2015 Şubat Anneleri

Yazık yav bu bebeklere onların işi de zor Nasıl acıyordur kim bilir.. Bizimki huy edindi gibi geldi bana. Kötüye pek çabuk alışır da kendisi.. İştahsızlık dışında şükür başka bi sıkıntısı yok. Sabır dersen o bende hiiiiiiiç yok.

Evet normalde güzel bakardım ama işte artık olmuyor :)

Ya benim ishal hala devam 5 gün oldu anlamadım öyle yoğun değil ama günde 10-12 kez tuvaletteyim Bi doktora gitme zamanım geldi galiba
Ya Can'ım hemen git ishal ciddi bişey sıvı kaybediyorsun vücudunda mineral kalmadı olur mu böyle sebep neymiş öğren bi ilaç yazsın doktor

cok iyi anliyorum bende delirmistim o istahsiz doneminde. 10 gun falan surdu. bi lokma sokamiyodum agzina agliyodum artik. kendi kendine duzeldi canim bu da bi donem gececegini bil. zorla ama cok da zorlama tabii.
Ay inşallah geçer, açlığından değil alışkanlığa dönüşmesinden korkuyorum. Bekleyelim bakalım..

Bunun için hangi doktora gidilir ki acaba ben doktora gitme özğrlüyüm

Ben ilaç kullanmam, küçüklüğümde de annem ve babam hiç ilaç vermeDi bana onlar da senin kafada.. Onlar sayesinde şu an Sağlamım şükür yani kolay kolay bişi olmaz bana, bu sefer aöa iyi vurdu.. Dinlenme şansım olmadığı için o da yoksa ohoo çoktan geçerdi

gereklidir tabiiki saka bi yana. ama bazi cocuklara zulum oluyor resmen. insallah iyi olur

Ya Can'ım hemen git ishal ciddi bişey sıvı kaybediyorsun vücudunda mineral kalmadı olur mu böyle sebep neymiş öğren bi ilaç yazsın doktor
Yaa öyle mi dersin hangi bölüme gitmem lazım ki açana.. Sağlık ocağına gitmek o doktora hiç güvenmiyorum

Evet normalde güzel bakardım ama işte artık olmuyor :)

Ya benim ishal hala devam 5 gün oldu anlamadım öyle yoğun değil ama günde 10-12 kez tuvaletteyim Bi doktora gitme zamanım geldi galiba
canim sen niye gitmedin hala??
vucudun susuz kalir allah korusun mutlaka git.

Off kiyamam ya nelerle ugrasiyolar dertlerini sde anlatamiyolar. Persembe kbb ye goturcem canim biliyosun gecmeyen burun tikanikligi ve hirilti var. Bilmem ne diyecek doktor. Insallah onemli bisey cikmaz. 2 ayi gecti cunku.
bizim ayniydi kizlarin durumu ya. bizimkinin burun ici iltihaplanmis antibiyotik kullaniyoruz
insallah sizde ciddi bisey cikmaz canim..

Off kiyamam ya nelerle ugrasiyolar dertlerini sde anlatamiyolar. Persembe kbb ye goturcem canim biliyosun gecmeyen burun tikanikligi ve hirilti var. Bilmem ne diyecek doktor. Insallah onemli bisey cikmaz. 2 ayi gecti cunku.
Ah ah bizim de kulak öyle işte hep o burun tıkanıklığımdan oldu..

Kbbye git bence de ben bubdab sonra ayazı sıkıntı neyse direkt alanın uzmanına götürcem çocuk doktorundan ziyade..

KBB de muayene olmayı sevmedi ama ayaz pek ağladı kuşağına burnuna Kamerayla bakarken..haber ver bize dr inşallah kötü bişi yoktur sadece basit bir tıkanıklıktır :)

Sen şimdi heyecanlısındır annecik gelecek :)
evet hemde cok :)
yarin aksam gelecek kismetse. oglen de kv ye gidicem hava guzelse. ertesi gun günü varmis browni kurabiye yapicam ona. hem kizi gorsun yoksa yarin damlar eve kusurabakmasin ama napimm annemle hasret gidericem ben

Dahılıye herhalde
Kusma varmuydı?.
Inşallah benimkılerde çok saglam olurlar senın gıbı
Ben dunyanın ılacını ıgnesını yemişim kuçukkken.20 yasıma kdr hep hasta olurdym yaz kış.20 yas gıbı dr a gıtmeyı ve ılac kullanmayı reddeddum.11 senedır kolay kolay ılaç kyllanmam ama yapı taşlarım saglam deil hasta oldummu surunurumm .

Riske atma gıt dr a ama byence artık ıyılesıyorsyun
Haaa bıde ates+ıshal+kysma = domuz grıbı olabılır.eger oysa gercekden hafıf atlattın sayılır

evet hemde cok :)
yarin aksam gelecek kismetse. oglen de kv ye gidicem hava guzelse. ertesi gun günü varmis browni kurabiye yapicam ona. hem kizi gorsun yoksa yarin damlar eve kusurabakmasin ama napimm annemle hasret gidericem ben
Demi ama sen ona de ki 1 hafta benim dükkan kapalı

Can'ım ishal tehlikelidir vücut sıvı kaybeder bi ilaç var reflor hamileyken verdiler bana çok iyi gelmişti 2 gün hastane de yattım ihmal etme derim

Hayırlı kandiller canlar. Uzun zaman oldu ya en son ne zaman geldim unuttum zaman su gibi geçiyor vakit yok özel bişey yapmaya.. Bugün büyük oğlum 5 yaşına girdi okullar yarı yıl tatili küçüğüm artık yürüyor... Çok fena bişey oldu artık yavaş yavaş kelime daarcını geliştirdi . Abi, babah , ayy cıssssss dedeee gel all Allahım hayırlı uzun ömürler versin hepsine evin içinde küçük bi adam yürüyor yaaa

bizim ayniydi kizlarin durumu ya. bizimkinin burun ici iltihaplanmis antibiyotik kullaniyoruz
insallah sizde ciddi bisey cikmaz canim..
Canim gecmis olsun. Yazacaktim unutmusum. Bizimkinde hic burun da akmiyo ama hep tikali gibi. Bi de bu ates nasil bisey anlamadim. Cocuk cayir cayir yaniyo bi bakiyorum 36.8 falan. Cok sagol canim insallah

Tahmin ediyorum bizim de zor gececek muayene. Insallah canim cok sagol. Benim de korkum kulaga sicramasi.

Canim gecmis olsun. Yazacaktim unutmusum. Bizimkinde hic burun da akmiyo ama hep tikali gibi. Bi de bu ates nasil bisey anlamadim. Cocuk cayir cayir yaniyo bi bakiyorum 36.8 falan. Cok sagol canim insallah
atesolcerin yanlis olcme ihtimali var mi? inan bende bilemedim su an..
korkma canim bu arada bizim kiz otribebeye kiyametleri kopariyor muayenede kocaman seyi burnuna soktu da gik demedi. cok uzun surmuyor zaten can yakici bi durum olmuyor.

Hatunlar çoğumuz iştahsız bebeklrrden şikayetçi şöle bi dip not söleyeyim dedim...insanlar hastaysa iştahları kedilir bebekler içinde geçerli..bu dönmde zorla yemek yedirmeye çalışmayalım hatta biraz aç kalsın..çünkü yediği zamn vücut enerjisini besini parçalamak için kullanıyo ve mikropla savaş yavaşlıyo..hasta olanlar dikkat etsin öpüldünüz..

atesolcerin yanlis olcme ihtimali var mi? inan bende bilemedim su an..
korkma canim bu arada bizim kiz otribebeye kiyametleri kopariyor muayenede kocaman seyi burnuna soktu da gik demedi. cok uzun surmuyor zaten can yakici bi durum olmuyor.
Bizimki de disaridan gelen herseye karsi:) otribebe, serum fizyolojik, kiyafet toka onluk. Aksi kiz:) aciyacagindan degil de kizin ortaligi yikacagindan korkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…