2015 Şubat Anneleri

çalışan hamişler sabah öğle ve akşam yemekleri için nasıl bir beslenme düzeniniz var....ben özellikle sabah kahvaltısı konusunda çok dengesiz beslendiğimi düşünüyorum....diğer hamişlerin canı çekmesin derseniz msj yazabilirsiniz....

Canım bende kanama geçirdim bi kaç kere doktoruna ağrının olduğunu çalışamadığını sürekli ayakta kalmak zorunda kaldığını dinlenemediğini söliceksin işim ağır yoğun diceksin seve seve veriyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ben şahsen hiç dikkat etmiyorum yani çalışınca olmuyo ama dışardan bişey almaktansa evden kahvaltılık getirip öle yapıyorum öğle yemeğiniDe dışardan fasfood hariç ev yemeği şeklinde yapıyorum

Migden bulanıyomu yemektei zorlanıyon

sende mehmet kalsın yanına başka bır ısım daha koyalım de. mehmet gercekten cok guzel bır ısım
Mehmet esimin ismi ben tek isimden yanayim arkadaslarim hep cift isim koydu birini kullaniyor ama mecbur cift olacak esimde mehmet oglumda mehmet karisiklik olmasin alistim bende ismine mehmet akif akifin anlamida guzel

Canım zencefil baktın mi etkisi olmasın başka şeytanın etkili bitki.hamilelikte dikkat etmek lazim

Canim butun bitki caylarini azar azar icin diyor cunku metabolizmayi hizlandirdigi icin rahim kasilmalarina sebep olabiliyormus ama zencefil bu gruba dahil degil. Zaten gunde 1 cay kasigi iciyorum sadece.. Bulantilar icin zencefil cayi, zencefilli soda hepsini veriyorlar..

Isimleriniz ne guzel uyumlu cok hos yaa :) :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isimleriniz ne guzel uyumlu cok hos yaa :) :thumbup:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Saol canım çok istedim kız olsun uyum bozulmasın diye Allah duydu beni :) uyumlu olmasına çok öZendik değiştirmeyide düşünmüyoruz :)

Yaa bunların hepsini bilio ama nie vermio bilmiorum ablamın gecmişte düşüğü vardı die sürekli verdi :)) cokmu güçlü duruorum bilemiorum ama oturuorum ya surekli karnım katlanıo ve ağrıo bide arada yolculuk yapmam gerekio her yolculuk dönüşü kanamam oluo zaten.. izin istedim vermeyiz dediler rapor vermezse doktor zaten istifa etcem artık napim

Hımmm 1 yeni bilgi:) benm de kasılma varmış bugün dedi Dr bitki Çayı da içiyorum bilmiyorum neden oldu:s

Sabah bi tost yiyorum sadece cunku sabah bulantilarim oluyor. Oglen yemek cikiyor ofiste genelde sebze oluyor yanina yogurt yiyorum. Yemek sonrasi bol limonlu bir soda iciyorum. Hazmi kolaylastiriyor bir de ilerdeki kramplar icin veriyorlarmis zaten. Ogleden sonra meyve yiyorum mutlaka uzum, muz, elma bunlardan birini.. Aksam da evde ya sebze ya izgara bisiler ya da midem kotuyse makarna iyi geliyor onu yiyorum.

Migden bulanıyomu yemektei zorlanıyon

yok canım benim Allah şükür ne bulantı ne çıkarmam oldu sadece sabah erken kalkması yada hazırlayıp iş yerime getirmesi zor geliyor, öğlen yemekleri desen dışarıdan oluyo her yere güvenemediğim için ev yemekleri yapan yer yakın da yok...anlican beslenme dengesiz oluyor biraz...

Yalvarcan Alcan gerekirse başka doktora gidip yine Alcan seçenek yok

Meyveli içiyorsan sodayı yani kendinden meyvesi olan sakıncalıymış doktor bana meyveli değil sade içceksin dedi kendin limon atabilirsin dedi

ben normalden feci korkuyom sezeryandan bin kat daha çok korkuyorum

eskiden sezeryan daha az korkutuyordu benı ama salak gıbı acıp vıdeosunu ızledım. suan inş normal olur dıye dua edıyorum . hayırlısı bakalım zaman gosterıcek. anneme cekersem cok ıyı olur. annem benıde kardesımıde dikişsiz normal dogurmus

sizin ne güzel yemeğiniz çıkıyor benim o şansım yok....muz kabız yapıyo diyorlar canım ama sende olmuyo sanırım çok iyi

Mehmet esimin ismi ben tek isimden yanayim arkadaslarim hep cift isim koydu birini kullaniyor ama mecbur cift olacak esimde mehmet oglumda mehmet karisiklik olmasin alistim bende ismine mehmet akif akifin anlamida guzel

siz begenıyorsanız zaten sorun yok. ben sen ıstemıyorsun gıbı anladım oyuzden dedım.

Bebiş daha önemli kanama tehlikeli cok dikkat et

Yalvarcan Alcan gerekirse başka doktora gidip yine Alcan seçenek yok

ayy gaza geldim eşime diorum sen cık odadan sen olursan gülerim die tamam ben hemen cıkarım bebişi göreyimde dio :) inş bakalım yarın hem bebişimi görürüm hemde raporumu alırım ohh miss :)
Bebiş daha önemli kanama tehlikeli cok dikkat et

hayırlısı bakalım vermezse istifa etcem zaten bakalım yada konuscam ofisten cıkmam die ama zaten cıkarmayı düşünüolar beni bakalım neler gösterecek hayat bize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…