yatmadan once degistirmek de unutulur mu kiz yazik cocugun popişinesorma yaaa daha iki paket var açilmadik
iyi gidyordu bi kaç hafatdir sizdirmamisti , dun aksam yatmadan once degismeyi unuttum yine sizdirdi
Ayyy Deniz manzaran mı var çok güzel benim yerime de bak. :) Can'ım şaka yapıyorum elbette iş yapacaksın. Ben yapmıyorum kendime yoldaş arıyorum :))caniimmmm cok tatlisin! :)))
gercekten zorunluluk disinda inan is yapmiyorum. simdi utusuz kiyafet giyemez adam mecbur. e yemek yemedeb yasayamayiz malum
aynen kiz da benim tum vaktimi aliyor zaten.
bu isleri de yapmam gerekiyodu ama storlari yikamak vs. cunku cumartesi temizlikci gelicek ve ev bi temizlenecek bende artik aylarca is yapmam herhalde
o gunu heyecanla bekliyorum :)
bak bence biz yesilin tadini cikaralimm temiz havanin oh miss. ben yine sehirde yasiyorum ama karsimda agaclik bir vadi ve deniz var. etrafim alabildigince yesil ve mavi. tertemiz bir hava. masmavi bi gokyuzu. tadini cikariyorum ohh. istanbuldayken pencereden bakinca karsi binayi gorurdum. kuzenim anlatiyo pis havasindan cocuklarin oksurmedigi bi gece yok diye.
o yuzden sen hele daha da tadini cikar. kendine ayirabildigin vakitler olursa cik yuruyus yap mis gibi ohh..
Evet Can'ım biliyorum o projeyi. Çok tatlılar. Ama göndermek aklıma gelmemişti. Çok iyi akıl ettin. Bulduğum ilk fırsatta örüp göndereyim bende. Peki adresi nerede yazıyor. Link atabilirsen atsanaMery kaç gündür sana yazıcam başıma gelenden fırsat bulamadım
Sen de becerikli kadınsın seversin söyliyim dedim yeni bi proje lösemili çocuklar için bere örüyorlar eğlenceli bereler yanından örgü saçlar sarkan falan adresleri var oralara gönderiyorsun kemoterapiden dolayı saçları dökülüyor ya onun için çok sevindim bu projeye başladım örmeye annemde örüyor göndercem inşallah :)
O yuzden az ates dedim canim hep altinda 38in ama gecmiyo daaz ates dedigin kaç ki canim ?
38 den sonrasi ates ayiliyor doktorlar için
Kız niye kızayım. Temizlik gibisi var mı. Allah enerji sağlık versin de hep yapalım. Annenin gelmesine çok sevindim. Dinlenirsiniz gezersiniz ohh çay keyfi filan :)kizlar yarin aksam annem geliyor cok mutluyum :)
kadin beni gorunce şok olmasa bari. suratim solgun, sac bas birbirine girmis. en son gordugunden beri de iki kilo verdim. gorunce bu ne hal diyecek kesin
annem hep bana sey diyodu cocugun olunca yamalara karışma diye :) bizim yörede oyle denir. pasakli olmaya yani
dun gece kizi kolay uyuttum dedim ya allaha sukur hic de uyanmadi. bu kizin bi uyku vakti var 10-11 arasi. ben bunu one almaya calisinca o gecemiz mahvoluyor. 10dan once uykusu gelse bile yatirdigim zaman salla babam salla bi turku uyumuyor gozler kapali oldugu halde dalamiyor.
artik ugrasmiycam napayim. bebek dedigin en gec 9da yatar ama bizimki de boyle yapacak bisey yok. ama deliksiz uyudu ve saat 9bucukta kalkti ohh bende bi guzel uyumusum uzun zaman sonra ne guzel oldu..
hemen emzirdim gec bile kaldim antibiyotiginu verdim. en verimli sutunu sabah aliyor sanirim. sadece sabah memem sert oluyor. sert bile denemez ya neyse. eskiden akardi yataga ne guzel.. ama normal tabii artik ihtiyaci kadar uretiyor sut. ve yetmez bile ek gida almasa.
halilarimi dun aksam verdim yikamaya. kiz da bayiliyo zaten ciplak yere. şapşap donup duruyo. bi tane temiz halim vardi salona attim ama ne mumkun kapiyi kapatmazsam aninda depar atiyo ara ki bulasin.
mery simdi kizacak ama bi de supurup sildim evi
ama oylesine kabaca. halilarin alti hep toz olmus malum pislikten temizleyememekten
İg de yazıyor Can'ım çocuklaraörüyoruz etiketi ama bulup ordan yollıyım sanaEvet Can'ım biliyorum o projeyi. Çok tatlılar. Ama göndermek aklıma gelmemişti. Çok iyi akıl ettin. Bulduğum ilk fırsatta örüp göndereyim bende. Peki adresi nerede yazıyor. Link atabilirsen atsana
evet csnim bayiliyorum evime zaten burda sirf evimi seviyorum dermisim :))Ayyy Deniz manzaran mı var çok güzel benim yerime de bak. :) Can'ım şaka yapıyorum elbette iş yapacaksın. Ben yapmıyorum kendime yoldaş arıyorum :))
amin canim hepimizin bol bol enerjiye ihtiyaci var malum :)Kız niye kızayım. Temizlik gibisi var mı. Allah enerji sağlık versin de hep yapalım. Annenin gelmesine çok sevindim. Dinlenirsiniz gezersiniz ohh çay keyfi filan :)
Oh ne güzel annen gelsin azcık kafan dağılır hem sen bugün kuaföre gitkizlar yarin aksam annem geliyor cok mutluyum :)
kadin beni gorunce şok olmasa bari. suratim solgun, sac bas birbirine girmis. en son gordugunden beri de iki kilo verdim. gorunce bu ne hal diyecek kesin
annem hep bana sey diyodu cocugun olunca yamalara karışma diye :) bizim yörede oyle denir. pasakli olmaya yani
dun gece kizi kolay uyuttum dedim ya allaha sukur hic de uyanmadi. bu kizin bi uyku vakti var 10-11 arasi. ben bunu one almaya calisinca o gecemiz mahvoluyor. 10dan once uykusu gelse bile yatirdigim zaman salla babam salla bi turku uyumuyor gozler kapali oldugu halde dalamiyor.
artik ugrasmiycam napayim. bebek dedigin en gec 9da yatar ama bizimki de boyle yapacak bisey yok. ama deliksiz uyudu ve saat 9bucukta kalkti ohh bende bi guzel uyumusum uzun zaman sonra ne guzel oldu..
hemen emzirdim gec bile kaldim antibiyotiginu verdim. en verimli sutunu sabah aliyor sanirim. sadece sabah memem sert oluyor. sert bile denemez ya neyse. eskiden akardi yataga ne guzel.. ama normal tabii artik ihtiyaci kadar uretiyor sut. ve yetmez bile ek gida almasa.
halilarimi dun aksam verdim yikamaya. kiz da bayiliyo zaten ciplak yere. şapşap donup duruyo. bi tane temiz halim vardi salona attim ama ne mumkun kapiyi kapatmazsam aninda depar atiyo ara ki bulasin.
mery simdi kizacak ama bi de supurup sildim evi
ama oylesine kabaca. halilarin alti hep toz olmus malum pislikten temizleyememekten
Yükselenin yengeç olabilir mi aşırı duygusal ve aile düşkünüsün. Sanki azıcık yengeçlim bulaşmış sana :) bende böyleyim çünkü. Olsun o anın keyfini çıkarmaya çalış güzel anılarbiriktiricem diye düşün, sağlıkla gitsin de yine gelir diye düşünamin canim hepimizin bol bol enerjiye ihtiyaci var malum :)
sagol tatlim evet cok mutlu oldum iki hafta kalicak. haftaua da babam gelicek. simdiden ayriligi dusunuyorum ama niye hep mutlu seylerin bile tadini cikaramiyorum bilmem :)
neyseki ocak sonunda ben istanbula gidicem.
ama onun bile donusunu dusunuyorum. bendeki karamsarligi anla yani :))
sagol canim ya annem gelince biraz kendime gelicem sanirim. kuafore gitmem lazim evet ama annem gelince yapicam onu kizla olmaz. cok isim varOh ne güzel annen gelsin azcık kafan dağılır hem sen bugün kuaföre gittoparlarsın
Bende dün verdim halıları birimde ev boş diğer odaların halılarını çektim salona napalım bu veletler durmuyor
Kuzum valla begüm be güzel sabaha kadar kalkmadan uyuyor varsa bunun bi sırrı bana da Söle Azra kalkıyor hep emmek için uyanmıyor ama meme arıyor bağırmaya başlıyor hele bu gece 5 te kalktı oturdu oynuyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor gitmiş babasının yatağının başına kalkmış ayağa babababababab diye diye Ada'mı kaldırdısonra 7 de uyuttum 8 de de uyandı tekrar emip yanıma yatırdım 9 da kalktık valla varsa bi numara bana da Söle de Azra Da uyusun :)
evet cok duskunum aileme ya bi de evlenince ilk kez ayri kaldim onlardan daha once boyle bi tecrubem yoktu. cok zor yillar gecirdik ailecek hem saglik acisindan hem baska seyler. o yuzden de cok hassasim anneme babama karsi. tam da bi babaciyimdir cok asiri duskunum. o da bana oyle. allah saglik versin hepsine..Yükselenin yengeç olabilir mi aşırı duygusal ve aile düşkünüsün. Sanki azıcık yengeçlim bulaşmış sana :) bende böyleyim çünkü. Olsun o anın keyfini çıkarmaya çalış güzel anılarbiriktiricem diye düşün, sağlıkla gitsin de yine gelir diye düşün
ogunlerin arasini ne kadar turuyorsun canim?Yemiyooooooor
Benimkinin de öyle bence diğerleri çıkınca ön taraftaki dişler birleşir :)Ya arkadaşlar benim bebeğinin on dişleri seyrek zamanla birleşir mi sizinkiler nasil
Tamam süper olur ya da direk alıp denemek lazım :)bardabaş da adımadım gibi aynen, net üzerinde çok farklı yorumlar var, güvenemiyorum bi türlü. biraz daha araştıracağım, bilgi alırsam dönüş yaparım size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?