- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Yarın doktor randevum var kızlar çok korkuyorum belli aralıkla kanamalarım devam edio ilaçlarımı iğnelerimi oluyorum ama yarın bebişimin hareketlerini bi görsem cok mutlu olacam :) bide rapor isticem doktordan yarın umarım verir yoksa kovacaklar beni yerime eleman arayısına baslamıslar bugun biri iş görüşmesine gelmiş raporlarla dogum iznine kadar idare edebilsem keske anlatcam doktoruma ama bana acırmı verirmi bilmiorum
çalışan hamişler sabah öğle ve akşam yemekleri için nasıl bir beslenme düzeniniz var....ben özellikle sabah kahvaltısı konusunda çok dengesiz beslendiğimi düşünüyorum....diğer hamişlerin canı çekmesin derseniz msj yazabilirsiniz....
çalışan hamişler sabah öğle ve akşam yemekleri için nasıl bir beslenme düzeniniz var....ben özellikle sabah kahvaltısı konusunda çok dengesiz beslendiğimi düşünüyorum....diğer hamişlerin canı çekmesin derseniz msj yazabilirsiniz....
Mehmet esimin ismi ben tek isimden yanayim arkadaslarim hep cift isim koydu birini kullaniyor ama mecbur cift olacak esimde mehmet oglumda mehmet karisiklik olmasin alistim bende ismine mehmet akif akifin anlamida guzelsende mehmet kalsın yanına başka bır ısım daha koyalım de. mehmet gercekten cok guzel bır ısım
Canım zencefil baktın mi etkisi olmasın başka şeytanın etkili bitki.hamilelikte dikkat etmek lazim
Ismin anlamı ve Kuran'ı Kerim de geçmesine bide isim değerine aynı zamanda da isimlerimize uygun seçtik bunu rıza (eşim) feyza (ben) azra (kızçe) :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Isimleriniz ne guzel uyumlu cok hos yaa :) :thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bende kanama geçirdim bi kaç kere doktoruna ağrının olduğunu çalışamadığını sürekli ayakta kalmak zorunda kaldığını dinlenemediğini söliceksin işim ağır yoğun diceksin seve seve veriyo :)
Canim butun bitki caylarini azar azar icin diyor cunku metabolizmayi hizlandirdigi icin rahim kasilmalarina sebep olabiliyormus ama zencefil bu gruba dahil degil. Zaten gunde 1 cay kasigi iciyorum sadece.. Bulantilar icin zencefil cayi, zencefilli soda hepsini veriyorlar..
Migden bulanıyomu yemektei zorlanıyon
Yaa bunların hepsini bilio ama nie vermio bilmiorum ablamın gecmişte düşüğü vardı die sürekli verdi :)) cokmu güçlü duruorum bilemiorum ama oturuorum ya surekli karnım katlanıo ve ağrıobide arada yolculuk yapmam gerekio her yolculuk dönüşü kanamam oluo zaten.. izin istedim vermeyiz dediler rapor vermezse doktor zaten istifa etcem artık napim
Sabah bi tost yiyorum sadece cunku sabah bulantilarim oluyor. Oglen yemek cikiyor ofiste genelde sebze oluyor yanina yogurt yiyorum. Yemek sonrasi bol limonlu bir soda iciyorum. Hazmi kolaylastiriyor bir de ilerdeki kramplar icin veriyorlarmis zaten. Ogleden sonra meyve yiyorum mutlaka uzum, muz, elma bunlardan birini.. Aksam da evde ya sebze ya izgara bisiler ya da midem kotuyse makarna iyi geliyor onu yiyorum.
ben normalden feci korkuyom sezeryandan bin kat daha çok korkuyorum
Sabah bi tost yiyorum sadece cunku sabah bulantilarim oluyor. Oglen yemek cikiyor ofiste genelde sebze oluyor yanina yogurt yiyorum. Yemek sonrasi bol limonlu bir soda iciyorum. Hazmi kolaylastiriyor bir de ilerdeki kramplar icin veriyorlarmis zaten. Ogleden sonra meyve yiyorum mutlaka uzum, muz, elma bunlardan birini.. Aksam da evde ya sebze ya izgara bisiler ya da midem kotuyse makarna iyi geliyor onu yiyorum.
Hımmm 1 yeni bilgi:) benm de kasılma varmış bugün dedi Dr bitki Çayı da içiyorum bilmiyorum neden oldu:s
Mehmet esimin ismi ben tek isimden yanayim arkadaslarim hep cift isim koydu birini kullaniyor ama mecbur cift olacak esimde mehmet oglumda mehmet karisiklik olmasin alistim bende ismine mehmet akif akifin anlamida guzel
Yaa bunların hepsini bilio ama nie vermio bilmiorum ablamın gecmişte düşüğü vardı die sürekli verdi :)) cokmu güçlü duruorum bilemiorum ama oturuorum ya surekli karnım katlanıo ve ağrıobide arada yolculuk yapmam gerekio her yolculuk dönüşü kanamam oluo zaten.. izin istedim vermeyiz dediler rapor vermezse doktor zaten istifa etcem artık napim
Yalvarcan Alcan gerekirse başka doktora gidip yine Alcan seçenek yok
hayırlısı bakalım vermezse istifa etcem zaten bakalım yada konuscam ofisten cıkmam die ama zaten cıkarmayı düşünüolar beni bakalım neler gösterecek hayat bize :)Bebiş daha önemli kanama tehlikeli cok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?