2015 Şubat Anneleri

kizlar oldum bittim ya vallahi hasta olmasam iyidirm zebra perdelerimi yikadim. haftaya temizlikci gelicek camlar perdeler yikancak. kuru temizlemeye vercektim ama cok para istiyorlar. daha halilarim yikamaya verilcek ustune temizlikci parasi vs battik resmen.

yikayayim dedim ama anamdan emdigim sut burnumdan geldim balkonda kopukle yikadim banyoda duruladim ama sutyenime kadar islandim. kiz da tam bitince uyandi allahtan. guya kv bir aydir gelecekti de beraber yikicaktik. artik demeye ben utandim kalktim yikadim. yarindan sonra yagisli olacak hava daha ne kadar bekleyeyim. minnet etmiceksin iste anan babandan baska kimseye.

Canim yorulmussun ama en azindan aklinda kalmaz. Birine guvenilip is yapilmiyor maalesef dedigin gibi. Dikkat et kendine hasta olma. Kendimize iyi bakmaliyiz bebisler ilgi bekler.
Ben de bugun arkadaslarimla bulustum Duru'yu da goturdum ilk defa ama 1.5 saat anca durabildik o da zorla. Bi mizmizlandi bi mizmizlandi. Eve zor getirdim hemen emip uyudu. Halbuki ciktigimizda uykusunu da almisti.

Ya ne güzel yapmışsın temizlik varya benim evi bi görsen hallaç pamuğu gibi her yer heryerde azrayı yanlız bırakamıyorum anında bi yerlere tırmanıyor sonra düşüyor bi tarafını acıtıyor çok fena oldu
Akşam o kadar yoruldum ki bulaşıkları toplayamadan öylece duruyor mutfakta ütü yapılacak düşmüş kadar çamaşır var cam kapı silmeyi geçtim artık yani şimdi uyutmaya çalışıyorum uyusa da mutfak toplayıp yemek yapsam herkes bana gezmeye geliyor valla dediğin gibi yardıma gelen yok

evet canim kimseden medet ummayacaksin gercekten. ayaklarim cok usudu isiticiyi actim yarim saatte zor isindilar. ruzgar da esti son dakilarda sirtima sirtima insallah hasta olmam. ama nasil simsiyah su cikti var ya uzun zamandir temizlenmemislerdi.

Duru kuzunun da bugun gezesi yokmus demekki ne zaman ne yapacaklari belli olmiyo sevmedi demekki gittigi yeri :/

canim tahmin edebiliyorum. bende yapamiyorumki dogru duzgun. evimin hali fena. iste temizlikci cagircam mecbur cunku cok uzun zamandir derin temizlik olmadi. halilarim perdelerim yikancak falan.

tek basima her gun kiz uyurken iki saat yapsam aylar surer herhalde. bi mutdak dolaplarinin ici iki hafta surdu resmen :))

Valla diş iştahsız yaptı bu ara. Biz yemek yerken bende eline veriyorum bişeyler. Dediğin gibi pek doymuyor sanki.anne sütüm yeterli olsa belki yapardım ama yok ben yedirmezsem doymaz Tuna onu bunu mıncırıcam diye :) begümün iyi olmasına çok sevindim yaa sende çok uğraştın..

sende mi oylesin
cocuktan sonra oldu bende. stresten yapiyorum sanirim. kiza bisey diyemeyince dislerimi sikiyorum sinirden. sakiz cozum oluyo bazen. yapmamaya calisicam
Bende çok sıkıyorum dişlerimi evet. Napıyım bi şekilde sinirimi atmam lazım. Ya bi şeye vuracam ya çığlık atıcaksan e onlarıda yapamayacağıma göre.. Valla kendimi tutarsam balon gibi patlarım bende dişimi sıkıyorum :))

Maralcım Can'ım aynen dediğin gibi. İnşallah daha güzelini alırsınız. O bankada b.k yesin hıhh.. Sizin bi suçunuz yok ki

Valla sizi dün daha iyi anladım. Nasıl moralim bozuldu aç yatınca.. Hele babası çıldırdı öğleden beri aç diyince. İnşallah işe yarar ilaç.

Benim temiz b evim olması için komple taşınmam lazım. Soba tam bi felaket. Her gün havada resmen kül uçuşuyor. Her gün sil kapkara su çıkıyor. İnşallah kendi evim olunca ben her iki haftada bi çağıracağım her gün siler süpürür pırıl pırıl bakarım uzaktan :))

Allah gonlune gore versin canim insallah

anne sutunin yeterli olup olmadigini nasil anliyorsun canim? gunde 500 ml drdin ya ama ben onu hic anlayamiyorum mesela. her firsatta sokuyorum agzina memeyi ama ne kadar ictigini nasil anliycam?

sagol canim cok cektim bende 1 ay istahsizliktan. lokma koymuyodu agzina. ama bu da bi donemmis gecti. sonra sunu ogrendim ve uyguluyorum kesinlikle ogunlerinin arasini 4 saat aciyorum. acikmis oluyor ve yiyor.

yaa haklisin ama o da iyi degil. napicaz biz boyle. sen daha dag bayirdasin benden. cik sakin bi yere bagir cagir bence :))

allah gonlune gore bi ev versin sana insallah istedigin bir sehirde mutlu guzel ferah bi yuvan olsun. sen o evi harika dekore edersin. gerci simdiki evini bile sobali mobali hak getire super yapmissindir sen :)

kucukken sobaliydi evimiz yani ben hoc zorlugunu bilmiyorum ama onun da tadi havasi sicakligi baska. ilerde yok olup gidecek. bol bol kestane koy ustune hmmhh bayilirim :)

bebislerine et yediremeyen guzel anneler :))

kac zamandir dikkat ediyorum. Begüm'e et yedirmek icin denemedigim yol kalmadi. en son kofteyi buharda pisirdim yine en iyiconu yedi ama kuru oldugu icin yine zorlandi. uc top kofteyi iki satte anca yiyor.

bende dikkat ettim kiymayi en guzel sulu kofte yemeginde yiyor. kiymasina sadece biraz tuz ve biraz kisirlik bulgur ekleyip yoguruyorum. kucuk toplar yapip hafif un serpiyorum dolaba atiyorum bes dk.

o ara sogan kavurup az salca ya da domates sosu. sonra patetes. su koyiyorum kaynayinca da kofteleri atiyorum pisiriyorum. azcik tuz atiyorum. o kofteler yumusacik oluyo. patatesle ezip veriyorum. bu aksam koca bi kase yedi masallah.

ayni sekilde baska corbalarina da aticam kofteyi o sekilde. yumusacik oluyo yutmakta zorlanmiyo. diger turlu kiymayi kavurup ustune su ekleyip pisirince cok sert oluyodu ve jiyma parcalarini oldugu gibi cikariyodu.

kızlar oğlum iki gündür akşam uykusuna geçerken çıldırmış gibi bi hale bürünüyor
beşikte yatmamak için direniyor kucağıma alıyorum uyuyor bırakırken başlıyor ağlamaya yne alıyorum kucağıma bekliyorum uyudu derken yine aynı bu defa dha uzun tututyorum koyuyorum beşiğine uyumuş oluyor yarım saat geçmeden başlıyor ağlamaya sakinleşmesi uzun sürüyor
doğdugundan beri koayrım beşiğine kendi kendine uyur öyle alıştı çünkü ama şuan neden böyle yapıyor çözemiyorm

Canim cok sagol tarifin icin. En kisa zamanda yapicam insallah yer. Hicbir sekilde yediremiyorum

Canım ben de ilk okuduğumda üzüldüm olmadığına.Ama dediğin gibi düşününce çok mantıklı geldi.Hayırlısı değilmiş belki de.Ya da çok daha güzel bir ev alacaksınız sonra.İnşallah gönlündeki evi çıkarır Allah karşına ve sorunsuz satın alırsınız.Bu evin olmadığına sevinirsin o Zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…