uyku. Uyanınca balığını yiyecek. Kocaman bi balık parçası midedeeee :) kendi kendine oynayacak gülecek, gülerken bi bakıcaz aaaa dişin ucu çıkmış. Oh oh bundan sonrası kolay... (İnanıyorummmm hımmmm gözümde canlanıyor hepsiiii hımmmmm olacaaaak amiiiin )
:)) evet Şebek bi öğretmenleri varYa süpersin yaaa senin öğrencilerin çok şanslı benceinşallah öyle olur hadi bakalım
öncelikle hayırlısı olsun ama elbette başka bankaya da sor yıllar geçiyor inşallah denk gelir ve ev sahibi olursunbankadan haber geldi krediyi vermiyoalr
sebep oalrak musterinin çeki donmustu gecen ay onu yazmis
bund abizim suçumuz ne ki
çok heveslenmi$tik bu ev için ,hayirlisi olsun diyordum ama uzuldum yinede
baska bankayada soracam ama umudum yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?