geçer canim insalalh bi an oncekizlar bugun artik dayanamadim kbb ye gittim.
gece zaten oksurukten uyuyamadi sabah da ayniydi. kupkuru bi oksuruk. dayanamadim abaktim randevu bitmis ama doktor kayinpederin kuzeni cok da yakinizdir. esim aradi gelsin hemen dedi.
gittim bende muayene etti burun mukozasi mi ne iltihapmanmis dedi. cok temizlemekten de olur dedi. biseyler anlatti unuttun yine ya doktor bisey anlatinca sonra hep karistiriyorum. iste iltihap olur geniz akar, bademcik sisebilir. balgam olur oksyruk olur vs bunlar kisir dongu seklinde devam eder.
dedi vee tabiiki antibiyotik verdi
ama guveniyorum ona kolay kolay ant.yazan bi adam degil. kullancaz mi dedim uzgun suratla kullanmaliyiz dedi ciddi suratla
otrivine sprey verdi bi de onu uc gun kullancaz.
ceftinex diye bi antibiyotik verdi bi de. durumunu telefondan takip edicek.
orta kulak iltihabi da olabilir ilerlerse. antibiyotik kullanmayi bende hic istemiyorum ama mecbur. ilaclar olmasa da olmazdi. insallah gecer artik cok tukendik 1 bucuk aydir..
evet hatirliyorum canim.Can'ım geçmiş olsun biliyosun Azra da öleydi kullanmadım direndim bende kbb ye götürdüm aynı şekilde bana da konuştu ilerlerse orta kulak iltihabı olur dedi istemeye istemeye kullandım ama sonuç mükemmel oldu 4 günde iyileşti iyiki dedim sonra bence kullan artık bak durumuna devam ederse daha kötü olacaksa durma kullan derim
amin canim.çok iyi yapmışsın canım gitmekle kuru öksürükti hırıltıydı deyip geçmemek lazım uzun sürdüğü zaman tehlike var demektir geçer diye beklerken çocuğa başka yerden zarar vermiş olabiliriz
sagol tatlim.geçer canim insalalh bi an once
ates yoksa enfeksyonda yokdur diyor kadir bey, enfeksyon yoksa ant de yoksagol tatlim.
sen bu durumda napardin?
daha dogrusu kadir bey ne der?
ilac kullanmayi pek sevmiyosun biliyorum hele antibiyotik ama onlar da olmasa o kadar hastalik nasil iyilesir.
gereksiz antibiyotige bende karsiyim. ama iltihap da baska turlu gecmezallah saglik versin evlatlarimiza.
canim erkekler boyledir cogunlukla. kadinlarin sirtlarinda ne kadar yuk tasidiklarini gormezler. az zorluga gelince boyle bunalima girerler.kizlar depresyon nasil bisey bilen varmi , etrafinda goren sahit olan
esim son gunlerde hiç gulmuyor
içi SIKILIYORMU$,cani SIKILIORMU$
oflayip poflayip^duruyor
kredi reddedilince uzuldu ama saglik olsun diyoruz biz
uç tane nurn topu gibi evlaidmiz var, sagligimiz yerinde çok sukur, aç deiliz açikda deiliz
ise giderken belki mutlu olacak bisey bulurum orada dedi kapidan çikarken
çok dokundu bu dedigi bana, evde onu mutusz eden ne varkiii
ne yapcagimi $a$irdim,ne soyleyim ona, duyyormu beni onuda bilmiyorum
o stres yapmasin diye ben oyle seylere sessis kaliyorumki
bi keresinde tartistik, geldi tansiyonunu olçtu 17/10 du
stres yaptiginda direk tansiyonu firliyor
bende benim yuzumden bisey olur diye susuyorum çogu zaman
kendimi çaresiz kapana kisilmi$ hissediyorum
yok canim kafam karismaz. sagol cevabin icin merak etmistim.ates yoksa enfeksyonda yokdur diyor kadir bey, enfeksyon yoksa ant de yok
ant vermez bu durumda , ille verilecekse kan tahlili yaptirip wbc degerine bakip verir ..
fazla temizlemekden tahris etmis olabilir belki mukozayi o konuda pek bilgim yok maalesef
sen sordun diye soyluyorum ,yoksa kafani karistirmak istemedim oncesinde yazip ..
Karni agriyir olabilir mi ki masaj falan yapinca susuyor mu.benimki uyyandi agliyor kucakda
nesi var acana neresi agriuyor buyur burdan yakk
kulagini da tutmuyor ama kulak olurmuki
:) hadi yaayok canim kafam karismaz. sagol cevabin icin merak etmistim.
vericem ben guveniyorum doktora. evladini en iyi anne anlar sonucta. kotu oldugunu anliyorum. hatta bugun inanilmaz keyifsiz..
bu arada bizim kizin dogdugundan beri hic atesi cikmadi masallah subanallah
aksam uykusuna yattiKarni agriyir olabilir mi ki masaj falan yapinca susuyor mu.
elma yi sever,ondan bile zevk almiyorum diyor yerkencanim erkekler boyledir cogunlukla. kadinlarin sirtlarinda ne kadar yuk tasidiklarini gormezler. az zorluga gelince boyle bunalima girerler.
kendine yuklenme hatayi kendinde arama. konusmaya calis karsina alip iki medeni insan gibi. guzel guzel tatli tatli ne derdin var ben hayat arkadasinim anlat bana de.
oncelikle onu sadece dinle. kendinden ornek verme bende yoruluyorum benim durumum da zor gibi kiyaslamalar yapma. anlatirsa dinle derdini teselli etmeye calis. baktin olmuyor yapabilecegin bir sey yok. mis gibi uc cocugu ve karisi var. elindekinin degerini elbet anlar nankor olmayan insan..
Ya sizin oraların sistemi de bi acayip, yani illa gününde mi gideceksiniz hastaneye, hadi acil bi durum olursa? İlginçbeni istese kucagimda muziksizde susmazmiki
otitse ilacini vericem de olup olmadiigni bilmiyorumki
dr a gotmesini hiç sevmiyorum
bu sabah arayip 10. ay randevusu aldim adamdan 15 gun sonrasina
simdi arayip ne diycem
Yani artık en küçük bi hastalıktan korkarım ay allahım sen kimseye verme..Ben de gordum cok kotu oldum. Bi de yazik bisey yok denince aklinin ucundan bile gecmemistir. Nesi vardiysa yavrucagin. Allah sabirlar versin ailesine
Anladım Can'ım sende haklısınbal veremiyorum canim anlatmistim hatta dun ailede var bala allerji korkuyorum.
Bilmiyorumki cnmaz once uyandi emzirdim yapi$mami$ ti
yapi$masada damla mi gerekiyor acaba ondan emin deilim
Ben de merak ediyorum.Özellikle adımadımı almak istiyorum ama gerçekten faydalı olur mu bilmiyorum.Arkadaşlarım merhaba,
Bir şey sormak istiyorum bardabaş ya da adımadım setlerini kullanan ya da düşünen var mı acaba ?
Cnm gerekli görmüş ki kullanmalıyız demiş Adam.Hem tanıdıkmış boş yere vermemiştir antibiyotiği.Yine de sen bilirsin tabi ama yerinde olsam kullanırdım.İnşallah kuzucuğa da iyi gelir hemen iyileşir.kizlar bugun artik dayanamadim kbb ye gittim.
gece zaten oksurukten uyuyamadi sabah da ayniydi. kupkuru bi oksuruk. dayanamadim abaktim randevu bitmis ama doktor kayinpederin kuzeni cok da yakinizdir. esim aradi gelsin hemen dedi.
gittim bende muayene etti burun mukozasi mi ne iltihapmanmis dedi. cok temizlemekten de olur dedi. biseyler anlatti unuttun yine ya doktor bisey anlatinca sonra hep karistiriyorum. iste iltihap olur geniz akar, bademcik sisebilir. balgam olur oksyruk olur vs bunlar kisir dongu seklinde devam eder.
dedi vee tabiiki antibiyotik verdi
ama guveniyorum ona kolay kolay ant.yazan bi adam degil. kullancaz mi dedim uzgun suratla kullanmaliyiz dedi ciddi suratla
otrivine sprey verdi bi de onu uc gun kullancaz.
ceftinex diye bi antibiyotik verdi bi de. durumunu telefondan takip edicek.
orta kulak iltihabi da olabilir ilerlerse. antibiyotik kullanmayi bende hic istemiyorum ama mecbur. ilaclar olmasa da olmazdi. insallah gecer artik cok tukendik 1 bucuk aydir..
Maşallah Azraya.Ellerini bırakınca ayakta sabit durma süresi gitgide uzuyor.Sonra kendilerinden emin olunca ayakta durmaya adım atmaya başlıyorlar.Azranın da yakındır adımlaması.Selam kızlar nasılsınız
Ben hala temizlik yapıyorum sanki koku evime yapıştı kafayı yicek gibiyim bugün halıları verdim yıkamaya perdeleri tekrar attım makinaya sonunda mis gibi koktu koltukları sildim sonra Azra uyuyor diye diğer odalara daldım mutfağın her yanını sildim yatak odasının dolabını düzenledim balkonları yıkadım toz aldım sanki hergün almıyormuş gibi :) ama işte o koku sindi bi kere battaniyeleri kuru temizlemeye verdim
O kadar iş yaptım yemek yapamadım çünkü ölüyorum yorgunluktan neyse artık bugünde dışarıdan yiyelim
Zaten mahvolmuşum yani
Bu arada Azra ayağa kalkıp ellerini bırakıyor adım atmaya korkuyor ama pat poponun üstüne oturuyor yılmak yok yine kalkıyor bide çenesini vurmuş ama nereye vurdu kim bilir morarmış sabahları yumurta kabusu vardı bu ara çok şükür aştık iki gündür bir bütün yiyiyor bide mandalin suyu sıkıyorum yarım çay bardağı içiyor tavsiye ederim size de
Aynen canım nasıl başaracaksak bağımlı olmamasına bilmiyorum ben yapamam sanırım yapamıyorumOf Allah sabır versin o çocuklaraçok Zor bir durum Allah korusun hepimizi.. Sanırım çocuklarımızı da kendimize çok bağımlı yetiştirmemeliyiz, kendi başlarına yetebilmeliler, dediğin gibi ne Zaman gideceğimizi kimse bilmiyor
Can'ım hepimiz Zaman Zaman kendimizi kötü hissediyoruz,illa anne olmaya gerek yok,hayat çok yoruyor insanı bazen.Belki geçici bir durumdur eşininki.Depresyon demek için birkaç hafta sürmesi gerekiyor diye biliyorum.Hayattan zevk almama,çok uyuma yada uyuyamama,iştahsızlık vs. Sen konuşmaya çalışsan rahat bir Zaman'da.Belki biraz konuşmaya ihtiyacı vardır.Gerçi erkeklerin ağzından laf almak da baya bir zor oluyor ama denemeye değer.kizlar depresyon nasil bisey bilen varmi , etrafinda goren sahit olan
esim son gunlerde hiç gulmuyor
içi SIKILIYORMU$,cani SIKILIORMU$
oflayip poflayip^duruyor
kredi reddedilince uzuldu ama saglik olsun diyoruz biz
uç tane nurn topu gibi evlaidmiz var, sagligimiz yerinde çok sukur, aç deiliz açikda deiliz
ise giderken belki mutlu olacak bisey bulurum orada dedi kapidan çikarken
çok dokundu bu dedigi bana, evde onu mutusz eden ne varkiii
ne yapcagimi $a$irdim,ne soyleyim ona, duyyormu beni onuda bilmiyorum
o stres yapmasin diye ben oyle seylere sessis kaliyorumki
bi keresinde tartistik, geldi tansiyonunu olçtu 17/10 du
stres yaptiginda direk tansiyonu firliyor
bende benim yuzumden bisey olur diye susuyorum çogu zaman
kendimi çaresiz kapana kisilmi$ hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?