2015 Şubat Anneleri

bende bi soru sorucam kizlar.
mutfak sandalyelerimin bacaklarinin altindaki tipalarin bazilari cikti kayboldu. hani yere carpip iz yapmasin diye olur ya demirin ucunda biseyler.

koctastan falan baktim bi turlu uymadi o deliklere. ne yapabilirim onlara? ciziyor hep yeri. hic bisey gelmedi aklima. sandalyeleri de hic sevmiyorum masam yepyeni ama sandalyelere isinamadim bi turlu. puufff

sorma yaaa daha iki paket var açilmadik
iyi gidyordu bi kaç hafatdir sizdirmamisti , dun aksam yatmadan once degismeyi unuttum yine sizdirdi
yatmadan once degistirmek de unutulur mu kiz yazik cocugun popişine
dedigim gibi baska al bi paket dene en azindan.

Ayyy Deniz manzaran mı var çok güzel benim yerime de bak. :) Can'ım şaka yapıyorum elbette iş yapacaksın. Ben yapmıyorum kendime yoldaş arıyorum :))

Evet Can'ım biliyorum o projeyi. Çok tatlılar. Ama göndermek aklıma gelmemişti. Çok iyi akıl ettin. Bulduğum ilk fırsatta örüp göndereyim bende. Peki adresi nerede yazıyor. Link atabilirsen atsana

Kız niye kızayım. Temizlik gibisi var mı. Allah enerji sağlık versin de hep yapalım. Annenin gelmesine çok sevindim. Dinlenirsiniz gezersiniz ohh çay keyfi filan :)

Evet Can'ım biliyorum o projeyi. Çok tatlılar. Ama göndermek aklıma gelmemişti. Çok iyi akıl ettin. Bulduğum ilk fırsatta örüp göndereyim bende. Peki adresi nerede yazıyor. Link atabilirsen atsana
İg de yazıyor Can'ım çocuklaraörüyoruz etiketi ama bulup ordan yollıyım sana

Ayyy Deniz manzaran mı var çok güzel benim yerime de bak. :) Can'ım şaka yapıyorum elbette iş yapacaksın. Ben yapmıyorum kendime yoldaş arıyorum :))
evet csnim bayiliyorum evime zaten burda sirf evimi seviyorum dermisim :))
bakarim senin icinde balkonda bi kahve keyfi yaparim :)

Kız niye kızayım. Temizlik gibisi var mı. Allah enerji sağlık versin de hep yapalım. Annenin gelmesine çok sevindim. Dinlenirsiniz gezersiniz ohh çay keyfi filan :)
amin canim hepimizin bol bol enerjiye ihtiyaci var malum :)
sagol tatlim evet cok mutlu oldum iki hafta kalicak. haftaua da babam gelicek. simdiden ayriligi dusunuyorum ama niye hep mutlu seylerin bile tadini cikaramiyorum bilmem :)
neyseki ocak sonunda ben istanbula gidicem.
ama onun bile donusunu dusunuyorum. bendeki karamsarligi anla yani :))

Oh ne güzel annen gelsin azcık kafan dağılır hem sen bugün kuaföre git toparlarsın
Bende dün verdim halıları birimde ev boş diğer odaların halılarını çektim salona napalım bu veletler durmuyor
Kuzum valla begüm be güzel sabaha kadar kalkmadan uyuyor varsa bunun bi sırrı bana da Söle Azra kalkıyor hep emmek için uyanmıyor ama meme arıyor bağırmaya başlıyor hele bu gece 5 te kalktı oturdu oynuyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor gitmiş babasının yatağının başına kalkmış ayağa babababababab diye diye Ada'mı kaldırdı sonra 7 de uyuttum 8 de de uyandı tekrar emip yanıma yatırdım 9 da kalktık valla varsa bi numara bana da Söle de Azra Da uyusun :)

benimkide bababab diyor
nankor evlat nolucakk
o kadr ugras et gece gunduz o kalksin baba desin

Yükselenin yengeç olabilir mi aşırı duygusal ve aile düşkünüsün. Sanki azıcık yengeçlim bulaşmış sana :) bende böyleyim çünkü. Olsun o anın keyfini çıkarmaya çalış güzel anılarbiriktiricem diye düşün, sağlıkla gitsin de yine gelir diye düşün

sagol canim ya annem gelince biraz kendime gelicem sanirim. kuafore gitmem lazim evet ama annem gelince yapicam onu kizla olmaz. cok isim var

vallahi bizim o deliksiz uyumalar eskide kaldi be canim. 7 aylik olana kadae gece uykulari guzeldi. bende cekmeye basladim simdi. haftada iki gece deliksiz uyusa diger geceler mutlaka uyaniyor. bazen sekiz defa kalktigi olmustur. dedigin gibi cirliyor ya meme istiyor ya da kandirabilirsem emzikle kandiriyorum. bu aralar oksuruk krizleri de cabasi zaten.

ama her zaman yatmadan yarim saat once kasik mamasi yedirip karninu tok tutmaya ozen gosteriyorum ony diyebilirim sadece :)

seninde basina is actilar daha yeni temizlik yapmistin sanki. ay dusundukce ben sinirleniyorum hala var ya mahvederdim ben olsam onlari suratima bakamazlardi. kacip gitmisler bide.

evet cok duskunum aileme ya bi de evlenince ilk kez ayri kaldim onlardan daha once boyle bi tecrubem yoktu. cok zor yillar gecirdik ailecek hem saglik acisindan hem baska seyler. o yuzden de cok hassasim anneme babama karsi. tam da bi babaciyimdir cok asiri duskunum. o da bana oyle. allah saglik versin hepsine..

yukselenimi bilmiyorum ya vallahi hep anneme sorucam dogum saatimi unutuyorum ya da o soyluyo aklimdan cikiyor. dur sorayim vallahi bende merak ettim :)

yeb4 Canm ne güzel annen geliyormuş doya doya vakit geçirin, keşke daha Fazla kalsa demi :) Begüm maşallah nasıl güzel uyumuş yaa allahım biz ne vakit göreceğiz acaba o günleri..

dadera geçmiş olsun diş olabilir hakikatten ayaz bugün 8.dişini çıkardı gece de hep sayıkladı.. Çok huzursuz olursa bir ağrı kesici ver bari.. Şimdi Nasıl??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…