sen haklisin canimmerhaba bayanlar. dün bakıcı ile bi olay yaşadık. fikirlerinizi almak istiyorum. ben mi çok pinpirikli davranıyorum. sabahtan konuşmuştuk bakıcı ile beratı az dışarı çıkar parka götür demiştim bi yarım saat hava alsın. dün iş yerinden erken çıktım eve gittim anahtarım yoktu baktım evde kimse yok. aradım cepten. dışarı çıktık ablama gittik yoldayız geliyoruz dedi. bekledim yarım saat geldiler. gelince biraz sitem ettim. ablanı tanımıyoruz evi nerdedir nasıl insanlardır bilemeyiz. beratı bu şekilde ev gezmelerine götürmezseniz daha iyi olur dedim. başınıza birşey gelse nerdesiniz kimlesiniz bilmiyoruz, ben deil de babası uğrasaydı nasıl cevap verirdim ben dedim. bu konuşma üstüne kadın tribe bağladı. yok bana güvenmiyorsunuz da güven olmayan yerde çalışamam siz insanları sevmiyorsunuz. ben neysem ablam da odur vs gibi konuşmalar. baktım konu çok dağılıyor. bu bizim yaşantımız bizim çocuğumuz kurallara uyarsak daha iyi geçiniriz dedim kapattım. baktım sabah hala triplerdeydi. sizce fazla mı abartıyorum ? bugün şimdi sürekli aklım evde. bana kızıp da çocuğa kötü davranır mı ?
daha öncede eve güvenlik kamerası taktırmak istemiştik. kameralı evde çalışamam demişti. sizce nasıl bir yol izmeliyim. daha çalışalı 2 ay olmadı. biraz uzun yazdım kusura bakmayın. hepinizi öpüyorum. yorumlarınız için şimdiden tşkler
Hayırkesinlikle haklısın ..senden habersiz başkasına Nasıl götürür!!! Bunu sen eşine diyebildin mi . Trip atmaya bu konuda Hakkı yok sana haber verseydi tabi sen izİn vermicektin bundan dememiştir sana .. Sen hava alsın diye en fazla en yakındaki parka götür demişsindir.. Güven olması için de onun da senden habersiz bişiler yapmaması lazım .. Şuanda sinirliyim bakıcına da sinir oldum :) ne sanıyor öyle kendini bulunmaz hint kumaşı mı ,. Ayyyymerhaba bayanlar. dün bakıcı ile bi olay yaşadık. fikirlerinizi almak istiyorum. ben mi çok pinpirikli davranıyorum. sabahtan konuşmuştuk bakıcı ile beratı az dışarı çıkar parka götür demiştim bi yarım saat hava alsın. dün iş yerinden erken çıktım eve gittim anahtarım yoktu baktım evde kimse yok. aradım cepten. dışarı çıktık ablama gittik yoldayız geliyoruz dedi. bekledim yarım saat geldiler. gelince biraz sitem ettim. ablanı tanımıyoruz evi nerdedir nasıl insanlardır bilemeyiz. beratı bu şekilde ev gezmelerine götürmezseniz daha iyi olur dedim. başınıza birşey gelse nerdesiniz kimlesiniz bilmiyoruz, ben deil de babası uğrasaydı nasıl cevap verirdim ben dedim. bu konuşma üstüne kadın tribe bağladı. yok bana güvenmiyorsunuz da güven olmayan yerde çalışamam siz insanları sevmiyorsunuz. ben neysem ablam da odur vs gibi konuşmalar. baktım konu çok dağılıyor. bu bizim yaşantımız bizim çocuğumuz kurallara uyarsak daha iyi geçiniriz dedim kapattım. baktım sabah hala triplerdeydi. sizce fazla mı abartıyorum ? bugün şimdi sürekli aklım evde. bana kızıp da çocuğa kötü davranır mı ?
daha öncede eve güvenlik kamerası taktırmak istemiştik. kameralı evde çalışamam demişti. sizce nasıl bir yol izmeliyim. daha çalışalı 2 ay olmadı. biraz uzun yazdım kusura bakmayın. hepinizi öpüyorum. yorumlarınız için şimdiden tşkler
Ayaz bu konularda gıcık normalde bile kulağına ekletmez belki duru öyle yapmaz Can'ım :)Tahmin ediyorum bizim de zor gececek muayene. Insallah canim cok sagol. Benim de korkum kulaga sicramasi.
ahahah lafımı geri alıyorumBizimki de disaridan gelen herseye karsi:) otribebe, serum fizyolojik, kiyafet toka onluk. Aksi kiz:) aciyacagindan degil de kizin ortaligi yikacagindan korkum
Canm kesinlikle haklısın Nasıl bit yere götürüyor bilmiyorsun sonuçta.. Bu yüzden Berat'a kötü davranacağını sanmam ama bence kamera şart gizlisi yok mu bunun?merhaba bayanlar. dün bakıcı ile bi olay yaşadık. fikirlerinizi almak istiyorum. ben mi çok pinpirikli davranıyorum. sabahtan konuşmuştuk bakıcı ile beratı az dışarı çıkar parka götür demiştim bi yarım saat hava alsın. dün iş yerinden erken çıktım eve gittim anahtarım yoktu baktım evde kimse yok. aradım cepten. dışarı çıktık ablama gittik yoldayız geliyoruz dedi. bekledim yarım saat geldiler. gelince biraz sitem ettim. ablanı tanımıyoruz evi nerdedir nasıl insanlardır bilemeyiz. beratı bu şekilde ev gezmelerine götürmezseniz daha iyi olur dedim. başınıza birşey gelse nerdesiniz kimlesiniz bilmiyoruz, ben deil de babası uğrasaydı nasıl cevap verirdim ben dedim. bu konuşma üstüne kadın tribe bağladı. yok bana güvenmiyorsunuz da güven olmayan yerde çalışamam siz insanları sevmiyorsunuz. ben neysem ablam da odur vs gibi konuşmalar. baktım konu çok dağılıyor. bu bizim yaşantımız bizim çocuğumuz kurallara uyarsak daha iyi geçiniriz dedim kapattım. baktım sabah hala triplerdeydi. sizce fazla mı abartıyorum ? bugün şimdi sürekli aklım evde. bana kızıp da çocuğa kötü davranır mı ?
boyle bi platrfiormda tanidigim bi arkadas bakicisini ses kaydiyla yakalamistigelincikgibi MaRaL_ htc1984 şimdi öğle yemeğinde eve gittim. verdi çocuğu bana yarım saat telefonla konuştu. bana bakmadı bile. akşam konuşcam. Aynı evi paylaşıyoruz karşılıklı anlayışlı olmazsak bu işi yürütemeyiz. eğer çalışmak istemiyorsanız da bilelim dicem. hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar. benim sinirlenmem gerekirken bakıcı tribi yiyorum şuan. biraz zor bakıcı buluyoruz burda. çok aramıştık bu kişiyi bulurken. ama olmuyorsa gözüm arkada kalacak şekilde de çalışamam. akşamki konuşmalarını beğenmezsem (insan hissediyor artık) kamera koycaz eve işinize gelirse dicem açık açık. ses kaydı aklıma gelmemişti. öyle birşey de olabilir.
Zor bulduğunuz için bu da onu kullanıyor bence ,. Konuş bakalım yine kamera olayına çok sıcak bakacağını sanmıyorum yokuşa sürecektir .. Kadında işi kaybetme korkusu yok anladığım kadarı ile başta ses kaydı koysan demesen ..gelincikgibi MaRaL_ htc1984 şimdi öğle yemeğinde eve gittim. verdi çocuğu bana yarım saat telefonla konuştu. bana bakmadı bile. akşam konuşcam. Aynı evi paylaşıyoruz karşılıklı anlayışlı olmazsak bu işi yürütemeyiz. eğer çalışmak istemiyorsanız da bilelim dicem. hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar. benim sinirlenmem gerekirken bakıcı tribi yiyorum şuan. biraz zor bakıcı buluyoruz burda. çok aramıştık bu kişiyi bulurken. ama olmuyorsa gözüm arkada kalacak şekilde de çalışamam. akşamki konuşmalarını beğenmezsem (insan hissediyor artık) kamera koycaz eve işinize gelirse dicem açık açık. ses kaydı aklıma gelmemişti. öyle birşey de olabilir.
boyle bi platrfiormda tanidigim bi arkadas bakicisini ses kaydiyla yakalamisti
yani çcouga kotundavrandigini yakalamisti
sizd ebu vardir diye deilde
mesela kapidan çiksa anlarsin ses kaydinda senden izindiz giderse haberin olur
daha oncede gitti belki ama sen bilmiyorsun
bence sen yeni bakici aramaya baslasan iyi olucak
seninkinin suyu isinmis gibi duruyor
ses kaydini ona soylemek zorunda deilsin eger yakalamak istersenbana da oyle geliyor. cok talep var die sanırım bi tarafı kalktı. haklısın ses ya da goruntu işini halletmem lazım. dediğin gibi belki de haberim olmadan neler oluyor. allahtan bi ayağım evde. ne zaman eve gitceğim belli olmuyor benim. dışarda işlerim varken uğruyorum hemen çat kapı.
Canım bence direk açık açık konuş onunla çalışma bu saatten sonra onun da hırs yapacağını düşünüyorum zıtlaştınız bir kere ayrıca dünkü konuda sen sonuna kadar haklısın senden habersiz gezmeye götürmekte ne oluyormuş işin sorumluluğunun farkında değil demek ki ben senin yerinde olsam dünkü olaydan sonra son verirdim işine asla güvenemezdim artık bu arada alttan alması gereken sen değilsin onun özür dilemesi lazımdı trip yapacağı yerde akşam eşinle birlikte konuşun bakıcıyla artık bakmasın bence ya da kamera veya ses kayıt cihazı koyacaksan ona söylememelisin söylersen zaten doğal davranmaz ki yapmacık olurgelincikgibi MaRaL_ htc1984 şimdi öğle yemeğinde eve gittim. verdi çocuğu bana yarım saat telefonla konuştu. bana bakmadı bile. akşam konuşcam. Aynı evi paylaşıyoruz karşılıklı anlayışlı olmazsak bu işi yürütemeyiz. eğer çalışmak istemiyorsanız da bilelim dicem. hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar. benim sinirlenmem gerekirken bakıcı tribi yiyorum şuan. biraz zor bakıcı buluyoruz burda. çok aramıştık bu kişiyi bulurken. ama olmuyorsa gözüm arkada kalacak şekilde de çalışamam. akşamki konuşmalarını beğenmezsem (insan hissediyor artık) kamera koycaz eve işinize gelirse dicem açık açık. ses kaydı aklıma gelmemişti. öyle birşey de olabilir.
biliyormusun burda bakicilar kendi evlerinde bakiyolar çocugabana da oyle geliyor. cok talep var die sanırım bi tarafı kalktı. haklısın ses ya da goruntu işini halletmem lazım. dediğin gibi belki de haberim olmadan neler oluyor. allahtan bi ayağım evde. ne zaman eve gitceğim belli olmuyor benim. dışarda işlerim varken uğruyorum hemen çat kapı.
Canım bence direk açık açık konuş onunla çalışma bu saatten sonra onun da hırs yapacağını düşünüyorum zıtlaştınız bir kere ayrıca dünkü konuda sen sonuna kadar haklısın senden habersiz gezmeye götürmekte ne oluyormuş işin sorumluluğunun farkında değil demek ki ben senin yerinde olsam dünkü olaydan sonra son verirdim işine asla güvenemezdim artık bu arada alttan alması gereken sen değilsin onun özür dilemesi lazımdı trip yapacağı yerde akşam eşinle birlikte konuşun bakıcıyla artık bakmasın bence ya da kamera veya ses kayıt cihazı koyacaksan ona söylememelisin söylersen zaten doğal davranmaz ki yapmacık olur
biliyormusun burda bakicilar kendi evlerinde bakiyolar çocuga
ve misafir kabul etmesi, misafirlige gitmesi yasak , hersey anlasmada yazaz
alisverise gidemez, anne izin vermiyorsa arabaya binidremez
reçeteli psiik kremi bile suremez :) reçete olmadan
dr kagidi yoksa agri kesici veremez vs :)
o i$çi ben patronum, o benim dediklerimi harfiuyan yaapr bende dedigim saatlerin disina çikmam bakima konusunda dedigtim dakikada kapisinda olurum
azda baksa anlasmadaki fiyati oderim vs
TR de boyle duzene girermiki bigun
Günaydın.ilk başlarda öyle oluyor.normal.ama çok tatlı oluyorlar oyle
Benimki de tepki vermiyorum limona ama mandalina yı fazla sevmedi sanki
Bizimkinin ön dişleri daha çıkmadan köpek dişleri çıktıama yeğenimin ayrıydı sonra birleşti
içim rahatladı çok sincap duruyor bizimkisi foto cekersem atayım tontonumunBenimkinin de öyle bence diğerleri çıkınca ön taraftaki dişler birleşir :)
kahvaltidan sonra sut içmremi yada emzirmiyormusunBeratın ilk dişi çıktı demiştim ya yaklaşık 10 gün önce filan 3-4 gün sonra da alttaki ikinci dişi çıktı kızlar şimdi de üstler çok kabarmış ve dişeti hafif beyazlamış o da bi kaç güne çıkar belki bu yüzden mi çok iştahsız acaba dün yine yemek yedirirken bağırdım elimde olmadan o da çok ağladı sonra da üzüldüm bağırdığım için sabredemiyorum yemek konusunda artık sabah 9 da yaptığı kahvaltıyla akşam 8 e kadar duruyor yemeğe saldırması lazımken kaşık görünce kaçıyor nasıl akşama kadar acıkmaz bir bebek bunu aklım almıyor bu yüzden de zorluyorum ama içim rahat etmiyor keşke bağırmasaydım diyorum zorlamayınca da yemiyor hiç o kadar üzülüyorum ki ben bile yemek yemiyorum artık üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?