2015 Şubat Anneleri

merhaba bayanlar. dün bakıcı ile bi olay yaşadık. fikirlerinizi almak istiyorum. ben mi çok pinpirikli davranıyorum. sabahtan konuşmuştuk bakıcı ile beratı az dışarı çıkar parka götür demiştim bi yarım saat hava alsın. dün iş yerinden erken çıktım eve gittim anahtarım yoktu baktım evde kimse yok. aradım cepten. dışarı çıktık ablama gittik yoldayız geliyoruz dedi. bekledim yarım saat geldiler. gelince biraz sitem ettim. ablanı tanımıyoruz evi nerdedir nasıl insanlardır bilemeyiz. beratı bu şekilde ev gezmelerine götürmezseniz daha iyi olur dedim. başınıza birşey gelse nerdesiniz kimlesiniz bilmiyoruz, ben deil de babası uğrasaydı nasıl cevap verirdim ben dedim. bu konuşma üstüne kadın tribe bağladı. yok bana güvenmiyorsunuz da güven olmayan yerde çalışamam siz insanları sevmiyorsunuz. ben neysem ablam da odur vs gibi konuşmalar. baktım konu çok dağılıyor. bu bizim yaşantımız bizim çocuğumuz kurallara uyarsak daha iyi geçiniriz dedim kapattım. baktım sabah hala triplerdeydi. sizce fazla mı abartıyorum ? bugün şimdi sürekli aklım evde. bana kızıp da çocuğa kötü davranır mı ?

daha öncede eve güvenlik kamerası taktırmak istemiştik. kameralı evde çalışamam demişti. sizce nasıl bir yol izmeliyim. daha çalışalı 2 ay olmadı. biraz uzun yazdım kusura bakmayın. hepinizi öpüyorum. yorumlarınız için şimdiden tşkler

sen haklisin canim
bu konuda taviz verme ,begenmiyorsa biraksin i$i
sen patronsun o i$çi, i$çinin patrona trip attigi nerde gorulmu$
ama çocuga nasil davranir onu bilmiyorum in$allah vujdanqiz deildir el kdr bebege hirs yapacak ..
kamerayi gizli koy olmadi ses kaydedici koy gizli
goruntu olmadanda anlasilir sesle nasil davrandigi

Çok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..

Hayırkesinlikle haklısın ..senden habersiz başkasına Nasıl götürür!!! Bunu sen eşine diyebildin mi . Trip atmaya bu konuda Hakkı yok sana haber verseydi tabi sen izİn vermicektin bundan dememiştir sana .. Sen hava alsın diye en fazla en yakındaki parka götür demişsindir.. Güven olması için de onun da senden habersiz bişiler yapmaması lazım .. Şuanda sinirliyim bakıcına da sinir oldum :) ne sanıyor öyle kendini bulunmaz hint kumaşı mı ,. Ayyyy

Canm kesinlikle haklısın Nasıl bit yere götürüyor bilmiyorsun sonuçta.. Bu yüzden Berat'a kötü davranacağını sanmam ama bence kamera şart gizlisi yok mu bunun?

gelincikgibi MaRaL_ htc1984 şimdi öğle yemeğinde eve gittim. verdi çocuğu bana yarım saat telefonla konuştu. bana bakmadı bile. akşam konuşcam. Aynı evi paylaşıyoruz karşılıklı anlayışlı olmazsak bu işi yürütemeyiz. eğer çalışmak istemiyorsanız da bilelim dicem. hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar. benim sinirlenmem gerekirken bakıcı tribi yiyorum şuan. biraz zor bakıcı buluyoruz burda. çok aramıştık bu kişiyi bulurken. ama olmuyorsa gözüm arkada kalacak şekilde de çalışamam. akşamki konuşmalarını beğenmezsem (insan hissediyor artık) kamera koycaz eve işinize gelirse dicem açık açık. ses kaydı aklıma gelmemişti. öyle birşey de olabilir.

boyle bi platrfiormda tanidigim bi arkadas bakicisini ses kaydiyla yakalamisti
yani çcouga kotundavrandigini yakalamisti
sizd ebu vardir diye deilde
mesela kapidan çiksa anlarsin ses kaydinda senden izindiz giderse haberin olur
daha oncede gitti belki ama sen bilmiyorsun
bence sen yeni bakici aramaya baslasan iyi olucak
seninkinin suyu isinmis gibi duruyor

Zor bulduğunuz için bu da onu kullanıyor bence ,. Konuş bakalım yine kamera olayına çok sıcak bakacağını sanmıyorum yokuşa sürecektir .. Kadında işi kaybetme korkusu yok anladığım kadarı ile başta ses kaydı koysan demesen ..

bana da oyle geliyor. cok talep var die sanırım bi tarafı kalktı. haklısın ses ya da goruntu işini halletmem lazım. dediğin gibi belki de haberim olmadan neler oluyor. allahtan bi ayağım evde. ne zaman eve gitceğim belli olmuyor benim. dışarda işlerim varken uğruyorum hemen çat kapı.

ses kaydini ona soylemek zorunda deilsin eger yakalamak istersen
bi falsosu olup kovulmus olursa ve bunu herkers duyarsa gorurrum ben o taleblerin yogunlugunu
amacin kimsenin ekmegiuyle oynamak deildir elbette ama varsa bi yanlisi bunu odemeli bence

ha ses kaydi var diye daha dikkatli olur dersen o zaman soyle
kamera ya yok diyebilir izlenmek istemiyorum diye ama ses kaydina ne bahane bulacak

Canım bence direk açık açık konuş onunla çalışma bu saatten sonra onun da hırs yapacağını düşünüyorum zıtlaştınız bir kere ayrıca dünkü konuda sen sonuna kadar haklısın senden habersiz gezmeye götürmekte ne oluyormuş işin sorumluluğunun farkında değil demek ki ben senin yerinde olsam dünkü olaydan sonra son verirdim işine asla güvenemezdim artık bu arada alttan alması gereken sen değilsin onun özür dilemesi lazımdı trip yapacağı yerde akşam eşinle birlikte konuşun bakıcıyla artık bakmasın bence ya da kamera veya ses kayıt cihazı koyacaksan ona söylememelisin söylersen zaten doğal davranmaz ki yapmacık olur

biliyormusun burda bakicilar kendi evlerinde bakiyolar çocuga
ve misafir kabul etmesi, misafirlige gitmesi yasak , hersey anlasmada yazaz
alisverise gidemez, anne izin vermiyorsa arabaya binidremez
reçeteli psiik kremi bile suremez :) reçete olmadan
dr kagidi yoksa agri kesici veremez vs :)

o i$çi ben patronum, o benim dediklerimi harfiuyan yaapr bende dedigim saatlerin disina çikmam bakima konusunda dedigtim dakikada kapisinda olurum
azda baksa anlasmadaki fiyati oderim vs

TR de boyle duzene girermiki bigun

Merhaba kızlar nasılsınız giremedim kaç gündür merak ettim sizleri geçmişi anca okuyabildim :) berat iyi çok şükür hasta değil en azından iştahsızlığı çıldırtsa da

ben soyleyınce, ondan tmm bundan sonra dıkkat ederım demesını beklerken nelerle karsılastım. uzun zamandır cocuk bakıyor 12 senedır. bundan oncekılerının cocugunu alıp cıkarıomus ıstedıgı yere. dedım herkesın yasantısı farklı. bızım evın de kendıne gore kuralları var dedım. ısıne son vermek son care oluyor. cunku genel anlamda beratla ıyı anlasıyorlar. ıyı bakıyor ona en azından gordugum kadarıyla. dediğim gibi bakıcı bulma konusu sıkıntı olmasa hıc bu trıplerı yer mıyım

burda oyle seyler yok malesef. sozle ıse alıosun ztn sozlesme vs yok arada. yazılı olarak. kendı evınde bakmak ısteyen cok var ama burda onu kontrol edemıorsun. mısafırı gelır coulugu cocugu olur bakmaz. evı cok ısıtmaz vs. bız o yuzden kendı evımızde baktırmak ıstıyoruz. bakalım rabbim hayırlısını yazsın ne diyim

Beratın ilk dişi çıktı demiştim ya yaklaşık 10 gün önce filan 3-4 gün sonra da alttaki ikinci dişi çıktı kızlar şimdi de üstler çok kabarmış ve dişeti hafif beyazlamış o da bi kaç güne çıkar belki bu yüzden mi çok iştahsız acaba dün yine yemek yedirirken bağırdım elimde olmadan o da çok ağladı sonra da üzüldüm bağırdığım için sabredemiyorum yemek konusunda artık sabah 9 da yaptığı kahvaltıyla akşam 8 e kadar duruyor yemeğe saldırması lazımken kaşık görünce kaçıyor nasıl akşama kadar acıkmaz bir bebek bunu aklım almıyor bu yüzden de zorluyorum ama içim rahat etmiyor keşke bağırmasaydım diyorum zorlamayınca da yemiyor hiç o kadar üzülüyorum ki ben bile yemek yemiyorum artık üzüntüden

Günaydın.ilk başlarda öyle oluyor.normal.ama çok tatlı oluyorlar oyle

Benimki de tepki vermiyorum limona ama mandalina yı fazla sevmedi sanki

Bizimkinin ön dişleri daha çıkmadan köpek dişleri çıktı ama yeğenimin ayrıydı sonra birleşti

Benimkinin de öyle bence diğerleri çıkınca ön taraftaki dişler birleşir :)
içim rahatladı çok sincap duruyor bizimkisi foto cekersem atayım tontonumun

kahvaltidan sonra sut içmremi yada emzirmiyormusun
hiç bisey sokmuyormu agzina
kabiz flan deil demi kabizlik istahsuzlik da yapabilir

b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…