Bizimkinin de ust disler ayrik canim. Duzelir galiba
benimde üst iki disim ayrık acaba diom bana mi benzicek ama galiba çoğu bebeğin öylebizimkide ayrık üst dişler babası ayrık dişli olacak diyor ama ben çogu bebekte gördüm sanırım zamanla birleşecek
Günaydın.ilk başlarda öyle oluyor.normal.ama çok tatlı oluyorlar oyleYa arkadaşlar benim bebeğinin on dişleri seyrek zamanla birleşir mi sizinkiler nasil
Benimki de tepki vermiyorum limona ama mandalina yı fazla sevmedi sankiAynen bizimki de limon verdim bi heyecanla ama sürati hiç eksimedi evet mandalina biraz pisik yapıyor
Bilmiyorumki cnm
Ben de merak ediyorum.Özellikle adımadımı almak istiyorum ama gerçekten faydalı olur mu bilmiyorum.
Adım adımı çok düşündüm ben alsam mı diye ama internette yorumlar genelde çok olumsuz olduğundan almak istemedim..bir de eski çalıştığım yerdeki amirimbebeğine almıştı tabi3 yıl oluyor o da o Zaman memnun kalmamıştı iki denemelik set alıp bırakmıştı ama ben de denemek istiyorum..diğer dediğini bilmiyorum
bizimki de ayrık :)benimde üst iki disim ayrık acaba diom bana mi benzicek ama galiba çoğu bebeğin öyle
Dun geceden beri pek degismeyen az bi atesi var Duru'nun. Baska bisey yok. Neden olabilir ki?
Bizimkinin ön dişleri daha çıkmadan köpek dişleri çıktıYa arkadaşlar benim bebeğinin on dişleri seyrek zamanla birleşir mi sizinkiler nasil
Ishal yok henuz ama haklisiniz ihmale gelmez. Memede geciriyo bu gunu. Cok huzursuzdiş döneminde misiniz acaba ? ishal de eşlik ederse dr a götürün ne olur, rota virus salgını varmış.
bence yine de bir gözükmesinde fayda var çok çok geçniş olsun önemli bir şeyii yoktur inşallah.Ishal yok henuz ama haklisiniz ihmale gelmez. Memede geciriyo bu gunu. Cok huzursuz
kopuklu sicak suyu legen yada kuvete doldur otur canim bes dkKızlar bi sıkıntım var.özel bölgemde kaşıntı başladı ne yapayım ne önerirsiz hemen dr a da gitmek İstemiyorum..akıntı vs yok ..
az ates dedigin kaç ki canim ?Ishal yok henuz ama haklisiniz ihmale gelmez. Memede geciriyo bu gunu. Cok huzursuz
vallahi anlam veremedigim ve cok sasirdigim bi durum primanin sizdirmasi.sabah 4 30 da uayndi neguzel emzirdim geri uyumustu
adi prima yuzunden islanmis geir kalkdi uzerini degistim uyku gitti tabi
1 saat salonda avkit geçirdik ama oyle kotuydumki uyksuzlukdan, basimda, ayaklarima kadr heryerim sizliyordu
yataga gittim, artik daha fazla dayanamadim esime verdim ( guya uayndirmayacakdim ama elimden geleni yaptim uyyabilsin diye sabrim tukenmisti artik ) bi ayndan kolum agriyorrr , guç kaybi da var dr agitsem napar ki hiç bilmiyorum
neyse 6 ya dogru zar zor uyuttum
esim yardimci olmuyor diyordum ama gece kalkip oyalamasi bile nimetmis bunu gordum
bunada $ukur diycem artik sikayet etmiycem
sorma yaaa daha iki paket var açilmadikvallahi anlam veremedigim ve cok sasirdigim bi durum primanin sizdirmasi.
kesinlikle ordakiyle burdaki farkli o zaman. ya da hatali uretim seninkiler ne bileyim.. ben 14 saat sonunda acsam sabah uyandiginda mesela tek bi sizinti olmuyor bez iki kilo geliyo nerdeyse.
bak primanin web sitesine gir orda iletisim kisminda sikayet vs mutlaka oyle bisey vardir ya da bi mail adresleri. yaz oraya durumu.
ya da artik kullanma. nasil bi stok vardi sende de 10 aydir bitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?