2015 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun

Ayy kabus gibi.yerden göğe haklisin.temizlesinler temizletsinler.

Biraz bal tattır alerjik mi değil mi bir bak değilse limonlu bal ver.
Ufak deneme amaçlı tattırmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum.
Sonuçta ek gıdaya geçerken de hep öyle yapmadık mı.
Yeni besinleri azar azar tattırdık alerjik durum oluştuğunda kestik.
Sen de bi dene istersen

Dvitamnin fazla kullanılmasının bıngıldağın kapanmasıyla alakası yok bence.
Ben çünkü 10 12 damladan az vermiyorum ilk bşlarda 6 8 damla verdim.
Şimdi ortalama 12 13 damla veriyorum.
Bizim bıngıldak hala kapanmadı.
Kanser kısmını da şöyle okumuştum.
O kanserojen madde çok aşırı dozlarda alındığında kanserojenmiş.
Bilgim bukadar malesef.

Canımcım ayaz da yaklaşık iki aydır öyle hep bir hırıltı var balgm var ama öksürük yok.. Arada bir öhö byapınca gidiyor balgam sonra yeniden oluşuyor.. Doktor merak etme kötü bişi değil deri, ilaç kullanılmadığında anca atıyorlar önemli olan burun tıkanıklığı olmayacakmış yoksa çoğalır dedi.. Alerjik bir durummuş genelde ama bunu anlayabilmek için 2-3 yaşı beklemek gerekirmiş

Ya bisey diyemiyorum yuh artik

O Nasıl iş yaaa.. Bi kere Bebekli eve gelmeleri çok saçma kendi evlerine gitsinler alla alla.. Of çok haklısın kızmakta içinde kalmasaydı bari onlara da kızaydın

çüşşş canım valla çok afedersındee
Gorumcene soyle temızletsın hepsınııı .
Ay insandelırır valla ne desem bılemedım

Ay inanmıyorum bu ne yaa. senin bu görümcenin evi barkı yok mu niye annesinde kalmıyor. Koysaymış banyoya soğuk suyu yiyince Nasıl da bi ayılırdı. Ay ben çıldırdım okuyunca üfff

ohaaaa! bu durum karsisinda inan bende sinir krizi gecirir kovardim yeminle. sonra da esimin basinin etini yerdim herhalde. okurken ben sinir oldum delirdim resmen!

Ayy kabus gibi.yerden göğe haklisin.temizlesinler temizletsinler.

fyz35 naptın canım muhteşem davetsiz misafirlerini ?
Kızlar sağolun hepiniz yazmışsınız ne deseniz haklısınız valla delirdim ben kalkmadan toparlamışlar gece o sinirle bişey yapamadım onları kapattım odaya gittim başka odada yattım çocuğumla
Battaniyeyi çöp poşetine koymuşlar
Koltuk leş gibi Perdeler deseniz öle
Ben kalkmadan gitmişler
Damat battaniye alcam yengeme Söle özür dilerim demiş özür dilesen kaç yazar göreyim kavga etcem zaten
Kalkınca Perdeleri makinaya attım domestos döktüm
Koltukları sildim etrafı süpürdüm sildim allahtan çocuk durdu
Gece görememişim mutfak ta berbat olmuş bide Oray'ı temizledim hala sinirim geçmedi hadsiz ya yazık görümcem utancından msj atmış kızın ne günahı varsa gece gece ona patladım sarhoş haliyle bi tokat atmışım damada iyi oldu :) sinirden gülüyorum artık

canim sutu bile tattirdim domates kivi bile verdim ama bala guvenemiyorum gercekten. cunku ailede var bu allerjik durum. kardesimin bala allerjisi var mesela ya da ari soksa hastanelik oluyor. bal zehirleyebiliyor bile bazi insanlari. o yuzden korkuyorum ama vericem ilerleyen zamanlarda elbet.

bal balgama bu kadar iyi mi gercekten?

vay halimize o zaman
bizim bebikler cekecek bu allerjiden bellim cagin hastaligi. allah baska dert vermesinde
burnunu da surekli aciyorum artik hafif kan geldi cekmekten otribebeye ara verdim iki gundur. icim gitti

hepsini geciyorum da gorumcenle kocasi o evi oyle birakip nasil gitti?
benim basima boyle bir sey gelecek ben yapamasam temizlikci tutar temizletirim var mi oyle evin icine sicip gitmek?

hepsini geciyorum da gorumcenle kocasi o evi oyle birakip nasil gitti?
benim basima boyle bir sey gelecek ben yapamasam temizlikci tutar temizletirim var mi oyle evin icine sicip gitmek?
Kazabımdan korkmuşlar !! Daha dur elbet gelecekler karşıma bişey yapmadım daha

Valla hiç bilmiyorum Can'ım. Belki seni özlüyordur belki yatağında korkmuştur, bu bebeler on bilinmeyenli denklem gibi hiç anlamıyorum ..
sabah akşam dipdibeyiz hani bırakıp bir yere de gitmedim
sanırım geçiş döneminde 10. ay bitti bakalım bu akşam nasıl olacak
ağlamasına iç çekmesine kıyamıyorum korkuyor mu acaba? sürekli okuyorum yatağına koayrken alırken uyku esnasında ama bilmiyorum umarım geçer

Doktora ya da hastaneye gideceğin vakit tattır sen .hastanedeyken hatta.senin kız dayıdaki tuhaf genleri alıyor.nolur nolmaz.

canım Buğra da aynısı olmuştu çok uzun süre şiddeti artarak devam etmişti sonra öksürüğe çevirdi meğer o hırıltıyla atamadığı akıntı ciğerlere inmiş pedutus bizde işe yaramadı en son dr kontrolunde hafif ateş çıktı dişten sanıyorduk ama enfeksiyondan mış şükür geçti
5 aylıkken hafiften başlamıştı öksürünce geçiyo sonra yeniden oluyordu 7 aylık sonuna kadar sürdü antibiyotik işi çözdü umarım tekrarlamaz
sen fizyolojikle burnunu boşalt dolu kalmasın ıhlamur da ver için rahat etmezse bi dr mutlaka git

Kızlar anneme silikon tabancası almak istiyorum.aranızda hobi severler var.ucuzlardan ne marka alabiliriz.nesine dikkat etmeliyim.bilen varsa aydınlatabilir mi

Umarım Can'ım..

Kızlar anneme silikon tabancası almak istiyorum.aranızda hobi severler var.ucuzlardan ne marka alabiliriz.nesine dikkat etmeliyim.bilen varsa aydınlatabilir mi
Benimki mikro marka. Küçük boy olanlarından 8 lira bideydi. Ama pek memnun değilim açıkçası. Çok geç ısınıyor Can'ım. Bide büyük boy Almanı tavsiye ederim. Çünkü küçük boyda daha ince bi silikon kullanıyorsun ve her zaman her yerde bulunmuyor

sen niye vicdan azabi duyuyorsun bilerek emzirmiyor degilsin ya?
sikma canini tatlim onemli olan alti aya kadar bi sekilde emmis olmalari. onu bile yapamayanlar var burda.. tabiiki saglikli onemli bisey ama ucunda olum yok ya kasma bu kadar kendini..
Ben emzirmeyi de seviyorum aslında sanırım biraz da o üzüyor beni. Daha uzun Zaman emzirmek istiyorum inşallah artar sütüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…