2015 Şubat Anneleri

Aldım canım ilacı öğlen işten çıkınca verdim 1 ölçek ilacın kendi kaşığını doldurdum yani içti hepsini reçetesini okudum 2 yaş üstü için yazıyormuş evet ama nette de var aynı ilacın prospektüsü 3 ay-1 yaş arası çocuklara 1 ölçek yazıyor kulanma şeklinde anlayamadım aynı ilaç

o bile bir nefes cidden.
benim de annem gelecek. en buyuk hayalim disari cikip kendi kendime vakit gecirmek uc bes saat. yapicam insallah bakalim :)

Canim agiza takilan bisey veriyolar. Doktor verdi anneme. Ama cok rahat degil sanirim gun icinde kullanmak
biliyorum onu canim yatarken kullaniliyor. gun icinde mumkun degil.
kendi kendime yenmeye calisicam bu durumu bakalim.. sakiz cigneyeyim bari.

en azindan hatalarini gec de olsa anliyorlar diye sukretmek lazim di mi :))

vallahi benim esim bilmiyor buraya uye oldugumu. karismaz kizmaz ama ben icimi dokuyorum buraya gerek ailesi hakkinda gerek onun hakkinda. okursa uzulur kirilir.
bi de netten bilgi edinmeye cok karsi. doktor var onlar niye okudu der. simdi kiza uyguladigim seyler icin hep netten bakiyosun kapattiricam bu neti diyor hep :))

Bende denedim bu ilacı bişey farketmedi çocuktan çocuğa değişiyo sanırım benimkide iştahsız oldum olası herşeyi denedim olmayınca olmuyor ne süt ne mama ne anne sütü almıyor biraz yoğurt yiyor yemeyen çocuk çok zor allah sanada kolaylık versin sanki ben aç geziyorum annelik zor iş...

yok o kadar degil benim durumum ya.. takamam ben o seyi zaten :/
yapmamaya calisicam.

Tuna kuzum da istahliydi ya noldu birdenbire
gercekten boyle bir donem var yani. inaniyorum. bi ara biz de oyleydik ya. simdi daha iyi cok sukur.

ben kendi eline dedigim gibi bizle masaya oturdugunda vs veriyorum. doymasi icin degil. vallahi blw falan diyolar ama benim icime sinmedi o olay pek. doymuyo benim kiz gibi geliyi icime sinmiyo napuyim :))

Can'ım Zaman'la diş Etlerim aşınır eğer çok sıkarsan. Bende aynıyım v kendim engel olamıyorum. ŞeffAf dişlikler var ama o genelde yatarken kullanılıyor. Bana gün içinde lazım
sende mi oylesin
cocuktan sonra oldu bende. stresten yapiyorum sanirim. kiza bisey diyemeyince dislerimi sikiyorum sinirden. sakiz cozum oluyo bazen. yapmamaya calisicam

canim cok uzuldum
herseyde bi hayir vardir demekten baska care yok.. belki baska bi kapi acar bu durum belli mi olur.

canim cok uzuldum
herseyde bi hayir vardir demekten baska care yok.. belki baska bi kapi acar bu durum belli mi olur.
bankaci ciddii ciddii, çek yuzunden diyor
, ben onu bahane diyor diyordum ama adam çek diyor baska sey demiyor ya
ayda yilda bi oplur bu durum gerçekten,o çekleri odenmeyen musterilerde elden verdiler zaten sonra
yani bildigin engel çikdi onumuze bu is olmasin diye
bunda da varditr bi hayir
bizim gordugumuz her $erde bi hayir varmis ya ama biz o an goremezmisiz sonradan anlarmisiz
bende sonra anliycam bunu
belki daha guzel bi evim olucak
çalismaya abslasam mustakil ev de alabiliriz
belki diye baslayan bi suru ihtimal var
dun baya uzulmsutum ama bugun alistim karara

Aynen benimki de öyle ya hep iştahsızdı bir de bunu deniyim dedim inşAllah olumlu etki yapar bizimkinde de iştahı açılır biraz dediğin gibi sanki ben aç geziyorum o yemeyice yediğimden de hiçbişey anlamıyorum dün akşam mesela özene bezene et kavurdum yumuşacık oldu pirinç pilavıyla vermeye çalıştım 1 parça bile yutmadı eti elimde birazcık ezerek yumuşacık ve küçük bir parça koyuyorum ağzına yani gayette güzel yutabilir istese ama evirip çevirip yere attı eliyle ağzından çıkarıp yere atıyor gel de çıldırma çok zor ya iştahsız çocuk

Bıngıldağı sertleştirip erken kapanması riski varmış canım beyin gelişimi ebgelleniyor öyle olunca o yüzden vermek istemedim ayrıca kanserojen madde içeriyormuş canım
Himm bütün d vitaminleri için mi geçerli acaba bizde doktor kesinlikle öneriyor devletin verdiği ücretsiz vitamin var onu vermiyoruz iyi bi ilaç var valla her ay 30 euro veriyoz ta doğumundan bu yana

Hayırlısı olsun canım hakkınızda

Himm bütün d vitaminleri için mi geçerli acaba bizde doktor kesinlikle öneriyor devletin verdiği ücretsiz vitamin var onu vermiyoruz iyi bi ilaç var valla her ay 30 euro veriyoz ta doğumundan bu yana
Anladım canım senin kullandığın ilaç hakkında fikrim yok içeriği nasıldır ama burda sağlık ocağı d vit3 veriyor aile hekimleri de öneriyor ama çoğu kişi kullanmıyor canım ben de kullanmadım dediğim nedenlerden dolayı

Peki d vitaminini karşılayacak ne veriyorsun

Peki d vitaminini karşılayacak ne veriyorsun
Canım süt yumurta ve balıkta d vitamini var ama en iyi güneş ışığıyla alınıyor vücuda bu vitamin kış olduğu için güneş ışığı alamıyor tabiki ama yazın çıkardım güneşe baya canım ama zaten çok iştahsız olduğu için alması gereken daha önemli vitamin ve besinleri de almıyor bizimki zaten mesela demiri sınırda ama et yediremiyorum bu yüzden de işte bugün polivit aldım karma vitamin ilacı yani iştah açıcı özelliğinden dolayı 1 hafta kullanıp gözlemlicem canım iştahını açacak mı diye

Canim insallah ileride tam hayalindeki eve sahip olursun. Hayirlisi olsun

aynen canim bizim icin kotu gorunen seyler aslinda iyi seylere vesile olabilir. daha guzel bir evin olacak belkide. o yuzden kismet degilmis de ve sikma canini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…