tabiiki kullanicam canim bende. hatta bu aksam basladim.Cnm gerekli görmüş ki kullanmalıyız demiş Adam.Hem tanıdıkmış boş yere vermemiştir antibiyotiği.Yine de sen bilirsin tabi ama yerinde olsam kullanırdım.İnşallah kuzucuğa da iyi gelir hemen iyileşir.
Bebek nutellası nasıl bişey canımBen bu ara Trabzon hurması da veriyorum Can'ım. Her gün bi meyvesi var zaten. Elma armut mandalinayı kahvaltıda daha çok, muz kivi.. Bunlar mevsim meyvesi değil ama bazen veriyorum işte. Buzluğa erik ve kayısı koymuşum ondan vericek bi ara. Ben kuru meyve de veriyorum hurma incir. Ama Tuna bu ara hep tatlı şeyler yemek istiyor. Yemek yemiyor Bebek nutellasına hiç hayır demiyor, yoğurt yemez oldu.. Ay bu iştahsızlık olayı etkilemeye başladı beni, sanki her gün aç aç uyuyor. Daha da kötüsü alışkanlığa dönüşmesinden korkuyorum.. Ne dersin alışkanlık olur mu bu itiraz durumları?
bende ucundan patlatip veriyorum agzina huuuppl diye emiyor bayiliyor mandalinaya. en sevdigi meyve belkide.Canim ben mandalinanin kendisini bile veriyorum kahvaltida. Kenarlarini soyup yediriyorum
bende zorluyorum.. zorlamazsam iki kasiktan sonra birakkiyor napayim..Ya keşke ben de verebilsem deneyim bari sağol Can'ım..
Yani Bence alışkanlık olur, davranış olarak olmasa da sonuçta yemedikçe midesi küçülecek ve doğal olarak daha az yemeye başlayacak.. Ayaz da bazı Zaman'lar iştahsız oluyor ama ağzına zorla tıktığım oluyor açıkcası sonrasında zaten pes edip birkaç lokma daha alıyor.. Çocuk bu bilmez ki anlık düşünür iki saat sonra uyuyup yemek yiyemiceni akıl edemez sonuçta.. Hani diyorlar ya zorlamayın diyr walla ben hep zorluyorum, yani kesinlikle bişi izleyerek yapmıyorum ama oyunla işte oyuncakla eline mıncıklamak için bişi vererek veriyorum ağzına en azından bir kaç kaşık.. Bence sabırlı ol be ısrar et Can'ım, kızmadan sesini yükseltemeden ben bir ara sesini ister istemez yükselttim ama inat yaptı tamamen ya da duygusala bağlayıp ağladı
Ayyy bak demekki senden biraz ilgi bekliyor bu aralar.Şımartma beni demek çok hoşuma gidiyor devam et demek :) İhtiyacı varken olabildiğince ilgi verebilirsin bence ancak senin ihtiyacın olduğunda da o aynısını yapmalı.Tek taraflı olmuyor böyle şeyler.son gunlerde baya bi uykusuz kaliyor, i$ten gece yarisi geliyor zaten , gece de çocuk uyanip uyumazsa bakmiyorum o baksin diye ,oyle boyle sabah oluyor ama az uyumu$ oluyor
bi kaç gece hiç ses etmeyip uyandirmiycam izliycem bakalim
is yerindeyken iki kere aradim nasilsin diye, alisik deilim ben arayip sormana $imartma beni diyor
ben çokmu kotu bi esimki :)
netde okudum 15 gun yaziyor o sureye
ailesinde var bu tur sorunlar genetiklik soz konusumuki boyle seylerde
Uzun durmaya başladıysa yürümesi çok yakın gibi.Yani bizde öyle oldu.Haber ver mutlaka merak ederim.Valla Can'ım o kadar tutunup kalkıyor ki o kadar düşüyor ki bugün acayip uzun durmaya başladı tutunmak istemiyor bırakıyor ellerini adım atamıyor ama daha işte bi adım sonra patmandalinayı da sabah içecek bişeyi olsun diye sıktım
Yapma yaaa bu kötü haber ilte. Bi ara yine iştahsızdı ama hiç bu kadar olmamıştıYa keşke ben de verebilsem deneyim bari sağol Can'ım..
Yani Bence alışkanlık olur, davranış olarak olmasa da sonuçta yemedikçe midesi küçülecek ve doğal olarak daha az yemeye başlayacak.. Ayaz da bazı Zaman'lar iştahsız oluyor ama ağzına zorla tıktığım oluyor açıkcası sonrasında zaten pes edip birkaç lokma daha alıyor.. Çocuk bu bilmez ki anlık düşünür iki saat sonra uyuyup yemek yiyemiceni akıl edemez sonuçta.. Hani diyorlar ya zorlamayın diyr walla ben hep zorluyorum, yani kesinlikle bişi izleyerek yapmıyorum ama oyunla işte oyuncakla eline mıncıklamak için bişi vererek veriyorum ağzına en azından bir kaç kaşık.. Bence sabırlı ol be ısrar et Can'ım, kızmadan sesini yükseltemeden ben bir ara sesini ister istemez yükselttim ama inat yaptı tamamen ya da duygusala bağlayıp ağladı
Kuru meyveleri haşlayıp blendırdan geçiriyoruz. İncir kayısı hurma üzüm yaban mersini erik..Bebek nutellası nasıl bişey canım
Ay Can'ım seni okudukça ben yoruluyorum, bi otur artık yahu.. Yazık sana da.. Ben iki gündür kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki, hiiiiiç bi iş yapmıyorum ama Tuna yetip artıyor.. Yasemin ikinci bi Emre kadar iş yapmanı yasaklıyorum ! İnstagram da bi slogan vardı, bırak evi b.k götürsün kadanlar sokağa dökülsün! Çok tuttum bu lafı. Da ben nereye çıkayım kikuzum dun geceden sonra bana da kendine de odul verdi yarim saatte uyudu bu sefer ve uyanmadi. insallah uyanmaz bu saatten sonra..
bende utu yaptim gecenin bi koru. yarin esim sehir disina cikicak is icin. ona kiyafet utuleyeyim derken tum utuleri cikarayim aradan dedim. saat 12 olmus yine yalan oldu koltukta uzanip tv keyfi
allahim ya cok sey de istemiyorumki
caniimmmm cok tatlisin! :)))Ay Can'ım seni okudukça ben yoruluyorum, bi otur artık yahu.. Yazık sana da.. Ben iki gündür kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki, hiiiiiç bi iş yapmıyorum ama Tuna yetip artıyor.. Yasemin ikinci bi Emre kadar iş yapmanı yasaklıyorum ! İnstagram da bi slogan vardı, bırak evi b.k götürsün kadanlar sokağa dökülsün! Çok tuttum bu lafı. Da ben nereye çıkayım ki
Yazarım Can'ım valla 10. Aya girdiğinden beri feci atak gösterdi emeklemiyor sürünüyor hala sadece bir iki adım emekliyor ama tutunup kalkıyor sıralıyor koltukta emeklemeden yürüyecek benimki ellerini bırakıyor 1 saniye bile duramazdı önceden şimdi 30 sn duruyor hiç üşenmeden saydım :) inşallah yürüsün en sevdiğim şey çocukların yeni yürür halleri çok hoşuma gidiyor badi badiUzun durmaya başladıysa yürümesi çok yakın gibi.Yani bizde öyle oldu.Haber ver mutlaka merak ederim.
Sık düşmelerin bi çaresi yok maalesef,kaçınılmaz gibi.Ama gitgide düşme sıklığı azalıyor,daha iyi denge kurmaya başlıyorlar çünkü.Ama bu sefer de tehlikeli işleri başlıyor.Hiç bitmeyecek galiba bu zorluklar.
Mery kaç gündür sana yazıcam başıma gelenden fırsat bulamadımKuru meyveleri haşlayıp blendırdan geçiriyoruz. İncir kayısı hurma üzüm yaban mersini erik..
Hadi ya gerçektenmi:)))Ayyy bak demekki senden biraz ilgi bekliyor bu aralar.Şımartma beni demek çok hoşuma gidiyor devam et demek :) İhtiyacı varken olabildiğince ilgi verebilirsin bence ancak senin ihtiyacın olduğunda da o aynısını yapmalı.Tek taraflı olmuyor böyle şeyler.
Bazı psikolojik rahatsızlıklar da genetik olabiliyormuş.Ama hepsi değil.Depresyon zaten çok sık karşılaşılan bir durum kafana takma genetik mi değil mi diye.Sen pozitif bak,eşine de yansır bi süre sonra inşallah.
Bütün meyvelerden verdim severek yiyor mango kivi dahil ananas denicemEneee e ben niye denemedim ki acep bunu, yani ben de muzla veriyorum güzel yiyor.. Ama kendisi vermedim hiç bit denetim..
Başka hangi meyveleri veriyorsunuz ve Nasıl? Ben armu falan vereyim dedim ama istemedi cam rendeden geçirmiştim beyfendi istemedi
Aynen bizimki de limon verdim bi heyecanla ama sürati hiç eksimedi evet mandalina biraz pisik yapıyorbende ucundan patlatip veriyorum agzina huuuppl diye emiyor bayiliyor mandalinaya. en sevdigi meyve belkide.
benim kiz bi tuhaf hani bebeklere limon verirler yuz ifadesinu cekerler videoya hatta. bizde verdik kizda tık yok. nasil yiyor limonu anlatamam. şapşap emiyor resmen tek bi eksi surat ifadesi yok. keskin tatlari cok seviyor onu farkettim.
ama bi ara mandalinayi cok kacirdi galiba pişik bu aralar :/
Bizimkinin de ust disler ayrik canim. Duzelir galibaYa arkadaşlar benim bebeğinin on dişleri seyrek zamanla birleşir mi sizinkiler nasil
bizimkide ayrık üst dişler babası ayrık dişli olacak diyor ama ben çogu bebekte gördüm sanırım zamanla birleşecekYa arkadaşlar benim bebeğinin on dişleri seyrek zamanla birleşir mi sizinkiler nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?