2015 Şubat Anneleri

tabiiki kullanicam canim bende. hatta bu aksam basladim.
ilaclara karsi degilim olmasalardi napardik. sagolsunlar bulmuslar :)
iste doktorlara guvenemiyoruz gerekli gereksiz her durumda veriyor cogu doktor.
napalim guvenicez. hep boyle tanidik doktor olmuyor etrafimizda..

Bebek nutellası nasıl bişey canım

Canim ben mandalinanin kendisini bile veriyorum kahvaltida. Kenarlarini soyup yediriyorum
bende ucundan patlatip veriyorum agzina huuuppl diye emiyor bayiliyor mandalinaya. en sevdigi meyve belkide.

benim kiz bi tuhaf hani bebeklere limon verirler yuz ifadesinu cekerler videoya hatta. bizde verdik kizda tık yok. nasil yiyor limonu anlatamam. şapşap emiyor resmen tek bi eksi surat ifadesi yok. keskin tatlari cok seviyor onu farkettim.

ama bi ara mandalinayi cok kacirdi galiba pişik bu aralar :/

bende zorluyorum.. zorlamazsam iki kasiktan sonra birakkiyor napayim..

bi de hani bi ara tek lokma yemiyodu ya her yolu denedim. lanet olsun dedim pepe videosu bile actim. cok guzel yedi oyle olunca. yapmamam lazim ama cocuk yemeyince yapmam dedigin her seyi yapiyosun..

sende kendine dikkat et bu arada canimcim iyiles artik harab oldun

Ayyy bak demekki senden biraz ilgi bekliyor bu aralar.Şımartma beni demek çok hoşuma gidiyor devam et demek :) İhtiyacı varken olabildiğince ilgi verebilirsin bence ancak senin ihtiyacın olduğunda da o aynısını yapmalı.Tek taraflı olmuyor böyle şeyler.
Bazı psikolojik rahatsızlıklar da genetik olabiliyormuş.Ama hepsi değil.Depresyon zaten çok sık karşılaşılan bir durum kafana takma genetik mi değil mi diye.Sen pozitif bak,eşine de yansır bi süre sonra inşallah.

Uzun durmaya başladıysa yürümesi çok yakın gibi.Yani bizde öyle oldu.Haber ver mutlaka merak ederim.
Sık düşmelerin bi çaresi yok maalesef,kaçınılmaz gibi.Ama gitgide düşme sıklığı azalıyor,daha iyi denge kurmaya başlıyorlar çünkü.Ama bu sefer de tehlikeli işleri başlıyor.Hiç bitmeyecek galiba bu zorluklar.

kuzum dun geceden sonra bana da kendine de odul verdi yarim saatte uyudu bu sefer ve uyanmadi. insallah uyanmaz bu saatten sonra..

bende utu yaptim gecenin bi koru. yarin esim sehir disina cikicak is icin. ona kiyafet utuleyeyim derken tum utuleri cikarayim aradan dedim. saat 12 olmus yine yalan oldu koltukta uzanip tv keyfi

allahim ya cok sey de istemiyorumki

Yapma yaaa bu kötü haber ilte. Bi ara yine iştahsızdı ama hiç bu kadar olmamıştı bende yükseltiyorum sesimi dayanamıyorum.. Aynen de dediğin gibi ağlıyor yada hiç yemiyor. Üff...

Ay Can'ım seni okudukça ben yoruluyorum, bi otur artık yahu.. Yazık sana da.. Ben iki gündür kendimi o kadar halsiz hissediyorum ki, hiiiiiç bi iş yapmıyorum ama Tuna yetip artıyor.. Yasemin ikinci bi Emre kadar iş yapmanı yasaklıyorum ! İnstagram da bi slogan vardı, bırak evi b.k götürsün kadanlar sokağa dökülsün! Çok tuttum bu lafı. Da ben nereye çıkayım ki

caniimmmm cok tatlisin! :)))

gercekten zorunluluk disinda inan is yapmiyorum. simdi utusuz kiyafet giyemez adam mecbur. e yemek yemedeb yasayamayiz malum
aynen kiz da benim tum vaktimi aliyor zaten.
bu isleri de yapmam gerekiyodu ama storlari yikamak vs. cunku cumartesi temizlikci gelicek ve ev bi temizlenecek bende artik aylarca is yapmam herhalde
o gunu heyecanla bekliyorum :)

bak bence biz yesilin tadini cikaralimm temiz havanin oh miss. ben yine sehirde yasiyorum ama karsimda agaclik bir vadi ve deniz var. etrafim alabildigince yesil ve mavi. tertemiz bir hava. masmavi bi gokyuzu. tadini cikariyorum ohh. istanbuldayken pencereden bakinca karsi binayi gorurdum. kuzenim anlatiyo pis havasindan cocuklarin oksurmedigi bi gece yok diye.

o yuzden sen hele daha da tadini cikar. kendine ayirabildigin vakitler olursa cik yuruyus yap mis gibi ohh..

Yazarım Can'ım valla 10. Aya girdiğinden beri feci atak gösterdi emeklemiyor sürünüyor hala sadece bir iki adım emekliyor ama tutunup kalkıyor sıralıyor koltukta emeklemeden yürüyecek benimki ellerini bırakıyor 1 saniye bile duramazdı önceden şimdi 30 sn duruyor hiç üşenmeden saydım :) inşallah yürüsün en sevdiğim şey çocukların yeni yürür halleri çok hoşuma gidiyor badi badi iyi olsunlarda ben zorluklara razıyım

Kuru meyveleri haşlayıp blendırdan geçiriyoruz. İncir kayısı hurma üzüm yaban mersini erik..
Mery kaç gündür sana yazıcam başıma gelenden fırsat bulamadım
Sen de becerikli kadınsın seversin söyliyim dedim yeni bi proje lösemili çocuklar için bere örüyorlar eğlenceli bereler yanından örgü saçlar sarkan falan adresleri var oralara gönderiyorsun kemoterapiden dolayı saçları dökülüyor ya onun için çok sevindim bu projeye başladım örmeye annemde örüyor göndercem inşallah :)

Hadi ya gerçektenmi:)))
Hıç bılmıyordum o anlama geldigini :)
in$allah canim çok saolasin
ses etmeyim diye kendimi sIKMAKDAN patlamazsam iyidir
susmak ne kadr zormus :))

Bütün meyvelerden verdim severek yiyor mango kivi dahil ananas denicem

Aynen bizimki de limon verdim bi heyecanla ama sürati hiç eksimedi evet mandalina biraz pisik yapıyor

Ya arkadaşlar benim bebeğinin on dişleri seyrek zamanla birleşir mi sizinkiler nasil

Dun geceden beri pek degismeyen az bi atesi var Duru'nun. Baska bisey yok. Neden olabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…