- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Kv geldi bugün haberi yoktu onun bende söyledim böle böle yaptı damadın kızın dedim şaşırdı şok oldu aradı görümceyi aynen şunları söyledi " utanmazmısınız kızım siz s... Yer niye temizlemiyor sunuz el kadar bebeği var Nasıl bi arsızlık bu o kocan bide kaçıp gidiyo madem temizlemiyorsunuz kadının evine temizlikçi gönderin veya parasını verin gitsin o Ş.... Battaniye alsın çarşaf alsın bu kadının başına niye dert oluyorsunuz insan değilsiniz hadi kocan yaptı bi köpeklik sen niye durup temizlemiyosun bu kafın bidaha sizi almasın evine reziller " dedi daha bi ton şey saydısagol canim ya annem gelince biraz kendime gelicem sanirim. kuafore gitmem lazim evet ama annem gelince yapicam onu kizla olmaz. cok isim var
vallahi bizim o deliksiz uyumalar eskide kaldi be canim. 7 aylik olana kadae gece uykulari guzeldi. bende cekmeye basladim simdi. haftada iki gece deliksiz uyusa diger geceler mutlaka uyaniyor. bazen sekiz defa kalktigi olmustur. dedigin gibi cirliyor ya meme istiyor ya da kandirabilirsem emzikle kandiriyorum. bu aralar oksuruk krizleri de cabasi zaten.
ama her zaman yatmadan yarim saat once kasik mamasi yedirip karninu tok tutmaya ozen gosteriyorum ony diyebilirim sadece :)
seninde basina is actilar daha yeni temizlik yapmistin sanki. ay dusundukce ben sinirleniyorum hala var ya mahvederdim ben olsam onlari suratima bakamazlardi. kacip gitmisler bide.
canimmm sagol keske daha cok kalsa tabii ama buna da sukur napalim :)yeb4 Canm ne güzel annen geliyormuş doya doya vakit geçirin, keşke daha Fazla kalsa demi :) Begüm maşallah nasıl güzel uyumuş yaa allahım biz ne vakit göreceğiz acaba o günleri..
vaayyy kv atti ve gol olduKv geldi bugün haberi yoktu onun bende söyledim böle böle yaptı damadın kızın dedim şaşırdı şok oldu aradı görümceyi aynen şunları söyledi " utanmazmısınız kızım siz s... Yer niye temizlemiyor sunuz el kadar bebeği var Nasıl bi arsızlık bu o kocan bide kaçıp gidiyo madem temizlemiyorsunuz kadının evine temizlikçi gönderin veya parasını verin gitsin o Ş.... Battaniye alsın çarşaf alsın bu kadının başına niye dert oluyorsunuz insan değilsiniz hadi kocan yaptı bi köpeklik sen niye durup temizlemiyosun bu kafın bidaha sizi almasın evine reziller " dedi daha bi ton şey saydıvalla o kadar konuştu ki ilk defa kv benden taraf oldu yıkamacı akrabamız halıları verdiğimiz onuda aradı feyzanın halıların parasını damat vercek dedi kızdığı Zaman her şeyi yapar sonra bide damadı aradı bu kadın eve taşındığında koltuk takımını alcaksın dedi kızın koltukları mahvolmuş terbiyesiz dedi salon perdesini de yaptıracaksın valla gider ben yaptırır senin üstüne yazdırırım dedi gülme krizine girdim resmen
Helal olsun kadına walla ağzına sağlık :) iyi en azından eşyaların yenilenir fena mı :)))Kv geldi bugün haberi yoktu onun bende söyledim böle böle yaptı damadın kızın dedim şaşırdı şok oldu aradı görümceyi aynen şunları söyledi " utanmazmısınız kızım siz s... Yer niye temizlemiyor sunuz el kadar bebeği var Nasıl bi arsızlık bu o kocan bide kaçıp gidiyo madem temizlemiyorsunuz kadının evine temizlikçi gönderin veya parasını verin gitsin o Ş.... Battaniye alsın çarşaf alsın bu kadının başına niye dert oluyorsunuz insan değilsiniz hadi kocan yaptı bi köpeklik sen niye durup temizlemiyosun bu kafın bidaha sizi almasın evine reziller " dedi daha bi ton şey saydıvalla o kadar konuştu ki ilk defa kv benden taraf oldu yıkamacı akrabamız halıları verdiğimiz onuda aradı feyzanın halıların parasını damat vercek dedi kızdığı Zaman her şeyi yapar sonra bide damadı aradı bu kadın eve taşındığında koltuk takımını alcaksın dedi kızın koltukları mahvolmuş terbiyesiz dedi salon perdesini de yaptıracaksın valla gider ben yaptırır senin üstüne yazdırırım dedi gülme krizine girdim resmen
Sorma Canm asıl depresyona biz girdikleri çoktan da haberimiz yok :)canimmm sagol keske daha cok kalsa tabii ama buna da sukur napalim :)
uyudu dun gece ama bu aksam acisini cikarir :) arada bi oluyo iste. sizinkilerde duzene girer insallah ya tukendiniz resmentukenmis anneler kulubu kuralim :))
Valla yaptırcam dedi mi yaptırır o damada zaten biliyonuz Köşe koltuk alcam damada aldırırım yanıma :) alsın pislik zenginim diye hava atmasını biliyovaayyy kv atti ve gol oldu
sasirdimm senin kv bunlari dedi he masallah nazar degmesin. ama gorunen koy kilavuz istemez tabiiki. kizini savunsa artik yuh derdim yani insanliga sigmaz.
eger bu dediklerini damada yaptirirsa seb bayagi karli ciktin he
Can'ım zaten taşıncam kendi evime eşyalarım sığmıyor yeniden alınacak bahane olduHelal olsun kadına walla ağzına sağlık :) iyi en azından eşyaların yenilenir fena mı :)))
Azra'ya yeni evde oda yapicaksan ona oda takimi alsin :)))Valla yaptırcam dedi mi yaptırır o damada zaten biliyonuz Köşe koltuk alcam damada aldırırım yanıma :) alsın pislik zenginim diye hava atmasını biliyo
Kuru soğanı dilimleyip bir kavanoza bir halka soğan bir tatlı kaşığı bal koyup buşekilde tamamlasın ağzını kapatıp dolapta bekletsin 1 2 gün çıkan suyundan içirsin allah şifa versin sandalyelerin altınada siyah elektrik bantı yada yarabandını kes yapıştır canımkizlar yaa kuzenimin kizi var 4 bucuk yasinda. benimde sut kizim oldu artik zaten elime dogdu cok baktim ona cok severim kuzum benim. annesi de oz ablam gibidir.
hey neyse sadete gelecek olursak bu kiz dogdu dogali oksurukten cekiyor. surekli hasta oluyor. 10 gun iyiyse 1 ay kotu oluyor. gitmedigi doktor kalmadi kardiyologa bile gitti. geceler boyu oksuruk surekli hasta ne kilo alabiliyo ne bisey. kaşık kadar kaldi yavrum.
neyse en son yine kbb ye gotureyim demis ablam. kesinlikle ameliyat demis. hem geniz alincak hrm bagdemcik. sonra uc doktora daha goturmus hepsi aynisini demis.
butun hastaliklari zayif dusmesi vs hep ondan demisler. ameliyat olcak simdi. ay cok fena oldum ya kucucuk bedenine narkoz vercekler icim bi kotu olduallah saglik versin evlatlarimiza.
bu bademcik de bi acayip madem alinacak niye var di mi :))
Geçmiş gitmiş olsun bütün hastalıklarınız Allah ayırmasın biebirinizden, bi sor bakalım bend merak ettim :)evet cok duskunum aileme ya bi de evlenince ilk kez ayri kaldim onlardan daha once boyle bi tecrubem yoktu. cok zor yillar gecirdik ailecek hem saglik acisindan hem baska seyler. o yuzden de cok hassasim anneme babama karsi. tam da bi babaciyimdir cok asiri duskunum. o da bana oyle. allah saglik versin hepsine..
yukselenimi bilmiyorum ya vallahi hep anneme sorucam dogum saatimi unutuyorum ya da o soyluyo aklimdan cikiyor. dur sorayim vallahi bende merak ettim :)
Can'ım bugün sabah onbirde yemiş en son bi meyve ve şimdi yedirdim bi çay bardağı çorba.. Arada iki kez emdi ama sütüm o kadar az ki asla doyurmaz.. Israr etmeyince yemiyor edince çılgınlar gibi ağlıyor. İki ucu b.klu değnekogunlerin arasini ne kadar turuyorsun canim?
en az 4 saat hic bir sey verme. o zaman cok guzel yemeye basladi benim kiz bi tasi bitiriyor. biz de oyleydik hatirlarsan
yook sIKSIIRMADIM ellemedim :)Sorma Canm asıl depresyona biz girdikleri çoktan da haberimiz yok :)MaRaL_ eşin ne durumda sıkıştırmadan durabildin demi bugün :))
En sevdiği yemek etli bişeyler mesela köfte yemedi bi lokma bile.. Birden bişey oldu buna diş yüzünden bu kadar iştahsız olunur mu yahu.. Ayaz Nasıl Can'ım dişi çıkmış iştah uyku nasılmery60 em sevdiği yemek neydi onu da mı yermiyor? Ya da hani az mı yiyor?
alaaksiz alnti oldu ama her $erde bi hayir varmisss lafi dogru demekkii bi ekre daha ispatlandiiiOh ne güzel annen gelsin azcık kafan dağılır hem sen bugün kuaföre gittoparlarsın
Bende dün verdim halıları birimde ev boş diğer odaların halılarını çektim salona napalım bu veletler durmuyor
Kuzum valla begüm be güzel sabaha kadar kalkmadan uyuyor varsa bunun bi sırrı bana da Söle Azra kalkıyor hep emmek için uyanmıyor ama meme arıyor bağırmaya başlıyor hele bu gece 5 te kalktı oturdu oynuyor uyutmaya çalışıyorum uyumuyor gitmiş babasının yatağının başına kalkmış ayağa babababababab diye diye Ada'mı kaldırdısonra 7 de uyuttum 8 de de uyandı tekrar emip yanıma yatırdım 9 da kalktık valla varsa bi numara bana da Söle de Azra Da uyusun :)
30 sn durabiliyorsa yürümesi çok yakın desene.Biraz cesarete ihtiyacı vardır belki.Çok az kalmış.Seninki emeklemeden yürüyecek belliki.Yazarım Can'ım valla 10. Aya girdiğinden beri feci atak gösterdi emeklemiyor sürünüyor hala sadece bir iki adım emekliyor ama tutunup kalkıyor sıralıyor koltukta emeklemeden yürüyecek benimki ellerini bırakıyor 1 saniye bile duramazdı önceden şimdi 30 sn duruyor hiç üşenmeden saydım :) inşallah yürüsün en sevdiğim şey çocukların yeni yürür halleri çok hoşuma gidiyor badi badiiyi olsunlarda ben zorluklara razıyım
HahahAzra'ya yeni evde oda yapicaksan ona oda takimi alsin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?