- 21 Ağustos 2008
- 2.430
- 908
- 398
Geçmiş olsunKızlar selam.. Cuma gününden beri hastayım, ishal, Ateş çok fena yaptı beni.. Hasta hasta Bebek bakmak da herşeyden daha zormuş gerçektendün allahtan babası 5te geldi de biraz olsun dinlendin sonra.. Son iki gündür deliksiz uykunun kıymetini daha çok anladım, gece çok sok uyandı hep ayaz babası koştu yanına ama beyfendi sadece beni istiyor.. Dikkat edin kendinize hasta olmayın yeb4 inşallah üşütmemişsindir perde yıkarken
Ayy kabus gibi.yerden göğe haklisin.temizlesinler temizletsinler.Şuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ben ki daha bugün buraya çocuktan evi temizleyemedipimi yazdım sonra çocuğu uyutup her yeri temizledim o kadar da yorgundum halbuki
Ve bingoyu söylüyorum
Görümcemler bize kalmaya geldi damat içmiş ağzıyla değil başka tarafıyla bizimki ayıltamamış ne yaptıysam dinlemiyor diyor
Zıbardı pislik biraz önce de kalktı yatağa battaniyeye perdeye koltuğa halıya her yere kustu kendinde bile değil Nevrim döndü daha bugün temizledim bide zorla iğne üstünde çocuk uyanmasın diye delirmek üzereyim şuan o yetmiyo gibi seslerinden Azra uyandı uyumuyor
Çıldırmamak elde değil hayatımda en nefret ettiğim şey acayip sinirliyim battaniyemi makine almıyor kış günü napcam perdelerin halini görseniz ağlıyorum artık sinirden ya
Biraz bal tattır alerjik mi değil mi bir bak değilse limonlu bal ver.kizlar ne olur bana bisey deyin bu kizin balgami hala gecmedi ben napayim? bu kadari normal mi?
hem hastanedeki doktor hem de saglik ocagindaki doktor bakti antibiyotiklik bi durum yok ilerlerse veya ates olursa getirin tekrar dedi. peditus vs verdiler ama kullanmadim biliyosunuz.
keyfi yerinde, atesi falan cikmiyor. ama 1 ay oldu balgami gecmiyor. surekli hiriltili nefes aliyor. oksurunce atiyor balgami geciyor. bi sure sinra tekrar ayni. bazen islik gibi ses cikiyor nefes alirken. bi ara koyu kivamli sumuk varsi cok fazla o da gecti sumugu cok az su an. ama balgam bitmiyor.
napsam ben simdi? ilerlemez degil mi bi doktora goturmeli miyim yine? @MaRaL_ bu kadar uzun surmesi normal mi?
o hiriltiyi duydukca icim aciyor resmen ben nefes alamiyorum sanki 1 aydir cekiyor yavrum
Dvitamnin fazla kullanılmasının bıngıldağın kapanmasıyla alakası yok bence.Cnm d vitaminin çok fazla dozda verilmesi bıngıldağın erken kapanmasına yol açabilir.Normal 3 damla kullanımı buna neden olmaz.Ayrıca bıngıldağın erken kapanması da her zaman beyin gelişimini durdurmaz.Çok nadir durumlarda beyin gelişimi etkilenir.Bizim oğlanın bıngıldağı 5 aylıktı tamamen kapandı.O Zaman'lar çok sorup soruşturdum okudum baya bu konuyu.Ama baş çevresi beyin gelişimi gibi bir etkilenme söz konusu olmadı.Kanserojen madde içeriği Hakkında bir bilgim yok.
Canımcım ayaz da yaklaşık iki aydır öyle hep bir hırıltı var balgm var ama öksürük yok.. Arada bir öhö byapınca gidiyor balgam sonra yeniden oluşuyor.. Doktor merak etme kötü bişi değil deri, ilaç kullanılmadığında anca atıyorlar önemli olan burun tıkanıklığı olmayacakmış yoksa çoğalır dedi.. Alerjik bir durummuş genelde ama bunu anlayabilmek için 2-3 yaşı beklemek gerekirmişkizlar ne olur bana bisey deyin bu kizin balgami hala gecmedi ben napayim? bu kadari normal mi?
hem hastanedeki doktor hem de saglik ocagindaki doktor bakti antibiyotiklik bi durum yok ilerlerse veya ates olursa getirin tekrar dedi. peditus vs verdiler ama kullanmadim biliyosunuz.
keyfi yerinde, atesi falan cikmiyor. ama 1 ay oldu balgami gecmiyor. surekli hiriltili nefes aliyor. oksurunce atiyor balgami geciyor. bi sure sinra tekrar ayni. bazen islik gibi ses cikiyor nefes alirken. bi ara koyu kivamli sumuk varsi cok fazla o da gecti sumugu cok az su an. ama balgam bitmiyor.
napsam ben simdi? ilerlemez degil mi bi doktora goturmeli miyim yine? @MaRaL_ bu kadar uzun surmesi normal mi?
o hiriltiyi duydukca icim aciyor resmen ben nefes alamiyorum sanki 1 aydir cekiyor yavrum
Ya bisey diyemiyorum yuh artik
O Nasıl iş yaaa.. Bi kere Bebekli eve gelmeleri çok saçma kendi evlerine gitsinler alla alla.. Of çok haklısın kızmakta içinde kalmasaydı bari onlara da kızaydın
çüşşş canım valla çok afedersındee
Gorumcene soyle temızletsın hepsınııı .
Ay insandelırır valla ne desem bılemedım
Ay inanmıyorum bu ne yaa. senin bu görümcenin evi barkı yok mu niye annesinde kalmıyor. Koysaymış banyoya soğuk suyu yiyince Nasıl da bi ayılırdı. Ay ben çıldırdım okuyunca üfff
ohaaaa! bu durum karsisinda inan bende sinir krizi gecirir kovardim yeminle. sonra da esimin basinin etini yerdim herhalde. okurken ben sinir oldum delirdim resmen!
Ayy kabus gibi.yerden göğe haklisin.temizlesinler temizletsinler.
Kızlar sağolun hepiniz yazmışsınız ne deseniz haklısınız valla delirdim ben kalkmadan toparlamışlar gece o sinirle bişey yapamadım onları kapattım odaya gittim başka odada yattım çocuğumlafyz35 naptın canım muhteşem davetsiz misafirlerini ?
canim sutu bile tattirdim domates kivi bile verdim ama bala guvenemiyorum gercekten. cunku ailede var bu allerjik durum. kardesimin bala allerjisi var mesela ya da ari soksa hastanelik oluyor. bal zehirleyebiliyor bile bazi insanlari. o yuzden korkuyorum ama vericem ilerleyen zamanlarda elbet.Biraz bal tattır alerjik mi değil mi bir bak değilse limonlu bal ver.
Ufak deneme amaçlı tattırmaktan bişey olmaz diye düşünüyorum.
Sonuçta ek gıdaya geçerken de hep öyle yapmadık mı.
Yeni besinleri azar azar tattırdık alerjik durum oluştuğunda kestik.
Sen de bi dene istersen
vay halimize o zamanCanımcım ayaz da yaklaşık iki aydır öyle hep bir hırıltı var balgm var ama öksürük yok.. Arada bir öhö byapınca gidiyor balgam sonra yeniden oluşuyor.. Doktor merak etme kötü bişi değil deri, ilaç kullanılmadığında anca atıyorlar önemli olan burun tıkanıklığı olmayacakmış yoksa çoğalır dedi.. Alerjik bir durummuş genelde ama bunu anlayabilmek için 2-3 yaşı beklemek gerekirmiş
hepsini geciyorum da gorumcenle kocasi o evi oyle birakip nasil gitti?Kızlar sağolun hepiniz yazmışsınız ne deseniz haklısınız valla delirdim ben kalkmadan toparlamışlar gece o sinirle bişey yapamadım onları kapattım odaya gittim başka odada yattım çocuğumla
Battaniyeyi çöp poşetine koymuşlar
Koltuk leş gibi Perdeler deseniz öle
Ben kalkmadan gitmişler
Damat battaniye alcam yengeme Söle özür dilerim demiş özür dilesen kaç yazar göreyim kavga etcem zaten
Kalkınca Perdeleri makinaya attım domestos döktüm
Koltukları sildim etrafı süpürdüm sildim allahtan çocuk durdu
Gece görememişim mutfak ta berbat olmuş bide Oray'ı temizledim hala sinirim geçmedi hadsiz ya yazık görümcem utancından msj atmış kızın ne günahı varsa gece gece ona patladım sarhoş haliyle bi tokat atmışım damada iyi oldu :) sinirden gülüyorum artık
Kazabımdan korkmuşlar !! Daha dur elbet gelecekler karşıma bişey yapmadım dahahepsini geciyorum da gorumcenle kocasi o evi oyle birakip nasil gitti?
benim basima boyle bir sey gelecek ben yapamasam temizlikci tutar temizletirim var mi oyle evin icine sicip gitmek?
sabah akşam dipdibeyiz hani bırakıp bir yere de gitmedimValla hiç bilmiyorum Can'ım. Belki seni özlüyordur belki yatağında korkmuştur, bu bebeler on bilinmeyenli denklem gibi hiç anlamıyorum ..
Doktora ya da hastaneye gideceğin vakit tattır sen .hastanedeyken hatta.senin kız dayıdaki tuhaf genleri alıyor.nolur nolmaz.canim sutu bile tattirdim domates kivi bile verdim ama bala guvenemiyorum gercekten. cunku ailede var bu allerjik durum. kardesimin bala allerjisi var mesela ya da ari soksa hastanelik oluyor. bal zehirleyebiliyor bile bazi insanlari. o yuzden korkuyorum ama vericem ilerleyen zamanlarda elbet.
bal balgama bu kadar iyi mi gercekten?
Yok kız uzun bi müddet gelemezler herhalde karsinaKazabımdan korkmuşlar !! Daha dur elbet gelecekler karşıma bişey yapmadım daha
kizlar ne olur bana bisey deyin bu kizin balgami hala gecmedi ben napayim? bu kadari normal mi?
Umarım Can'ım..sabah akşam dipdibeyiz hani bırakıp bir yere de gitmedim
sanırım geçiş döneminde 10. ay bitti bakalım bu akşam nasıl olacak
ağlamasına iç çekmesine kıyamıyorum korkuyor mu acaba? sürekli okuyorum yatağına koayrken alırken uyku esnasında ama bilmiyorumumarım geçer
Benimki mikro marka. Küçük boy olanlarından 8 lira bideydi. Ama pek memnun değilim açıkçası. Çok geç ısınıyor Can'ım. Bide büyük boy Almanı tavsiye ederim. Çünkü küçük boyda daha ince bi silikon kullanıyorsun ve her zaman her yerde bulunmuyorKızlar anneme silikon tabancası almak istiyorum.aranızda hobi severler var.ucuzlardan ne marka alabiliriz.nesine dikkat etmeliyim.bilen varsa aydınlatabilir mi
Ben emzirmeyi de seviyorum aslında sanırım biraz da o üzüyor beni. Daha uzun Zaman emzirmek istiyorum inşallah artar sütüm.sen niye vicdan azabi duyuyorsun bilerek emzirmiyor degilsin ya?
sikma canini tatlim onemli olan alti aya kadar bi sekilde emmis olmalari. onu bile yapamayanlar var burda.. tabiiki saglikli onemli bisey ama ucunda olum yok ya kasma bu kadar kendini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?