Sen yazmışsın zaten yeni okudum.Geriden gelince böyle oluyor :)galiba
ant damla için çapakdan yapi$masini bekliyorum buyuk ihtimal sabaha olur
yeni basladi çunku akintimiz
Tatlım seni çok iyi anlıyorum çok istiyorsun ev işini ama üç Bebek Nasıl yapıcaksın hadi çalıştın diyelim çalıştığın bakıcı parasına gitmez mi Nasıl oralarda bu işler burda devlet çalışan anneye bakıcı veriyor bazı illerde keşke orda da olsa çalışsan Rabbim Hakkı'nda hayırlısını versinKIZLAR yaa i$ ilanlarina bakdim çalissam acaba diye
çalisirsam kredi sorun olmaz
ama çocuklarima bakacak hiç kimsem yok,bakici lazim
offf sanki i$ hazir beni bekliyorda
bakicinin parasini verir canim devlet verir baya bi karsilar onda sorun olmaz sadece çocuklarin anne babayi gormeme gibi buyukkk bi osrunum olurTatlım seni çok iyi anlıyorum çok istiyorsun ev işini ama üç Bebek Nasıl yapıcaksın hadi çalıştın diyelim çalıştığın bakıcı parasına gitmez mi Nasıl oralarda bu işler burda devlet çalışan anneye bakıcı veriyor bazı illerde keşke orda da olsa çalışsan Rabbim Hakkı'nda hayırlısını versin
az once uyandi emzirdim yapi$mami$ tiSen yazmışsın zaten yeni okudum.Geriden gelince böyle oluyor :)
daha ne gorduk diyosun :)hayatinin ilk seneleri biraz oyle oluyor
okula baslayinca sonbaharda baslar hastalik kisi beklemez
ama sana sunu diyebilirim sizin kii hafif seyreten bi nezle Alalh beterinden korusun
ben ne bronsiutler oksurukler kusmalar gordum dermisim :))))))
evet canim keyfi iyi de son gunlerse oksurugu daha da artti. neyse az kaldi doktor kontrolune zaten bakalim artik :/Can'ım bence keyfi yerindeyse az daha sabret,yavaş yavaş azalır balgamı da inşallah.Küçük bebekler de uzun sürüyor biraz.Tabi burdan konuşması kolay,senin gözlemin ve düşüncelerin daha doğru olur.Doktor kontrolü yakınsa biraz daha bekleyebilirsin belki.Fazladan gitmemiş olursun.
oksurerek temizleyecek bogazinidaha ne gorduk diyosun :)
bi de iki gundur oksurugu cok artti hatta oksurukten uyutamadim bi turlu nedenki acaba :/
nerden anladin peki bagisikliginin guclu oldugunu?oksurerek temizleyecek bogazini
oksuruk bi hastalik deil canim savunma takdigi vucutda :)
heah valla daha bisey gormedin se
maa$alalh begum çok dayanikli bagisikligi saglam bi kiz, insalalh hep boyle artarak devam eder bagiskklik
Canim nasil uzuldum nasil canim yandi okuyunca. Allah rahmet eylesin. Kalan yavrulara da Allah sabirlar versin. Cok zor bir durum. Allah bizi yavrularimiza yavrularimizi bize bagislasinBurnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
Canim boyle cok zor ya 3 saat uyutmaya calismak. Neden boyle yapiyor ki acaba uykusu geldigi halde. Boyle hic dinlenemezsin ki gercekten cok fazla.yine bir gun daha bitti..
sabahin korunde basladi mesai pazar falan dinlemeden. cogu insan yataginda misil misil uyurken. kalk kahvaltisini ettir, oyun oyna oyala uyutmaya calis, bacaklarina yapisirken is yapmaya calis, yemek hazirla, camasir as vs derken aksam olsun. bir zamanlar cocuk gibi eglendigin adamla artik surekli tartis dur..
aksam 9bucukta uyutmaya basla uyusun diye dua et. et ki bi nefes alasin, bi dus alasin, azicik dinlenesin. saat 12 bucuk olsun ama hala salla. hayallerde kalsin keyifler. halbuki hayal dedigin de sicak bir banyo yapip azicik koltuga uzanmak..
bizim hayatlarimiz bazilarinin hayalleri olabilirmis. o yuzden sukurler olsun diyerek bitiriyorum yine gunu.. allah saglik versin, evlatlarimizi bize bagislasin, hayirli insan olmayi nasip etsin. bu cektiklerimizin karsiligini versinler insallah.
ama bazen aklimin kosesinden geciyor engel olamiyorum. "keske evlenmeseydim, keske 40 yasima kadar hayatimi yasaydim" diye.
sonra kovaliyorum bu dusunceleri..
neyse kizlar, iyi geceler size. bana gece uzun sanirim. simdi oksurmeye basladi. her oksurukte uyaniyor ve basa sariyoruz.. neyse o iyi olsun da varsin uyumayayim..
Of off bittimm resmen allah rahmet etsin çok haklısın canım benim eşim bebeğimBurnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
çok zorlannmiyor baksananerden anladin peki bagisikliginin guclu oldugunu?
daha bisey gormedim haklisin. bunlar basit hastaliklar allah beterinden saklasin..
kbb ye bi goturucem annem gelince. hem tanidik akraba doktor. bi de o baksin bakalim.
nutkum tutuldu ne desem bilemedimkiBurnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
Burnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
off icim parcalandi.. o nasil buyuk bir acidir allahimm. bende sahit oldum biz de yengemizi kaybetmistik beyin kanamasindan. en buyugu 16 en kucugu 15 gunluk uc cocuk birakti ardinda. simdi kucugu okula basladi. annem cennete gitmis diyor hep kiyamam. cocuklar babasizligi annenin varligiyla bi sekilde aşar belki ama annesizlik cok zor cok..Burnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
Canım yese ben de bu şekilde beslerim de herşeyi reddediyor keşke yese de dünyaları yapsam istemezse hiçbi şekilde yediremiyorum ya midesini bulandırıyor kusacak gibi oluyor ya da ağzındakini tükürüyor atıyor ağzından işim çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?