Aldım canım ilacı öğlen işten çıkınca verdim 1 ölçek ilacın kendi kaşığını doldurdum yani içti hepsini reçetesini okudum 2 yaş üstü için yazıyormuş evet ama nette de var aynı ilacın prospektüsü 3 ay-1 yaş arası çocuklara 1 ölçek yazıyor kulanma şeklinde anlayamadım aynı ilaçGğnaydın.Aslında 2 yaşından küçükler kullanmamalı yazıyor benimde aklıma takıldı.Dr a sordum kanı çok düşük vitamin eksikliğinden olur bu kadar düşük olması polivitte çoğu vitamin var dedi veriyorum bende.kanı 9.5 çıktı.
annem de bize verirmiş iştahsız olduğumuz zaman
o bile bir nefes cidden.çocuk bu ağlarda susarda ama zorlayamazsın ki bak diye
haftasonları bir iki saatliğine bakarsa eşinle dolaşırsınız değişiklik olur
benim bırakacak kimsem yokbiz nereye Buğra da oraya annem gelecek ona bırakır bi sinemaya gideriz zaten hava soğuk
biliyorum onu canim yatarken kullaniliyor. gun icinde mumkun degil.Canim agiza takilan bisey veriyolar. Doktor verdi anneme. Ama cok rahat degil sanirim gun icinde kullanmak
en azindan hatalarini gec de olsa anliyorlar diye sukretmek lazim di mi :)):)) bence bulaşmış benim eşimde dün bana spor ayakkabı almış .. Sırıta sırıta geldi bak bakım beğenecekmişim diyor . Nolu dedim düm ayarlanıyordun .. Dünü ben unuttum sende unut diyor :)
Ayrıca dün iki iletiyi eşime okudum Begüm ün 5 de uyanması ve babsının bu gece bizİ hiç uyumadın demesini diğeri de Tuna ın babasının horul horul uyuyup bu gece Tuna ne güzel uyudu demi annesi demesini :) işte siz hepiniz böylesiniz dedim .. Hatta sen de yaz yaren İ babası uyutmaya kalktığında babası yaren İ uyutacağına Yaren babasını uyutuyor .. Diye ...
Bende denedim bu ilacı bişey farketmedi çocuktan çocuğa değişiyo sanırım benimkide iştahsız oldum olası herşeyi denedim olmayınca olmuyor ne süt ne mama ne anne sütü almıyor biraz yoğurt yiyor yemeyen çocuk çok zor allah sanada kolaylık versin sanki ben aç geziyorum annelik zor iş...Aldım canım ilacı öğlen işten çıkınca verdim 1 ölçek ilacın kendi kaşığını doldurdum yani içti hepsini reçetesini okudum 2 yaş üstü için yazıyormuş evet ama nette de var aynı ilacın prospektüsü 3 ay-1 yaş arası çocuklara 1 ölçek yazıyor kulanma şeklinde anlayamadım aynı ilaç
yok o kadar degil benim durumum ya.. takamam ben o seyi zaten :/Yasemin dişlerini sıkıyorsan devamlı ağız içi dişlikler var ondan kullan yoksa çenen Zamanla kasılır ağzını açamaz hale gelirsin .. Örnek yengem , gece uyurken devamlı dişlerini sıkıyormuş çene kitlendi ... geceleri uyurken dr tabi önerdi dişlik takıyor ..
Tuna kuzum da istahliydi ya noldu birdenbireKendi yiyince kesinlikle doymuyor. Zaten çok maymun iştahlı her şeyden o kadar çabuk sıkılıyor ki. Nerdeyse her lokmaya fArkı bi şebeklik yapıyoz. Bak şimdi çorba vermeye çalıştım olmadı yoğurt yerdi onu da ağzına almıyor, babası sinirlendi artık kızdı bi posta da ona ağladı. Yoruyor bizi. Dişten diye umuyorum.. Sandalye mandayla hak getire hiç ağzını açmıyor. Bakalım sonumuz ne olacak. En son iki de meyve yediydi at onunla duruyor
sende mi oylesinCan'ım Zaman'la diş Etlerim aşınır eğer çok sıkarsan. Bende aynıyım v kendim engel olamıyorum. ŞeffAf dişlikler var ama o genelde yatarken kullanılıyor. Bana gün içinde lazım
canim cok uzuldumbankadan haber geldi krediyi vermiyoalr
sebep oalrak musterinin çeki donmustu gecen ay onu yazmis
bund abizim suçumuz ne ki
çok heveslenmi$tik bu ev için ,hayirlisi olsun diyordum ama uzuldum yinede
baska bankayada soracam ama umudum yok ..
aferim caliskan ogrencisin senBu akşam ki platesim de tamam.
bankaci ciddii ciddii, çek yuzunden diyorcanim cok uzuldum
herseyde bi hayir vardir demekten baska care yok.. belki baska bi kapi acar bu durum belli mi olur.
Aynen benimki de öyle ya hep iştahsızdı bir de bunu deniyim dedim inşAllah olumlu etki yapar bizimkinde de iştahı açılır biraz dediğin gibi sanki ben aç geziyorum o yemeyice yediğimden de hiçbişey anlamıyorum dün akşam mesela özene bezene et kavurdum yumuşacık oldu pirinç pilavıyla vermeye çalıştım 1 parça bile yutmadı eti elimde birazcık ezerek yumuşacık ve küçük bir parça koyuyorum ağzına yani gayette güzel yutabilir istese ama evirip çevirip yere attı eliyle ağzından çıkarıp yere atıyor gel de çıldırma çok zor ya iştahsız çocukBende denedim bu ilacı bişey farketmedi çocuktan çocuğa değişiyo sanırım benimkide iştahsız oldum olası herşeyi denedim olmayınca olmuyor ne süt ne mama ne anne sütü almıyor biraz yoğurt yiyor yemeyen çocuk çok zor allah sanada kolaylık versin sanki ben aç geziyorum annelik zor iş...
Himm bütün d vitaminleri için mi geçerli acaba bizde doktor kesinlikle öneriyor devletin verdiği ücretsiz vitamin var onu vermiyoruz iyi bi ilaç var valla her ay 30 euro veriyoz ta doğumundan bu yanaBıngıldağı sertleştirip erken kapanması riski varmış canım beyin gelişimi ebgelleniyor öyle olunca o yüzden vermek istemedim ayrıca kanserojen madde içeriyormuş canım
Hayırlısı olsun canım hakkınızdabankaci ciddii ciddii, çek yuzunden diyor
, ben onu bahane diyor diyordum ama adam çek diyor baska sey demiyor ya
ayda yilda bi oplur bu durum gerçekten,o çekleri odenmeyen musterilerde elden verdiler zaten sonra
yani bildigin engel çikdi onumuze bu is olmasin diye
bunda da varditr bi hayir
bizim gordugumuz her $erde bi hayir varmis ya ama biz o an goremezmisiz sonradan anlarmisiz
bende sonra anliycam bunu
belki daha guzel bi evim olucak
çalismaya abslasam mustakil ev de alabiliriz
belki diye baslayan bi suru ihtimal var
dun baya uzulmsutum ama bugun alistim karara
Anladım canım senin kullandığın ilaç hakkında fikrim yok içeriği nasıldır ama burda sağlık ocağı d vit3 veriyor aile hekimleri de öneriyor ama çoğu kişi kullanmıyor canım ben de kullanmadım dediğim nedenlerden dolayıHimm bütün d vitaminleri için mi geçerli acaba bizde doktor kesinlikle öneriyor devletin verdiği ücretsiz vitamin var onu vermiyoruz iyi bi ilaç var valla her ay 30 euro veriyoz ta doğumundan bu yana
Peki d vitaminini karşılayacak ne veriyorsunAnladım canım senin kullandığın ilaç hakkında fikrim yok içeriği nasıldır ama burda sağlık ocağı d vit3 veriyor aile hekimleri de öneriyor ama çoğu kişi kullanmıyor canım ben de kullanmadım dediğim nedenlerden dolayı
Canım süt yumurta ve balıkta d vitamini var ama en iyi güneş ışığıyla alınıyor vücuda bu vitamin kış olduğu için güneş ışığı alamıyor tabiki ama yazın çıkardım güneşe baya canım ama zaten çok iştahsız olduğu için alması gereken daha önemli vitamin ve besinleri de almıyor bizimki zaten mesela demiri sınırda ama et yediremiyorum bu yüzden de işte bugün polivit aldım karma vitamin ilacı yani iştah açıcı özelliğinden dolayı 1 hafta kullanıp gözlemlicem canım iştahını açacak mı diyePeki d vitaminini karşılayacak ne veriyorsun
Canim insallah ileride tam hayalindeki eve sahip olursun. Hayirlisi olsunbankaci ciddii ciddii, çek yuzunden diyor
ayda yilda bi oplur bu durum gerçekten,o çekleri odenmeyen musterilerde elden verdiler zaten sonra
bizim gordugumuz her $erde bi hayir varmis ya ama biz o an goremezmisiz sonradan anlarmisiz
aynen canim bizim icin kotu gorunen seyler aslinda iyi seylere vesile olabilir. daha guzel bir evin olacak belkide. o yuzden kismet degilmis de ve sikma canini..bankaci ciddii ciddii, çek yuzunden diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?