yok onu hiç yeemezMuz yedir canım yer belki
benimkide eekmek yiyor sadece meme disinda :)Sipraktini ben kullanmıştım canım bekarken 46 kiloydum evlenmeden önce iştahsızdım iştahımı açsın diye bi kaç ay kullandım allerji ilacı iştahımı iyi açıyordu ama çok uykum geliyordu içince ama onu berata veremem canım riskli bir ilaç prospektüsünde ani ölüm görülebilir bile yazıyor
Ekmeği de yemek yemiyor bari midesi kazınmasın açlıktan diye veriyorum canım hiç vermeden de denedim yine de yemedi yemek bari onu seviyor yesin diyom ben de artık
dur durmusa var karisi olmuse var derlermisbu yuzden iste ana baska..
bu yuzden cocuk babasiz kalsa yine anne yetiyor ona bi sekilde ama anasizlik cok baska..
canim benim icim sizliyor sen boyle yazinca. allah sana sabir versin ve seni evlatlarina evlatlarini sana bagislasin. torunlarini sevmeyi sana nasip etsin.
o kadina da yaziklar olsun. ayrica babana da cok kizdim. insan karisi icin kizini uzer mi..
ama bosver saril evlatlarina.. bi gun mutlaja yeri gelir soylersin icindekileri..
Hmmm yesin olsun demek canı ekmek istiyor ver sen de ekmeğin de faydası var enerji veriyor :)benimkide eekmek yiyor sadece meme disinda :)
Gerçekten çok zor canım yemeyen bebiş insanda sabır kalmıyor bi noktadan sonrayok onu hiç yeemez
çorba yaptim agzini bile açmiyor kasiga
emzirdim ama az emdi
bi an once iyileseydi yaa
hep boyle kalir diye korkuyorum
yemeyen çocuk benim kabusum en korkdugum tablo
Aynisindan bizde de var canim ustelik ev sahibiler cok sinir bi durum. Tartismak da istemiyorum hep yuzyuze bakicaz. Oyle arada kalakaliyorum. Ozellikle Duru uyuyunca onlara haber gidiyo resmen patirti basliyoÇok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..
bilmemmiiiGerçekten çok zor canım yemeyen bebiş insanda sabır kalmıyor bi noktadan sonra
Ayni olmasalar sasarim zatenahahah lafımı geri alıyorumaynı ayaz o Zaman
İyi etmişsin kabul olmuş duaların ben tecrübesiz olduğum için yemesi içmesi hakkında dua etmedim sadece sağlıklı doğsun büyüsün dedim :) ikincide onu da derim artık iştahlı olsun diye :)bilmemmiii
buna hamileyken çok dua ettim once saglikli sonra istahli olsun diye :)
dualarima kabul oldu olamsinada hasta olunca da yesin diye dua etmemistim :))))
Vay bee zeytinyağı gibi üste çıkmış kadın, Nasıl bir tip bu.. Canm çocuğunu emanet ediyorsun en değerli varlığını.. Eğer onun da çocuğu varsa endişelerini az çok anlamalı, anlanıyorsa da sonucuna katlanmalı..ses kaydı çok iyi fikir Amsterdam gizli olmalı, yapmacık davranmaması için.. Yeni bir bakıcı bulmak da sıkıntı olacak belki şimdi senin için.. Ailenden bakabilecek kimse yok mu? Bu bakıcı işi zor, vicdan sahibi, iyi niyetli birini bulmak lazım.. Ya da gündüz bakım evi yok mu yaşadığın yerdegelincikgibi MaRaL_ @htc1984 şimdi öğle yemeğinde eve gittim. verdi çocuğu bana yarım saat telefonla konuştu. bana bakmadı bile. akşam konuşcam. Aynı evi paylaşıyoruz karşılıklı anlayışlı olmazsak bu işi yürütemeyiz. eğer çalışmak istemiyorsanız da bilelim dicem. hiç hoşlanmadığım şeylerdir bunlar. benim sinirlenmem gerekirken bakıcı tribi yiyorum şuan. biraz zor bakıcı buluyoruz burda. çok aramıştık bu kişiyi bulurken. ama olmuyorsa gözüm arkada kalacak şekilde de çalışamam. akşamki konuşmalarını beğenmezsem (insan hissediyor artık) kamera koycaz eve işinize gelirse dicem açık açık. ses kaydı aklıma gelmemişti. öyle birşey de olabilir.
Yasemin4 alıntı alakasız oldu ama kusura bakma. Uzun zamandır burayı takip ediyorum ama yazmıyorum. 18 şubat doğumlu oğlum var ve kıyma et ağzına sürmüyordu. Ta ki senin sulu köfteye kadar. Dün yaptım sulu köfte Allahım bakıcımız 7 8 tane yedi deyince şok oldum. O kadar Mutlu oldum ki sana çok dua ettim valla. Bu arada kızına geçmiş olsun ve annen için de gözün aydın diliyorum. Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin. Geçen hafta benimde annem vardı çok rahattım tadını çıkar sende.korkunun ecele faydasi yok
Can'ım hiç bilmiyorum ki yardımcı olamayacağımYaa öyle mi dersinhangi bölüme gitmem lazım ki açana.. Sağlık ocağına gitmek o doktora hiç güvenmiyorum
Ah canım yaa kıyamamyarin babamlar geleecekdi ya , karisi çalisyor normalde yilbasi için izni varmis gelelim dediler
bende çocuklara soyledim dedeniz geliyor diye, alisverisimi yaptim hazirmigimi aypiyorum fln,kalacaklari odayi hazirladim..
gitmem ben diyormus babama kizdigi için
Allah kimseyi anasiz birakip ellerle karsilastirmasin
ne çilem varmis , nasil bi kader yazilmi$ bana anlamiyorumki
Allahin gucune gider diye korkuyorum ondan gelene razi oldum hep ama
neden dememek için kendimi zor tuutuiyroum
neden benim annem yok yanima kosarak uçarak gelecek olan,sanki buyuk bi gunah isledim buda benim karsiliginda olan cezam ..
boyle yabanci birisinin agzina bakiyor çocuklarimin dedesini gorup vakit geçirecek olmasi .. ben onceden babama çok duskundum annemden sonra degistim galiba ..
deli kari neye trip atip havalaniyor Allah bilir ..
ah anam garip anam ahh ..
Can'ım geç okudum ama yazayım, sen haklısın elbette. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin. İnsanın aklı zaten hep onda kalıyor hele ki bide bilmediğin bi yere götürürse daha da endişe etmen normal. Berat belki rahatsız olacak bilemeyiz. Evde yalnız kalınca Berat'a kötü davranacağını sanmam. Sen kurallarını koyarsın hoşuna gitmiyorsa da kusura bak adın kapı açık.. Önemli olan bebeğin kadının keyfi değil.merhaba bayanlar. dün bakıcı ile bi olay yaşadık. fikirlerinizi almak istiyorum. ben mi çok pinpirikli davranıyorum. sabahtan konuşmuştuk bakıcı ile beratı az dışarı çıkar parka götür demiştim bi yarım saat hava alsın. dün iş yerinden erken çıktım eve gittim anahtarım yoktu baktım evde kimse yok. aradım cepten. dışarı çıktık ablama gittik yoldayız geliyoruz dedi. bekledim yarım saat geldiler. gelince biraz sitem ettim. ablanı tanımıyoruz evi nerdedir nasıl insanlardır bilemeyiz. beratı bu şekilde ev gezmelerine götürmezseniz daha iyi olur dedim. başınıza birşey gelse nerdesiniz kimlesiniz bilmiyoruz, ben deil de babası uğrasaydı nasıl cevap verirdim ben dedim. bu konuşma üstüne kadın tribe bağladı. yok bana güvenmiyorsunuz da güven olmayan yerde çalışamam siz insanları sevmiyorsunuz. ben neysem ablam da odur vs gibi konuşmalar. baktım konu çok dağılıyor. bu bizim yaşantımız bizim çocuğumuz kurallara uyarsak daha iyi geçiniriz dedim kapattım. baktım sabah hala triplerdeydi. sizce fazla mı abartıyorum ? bugün şimdi sürekli aklım evde. bana kızıp da çocuğa kötü davranır mı ?
daha öncede eve güvenlik kamerası taktırmak istemiştik. kameralı evde çalışamam demişti. sizce nasıl bir yol izmeliyim. daha çalışalı 2 ay olmadı. biraz uzun yazdım kusura bakmayın. hepinizi öpüyorum. yorumlarınız için şimdiden tşkler
İnsanlar çok anlayışsız ve kavgaya hazır. Karşısındakini hiç düşünmüyor, ilginç yaaÇok sinirliyimüst kattaki komşu Dicem ama o sıfatı bile hak eden biri değil ne Zamandır ses gürültü vardı dün evde naptıysa yine patır patır etmeye başladı tabi yaren uykusundan uyandı kandil diye bişi Demeyim çıkmayım dedim şimdi yine tak tak sese başladı tam da yaren İ uyutmaya başladım dayanamadım çıktım yaren İ battaniyeye sardım dedim napıyorsunuz ceviz fındık mı kırıyorsunuz yine ( sanki müstakil evde yaşıyor) dedim yok çivi çakıyordum ..Bebek için 11 i bekledim demez mi ya siz bunu ilk kez yapmıyorsunuz dün de çok ses vardı evdeki eşyaların yerini değişmiş işte başladı ben evde parmak ucunda mı yaşıcam Bebek için 11 de yapıyorum gündüz herşeyi yAparm dedim tamam gece ve akşam yaptıklarınız ne dedim o bi kere oldu dedi hayır dedim yazdan beri oldu .. Sonra sinirli biriyim diyerek sesini yükseltmeye başladı dedim sesinizi yükselterek haklı olduğunuzu mu sanıyorsunuz dedim .. Ya siz çıkın ya ben dedi orda siz çıkın diye niye demedim ki .. Yöneticinin karısı geldi o da bana hak verince dellendi..tamam 5 dk lık işim var onu yapayım artık yapmam dedi en son ..
Bi sıkıntısı vardır elbet bence canm, baksana hepimiz dönem dönem bu sıkıntıyı yaşıyoruz.. Allahtan eniyorlar az da olsa bişi giriyor midelerine :)çocuk hiçbiseye hayir demiyordu et sut yogurt sebze ne varsa yiyordu ve ben sunu çok sveiyor diye bisey bulamiyorum yemedigi yokduki
gidip gelip su içiyorum sut olsun diye varsa yoksa meme diyor
bos bos emiyor
allah bildigi gibi yapsin o kadini.dur durmusa var karisi olmuse var derlermis
babamin cici karisi kiymetlidir, onu bulana kadar uluslarasi aramalar yapti nerler oldu nelerr
ben ve kardesimin çok onemi yok babam için
bizim ailede herkes kendi kafasina gore takiliyor
bizi bir tutan annemmi$ o gidince de herkes basinin çaresine bakma derdinde
bende sadece izliyorum geriden
zorla kendimi ozlettitirip svedirememki
yaa gercekten mi cok sevindim inan bi faydam dokunduysa neden olduysam yemesine ne guzel.. insallah boyle devam eder hep yer kofteyi guzel guzel..Yasemin4 alıntı alakasız oldu ama kusura bakma. Uzun zamandır burayı takip ediyorum ama yazmıyorum. 18 şubat doğumlu oğlum var ve kıyma et ağzına sürmüyordu. Ta ki senin sulu köfteye kadar. Dün yaptım sulu köfte Allahım bakıcımız 7 8 tane yedi deyince şok oldum. O kadar Mutlu oldum ki sana çok dua ettim valla. Bu arada kızına geçmiş olsun ve annen için de gözün aydın diliyorum. Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin. Geçen hafta benimde annem vardı çok rahattım tadını çıkar sende.
Neredeyse aynıyızBeratın ilk dişi çıktı demiştim ya yaklaşık 10 gün önce filan 3-4 gün sonra da alttaki ikinci dişi çıktı kızlar şimdi de üstler çok kabarmış ve dişeti hafif beyazlamış o da bi kaç güne çıkar belki bu yüzden mi çok iştahsız acaba dün yine yemek yedirirken bağırdım elimde olmadan o da çok ağladı sonra da üzüldüm bağırdığım için sabredemiyorum yemek konusunda artık sabah 9 da yaptığı kahvaltıyla akşam 8 e kadar duruyor yemeğe saldırması lazımken kaşık görünce kaçıyor nasıl akşama kadar acıkmaz bir bebek bunu aklım almıyor bu yüzden de zorluyorum ama içim rahat etmiyor keşke bağırmasaydım diyorum zorlamayınca da yemiyor hiç o kadar üzülüyorum ki ben bile yemek yemiyorum artık üzüntüden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?