2015 Şubat Anneleri

Evet tıkanmış olabilir. Napıcan?
neresi tikanmi$tir diyorsun kulakmi
o ne demek

dr u aradim açmadi , yarim saat sonra açacak muayanesini
arayip randevu alicam
esim agri kesici ver dedi ama onu yapamam elim gitmez

youtiyubeden muzik açtim sustu muzik bitince yine agliyorrr

bu ne ya nasil muzik bunlar klipler hep ayni bi taraf kiz lar diger tarafdlar erkekler
yeni modami bu , hepsi ayni format çok orijinallermi$

en son ne zaman klip izlediysem ilk goruyorum bu muzikleri ben
milyinlar izlemi$ ben tas devrinde kalmi$im galibaa

Evet kuşağı tıkanmıştır hasta diyorsun ya kulak burun Boğaz birbiriyle bağlantılı sonuçta. İç akıntı tıkamış olabilir. Tıkamadıysa bile baskı yapıyor olabilir. Ama müzikte susuyorsa başka bi sorun var demek ki. Belki de sadece canı sıkılıyor ve seni istiyor olabilir. İnşallah öyledir :)

beni istese kucagimda muziksizde susmazmiki
otitse ilacini vericem de olup olmadiigni bilmiyorumki
dr a gotmesini hiç sevmiyorum
bu sabah arayip 10. ay randevusu aldim adamdan 15 gun sonrasina
simdi arayip ne diycem

dr agri kesici ver dedi vverdim
hala agliyor
ben ilaç vermeyi pek bilmem nec zaman etki eder

Ben de gordum cok kotu oldum. Bi de yazik bisey yok denince aklinin ucundan bile gecmemistir. Nesi vardiysa yavrucagin. Allah sabirlar versin ailesine

Of Allah sabır versin o çocuklara çok Zor bir durum Allah korusun hepimizi.. Sanırım çocuklarımızı da kendimize çok bağımlı yetiştirmemeliyiz, kendi başlarına yetebilmeliler, dediğin gibi ne Zaman gideceğimizi kimse bilmiyor

Arkadaşlarım merhaba,

Bir şey sormak istiyorum bardabaş ya da adımadım setlerini kullanan ya da düşünen var mı acaba ?
Adım adımı çok düşündüm ben alsam mı diye ama internette yorumlar genelde çok olumsuz olduğundan almak istemedim..bir de eski çalıştığım yerdeki amirimbebeğine almıştı tabi3 yıl oluyor o da o Zaman memnun kalmamıştı iki denemelik set alıp bırakmıştı ama ben de denemek istiyorum..diğer dediğini bilmiyorum

Canim sen nasil oldun?

ahh ahh zoa uyutur muyum hic ogrendim ben o durumlari. ama gozler kapali dalamiyor ya da daliyor oksurunce uyaniyor..
bir daha bnde asla plan yapmiycam aynen :)

Onlara küçükken kim baktı şimdi kim bakiyor.Allah rahmet eylesin
kucukken teyzemler bakti
simdi ablalari buyudu ama yine buyuk teyzem var onun eli hep ustlerinde. yakin oturuyar teyzemler dayimlar. surekli onlarlalar yani.
dayim da cok becerikli degildir cocuk bakma ev isi vs. bi sekilde oluyo iste ama anne eksikligini gideremiyosun tabiiki..

bal veremiyorum canim anlatmistim hatta dun ailede var bala allerji korkuyorum.

Selam kızlar nasılsınız
Ben hala temizlik yapıyorum sanki koku evime yapıştı kafayı yicek gibiyim bugün halıları verdim yıkamaya perdeleri tekrar attım makinaya sonunda mis gibi koktu koltukları sildim sonra Azra uyuyor diye diğer odalara daldım mutfağın her yanını sildim yatak odasının dolabını düzenledim balkonları yıkadım toz aldım sanki hergün almıyormuş gibi :) ama işte o koku sindi bi kere battaniyeleri kuru temizlemeye verdim
O kadar iş yaptım yemek yapamadım çünkü ölüyorum yorgunluktan neyse artık bugünde dışarıdan yiyelim
Zaten mahvolmuşum yani
Bu arada Azra ayağa kalkıp ellerini bırakıyor adım atmaya korkuyor ama pat poponun üstüne oturuyor yılmak yok yine kalkıyor bide çenesini vurmuş ama nereye vurdu kim bilir morarmış sabahları yumurta kabusu vardı bu ara çok şükür aştık iki gündür bir bütün yiyiyor bide mandalin suyu sıkıyorum yarım çay bardağı içiyor tavsiye ederim size de

kizlar bugun artik dayanamadim kbb ye gittim.

gece zaten oksurukten uyuyamadi sabah da ayniydi. kupkuru bi oksuruk. dayanamadim abaktim randevu bitmis ama doktor kayinpederin kuzeni cok da yakinizdir. esim aradi gelsin hemen dedi.

gittim bende muayene etti burun mukozasi mi ne iltihapmanmis dedi. cok temizlemekten de olur dedi. biseyler anlatti unuttun yine ya doktor bisey anlatinca sonra hep karistiriyorum. iste iltihap olur geniz akar, bademcik sisebilir. balgam olur oksyruk olur vs bunlar kisir dongu seklinde devam eder.

dedi vee tabiiki antibiyotik verdi
ama guveniyorum ona kolay kolay ant.yazan bi adam degil. kullancaz mi dedim uzgun suratla kullanmaliyiz dedi ciddi suratla

otrivine sprey verdi bi de onu uc gun kullancaz.
ceftinex diye bi antibiyotik verdi bi de. durumunu telefondan takip edicek.

orta kulak iltihabi da olabilir ilerlerse. antibiyotik kullanmayi bende hic istemiyorum ama mecbur. ilaclar olmasa da olmazdi. insallah gecer artik cok tukendik 1 bucuk aydir..

Can'ım geçmiş olsun biliyosun Azra da öleydi kullanmadım direndim bende kbb ye götürdüm aynı şekilde bana da konuştu ilerlerse orta kulak iltihabı olur dedi istemeye istemeye kullandım ama sonuç mükemmel oldu 4 günde iyileşti iyiki dedim sonra bence kullan artık bak durumuna devam ederse daha kötü olacaksa durma kullan derim

geçer inş canım rabbim dermansız dert vermesin

çok iyi yapmışsın canım gitmekle kuru öksürükti hırıltıydı deyip geçmemek lazım uzun sürdüğü zaman tehlike var demektir geçer diye beklerken çocuğa başka yerden zarar vermiş olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…