2015 Şubat Anneleri

evet canim babasi bile sallamayi beceremedigi halde salladi. artik bu cocuk ac mi acaba diye dusunup gecenin 12sinde kasik mamasi yedirdim.
ama yok uyuyamadi bi oksuruk tuttu anlatamam kuru bi oksuruk. saat 2yi gecmisti yatarken. gece boyu da hep oksurdu. allahim beterinden korusun insallah kotuye degil de iyiye gittigine isarettir. sagol canimcim..

çok zorlannmiyor baksana
agir atlatsa sidmiye on kere dr a gotururdun
keyfi yerinde diyorsun, ters giden bisey yok oksurukden baska
bi anne oalrak yolunda gitmeeyen bisey olsa anlardin sen
evet canim yaramazliklarindan odun vermiyor. insallah boyle devam eder bagisikligi.
maralim bu oksuruk ozellikle bu gece bitirdi bizi ya. boyle kuru bi oksuruk kohkoh seklinde degil. nasil anlatsam gicik tutar ya kupkuru oksururuz o sekilde.

sabah kalkinca burnunu temizledim burnu rahatladi da hirilti devam. bi atsa balgami tekrar basliyo.

geniz akintisi denen sey nasil oluyo acaba? kbb ye goturucem annemi bekliyorum bi de o baksin bakalim

Zorla uyutmaya çalışma canim.biraz salladin uyumuyor.kalkın ikinizde biraz daha oyalanin.tekrar yatın.yoksa sinirlerin harap olur.gerilirsin.sen gerilince o da uyumaz.uykusu var uyuması lazım diye inatlaşma.kaybeden uyusa da uyumasada sen olursun
bu arada bebekler planlarımızı seziyor galiba.ben de uyusalarda şöyle yap sa m desem uyumazlar.hayaller yalan olur.

Ah canim yaa kiyamam cok kucukmus ya 15 gunluk. Daha doyamadan annesine hic Allah'im yasatmasin. Onlara da guzel bir hayat nasip etsin

Onlara küçükken kim baktı şimdi kim bakiyor.Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin.insan rüyada bile görünce sevdiklerinin kaybini kendine gelemiyor Allah sabri cemil versin küçücük kalblerine

Amin canım....

Aynen annesiz babasız kaldılar Allah yardımcıları olsun....

benimki uyyandi agliyor kucakda
nesi var acana neresi agriuyor buyur burdan yakk
kulagini da tutmuyor ama kulak olurmuki

Allah kimseyi annesinden babasından evladından zamansız ayırmasın.. Boğazım düğüm düğüm oldu vah kalanlara vah..

yeb4 canım rahmetli dedem balgam için bal keklik karıştırır yerdi ama Begüm için uygun görür müsün bilmiyorum.. Yazık yavruma Boğaz'ı tahriş olmuştur. Peditus u doktor bize de yazmıştı ve bu akıntıları azaltır demişti. Ama ben de kullanmadım. Şanslıymışız ki çabuk bitti. İnşallah hemen biter sizinde artık

benimki uyyandi agliyor kucakda
nesi var acana neresi agriuyor buyur burdan yakk
kulagini da tutmuyor ama kulak olurmuki
Ay Maral bu bebeler neden ağlıyor sorusunun cevabını bulan cennete gidecek herhalde :)) kız sende bilmezsen neden ağlıyor biz mi bilelim. :))

Ay Maral bu bebeler neden ağlıyor sorusunun cevabını bulan cennete gidecek herhalde :)) kız sende bilmezsen neden ağlıyor biz mi bilelim. :))

bi yeri agriyor o kesin ama neresi bilmiyoprum
kulak ihtimali yuksek 2 haftadir grip oldugu için

Yav kızlar hayat çok acımasız.. İnstagramda gördüm takip de etmiyorum bi başkası etiketlemiş ordan gördüm iki gün önce ishal oldu doktora gittik bişey demedi yazmış ve bugün bebeğini kaybetmiş allahım Nasıl acı.... Of içim parçalandı. Allahım nolur Tuna'yı benden beni Tuna'dan ayırma babamızı da ayırma yarabbim.. Allah bebelerimizi korusun nolur allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…