2015 Şubat Anneleri

O Nasıl iş yaaa.. Bi kere Bebekli eve gelmeleri çok saçma kendi evlerine gitsinler alla alla.. Of çok haklısın kızmakta içinde kalmasaydı bari onlara da kızaydın

Kızlar selam.. Cuma gününden beri hastayım, ishal, Ateş çok fena yaptı beni.. Hasta hasta Bebek bakmak da herşeyden daha zormuş gerçekten dün allahtan babası 5te geldi de biraz olsun dinlendin sonra.. Son iki gündür deliksiz uykunun kıymetini daha çok anladım, gece çok sok uyandı hep ayaz babası koştu yanına ama beyfendi sadece beni istiyor.. Dikkat edin kendinize hasta olmayın yeb4 inşallah üşütmemişsindir perde yıkarken

çüşşş canım valla çok afedersındee
Gorumcene soyle temızletsın hepsınııı .
Ay insandelırır valla ne desem bılemedım

Çok geçmiş olsyn canım.dınlenmeyıncede çok surer o meret

Canim gecmis olsun cok fena olmus. Bizim hasta olma luksumuz yok. Hemen iyilesirsin insallah

Açıkçası anlamıyorum ama memelerim boş onu hissediyorum. Mesela dün gündüz neredeyse on saat emmedi akşam hiç bi fark yoktu. Elimden geldiğince emzirmeye devam edicem ama asla 500 ml değildir. Ya bende bunu anlamıyorum. Bi kadının sütü varsa emzirir zaten bu psikolojik baskı ne gani günde iki bardak anne sütü vermelisiniz diye. E benim yok çocuğum vitaminsiz mi kalacak yani eksik mi olacak. Olmaması benim suçum değil ama yeterince emziremediğim için vicdan azabı duyuyorum

Amin Can'ım inşallah. Sobanın bana bi zorluğu yok aslında eşin yakıyor ama işte kiri tozu çok. Ama yanınca herşey unutuluyor keyfi kalıyor gerçekten :)

Valla hiç bilmiyorum Can'ım. Belki seni özlüyordur belki yatağında korkmuştur, bu bebeler on bilinmeyenli denklem gibi hiç anlamıyorum ..

belki boyle yer canim ne demek rica ederim. bildigimiz klasik sulu kofte yapican suyu da olsun kuru yemiyorlar.
Bende yarın yapıyım bunu. Çok güzel tarif benim de Can'ım istedi :)) bende dün ara öğün olarak bişey yaptım iyi yedi. İki kaşık yulaf küçük bir elma rendesi bi hurma azıcık sütte pişirdim. Yumuşacık oldu baya da bi tatlı oldu. Onu yedi de doydum bende şükür :)

Ay inanmıyorum bu ne yaa. senin bu görümcenin evi barkı yok mu niye annesinde kalmıyor. Koysaymış banyoya soğuk suyu yiyince Nasıl da bi ayılırdı. Ay ben çıldırdım okuyunca üfff

Çok geçmiş olsun Can'ım. İshal falan mikrop kapmış olmayasın bi doktora gitseydin keşke

ohaaaa! bu durum karsisinda inan bende sinir krizi gecirir kovardim yeminle. sonra da esimin basinin etini yerdim herhalde. okurken ben sinir oldum delirdim resmen!

canimm cok gecmis olsun insallah hemen atlatirsin.. bogazimda hafif bi aci var ama teslim olmamam lazim..

sen niye vicdan azabi duyuyorsun bilerek emzirmiyor degilsin ya?
sikma canini tatlim onemli olan alti aya kadar bi sekilde emmis olmalari. onu bile yapamayanlar var burda.. tabiiki saglikli onemli bisey ama ucunda olum yok ya kasma bu kadar kendini..

ay bende bunu deneyeyim hepsi var cok sagol canim :)

sulu kofteyi de bize yaptigimdan tattirirken baktim sevdi ona gore yaptim oyle kesfettim :) insallah koca bi tabak yesin Tunacik :)

kizlar ne olur bana bisey deyin bu kizin balgami hala gecmedi ben napayim? bu kadari normal mi?

hem hastanedeki doktor hem de saglik ocagindaki doktor bakti antibiyotiklik bi durum yok ilerlerse veya ates olursa getirin tekrar dedi. peditus vs verdiler ama kullanmadim biliyosunuz.

keyfi yerinde, atesi falan cikmiyor. ama 1 ay oldu balgami gecmiyor. surekli hiriltili nefes aliyor. oksurunce atiyor balgami geciyor. bi sure sinra tekrar ayni. bazen islik gibi ses cikiyor nefes alirken. bi ara koyu kivamli sumuk varsi cok fazla o da gecti sumugu cok az su an. ama balgam bitmiyor.

napsam ben simdi? ilerlemez degil mi bi doktora goturmeli miyim yine? MaRaL_ bu kadar uzun surmesi normal mi?

o hiriltiyi duydukca icim aciyor resmen ben nefes alamiyorum sanki 1 aydir cekiyor yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…