Yüzsüz onlar kesin gelirlerYok kız uzun bi müddet gelemezler herhalde karsina
Can'ım benim gibi hergün silikon tabancası olan biri varKızlar anneme silikon tabancası almak istiyorum.aranızda hobi severler var.ucuzlardan ne marka alabiliriz.nesine dikkat etmeliyim.bilen varsa aydınlatabilir mi
keyfi yerindeyse elleme bence canim zamanla azalarak bitecekdirkizlar ne olur bana bisey deyin bu kizin balgami hala gecmedi ben napayim? bu kadari normal mi?
hem hastanedeki doktor hem de saglik ocagindaki doktor bakti antibiyotiklik bi durum yok ilerlerse veya ates olursa getirin tekrar dedi. peditus vs verdiler ama kullanmadim biliyosunuz.
keyfi yerinde, atesi falan cikmiyor. ama 1 ay oldu balgami gecmiyor. surekli hiriltili nefes aliyor. oksurunce atiyor balgami geciyor. bi sure sinra tekrar ayni. bazen islik gibi ses cikiyor nefes alirken. bi ara koyu kivamli sumuk varsi cok fazla o da gecti sumugu cok az su an. ama balgam bitmiyor.
napsam ben simdi? ilerlemez degil mi bi doktora goturmeli miyim yine?MaRaL_ bu kadar uzun surmesi normal mi?
o hiriltiyi duydukca icim aciyor resmen ben nefes alamiyorum sanki 1 aydir cekiyor yavrum
aahhhaha eline saglik tokat içinKızlar sağolun hepiniz yazmışsınız ne deseniz haklısınız valla delirdim ben kalkmadan toparlamışlar gece o sinirle bişey yapamadım onları kapattım odaya gittim başka odada yattım çocuğumla
Battaniyeyi çöp poşetine koymuşlar
Koltuk leş gibi Perdeler deseniz öle
Ben kalkmadan gitmişler
Damat battaniye alcam yengeme Söle özür dilerim demiş özür dilesen kaç yazar göreyim kavga etcem zaten
Kalkınca Perdeleri makinaya attım domestos döktüm
Koltukları sildim etrafı süpürdüm sildim allahtan çocuk durdu
Gece görememişim mutfak ta berbat olmuş bide Oray'ı temizledim hala sinirim geçmedi hadsiz ya yazık görümcem utancından msj atmış kızın ne günahı varsa gece gece ona patladım sarhoş haliyle bi tokat atmışım damada iyi oldu :) sinirden gülüyorum artık
evet bende ondan korkuyorum ya. kucuk dayisinda turlu turlu seyler var kucuklugu hastanelerde gecti hep. insallah ona benzemez her konuda.Doktora ya da hastaneye gideceğin vakit tattır sen .hastanedeyken hatta.senin kız dayıdaki tuhaf genleri alıyor.nolur nolmaz.
evet canim hatirliyorum cok uzulmustuncanım Buğra da aynısı olmuştu çok uzun süre şiddeti artarak devam etmişti sonra öksürüğe çevirdi meğer o hırıltıyla atamadığı akıntı ciğerlere inmiş pedutus bizde işe yaramadı en son dr kontrolunde hafif ateş çıktı dişten sanıyorduk ama enfeksiyondan mış şükür geçti
5 aylıkken hafiften başlamıştı öksürünce geçiyo sonra yeniden oluyordu 7 aylık sonuna kadar sürdü antibiyotik işi çözdü umarım tekrarlamaz
sen fizyolojikle burnunu boşalt dolu kalmasın ıhlamur da ver için rahat etmezse bi dr mutlaka git
insallah tatlim sen emzir o istedigi surece. bi damlasi bile sifadir. artik doymak icin de emmiyo sipalar sirf bagimlilik. benimki aciyo memeyi bi firt aliyo gidiyo yaramazligina devam ediyo :))Ben emzirmeyi de seviyorum aslında sanırım biraz da o üzüyor beni. Daha uzun Zaman emzirmek istiyorum inşallah artar sütüm.
Neler var iş olarak maaslari nasilKIZLAR yaa i$ ilanlarina bakdim çalissam acaba diye
çalisirsam kredi sorun olmaz
ama çocuklarima bakacak hiç kimsem yok,bakici lazim
offf sanki i$ hazir beni bekliyorda
gostermistim canim durumu kotulerse getirin demisti o da. simdilik ciddi bisey degil gever demisti. bu kadar uzun suruyo demekki ilac kullanmazsa. o zaman bu bebeler tum kis ayini hasta gecirecek herhalde.keyfi yerindeyse elleme bence canim zamanla azalarak bitecekdir
sen bilisin yinede aile dr guvenilirse bi goster
gozu mikrop mu kaptibizim grip sessiz sinsice ilerliyor
oglenden beri sol gozu akiyor benimkinin sari sari
bi konjuktivit eksikdi tam oldu
benim fr tahsilim diplomam yokNeler var iş olarak maaslari nasil
galibagozu mikrop mu kapti
Sözün bittiği yer işte tam da bu an herhalde.O Nasıl bir düşüncesizlik,Nasıl bir eğlenme anlayışı..Bebekli eve yatılı misafirliğe gel bir de kusana kadar iç.Bu insanlar vicdanlarını ve sağduyularını hangi ara kaybediyorlar acaba??Şuan sanırım sinir krizi geçiriyorum !!!!
Ben ki daha bugün buraya çocuktan evi temizleyemedipimi yazdım sonra çocuğu uyutup her yeri temizledim o kadar da yorgundum halbuki
Ve bingoyu söylüyorum
Görümcemler bize kalmaya geldi damat içmiş ağzıyla değil başka tarafıyla bizimki ayıltamamış ne yaptıysam dinlemiyor diyor
Zıbardı pislik biraz önce de kalktı yatağa battaniyeye perdeye koltuğa halıya her yere kustu kendinde bile değil Nevrim döndü daha bugün temizledim bide zorla iğne üstünde çocuk uyanmasın diye delirmek üzereyim şuan o yetmiyo gibi seslerinden Azra uyandı uyumuyor
Çıldırmamak elde değil hayatımda en nefret ettiğim şey acayip sinirliyim battaniyemi makine almıyor kış günü napcam perdelerin halini görseniz ağlıyorum artık sinirden ya
hayatinin ilk seneleri biraz oyle oluyorgostermistim canim durumu kotulerse getirin demisti o da. simdilik ciddi bisey degil gever demisti. bu kadar uzun suruyo demekki ilac kullanmazsa. o zaman bu bebeler tum kis ayini hasta gecirecek herhalde.
Can'ım bence keyfi yerindeyse az daha sabret,yavaş yavaş azalır balgamı da inşallah.Küçük bebekler de uzun sürüyor biraz.Tabi burdan konuşması kolay,senin gözlemin ve düşüncelerin daha doğru olur.Doktor kontrolü yakınsa biraz daha bekleyebilirsin belki.Fazladan gitmemiş olursun.kizlar ne olur bana bisey deyin bu kizin balgami hala gecmedi ben napayim? bu kadari normal mi?
hem hastanedeki doktor hem de saglik ocagindaki doktor bakti antibiyotiklik bi durum yok ilerlerse veya ates olursa getirin tekrar dedi. peditus vs verdiler ama kullanmadim biliyosunuz.
keyfi yerinde, atesi falan cikmiyor. ama 1 ay oldu balgami gecmiyor. surekli hiriltili nefes aliyor. oksurunce atiyor balgami geciyor. bi sure sinra tekrar ayni. bazen islik gibi ses cikiyor nefes alirken. bi ara koyu kivamli sumuk varsi cok fazla o da gecti sumugu cok az su an. ama balgam bitmiyor.
napsam ben simdi? ilerlemez degil mi bi doktora goturmeli miyim yine?MaRaL_ bu kadar uzun surmesi normal mi?
o hiriltiyi duydukca icim aciyor resmen ben nefes alamiyorum sanki 1 aydir cekiyor yavrum
Neden 10-12 damla veriyorsun? Farklı bir damla mı kullanıyorsun? Yanlış anlama cnm sadece merak ettiğimden soruyorum.Dvitamnin fazla kullanılmasının bıngıldağın kapanmasıyla alakası yok bence.
Ben çünkü 10 12 damladan az vermiyorum ilk bşlarda 6 8 damla verdim.
Şimdi ortalama 12 13 damla veriyorum.
Bizim bıngıldak hala kapanmadı.
Kanser kısmını da şöyle okumuştum.
O kanserojen madde çok aşırı dozlarda alındığında kanserojenmiş.
Bilgim bukadar malesef.
Oyy kuzucuk geçmiş olsun.Sen daha iyi bilirsin tabi de akıntının rengi sarı-yeşil gibi olursa antibiyotikli damla kullanmak gerekebilir diye biliyorum.İnşallah gerek kalmaz tabi.bizim grip sessiz sinsice ilerliyor
oglenden beri sol gozu akiyor benimkinin sari sari
bi konjuktivit eksikdi tam oldu
İnsan olan yapmaz zaten Can'ım bıktım hepsinden her hafta ayrı bişey bu sondu bir daha yapamaz kimseSözün bittiği yer işte tam da bu an herhalde.O Nasıl bir düşüncesizlik,Nasıl bir eğlenme anlayışı..Bebekli eve yatılı misafirliğe gel bir de kusana kadar iç.Bu insanlar vicdanlarını ve sağduyularını hangi ara kaybediyorlar acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?