2015 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun işin uzmanı yapsın ameliyatı biraz yorulacak belki ama sonunda iyi olacak inşallah. Bademcik aslında çok gerekli. Bariyer görevi görüyor ciğere inmesin mikrop diye ama çok rahatsızlık verince alıyorlar demek ki

benimki bugun agzina tek lokma sokmadi
sutude çok az içti
sadece beni emiyor ama bendede sut yokki
emzik niyetine agzinda memeyin çevirip^duryor
N'oluyor bu bebelere yaa birden iştah uçtu gitti hepsinde. Tuna da gidiyor geliyor emmek istiyor. İki gündür açıyorum oynuyor elliyor kokluyor yazık :) iki emip gidiyor çok Mutlu oluyor öyle yapınca kuzum benim. Meme onlar için bi rahatlama alanı güven de veriyor

Kayınvalidenin ellerinden öpüyorum :)

dadera geçmiş olsun diş olabilir hakikatten ayaz bugün 8.dişini çıkardı gece de hep sayıkladı.. Çok huzursuz olursa bir ağrı kesici ver bari.. Şimdi Nasıl??
Sagol canim kiyamam Ayazcima da. Uyumadan once iyice artti verdim calpol. Korktum uyurken bisey olursa diye. Bi de cok huzursuzdu. Herseye agliyodu. Disten bu kadar surer mi bilmiyorum. Bakalim yarin anlasilir

yook sIKSIIRMADIM ellemedim :)
iyi gibi ama yine bisey yemedi :))
uf çocuklarin yediklerini takip ediyordum simdi bide koca çikdi koca bebek :)
Ya zaten asıl Bebek kocalar en azından benimki öyle :) Bi de ayaz doğalı sürekli "sen benimle ilgilenmiyorsun beni ihmal ediyorsun artık" diyor şapşal

Benımkı hasta canım grıp oldu ondan yemıyor.senunku nuye yemıyor acaba

En sevdiği yemek etli bişeyler mesela köfte yemedi bi lokma bile.. Birden bişey oldu buna diş yüzünden bu kadar iştahsız olunur mu yahu.. Ayaz Nasıl Can'ım dişi çıkmış iştah uyku nasıl
Yani olabilir ama diş diye diye çocuğun başka olası rahatsızlığını da göz artı etme.. Yani mutlaka bişi vardır kulak, Boğaz, baş ağrısı vb.. Yazık yaa sana da ona da.. Ayaz'ın uykular berbat felaket ağlıyor artık geceleri Eti'ni koparmış gibi..az önce uyufu normalde 8de yatan çocuk 10a kadar ağladı içli içli.. İştahı fena değildi yani ilk iki-üç kaşık süper sonra hep oyunla kandırmacayla.. Benimki tarhana çorbasını çok seviyor, en kötü gününde bile ona hayır demiyor p yüzden sordum sana sevdiği şeyi de mi yemiyor diye.. Geçici Can'ım bu ama tabi sabır kalmıyor..

Sagol canim kiyamam Ayazcima da. Uyumadan once iyice artti verdim calpol. Korktum uyurken bisey olursa diye. Bi de cok huzursuzdu. Herseye agliyodu. Disten bu kadar surer mi bilmiyorum. Bakalim yarin anlasilir
Walla sürer bence, mesela Ayaz'ın 7 ve 8.dişi 3 gün arayla geldi.. Ben 20lik dişleri çıkarırken kendimden geçmiştim kaç yol sürmüştü çıkmaları.. Diş bu.. Ama çok uzun sürerse de bit uzmana başvur

Alıştırmışın demekku napsın adamcaZ
Sen nasıl oldun ,duzeldınmı
Evet normalde güzel bakardım ama işte artık olmuyor :)

Ya benim ishal hala devam 5 gün oldu anlamadım öyle yoğun değil ama günde 10-12 kez tuvaletteyim Bi doktora gitme zamanım geldi galiba

Off kiyamam ya nelerle ugrasiyolar dertlerini sde anlatamiyolar. Persembe kbb ye goturcem canim biliyosun gecmeyen burun tikanikligi ve hirilti var. Bilmem ne diyecek doktor. Insallah onemli bisey cikmaz. 2 ayi gecti cunku.

Ya benim ishal hala devam 5 gün oldu anlamadım öyle yoğun değil ama günde 10-12 kez tuvaletteyim Bi doktora gitme zamanım geldi galiba
Canim kesin git hic geciktirme. Bi mikrop kapmissindir. Bol bol da su ic vucut susuz kalmasin

git ama ilaç kullanma dermisim :)
reflor var bi ilaç her ishale verir doktorlar ama ant ishalinde ise yarar sadece,içindede yazar zaten açip oku gorursun ,onu hiçç kullanma :)
azaldiysa yaavs yaavs geçiyodur, baya uzun surmus, iyi beslenmeye çalis, bol su iç,dinlenebilsende iyi olurdu ama iste oldugu kadar

sagol canim. ama kizin durumu bitkisel seylerle gececek gibi degil cok fenaymis mutlaka ameliyat olmasi gerekiyomus 4 doktor da aynisi demis..
sandalyelere de bant mantikliymis bi deneyeyim bakayim :)

cok iyi anliyorum bende delirmistim o istahsiz doneminde. 10 gun falan surdu. bi lokma sokamiyodum agzina agliyodum artik. kendi kendine duzeldi canim bu da bi donem gececegini bil. zorla ama cok da zorlama tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…