2015 Şubat Anneleri

geçer canim insalalh bi an once

kizlar depresyon nasil bisey bilen varmi , etrafinda goren sahit olan
esim son gunlerde hiç gulmuyor
içi SIKILIYORMU$,cani SIKILIORMU$
oflayip poflayip^duruyor

kredi reddedilince uzuldu ama saglik olsun diyoruz biz
uç tane nurn topu gibi evlaidmiz var, sagligimiz yerinde çok sukur, aç deiliz açikda deiliz
ise giderken belki mutlu olacak bisey bulurum orada dedi kapidan çikarken
çok dokundu bu dedigi bana, evde onu mutusz eden ne varkiii

ne yapcagimi $a$irdim,ne soyleyim ona, duyyormu beni onuda bilmiyorum
o stres yapmasin diye ben oyle seylere sessis kaliyorumki
bi keresinde tartistik, geldi tansiyonunu olçtu 17/10 du
stres yaptiginda direk tansiyonu firliyor
bende benim yuzumden bisey olur diye susuyorum çogu zaman

kendimi çaresiz kapana kisilmi$ hissediyorum

evet hatirliyorum canim.
tabiiki kullanicam asla riske atmam.
tamam antibiyotik kotu bisey ama iltihap varsa kullanilmali bu benim gorusum. sonra dedigin gibi orta kulaga gecermis.
insallah bizimki de cabucak iyilesir
allaha sukurler olsun bunlar bisey degil caresi var.ilac kullaniriz gecer. dermansiz hastalik vermesin kimseye allah

amin canim.
evet bende ayni fikirdeyim. uzun sure gecmiyorsa vardir bi sikinti. iyiye gidecegine kotuye gitti iki gundur. tamam oksuruk hastalik degil ama bu balgami disari atan bi oksuruk de degildi kupkuru bi oksuruk ve boguluyo gibi oluyo. geniz akintisi midir diye goturdum zaten ki iltihap olmus iste.
ilaclar ise yarar insallah bakalim.

geçer canim insalalh bi an once
sagol tatlim.
sen bu durumda napardin?
daha dogrusu kadir bey ne der?
ilac kullanmayi pek sevmiyosun biliyorum hele antibiyotik ama onlar da olmasa o kadar hastalik nasil iyilesir.
gereksiz antibiyotige bende karsiyim. ama iltihap da baska turlu gecmez allah saglik versin evlatlarimiza.

ates yoksa enfeksyonda yokdur diyor kadir bey, enfeksyon yoksa ant de yok
ant vermez bu durumda , ille verilecekse kan tahlili yaptirip wbc degerine bakip verir ..
fazla temizlemekden tahris etmis olabilir belki mukozayi o konuda pek bilgim yok maalesef

sen sordun diye soyluyorum ,yoksa kafani karistirmak istemedim oncesinde yazip ..

canim erkekler boyledir cogunlukla. kadinlarin sirtlarinda ne kadar yuk tasidiklarini gormezler. az zorluga gelince boyle bunalima girerler.

kendine yuklenme hatayi kendinde arama. konusmaya calis karsina alip iki medeni insan gibi. guzel guzel tatli tatli ne derdin var ben hayat arkadasinim anlat bana de.

oncelikle onu sadece dinle. kendinden ornek verme bende yoruluyorum benim durumum da zor gibi kiyaslamalar yapma. anlatirsa dinle derdini teselli etmeye calis. baktin olmuyor yapabilecegin bir sey yok. mis gibi uc cocugu ve karisi var. elindekinin degerini elbet anlar nankor olmayan insan..

yok canim kafam karismaz. sagol cevabin icin merak etmistim.

vericem ben guveniyorum doktora. evladini en iyi anne anlar sonucta. kotu oldugunu anliyorum. hatta bugun inanilmaz keyifsiz..
bu arada bizim kizin dogdugundan beri hic atesi cikmadi masallah subanallah

:) hadi yaa
benim kizin 2 yada 3 kere atesi çikdi 7 senedir :)
milli piyango vurmus sizede :) bazen oyle olabiliyormus bunye

sadece bi negatif yönü var
mesela buyuk oglum 39.5 atesle yatmaz hoplar ziplar hiç etki etmez ona
ama kizin atesi 37.5 olsa ( bi ker eoldu ) yatak dosek yatiyor oram buram agriyor diye :)) bunye alisik olmayinca kaldirmiuyor atesi :))))

Karni agriyir olabilir mi ki masaj falan yapinca susuyor mu.
aksam uykusuna yatti
agri kesici verince biraz susmustu ama saatler geçtikçe yine aglamakli oldu
dr keske gel deseydi, geçmezse ara dedi geçince bende aramadim
az once uyurken inleye inleye uyudu atesi yok nesi var bilmiyorum, kulak agrisi için ilaçda verdim , baska yapcak bisey kalmadi
yarin sabah dr u arayip ogleden sonra goturrum olmazsa

elma yi sever,ondan bile zevk almiyorum diyor yerken
netde depsrresyon belirtilerine bakdim yediginden zevk almama, SIKILMA falan yaziyor
15 gunden uzun surerse depresyon sayilabilirmis

interntede yazana pek guvenmem ama psikoloji den hiç anlamam neye kime guvenicem onuda bilmiyorum
bosverememki onu,çocuklarimin babasi , iyi olmasi için ugrasmak zorundayim

bi facebokk grubuna uyeyim
her gun bi ri dua istiyor, genç yasta beyin kanamasi kalp krizi geçirip komada olanlar yasamini yitirenleer o kadr çokki
annemden dolayi galiba ben çok korkuyorum çocuklarimin anasiz yada babasiz kalmasindan
esimi bilmiyorumda benim saglam bi psikologa ihtiyacim var galiba :))

beni istese kucagimda muziksizde susmazmiki
otitse ilacini vericem de olup olmadiigni bilmiyorumki
dr a gotmesini hiç sevmiyorum
bu sabah arayip 10. ay randevusu aldim adamdan 15 gun sonrasina
simdi arayip ne diycem
Ya sizin oraların sistemi de bi acayip, yani illa gününde mi gideceksiniz hastaneye, hadi acil bi durum olursa? İlginç

az once uyandi emzirdim yapi$mami$ ti
yapi$masada damla mi gerekiyor acaba ondan emin deilim
Bilmiyorumki cnm
Arkadaşlarım merhaba,

Bir şey sormak istiyorum bardabaş ya da adımadım setlerini kullanan ya da düşünen var mı acaba ?
Ben de merak ediyorum.Özellikle adımadımı almak istiyorum ama gerçekten faydalı olur mu bilmiyorum.

Cnm gerekli görmüş ki kullanmalıyız demiş Adam.Hem tanıdıkmış boş yere vermemiştir antibiyotiği.Yine de sen bilirsin tabi ama yerinde olsam kullanırdım.İnşallah kuzucuğa da iyi gelir hemen iyileşir.

Maşallah Azraya.Ellerini bırakınca ayakta sabit durma süresi gitgide uzuyor.Sonra kendilerinden emin olunca ayakta durmaya adım atmaya başlıyorlar.Azranın da yakındır adımlaması.
Mandalina suyu güzel oluyor gerçekten.Ben muzu ezip mandalina suyuyla karıştırıyorum bizimki bayılıyor.Hatta kalanını ben yiyorum her defasında.Hımmm Nefis oluyor.

Aynen canım nasıl başaracaksak bağımlı olmamasına bilmiyorum ben yapamam sanırım yapamıyorum

Can'ım hepimiz Zaman Zaman kendimizi kötü hissediyoruz,illa anne olmaya gerek yok,hayat çok yoruyor insanı bazen.Belki geçici bir durumdur eşininki.Depresyon demek için birkaç hafta sürmesi gerekiyor diye biliyorum.Hayattan zevk almama,çok uyuma yada uyuyamama,iştahsızlık vs. Sen konuşmaya çalışsan rahat bir Zaman'da.Belki biraz konuşmaya ihtiyacı vardır.Gerçi erkeklerin ağzından laf almak da baya bir zor oluyor ama denemeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…