Cnm d vitaminin çok fazla dozda verilmesi bıngıldağın erken kapanmasına yol açabilir.Normal 3 damla kullanımı buna neden olmaz.Ayrıca bıngıldağın erken kapanması da her zaman beyin gelişimini durdurmaz.Çok nadir durumlarda beyin gelişimi etkilenir.Bizim oğlanın bıngıldağı 5 aylıktı tamamen kapandı.O Zaman'lar çok sorup soruşturdum okudum baya bu konuyu.Ama baş çevresi beyin gelişimi gibi bir etkilenme söz konusu olmadı.Kanserojen madde içeriği Hakkında bir bilgim yok.Anladım canım senin kullandığın ilaç hakkında fikrim yok içeriği nasıldır ama burda sağlık ocağı d vit3 veriyor aile hekimleri de öneriyor ama çoğu kişi kullanmıyor canım ben de kullanmadım dediğim nedenlerden dolayı
vallahi ben artik bu bebeler neyi nicin yapuyor cozemiyorum ataktir diyebiliyorum ancakızlar oğlum iki gündür akşam uykusuna geçerken çıldırmış gibi bi hale bürünüyor
beşikte yatmamak için direniyor kucağıma alıyorum uyuyor bırakırken başlıyor ağlamaya yne alıyorum kucağıma bekliyorum uyudu derken yine aynı bu defa dha uzun tututyorum koyuyorum beşiğine uyumuş oluyor yarım saat geçmeden başlıyor ağlamaya sakinleşmesi uzun sürüyor
doğdugundan beri koayrım beşiğine kendi kendine uyur öyle alıştı çünkü ama şuan neden böyle yapıyor çözemiyorm
Zebra perdelerini mi yıkadınkizlar oldum bittim ya vallahi hasta olmasam iyidirm zebra perdelerimi yikadim. haftaya temizlikci gelicek camlar perdeler yikancak. kuru temizlemeye vercektim ama cok para istiyorlar. daha halilarim yikamaya verilcek ustune temizlikci parasi vs battik resmen.
yikayayim dedim ama anamdan emdigim sut burnumdan geldim balkonda kopukle yikadim banyoda duruladim ama sutyenime kadar islandim. kiz da tam bitince uyandi allahtan. guya kv bir aydir gelecekti de beraber yikicaktik. artik demeye ben utandim kalktim yikadim. yarindan sonra yagisli olacak hava daha ne kadar bekleyeyim. minnet etmiceksin iste anan babandan baska kimseye.
belki boyle yer canim ne demek rica ederim. bildigimiz klasik sulu kofte yapican suyu da olsun kuru yemiyorlar.Canim cok sagol tarifin icin. En kisa zamanda yapicam insallah yer. Hicbir sekilde yediremiyorum
sagol canim benim insallah.Ayy hayırlı olsun.Bekliyordun ne zamandır.Belki diğerleri daha kısa aralıklarla çıkar,belli olmaz.
canim kendine haksizlik etme ben de ev islerinde cok becerikli ve dayanikli degilim.Zebra perdelerini mi yıkadın
Tek başına bebekli halinle hem de.Nasıl çıkarıp taktın onları?
Maşallah sana nazarım değmesin.Sizi okuyunca böyle cinsiyetimi değiştiresim geliyor valla.Siz kadınsanız ben neyim acaba???
evet bana da doktorum bingildagin artik 6ayda kapanmasini da normal sayiyoruz onemli olan kafa buyumesi yani beyin gelisimi.Cnm d vitaminin çok fazla dozda verilmesi bıngıldağın erken kapanmasına yol açabilir.Normal 3 damla kullanımı buna neden olmaz.Ayrıca bıngıldağın erken kapanması da her zaman beyin gelişimini durdurmaz.Çok nadir durumlarda beyin gelişimi etkilenir.Bizim oğlanın bıngıldağı 5 aylıktı tamamen kapandı.O Zaman'lar çok sorup soruşturdum okudum baya bu konuyu.Ama baş çevresi beyin gelişimi gibi bir etkilenme söz konusu olmadı.Kanserojen madde içeriği Hakkında bir bilgim yok.
Üstten de geliyor olabilir yeni çıkan dişi de kaşınıyor olabilir.Aynı anda bile çıkaran varmış alt-üst dişi birlikte.sagol canim benim insallah.
bugun mobilyanin kenarini almis agzina girc girc isiriyodu. acaba ustten mi geliyo simdi de. ust tarafi da hic anlamiyorumki gostermiyo bakamiyorum asla.
Yok Can'ım haksızlık değil bu,düpedüz beceriksizim kabul ediyorum.canim kendine haksizlik etme ben de ev islerinde cok becerikli ve dayanikli degilim.
tabiiki kendim cikarip takmadim esim vardi o ara. ben yikayip durularken yoktu. kiz uyuyordu ama son anda uyandi bacaklarima panda gibi yapisa yapisa is yaptim :)) hatta aksam corba yaparken kangurusunu sirtima bagladim.. caresizlik her seyi yaptiriyor insana..
ama sunu soyleyeyim yemem icmem bi dahakine kuru temizlemeye veririm. ilk kez yikadim hep siliyordum. cok zormus
İnşallah canım çok saolasınnCanım ben de ilk okuduğumda üzüldüm olmadığına.Ama dediğin gibi düşününce çok mantıklı geldi.Hayırlısı değilmiş belki de.Ya da çok daha güzel bir ev alacaksınız sonra.İnşallah gönlündeki evi çıkarır Allah karşına ve sorunsuz satın alırsınız.Bu evin olmadığına sevinirsin o Zaman.
d vite bizim kiz da acaip aciyo agzini acaba tadi mi cok guzel :)) iyi fikir bak bende o ara bakayim :)Üstten de geliyor olabilir yeni çıkan dişi de kaşınıyor olabilir.Aynı anda bile çıkaran varmış alt-üst dişi birlikte.
Ben vitaminlerini verirken bakabiliyorum üst damağına.Çok güzel açıyor bizimki vitamin hatırına :)
aman onu da beceremeyiver bosveeer. her seyi becerecek degiliz ya. bende inan cok iyi degilim ev isi konusunda. nefret ederim temizlikten. ama dedigin gibi icim ferahluyor temiz evde. su an cok mutsuzum haftaua ev temizlenince mutlu olucam :))Yok Can'ım haksızlık değil bu,düpedüz beceriksizim kabul ediyorum.
Bebek'le iş yapmak gerçekten zor ama ne güzel temizlenmiş perdelerin,mis gibi olmuş baktıkça Mutlu olursun için rahatlar.
Stor perdeleri herkes iyi yapamıyor,iyi araştırmak lazım.Ben en son verdiğimde delik delik olmuştu getirdiklerinde.Becerememişler.Hafif nemliyken katlamışlar su izi olmuştu bir yeri.Ben de verdiğime pişman olmuştum.
neymis o organ cok merak ettim :)Oyuncu anne kıtabı sayfa 104.çok eglendık çocuklarla.bı saatden fazla surdu bu sorular ve baska aklıma gelenlerı sordum.
Buyukde olan kucykde olmayan organı bilene hedıye var dedım .ıkısıde bıldı:)))) ben kırk yıl dusunsem aklıma gelmez:))) akılş kupu maşallah bu çocuklar.....
Darısı buyyunce size ınşallah kuzlar
vahide1204 Gel hele.bu soruları sor semunkılre.yalnız buyyuk olana kolay olur.o yazsın kı kucuge kopya olmasın oyun bozulmasın
düşün bıraz. dıl var bebeklrde)neymis o organ cok merak ettim :)
dil mi dediler ne dediler acaba hani konusamiyolar ya o acidan.
Benimki de çok iştahsız canım hiçbişey yemiyor kanı da sınırda kan ilacını kullanmıyorum zaten d viti de kullanmıyorum ben de vermeyi düşündüm şimdi bu ilacı günde kaç damla veriyorsun canım nasıl veriyorsun
Canım netten baktım da prospektüsünde yazıyor kullanım şekli 3 ay-1 yaş arası çocuklarda 1 ölçek yazıyor kullanılıyormuş yani 2 yaş altı için
Ben de ayni oluyorum kendimi uzayli gibi hissediyorum:)Zebra perdelerini mi yıkadın
Tek başına bebekli halinle hem de.Nasıl çıkarıp taktın onları?
Maşallah sana nazarım değmesin.Sizi okuyunca böyle cinsiyetimi değiştiresim geliyor valla.Siz kadınsanız ben neyim acaba???
Ya bisey diyemiyorum yuh artikŞuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ben ki daha bugün buraya çocuktan evi temizleyemedipimi yazdım sonra çocuğu uyutup her yeri temizledim o kadar da yorgundum halbuki
Ve bingoyu söylüyorum
Görümcemler bize kalmaya geldi damat içmiş ağzıyla değil başka tarafıyla bizimki ayıltamamış ne yaptıysam dinlemiyor diyor
Zıbardı pislik biraz önce de kalktı yatağa battaniyeye perdeye koltuğa halıya her yere kustu kendinde bile değil Nevrim döndü daha bugün temizledim bide zorla iğne üstünde çocuk uyanmasın diye delirmek üzereyim şuan o yetmiyo gibi seslerinden Azra uyandı uyumuyor
Çıldırmamak elde değil hayatımda en nefret ettiğim şey acayip sinirliyim battaniyemi makine almıyor kış günü napcam perdelerin halini görseniz ağlıyorum artık sinirden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?