Çok geçmiş olsun işin uzmanı yapsın ameliyatı biraz yorulacak belki ama sonunda iyi olacak inşallah. Bademcik aslında çok gerekli. Bariyer görevi görüyor ciğere inmesin mikrop diye ama çok rahatsızlık verince alıyorlar demek kikizlar yaa kuzenimin kizi var 4 bucuk yasinda. benimde sut kizim oldu artik zaten elime dogdu cok baktim ona cok severim kuzum benim. annesi de oz ablam gibidir.
hey neyse sadete gelecek olursak bu kiz dogdu dogali oksurukten cekiyor. surekli hasta oluyor. 10 gun iyiyse 1 ay kotu oluyor. gitmedigi doktor kalmadi kardiyologa bile gitti. geceler boyu oksuruk surekli hasta ne kilo alabiliyo ne bisey. kaşık kadar kaldi yavrum.
neyse en son yine kbb ye gotureyim demis ablam. kesinlikle ameliyat demis. hem geniz alincak hrm bagdemcik. sonra uc doktora daha goturmus hepsi aynisini demis.
butun hastaliklari zayif dusmesi vs hep ondan demisler. ameliyat olcak simdi. ay cok fena oldum ya kucucuk bedenine narkoz vercekler icim bi kotu olduallah saglik versin evlatlarimiza.
bu bademcik de bi acayip madem alinacak niye var di mi :))
N'oluyor bu bebelere yaa birden iştah uçtu gitti hepsinde. Tuna da gidiyor geliyor emmek istiyor. İki gündür açıyorum oynuyor elliyor kokluyor yazık :) iki emip gidiyor çok Mutlu oluyor öyle yapınca kuzum benim. Meme onlar için bi rahatlama alanı güven de veriyorbenimki bugun agzina tek lokma sokmadi
sutude çok az içti
sadece beni emiyor ama bendede sut yokki
emzik niyetine agzinda memeyin çevirip^duryor
Kayınvalidenin ellerinden öpüyorum :)Kv geldi bugün haberi yoktu onun bende söyledim böle böle yaptı damadın kızın dedim şaşırdı şok oldu aradı görümceyi aynen şunları söyledi " utanmazmısınız kızım siz s... Yer niye temizlemiyor sunuz el kadar bebeği var Nasıl bi arsızlık bu o kocan bide kaçıp gidiyo madem temizlemiyorsunuz kadının evine temizlikçi gönderin veya parasını verin gitsin o Ş.... Battaniye alsın çarşaf alsın bu kadının başına niye dert oluyorsunuz insan değilsiniz hadi kocan yaptı bi köpeklik sen niye durup temizlemiyosun bu kafın bidaha sizi almasın evine reziller " dedi daha bi ton şey saydıvalla o kadar konuştu ki ilk defa kv benden taraf oldu yıkamacı akrabamız halıları verdiğimiz onuda aradı feyzanın halıların parasını damat vercek dedi kızdığı Zaman her şeyi yapar sonra bide damadı aradı bu kadın eve taşındığında koltuk takımını alcaksın dedi kızın koltukları mahvolmuş terbiyesiz dedi salon perdesini de yaptıracaksın valla gider ben yaptırır senin üstüne yazdırırım dedi gülme krizine girdim resmen
Sagol canim kiyamam Ayazcima da. Uyumadan once iyice artti verdim calpol. Korktum uyurken bisey olursa diye. Bi de cok huzursuzdu. Herseye agliyodu. Disten bu kadar surer mi bilmiyorum. Bakalim yarin anlasilirdadera geçmiş olsun diş olabilir hakikatten ayaz bugün 8.dişini çıkardı gece de hep sayıkladı.. Çok huzursuz olursa bir ağrı kesici ver bari.. Şimdi Nasıl??
Ballı limon en bıtkuselıArkadaşlar yardım lütfen benimki ara sıra öksürüyo ama hırıltılı ilerlemeden napabilirim acaba bitkisel var mı bişeyler
Ya zaten asıl Bebek kocalar en azından benimki öyle :) Bi de ayaz doğalı sürekli "sen benimle ilgilenmiyorsun beni ihmal ediyorsun artık" diyor şapşalyook sIKSIIRMADIM ellemedim :)
iyi gibi ama yine bisey yemedi :))
uf çocuklarin yediklerini takip ediyordum simdi bide koca çikdi koca bebek :)
Benımkı hasta canım grıp olduN'oluyor bu bebelere yaa birden iştah uçtu gitti hepsinde. Tuna da gidiyor geliyor emmek istiyor. İki gündür açıyorum oynuyor elliyor kokluyor yazık :) iki emip gidiyor çok Mutlu oluyor öyle yapınca kuzum benim. Meme onlar için bi rahatlama alanı güven de veriyor
Alıştırmışın demekku napsın adamcaZYa zaten asıl Bebek kocalar en azından benimki öyle :) Bi de ayaz doğalı sürekli "sen benimle ilgilenmiyorsun beni ihmal ediyorsun artık" diyor şapşal
Yani olabilir ama diş diye diye çocuğun başka olası rahatsızlığını da göz artı etme.. Yani mutlaka bişi vardır kulak, Boğaz, baş ağrısı vb.. Yazık yaa sana da ona da.. Ayaz'ın uykular berbat felaket ağlıyor artık geceleri Eti'ni koparmış gibi..az önce uyufu normalde 8de yatan çocuk 10a kadar ağladı içli içli.. İştahı fena değildi yani ilk iki-üç kaşık süper sonra hep oyunla kandırmacayla.. Benimki tarhana çorbasını çok seviyor, en kötü gününde bile ona hayır demiyor p yüzden sordum sana sevdiği şeyi de mi yemiyor diye.. Geçici Can'ım bu ama tabi sabır kalmıyor..En sevdiği yemek etli bişeyler mesela köfte yemedi bi lokma bile.. Birden bişey oldu buna diş yüzünden bu kadar iştahsız olunur mu yahu.. Ayaz Nasıl Can'ım dişi çıkmış iştah uyku nasıl
Walla sürer bence, mesela Ayaz'ın 7 ve 8.dişi 3 gün arayla geldi.. Ben 20lik dişleri çıkarırken kendimden geçmiştim kaç yol sürmüştü çıkmaları.. Diş bu.. Ama çok uzun sürerse de bit uzmana başvurSagol canim kiyamam Ayazcima da. Uyumadan once iyice artti verdim calpol. Korktum uyurken bisey olursa diye. Bi de cok huzursuzdu. Herseye agliyodu. Disten bu kadar surer mi bilmiyorum. Bakalim yarin anlasilir
Evet normalde güzel bakardım ama işte artık olmuyor :)Alıştırmışın demekku napsın adamcaZ
Sen nasıl oldun ,duzeldınmı
Off kiyamam ya nelerle ugrasiyolar dertlerini sde anlatamiyolar. Persembe kbb ye goturcem canim biliyosun gecmeyen burun tikanikligi ve hirilti var. Bilmem ne diyecek doktor. Insallah onemli bisey cikmaz. 2 ayi gecti cunku.Walla sürer bence, mesela Ayaz'ın 7 ve 8.dişi 3 gün arayla geldi.. Ben 20lik dişleri çıkarırken kendimden geçmiştim kaç yol sürmüştü çıkmaları.. Diş bu.. Ama çok uzun sürerse de bit uzmana başvur
Canim kesin git hic geciktirme. Bi mikrop kapmissindir. Bol bol da su ic vucut susuz kalmasinEvet normalde güzel bakardım ama işte artık olmuyor :)
Ya benim ishal hala devam 5 gün oldu anlamadım öyle yoğun değil ama günde 10-12 kez tuvaletteyim Bi doktora gitme zamanım geldi galiba
git ama ilaç kullanma dermisim :)Evet normalde güzel bakardım ama işte artık olmuyor :)
Ya benim ishal hala devam 5 gün oldu anlamadım öyle yoğun değil ama günde 10-12 kez tuvaletteyim Bi doktora gitme zamanım geldi galiba
Eşşekliğinden.Benımkı hasta canım grıp olduondan yemıyor.senunku nuye yemıyor acaba
İnşallah Can'ım çok istiyorum yürüsün30 sn durabiliyorsa yürümesi çok yakın desene.Biraz cesarete ihtiyacı vardır belki.Çok az kalmış.Seninki emeklemeden yürüyecek belliki.
sagol canim. ama kizin durumu bitkisel seylerle gececek gibi degil cok fenaymis mutlaka ameliyat olmasi gerekiyomus 4 doktor da aynisi demis..Kuru soğanı dilimleyip bir kavanoza bir halka soğan bir tatlı kaşığı bal koyup buşekilde tamamlasın ağzını kapatıp dolapta bekletsin 1 2 gün çıkan suyundan içirsin allah şifa versin sandalyelerin altınada siyah elektrik bantı yada yarabandını kes yapıştır canım
sagol canim benim amin cumlemize.Geçmiş gitmiş olsun bütün hastalıklarınız Allah ayırmasın biebirinizden, bi sor bakalım bend merak ettim :)
cok iyi anliyorum bende delirmistim o istahsiz doneminde. 10 gun falan surdu. bi lokma sokamiyodum agzina agliyodum artik. kendi kendine duzeldi canim bu da bi donem gececegini bil. zorla ama cok da zorlama tabii.Can'ım bugün sabah onbirde yemiş en son bi meyve ve şimdi yedirdim bi çay bardağı çorba.. Arada iki kez emdi ama sütüm o kadar az ki asla doyurmaz.. Israr etmeyince yemiyor edince çılgınlar gibi ağlıyor. İki ucu b.klu değnek
Sen şimdi heyecanlısındır annecik gelecek :)sagol canim benim amin cumlemize.
ogrencem yarin gelsin de bakalim soyliycem sana da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?