2015 Şubat Anneleri

Kızlar anneme silikon tabancası almak istiyorum.aranızda hobi severler var.ucuzlardan ne marka alabiliriz.nesine dikkat etmeliyim.bilen varsa aydınlatabilir mi
Can'ım benim gibi hergün silikon tabancası olan biri var ama evde değişim gideyim yazarım sana markasını ben çok memnunum

keyfi yerindeyse elleme bence canim zamanla azalarak bitecekdir
sen bilisin yinede aile dr guvenilirse bi goster

aahhhaha eline saglik tokat için
içmesini bilmiyorsa içmesin odaa

bizim grip sessiz sinsice ilerliyor
oglenden beri sol gozu akiyor benimkinin sari sari
bi konjuktivit eksikdi tam oldu

KIZLAR yaa i$ ilanlarina bakdim çalissam acaba diye
çalisirsam kredi sorun olmaz
ama çocuklarima bakacak hiç kimsem yok,bakici lazim
offf sanki i$ hazir beni bekliyorda

Doktora ya da hastaneye gideceğin vakit tattır sen .hastanedeyken hatta.senin kız dayıdaki tuhaf genleri alıyor.nolur nolmaz.
evet bende ondan korkuyorum ya. kucuk dayisinda turlu turlu seyler var kucuklugu hastanelerde gecti hep. insallah ona benzemez her konuda.
neyse daha var bali tattirma mevzusuna. dedigin gibi yaparim cok mantikli :)

evet canim hatirliyorum cok uzulmustun

ben hem kendi doktoruna hem aile doktoruna muayene ettirdim antibiyotiklik bi durum yok oksurerek atar eger ates cikarsa durumu kotuye giderse gelin dediler. zaten yakin tarihte doktor kontrolu var genel artik orda bakicak.

burnunu surekli temizliyorum. bogazinda balgam o da cok belli. atinca hic bisey yok sonra tekrar basliyo. insallah gececek..

Ben emzirmeyi de seviyorum aslında sanırım biraz da o üzüyor beni. Daha uzun Zaman emzirmek istiyorum inşallah artar sütüm.
insallah tatlim sen emzir o istedigi surece. bi damlasi bile sifadir. artik doymak icin de emmiyo sipalar sirf bagimlilik. benimki aciyo memeyi bi firt aliyo gidiyo yaramazligina devam ediyo :))

keyfi yerindeyse elleme bence canim zamanla azalarak bitecekdir
sen bilisin yinede aile dr guvenilirse bi goster
gostermistim canim durumu kotulerse getirin demisti o da. simdilik ciddi bisey degil gever demisti. bu kadar uzun suruyo demekki ilac kullanmazsa. o zaman bu bebeler tum kis ayini hasta gecirecek herhalde.

Neler var iş olarak maaslari nasil
benim fr tahsilim diplomam yok
magazada satis elemani olarak çalistim hep onda tecrubem var cv de

ama 35 saat çalisamam , o zmanda aylik ona gore olur 25 saat falan çalisabilirim ancak
su an da asgari ucret kaç bilmiyorum tam oalrak

Sözün bittiği yer işte tam da bu an herhalde.O Nasıl bir düşüncesizlik,Nasıl bir eğlenme anlayışı..Bebekli eve yatılı misafirliğe gel bir de kusana kadar iç.Bu insanlar vicdanlarını ve sağduyularını hangi ara kaybediyorlar acaba??

gostermistim canim durumu kotulerse getirin demisti o da. simdilik ciddi bisey degil gever demisti. bu kadar uzun suruyo demekki ilac kullanmazsa. o zaman bu bebeler tum kis ayini hasta gecirecek herhalde.
hayatinin ilk seneleri biraz oyle oluyor
okula baslayinca sonbaharda baslar hastalik kisi beklemez
ama sana sunu diyebilirim sizin kii hafif seyreten bi nezle Alalh beterinden korusun
ben ne bronsiutler oksurukler kusmalar gordum dermisim :))))))

Can'ım bence keyfi yerindeyse az daha sabret,yavaş yavaş azalır balgamı da inşallah.Küçük bebekler de uzun sürüyor biraz.Tabi burdan konuşması kolay,senin gözlemin ve düşüncelerin daha doğru olur.Doktor kontrolü yakınsa biraz daha bekleyebilirsin belki.Fazladan gitmemiş olursun.

Neden 10-12 damla veriyorsun? Farklı bir damla mı kullanıyorsun? Yanlış anlama cnm sadece merak ettiğimden soruyorum.

bizim grip sessiz sinsice ilerliyor
oglenden beri sol gozu akiyor benimkinin sari sari
bi konjuktivit eksikdi tam oldu
Oyy kuzucuk geçmiş olsun.Sen daha iyi bilirsin tabi de akıntının rengi sarı-yeşil gibi olursa antibiyotikli damla kullanmak gerekebilir diye biliyorum.İnşallah gerek kalmaz tabi.

İnsan olan yapmaz zaten Can'ım bıktım hepsinden her hafta ayrı bişey bu sondu bir daha yapamaz kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…