2015 Şubat Anneleri

bardabaş da adımadım gibi aynen, net üzerinde çok farklı yorumlar var, güvenemiyorum bi türlü. biraz daha araştıracağım, bilgi alırsam dönüş yaparım size de.

Arkadaşlar, zaman zaman oğluşumu şaşırtmak ve ödüllendirmek için yaptığım anne pastası var onu sizlerle de paylaşmak isterim.

Hem çok sağlıklı, hem çok besleyici.

Öncelikle 2 tatlı kasığı irmiği 1 cay bardağı suda pişiriyoruz. Piştikten sonra içine 1 tatlı kaşığı anne labnesi ve 1 çay kaşığı keçi boynuzu unu koyuyoruz. Bunları çırpıyoruz çakma kremamız hazır.

Bir tabağa 4 adet bebe bisküvisini yerleştiriyoruz üzerine bu çakma kremamızı J döküyoruz onun üzerine ince ince dilimlenmiş kivilerimizi yrleştirip biraz ceviz rendesi serpiştiriyoruz.

Bunların üstüne sırayla yine 4 adet bebe bisküvisi krema ve kivi dilimlerimizi koyup bu sefer üzerine çekilmiş kabak çekirdeği içi serpiştiriyoruz afiyet olsun.

Kızlar bi sıkıntım var.özel bölgemde kaşıntı başladı ne yapayım ne önerirsiz hemen dr a da gitmek İstemiyorum..akıntı vs yok ..

bugun benimkini kendi yataginda deilde çocuklarin odasina aytirdim yere yaatk yapip
odami temizliycem, bakalim yerini begenip uyyabilecekmi kuçuk beyimiz

sabah 4 30 da uayndi neguzel emzirdim geri uyumustu
adi prima yuzunden islanmis geir kalkdi uzerini degistim uyku gitti tabi
1 saat salonda avkit geçirdik ama oyle kotuydumki uyksuzlukdan, basimda, ayaklarima kadr heryerim sizliyordu
yataga gittim, artik daha fazla dayanamadim esime verdim ( guya uayndirmayacakdim ama elimden geleni yaptim uyyabilsin diye sabrim tukenmisti artik ) bi ayndan kolum agriyorrr , guç kaybi da var dr agitsem napar ki hiç bilmiyorum

neyse 6 ya dogru zar zor uyuttum
esim yardimci olmuyor diyordum ama gece kalkip oyalamasi bile nimetmis bunu gordum
bunada $ukur diycem artik sikayet etmiycem

vallahi anlam veremedigim ve cok sasirdigim bi durum primanin sizdirmasi.
kesinlikle ordakiyle burdaki farkli o zaman. ya da hatali uretim seninkiler ne bileyim.. ben 14 saat sonunda acsam sabah uyandiginda mesela tek bi sizinti olmuyor bez iki kilo geliyo nerdeyse.

bak primanin web sitesine gir orda iletisim kisminda sikayet vs mutlaka oyle bisey vardir ya da bi mail adresleri. yaz oraya durumu.
ya da artik kullanma. nasil bi stok vardi sende de 10 aydir bitmedi

kizlar yarin aksam annem geliyor cok mutluyum :)
kadin beni gorunce şok olmasa bari. suratim solgun, sac bas birbirine girmis. en son gordugunden beri de iki kilo verdim. gorunce bu ne hal diyecek kesin

annem hep bana sey diyodu cocugun olunca yamalara karışma diye :) bizim yörede oyle denir. pasakli olmaya yani

dun gece kizi kolay uyuttum dedim ya allaha sukur hic de uyanmadi. bu kizin bi uyku vakti var 10-11 arasi. ben bunu one almaya calisinca o gecemiz mahvoluyor. 10dan once uykusu gelse bile yatirdigim zaman salla babam salla bi turku uyumuyor gozler kapali oldugu halde dalamiyor.

artik ugrasmiycam napayim. bebek dedigin en gec 9da yatar ama bizimki de boyle yapacak bisey yok. ama deliksiz uyudu ve saat 9bucukta kalkti ohh bende bi guzel uyumusum uzun zaman sonra ne guzel oldu..

hemen emzirdim gec bile kaldim antibiyotiginu verdim. en verimli sutunu sabah aliyor sanirim. sadece sabah memem sert oluyor. sert bile denemez ya neyse. eskiden akardi yataga ne guzel.. ama normal tabii artik ihtiyaci kadar uretiyor sut. ve yetmez bile ek gida almasa.

halilarimi dun aksam verdim yikamaya. kiz da bayiliyo zaten ciplak yere. şapşap donup duruyo. bi tane temiz halim vardi salona attim ama ne mumkun kapiyi kapatmazsam aninda depar atiyo ara ki bulasin.

mery simdi kizacak ama bi de supurup sildim evi
ama oylesine kabaca. halilarin alti hep toz olmus malum pislikten temizleyememekten

sorma yaaa daha iki paket var açilmadik
iyi gidyordu bi kaç hafatdir sizdirmamisti , dun aksam yatmadan once degismeyi unuttum yine sizdirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…