- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
O Nasıl iş yaaa.. Bi kere Bebekli eve gelmeleri çok saçma kendi evlerine gitsinler alla alla.. Of çok haklısın kızmakta içinde kalmasaydı bari onlara da kızaydınŞuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ben ki daha bugün buraya çocuktan evi temizleyemedipimi yazdım sonra çocuğu uyutup her yeri temizledim o kadar da yorgundum halbuki
Ve bingoyu söylüyorum
Görümcemler bize kalmaya geldi damat içmiş ağzıyla değil başka tarafıyla bizimki ayıltamamış ne yaptıysam dinlemiyor diyor
Zıbardı pislik biraz önce de kalktı yatağa battaniyeye perdeye koltuğa halıya her yere kustu kendinde bile değil Nevrim döndü daha bugün temizledim bide zorla iğne üstünde çocuk uyanmasın diye delirmek üzereyim şuan o yetmiyo gibi seslerinden Azra uyandı uyumuyor
Çıldırmamak elde değil hayatımda en nefret ettiğim şey acayip sinirliyim battaniyemi makine almıyor kış günü napcam perdelerin halini görseniz ağlıyorum artık sinirden ya
çüşşş canım valla çok afedersındeeŞuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ben ki daha bugün buraya çocuktan evi temizleyemedipimi yazdım sonra çocuğu uyutup her yeri temizledim o kadar da yorgundum halbuki
Ve bingoyu söylüyorum
Görümcemler bize kalmaya geldi damat içmiş ağzıyla değil başka tarafıyla bizimki ayıltamamış ne yaptıysam dinlemiyor diyor
Zıbardı pislik biraz önce de kalktı yatağa battaniyeye perdeye koltuğa halıya her yere kustu kendinde bile değil Nevrim döndü daha bugün temizledim bide zorla iğne üstünde çocuk uyanmasın diye delirmek üzereyim şuan o yetmiyo gibi seslerinden Azra uyandı uyumuyor
Çıldırmamak elde değil hayatımda en nefret ettiğim şey acayip sinirliyim ]battaniyemi makine almıyor kış günü napcam perdelerin halini görseniz ağlıyorum artık sinirden ya
Çok geçmiş olsyn canım.dınlenmeyıncede çok surer o meretKızlar selam.. Cuma gününden beri hastayım, ishal, Ateş çok fena yaptı beni.. Hasta hasta Bebek bakmak da herşeyden daha zormuş gerçektendün allahtan babası 5te geldi de biraz olsun dinlendin sonra.. Son iki gündür deliksiz uykunun kıymetini daha çok anladım, gece çok sok uyandı hep ayaz babası koştu yanına ama beyfendi sadece beni istiyor.. Dikkat edin kendinize hasta olmayın yeb4 inşallah üşütmemişsindir perde yıkarken
Canim gecmis olsun cok fena olmus. Bizim hasta olma luksumuz yok. Hemen iyilesirsin insallahKızlar selam.. Cuma gününden beri hastayım, ishal, Ateş çok fena yaptı beni.. Hasta hasta Bebek bakmak da herşeyden daha zormuş gerçektendün allahtan babası 5te geldi de biraz olsun dinlendin sonra.. Son iki gündür deliksiz uykunun kıymetini daha çok anladım, gece çok sok uyandı hep ayaz babası koştu yanına ama beyfendi sadece beni istiyor.. Dikkat edin kendinize hasta olmayın yeb4 inşallah üşütmemişsindir perde yıkarken
Cnm d vitaminin çok fazla dozda verilmesi bıngıldağın erken kapanmasına yol açabilir.Normal 3 damla kullanımı buna neden olmaz.Ayrıca bıngıldağın erken kapanması da her zaman beyin gelişimini durdurmaz.Çok nadir durumlarda beyin gelişimi etkilenir.Bizim oğlanın bıngıldağı 5 aylıktı tamamen kapandı.O Zaman'lar çok sorup soruşturdum okudum baya bu konuyu.Ama baş çevresi beyin gelişimi gibi bir etkilenme söz konusu olmadı.Kanserojen madde içeriği Hakkında bir bilgim yok.[/QUOTE
Litchi demişti canım kanserojen içerdiğini hatta yurt dışında verilmiyormuş gibi şeyler demişti bebişlerimiz daha küçükken
Diş :)düşün bıraz. dıl var bebeklrde)
Açıkçası anlamıyorum ama memelerim boş onu hissediyorum. Mesela dün gündüz neredeyse on saat emmedi akşam hiç bi fark yoktu. Elimden geldiğince emzirmeye devam edicem ama asla 500 ml değildir. Ya bende bunu anlamıyorum. Bi kadının sütü varsa emzirir zaten bu psikolojik baskı ne gani günde iki bardak anne sütü vermelisiniz diye. E benim yok çocuğum vitaminsiz mi kalacak yani eksik mi olacak. Olmaması benim suçum değil ama yeterince emziremediğim için vicdan azabı duyuyorumanne sutunin yeterli olup olmadigini nasil anliyorsun canim? gunde 500 ml drdin ya ama ben onu hic anlayamiyorum mesela. her firsatta sokuyorum agzina memeyi ama ne kadar ictigini nasil anliycam?
sagol canim cok cektim bende 1 ay istahsizliktan. lokma koymuyodu agzina. ama bu da bi donemmis gecti. sonra sunu ogrendim ve uyguluyorum kesinlikle ogunlerinin arasini 4 saat aciyorum. acikmis oluyor ve yiyor.
Aynen haa gidip ağaçlara doğru bağırıp tepineyim en iyisi benyaa haklisin ama o da iyi degil. napicaz biz boyle. sen daha dag bayirdasin benden. cik sakin bi yere bagir cagir bence :))
Amin Can'ım inşallah. Sobanın bana bi zorluğu yok aslında eşin yakıyor ama işte kiri tozu çok. Ama yanınca herşey unutuluyor keyfi kalıyor gerçekten :)allah gonlune gore bi ev versin sana insallah istedigin bir sehirde mutlu guzel ferah bi yuvan olsun. sen o evi harika dekore edersin. gerci simdiki evini bile sobali mobali hak getire super yapmissindir sen :)
kucukken sobaliydi evimiz yani ben hoc zorlugunu bilmiyorum ama onun da tadi havasi sicakligi baska. ilerde yok olup gidecek. bol bol kestane koy ustune hmmhh bayilirim :)
Valla hiç bilmiyorum Can'ım. Belki seni özlüyordur belki yatağında korkmuştur, bu bebeler on bilinmeyenli denklem gibi hiç anlamıyorum ..kızlar oğlum iki gündür akşam uykusuna geçerken çıldırmış gibi bi hale bürünüyor
beşikte yatmamak için direniyor kucağıma alıyorum uyuyor bırakırken başlıyor ağlamaya yne alıyorum kucağıma bekliyorum uyudu derken yine aynı bu defa dha uzun tututyorum koyuyorum beşiğine uyumuş oluyor yarım saat geçmeden başlıyor ağlamaya sakinleşmesi uzun sürüyor
doğdugundan beri koayrım beşiğine kendi kendine uyur öyle alıştı çünkü ama şuan neden böyle yapıyor çözemiyorm
Bende yarın yapıyım bunu. Çok güzel tarif benim de Can'ım istedi :)) bende dün ara öğün olarak bişey yaptım iyi yedi. İki kaşık yulaf küçük bir elma rendesi bi hurma azıcık sütte pişirdim. Yumuşacık oldu baya da bi tatlı oldu. Onu yedi de doydum bende şükür :)belki boyle yer canim ne demek rica ederim. bildigimiz klasik sulu kofte yapican suyu da olsun kuru yemiyorlar.
Ay inanmıyorum bu ne yaa. senin bu görümcenin evi barkı yok mu niye annesinde kalmıyor. Koysaymış banyoya soğuk suyu yiyince Nasıl da bi ayılırdı. Ay ben çıldırdım okuyunca üfffŞuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ve bingoyu söylüyorum
Çıldırmamak elde değil hayatımda en nefret ettiğim şey acayip sinirliyim battaniyemi makine almıyor kış günü napcam perdelerin halini görseniz ağlıyorum artık sinirden ya
Çok geçmiş olsun Can'ım. İshal falan mikrop kapmış olmayasın bi doktora gitseydin keşkeKızlar selam.. Cuma gününden beri hastayım, ishal, Ateş çok fena yaptı beni.. Hasta hasta Bebek bakmak da herşeyden daha zormuş gerçektendün allahtan babası 5te geldi de biraz olsun dinlendin sonra.. Son iki gündür deliksiz uykunun kıymetini daha çok anladım, gece çok sok uyandı hep ayaz babası koştu yanına ama beyfendi sadece beni istiyor.. Dikkat edin kendinize hasta olmayın yeb4 inşallah üşütmemişsindir perde yıkarken
ohaaaa! bu durum karsisinda inan bende sinir krizi gecirir kovardim yeminle. sonra da esimin basinin etini yerdim herhalde. okurken ben sinir oldum delirdim resmen!Şuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ve bingoyu söylüyorum
canimm cok gecmis olsun insallah hemen atlatirsin.. bogazimda hafif bi aci var ama teslim olmamam lazim..Kızlar selam.. Cuma gününden beri hastayım, ishal, Ateş çok fena yaptı beni.. Hasta hasta Bebek bakmak da herşeyden daha zormuş gerçektendün allahtan babası 5te geldi de biraz olsun dinlendin sonra.. Son iki gündür deliksiz uykunun kıymetini daha çok anladım, gece çok sok uyandı hep ayaz babası koştu yanına ama beyfendi sadece beni istiyor.. Dikkat edin kendinize hasta olmayın yeb4 inşallah üşütmemişsindir perde yıkarken
sen niye vicdan azabi duyuyorsun bilerek emzirmiyor degilsin ya?Açıkçası anlamıyorum ama memelerim boş onu hissediyorum. Mesela dün gündüz neredeyse on saat emmedi akşam hiç bi fark yoktu. Elimden geldiğince emzirmeye devam edicem ama asla 500 ml değildir. Ya bende bunu anlamıyorum. Bi kadının sütü varsa emzirir zaten bu psikolojik baskı ne gani günde iki bardak anne sütü vermelisiniz diye. E benim yok çocuğum vitaminsiz mi kalacak yani eksik mi olacak. Olmaması benim suçum değil ama yeterince emziremediğim için vicdan azabı duyuyorum
evet yaa ohh miss vallahi canim cekti :))Amin Can'ım inşallah. Sobanın bana bi zorluğu yok aslında eşin yakıyor ama işte kiri tozu çok. Ama yanınca herşey unutuluyor keyfi kalıyor gerçekten :)
ay bende bunu deneyeyim hepsi var cok sagol canim :)Bende yarın yapıyım bunu. Çok güzel tarif benim de Can'ım istedi :)) bende dün ara öğün olarak bişey yaptım iyi yedi. İki kaşık yulaf küçük bir elma rendesi bi hurma azıcık sütte pişirdim. Yumuşacık oldu baya da bi tatlı oldu. Onu yedi de doydum bende şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?