neresi tikanmi$tir diyorsun kulakmiEvet tıkanmış olabilir. Napıcan?
Evet kuşağı tıkanmıştır hasta diyorsun ya kulak burun Boğaz birbiriyle bağlantılı sonuçta. İç akıntı tıkamış olabilir. Tıkamadıysa bile baskı yapıyor olabilir. Ama müzikte susuyorsa başka bi sorun var demek ki. Belki de sadece canı sıkılıyor ve seni istiyor olabilir. İnşallah öyledir :)neresi tikanmi$tir diyorsun kulakmi
o ne demek
dr u aradim açmadi , yarim saat sonra açacak muayanesini
arayip randevu alicam
esim agri kesici ver dedi ama onu yapamam elim gitmez
youtiyubeden muzik açtim sustu muzik bitince yine agliyorrr
beni istese kucagimda muziksizde susmazmikiEvet kuşağı tıkanmıştır hasta diyorsun ya kulak burun Boğaz birbiriyle bağlantılı sonuçta. İç akıntı tıkamış olabilir. Tıkamadıysa bile baskı yapıyor olabilir. Ama müzikte susuyorsa başka bi sorun var demek ki. Belki de sadece canı sıkılıyor ve seni istiyor olabilir. İnşallah öyledir :)
Ben de gordum cok kotu oldum. Bi de yazik bisey yok denince aklinin ucundan bile gecmemistir. Nesi vardiysa yavrucagin. Allah sabirlar versin ailesineYav kızlar hayat çok acımasız.. İnstagramda gördüm takip de etmiyorum bi başkası etiketlemiş ordan gördüm iki gün önce ishal oldu doktora gittik bişey demedi yazmış ve bugün bebeğini kaybetmiş allahım Nasıl acı.... Of içim parçalandı. Allahım nolur Tuna'yı benden beni Tuna'dan ayırma babamızı da ayırma yarabbim.. Allah bebelerimizi korusun nolur allahım
Of Allah sabır versin o çocuklaraBurnu tıkalı bebelerin odasına ve yakın bir yere kuru soğanı ortadan kesip koyun kapıyı kapatın sabaha daha iyi olucak inşallah... Herşeyin başı sağlık üst komşum 3 yıl önce eşini kaybetti... Kendiside geçen hafta pazar günü beyin kanaması geçirdi... malesef bugün kaybettik...çok üzgünüm ağlamaktan bittim gün boyu ordaydım.... en küçüğü 12 yaşında ve babasını kaybettiğinden beri anneyle yatıyormuş bu beni bitirdi... Elif bilmiyordu annesinin vefaat ettiğini ablası söylerken yanındaydım.... Allahııııımmmm bu nasıl nir acı..... Annem bana söz verdi babam gibi bırakıp gitmeyecekti o da gitti ben kiminle yatıcam kimi kokluycam... ben seni hiç bırakmıycam diyor ablası ama nafile... Rabbim evlatlarımızı bize bizleride evlatlarımıza bağışlasın.... Ömür dediğin anlık bir var bir yok... Eşlerinize sarılın evlatlarınızı koklayın öpün hayatımızda onlardan başka değerli kimse yok.... herkese iyi geceler.... Çok Üzgünüm Çok
Adım adımı çok düşündüm ben alsam mı diye ama internette yorumlar genelde çok olumsuz olduğundan almak istemedim..bir de eski çalıştığım yerdeki amirimbebeğine almıştı tabi3 yıl oluyor o da o Zaman memnun kalmamıştı iki denemelik set alıp bırakmıştı ama ben de denemek istiyorum..diğer dediğini bilmiyorumArkadaşlarım merhaba,
Bir şey sormak istiyorum bardabaş ya da adımadım setlerini kullanan ya da düşünen var mı acaba ?
Canim sen nasil oldun?Of Allah sabır versin o çocuklaraçok Zor bir durum Allah korusun hepimizi.. Sanırım çocuklarımızı da kendimize çok bağımlı yetiştirmemeliyiz, kendi başlarına yetebilmeliler, dediğin gibi ne Zaman gideceğimizi kimse bilmiyor
ahh ahh zoa uyutur muyum hic ogrendim ben o durumlari. ama gozler kapali dalamiyor ya da daliyor oksurunce uyaniyor..Zorla uyutmaya çalışma canim.biraz salladin uyumuyor.kalkın ikinizde biraz daha oyalanin.tekrar yatın.yoksa sinirlerin harap olur.gerilirsin.sen gerilince o da uyumaz.uykusu var uyuması lazım diye inatlaşma.kaybeden uyusa da uyumasada sen olursun
bu arada bebekler planlarımızı seziyor galiba.ben de uyusalarda şöyle yap sa m desem uyumazlar.hayaller yalan olur.
evet canim cok zordu cokAh canim yaa kiyamam cok kucukmus ya 15 gunluk. Daha doyamadan annesine hicAllah'im yasatmasin. Onlara da guzel bir hayat nasip etsin
kucukken teyzemler baktiOnlara küçükken kim baktı şimdi kim bakiyor.Allah rahmet eylesin
bal veremiyorum canim anlatmistim hatta dun ailede var bala allerji korkuyorum.yeb4 canım rahmetli dedem balgam için bal keklik karıştırır yerdi ama Begüm için uygun görür müsün bilmiyorum.. Yazık yavruma Boğaz'ı tahriş olmuştur. Peditus u doktor bize de yazmıştı ve bu akıntıları azaltır demişti. Ama ben de kullanmadım. Şanslıymışız ki çabuk bitti. İnşallah hemen biter sizinde artık
Can'ım geçmiş olsun biliyosun Azra da öleydi kullanmadım direndim bende kbb ye götürdüm aynı şekilde bana da konuştu ilerlerse orta kulak iltihabı olur dedi istemeye istemeye kullandım ama sonuç mükemmel oldu 4 günde iyileşti iyiki dedim sonra bence kullan artık bak durumuna devam ederse daha kötü olacaksa durma kullan derimkizlar bugun artik dayanamadim kbb ye gittim.
gece zaten oksurukten uyuyamadi sabah da ayniydi. kupkuru bi oksuruk. dayanamadim abaktim randevu bitmis ama doktor kayinpederin kuzeni cok da yakinizdir. esim aradi gelsin hemen dedi.
gittim bende muayene etti burun mukozasi mi ne iltihapmanmis dedi. cok temizlemekten de olur dedi. biseyler anlatti unuttun yine ya doktor bisey anlatinca sonra hep karistiriyorum. iste iltihap olur geniz akar, bademcik sisebilir. balgam olur oksyruk olur vs bunlar kisir dongu seklinde devam eder.
dedi vee tabiiki antibiyotik verdi
ama guveniyorum ona kolay kolay ant.yazan bi adam degil. kullancaz mi dedim uzgun suratla kullanmaliyiz dedi ciddi suratla
otrivine sprey verdi bi de onu uc gun kullancaz.
ceftinex diye bi antibiyotik verdi bi de. durumunu telefondan takip edicek.
orta kulak iltihabi da olabilir ilerlerse. antibiyotik kullanmayi bende hic istemiyorum ama mecbur. ilaclar olmasa da olmazdi. insallah gecer artik cok tukendik 1 bucuk aydir..
evet canim hatirliyorum cok uzulmustun
ben hem kendi doktoruna hem aile doktoruna muayene ettirdim antibiyotiklik bi durum yok oksurerek atar eger ates cikarsa durumu kotuye giderse gelin dediler. zaten yakin tarihte doktor kontrolu var genel artik orda bakicak.
burnunu surekli temizliyorum. bogazinda balgam o da cok belli. atinca hic bisey yok sonra tekrar basliyo. insallah gececek..
kizlar bugun artik dayanamadim kbb ye gittim.
gece zaten oksurukten uyuyamadi sabah da ayniydi. kupkuru bi oksuruk. dayanamadim abaktim randevu bitmis ama doktor kayinpederin kuzeni cok da yakinizdir. esim aradi gelsin hemen dedi.
gittim bende muayene etti burun mukozasi mi ne iltihapmanmis dedi. cok temizlemekten de olur dedi. biseyler anlatti unuttun yine ya doktor bisey anlatinca sonra hep karistiriyorum. iste iltihap olur geniz akar, bademcik sisebilir. balgam olur oksyruk olur vs bunlar kisir dongu seklinde devam eder.
dedi vee tabiiki antibiyotik verdi
ama guveniyorum ona kolay kolay ant.yazan bi adam degil. kullancaz mi dedim uzgun suratla kullanmaliyiz dedi ciddi suratla
otrivine sprey verdi bi de onu uc gun kullancaz.
ceftinex diye bi antibiyotik verdi bi de. durumunu telefondan takip edicek.
orta kulak iltihabi da olabilir ilerlerse. antibiyotik kullanmayi bende hic istemiyorum ama mecbur. ilaclar olmasa da olmazdi. insallah gecer artik cok tukendik 1 bucuk aydir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?