evet canim babasi bile sallamayi beceremedigi halde salladi. artik bu cocuk ac mi acaba diye dusunup gecenin 12sinde kasik mamasi yedirdim.Canim boyle cok zor ya 3 saat uyutmaya calismak. Neden boyle yapiyor ki acaba uykusu geldigi halde. Boyle hic dinlenemezsin ki gercekten cok fazla.
Kiyamam oksurugu de cabucak gecsin insallah. Biz bile uyuyamiyoruz oksurugumuz olunca dogru duzgun onlar ne yapsin.
evet canim yaramazliklarindan odun vermiyor. insallah boyle devam eder bagisikligi.çok zorlannmiyor baksana
agir atlatsa sidmiye on kere dr a gotururdun
keyfi yerinde diyorsun, ters giden bisey yok oksurukden baska
bi anne oalrak yolunda gitmeeyen bisey olsa anlardin sen
Zorla uyutmaya çalışma canim.biraz salladin uyumuyor.kalkın ikinizde biraz daha oyalanin.tekrar yatın.yoksa sinirlerin harap olur.gerilirsin.sen gerilince o da uyumaz.uykusu var uyuması lazım diye inatlaşma.kaybeden uyusa da uyumasada sen olursunyine bir gun daha bitti..
sabahin korunde basladi mesai pazar falan dinlemeden. cogu insan yataginda misil misil uyurken. kalk kahvaltisini ettir, oyun oyna oyala uyutmaya calis, bacaklarina yapisirken is yapmaya calis, yemek hazirla, camasir as vs derken aksam olsun. bir zamanlar cocuk gibi eglendigin adamla artik surekli tartis dur..
aksam 9bucukta uyutmaya basla uyusun diye dua et. et ki bi nefes alasin, bi dus alasin, azicik dinlenesin. saat 12 bucuk olsun ama hala salla. hayallerde kalsin keyifler. halbuki hayal dedigin de sicak bir banyo yapip azicik koltuga uzanmak..
bizim hayatlarimiz bazilarinin hayalleri olabilirmis. o yuzden sukurler olsun diyerek bitiriyorum yine gunu.. allah saglik versin, evlatlarimizi bize bagislasin, hayirli insan olmayi nasip etsin. bu cektiklerimizin karsiligini versinler insallah.
ama bazen aklimin kosesinden geciyor engel olamiyorum. "keske evlenmeseydim, keske 40 yasima kadar hayatimi yasaydim" diye.
sonra kovaliyorum bu dusunceleri..
neyse kizlar, iyi geceler size. bana gece uzun sanirim. simdi oksurmeye basladi. her oksurukte uyaniyor ve basa sariyoruz.. neyse o iyi olsun da varsin uyumayayim..
Ah canim yaa kiyamam cok kucukmus ya 15 gunluk. Daha doyamadan annesine hicoff icim parcalandi.. o nasil buyuk bir acidir allahimm. bende sahit oldum biz de yengemizi kaybetmistik beyin kanamasindan. en buyugu 16 en kucugu 15 gunluk uc cocuk birakti ardinda. simdi kucugu okula basladi. annem cennete gitmis diyor hep kiyamam. cocuklar babasizligi annenin varligiyla bi sekilde aşar belki ama annesizlik cok zor cok..
onlar bi de hem babasiz hem annesiz kaldilar allah bu hayatta yardimcilari olsun..
Onlara küçükken kim baktı şimdi kim bakiyor.Allah rahmet eylesinoff icim parcalandi.. o nasil buyuk bir acidir allahimm. bende sahit oldum biz de yengemizi kaybetmistik beyin kanamasindan. en buyugu 16 en kucugu 15 gunluk uc cocuk birakti ardinda. simdi kucugu okula basladi. annem cennete gitmis diyor hep kiyamam. cocuklar babasizligi annenin varligiyla bi sekilde aşar belki ama annesizlik cok zor cok..
onlar bi de hem babasiz hem annesiz kaldilar allah bu hayatta yardimcilari olsun..
Allah rahmet eylesin.insan rüyada bile görünce sevdiklerinin kaybini kendine gelemiyor Allah sabri cemil versin küçücük kalblerineBurnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
Amin canım aminCanim nasil uzuldum nasil canim yandi okuyunca. Allah rahmet eylesin. Kalan yavrulara da Allah sabirlar versin. Cok zor bir durum. Allah bizi yavrularimiza yavrularimizi bize bagislasin
Amin canım aynen eşin bebeğin...Of off bittimm resmen allah rahmet etsin çok haklısın canım benim eşim bebeğim(
Amin canım aminnutkum tutuldu ne desem bilemedimki
çocuklarin annesiz kalmasina dayanamiyorum
hem anasiz hem babasiz offff
Allah rahmet eylesin, kalanlara sabir versin ..
Amin canım....Allah rahmet eylesin. Çok çok üzüldüm. Allah çocuklara sabır versin. İnşallah iyi insanların yanında kalırlar. Dediğin be kadar doğru kendimden düşğnüyorum herşeye şikayet ediyorum. Allah sağlık sıhat versin başka herşey geçiyo...
Aynen annesiz babasız kaldılar Allah yardımcıları olsun....off icim parcalandi.. o nasil buyuk bir acidir allahimm. bende sahit oldum biz de yengemizi kaybetmistik beyin kanamasindan. en buyugu 16 en kucugu 15 gunluk uc cocuk birakti ardinda. simdi kucugu okula basladi. annem cennete gitmis diyor hep kiyamam. cocuklar babasizligi annenin varligiyla bi sekilde aşar belki ama annesizlik cok zor cok..
Amin canım aminAllah rahmet eylesin.insan rüyada bile görünce sevdiklerinin kaybini kendine gelemiyor Allah sabri cemil versin küçücük kalblerine
Allah kimseyi annesinden babasından evladından zamansız ayırmasın.. Boğazım düğüm düğüm oldu vah kalanlara vah..Burnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
Ay Maral bu bebeler neden ağlıyor sorusunun cevabını bulan cennete gidecek herhalde :)) kız sende bilmezsen neden ağlıyor biz mi bilelim. :))benimki uyyandi agliyor kucakda
nesi var acana neresi agriuyor buyur burdan yakk
kulagini da tutmuyor ama kulak olurmuki
Ay Maral bu bebeler neden ağlıyor sorusunun cevabını bulan cennete gidecek herhalde :)) kız sende bilmezsen neden ağlıyor biz mi bilelim. :))
Evet tıkanmış olabilir. Napıcan?bi yeri agriyor o kesin ama neresi bilmiyoprum
kulak ihtimali yuksek 2 haftadir grip oldugu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?