2015 Şubat Anneleri

benimkide eekmek yiyor sadece meme disinda :)

dur durmusa var karisi olmuse var derlermis
babamin cici karisi kiymetlidir, onu bulana kadar uluslarasi aramalar yapti nerler oldu nelerr
ben ve kardesimin çok onemi yok babam için
bizim ailede herkes kendi kafasina gore takiliyor
bizi bir tutan annemmi$ o gidince de herkes basinin çaresine bakma derdinde
bende sadece izliyorum geriden
zorla kendimi ozlettitirip svedirememki

yok onu hiç yeemez
çorba yaptim agzini bile açmiyor kasiga
emzirdim ama az emdi
bi an once iyileseydi yaa
hep boyle kalir diye korkuyorum
yemeyen çocuk benim kabusum en korkdugum tablo
Gerçekten çok zor canım yemeyen bebiş insanda sabır kalmıyor bi noktadan sonra

Aynisindan bizde de var canim ustelik ev sahibiler cok sinir bi durum. Tartismak da istemiyorum hep yuzyuze bakicaz. Oyle arada kalakaliyorum. Ozellikle Duru uyuyunca onlara haber gidiyo resmen patirti basliyo

Gerçekten çok zor canım yemeyen bebiş insanda sabır kalmıyor bi noktadan sonra
bilmemmiii
buna hamileyken çok dua ettim once saglikli sonra istahli olsun diye :)
dualarima kabul oldu olamsinada hasta olunca da yesin diye dua etmemistim :))))

ben evldnigimden beri hep en ust katda oturdum , $ansa oyle denk geldi
usteden ses gelme nasil bisey bilmiyorum :)
hele su an bina bo$ , benim çcuklar evde top oynuyor, ip atliyor
istedigm sattde makine açiyorum
toplu yasama ne demek bilmiyorum basima gelmedigi için :))))))))))))

bilmemmiii
buna hamileyken çok dua ettim once saglikli sonra istahli olsun diye :)
dualarima kabul oldu olamsinada hasta olunca da yesin diye dua etmemistim :))))
İyi etmişsin kabul olmuş duaların ben tecrübesiz olduğum için yemesi içmesi hakkında dua etmedim sadece sağlıklı doğsun büyüsün dedim :) ikincide onu da derim artık iştahlı olsun diye :)

Vay bee zeytinyağı gibi üste çıkmış kadın, Nasıl bir tip bu.. Canm çocuğunu emanet ediyorsun en değerli varlığını.. Eğer onun da çocuğu varsa endişelerini az çok anlamalı, anlanıyorsa da sonucuna katlanmalı..ses kaydı çok iyi fikir Amsterdam gizli olmalı, yapmacık davranmaması için.. Yeni bir bakıcı bulmak da sıkıntı olacak belki şimdi senin için.. Ailenden bakabilecek kimse yok mu? Bu bakıcı işi zor, vicdan sahibi, iyi niyetli birini bulmak lazım.. Ya da gündüz bakım evi yok mu yaşadığın yerde

korkunun ecele faydasi yok
Yasemin4 alıntı alakasız oldu ama kusura bakma. Uzun zamandır burayı takip ediyorum ama yazmıyorum. 18 şubat doğumlu oğlum var ve kıyma et ağzına sürmüyordu. Ta ki senin sulu köfteye kadar. Dün yaptım sulu köfte Allahım bakıcımız 7 8 tane yedi deyince şok oldum. O kadar Mutlu oldum ki sana çok dua ettim valla. Bu arada kızına geçmiş olsun ve annen için de gözün aydın diliyorum. Allah tekrar kavuşmayı nasip etsin. Geçen hafta benimde annem vardı çok rahattım tadını çıkar sende.

Ah canım yaa kıyamam annesiz olmak zor gerçekten, annem çok şükür hayatta ama ben de çok göremiyorum yurt dışında oldukları içşn biliyorsun ama yine de sağ olması bile yetiyor bana..

Babanın eşi neden gelmek istememiş? Bi de asıl merak ettiğim baban hiç mi söz geçiremiyor kadına, yani onlar benim çocuklarım torunlarım gidicem ben, sen gelmek istemezsen anlarım diyemiyor mu??

Can'ım geç okudum ama yazayım, sen haklısın elbette. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin. İnsanın aklı zaten hep onda kalıyor hele ki bide bilmediğin bi yere götürürse daha da endişe etmen normal. Berat belki rahatsız olacak bilemeyiz. Evde yalnız kalınca Berat'a kötü davranacağını sanmam. Sen kurallarını koyarsın hoşuna gitmiyorsa da kusura bak adın kapı açık.. Önemli olan bebeğin kadının keyfi değil.

İnsanlar çok anlayışsız ve kavgaya hazır. Karşısındakini hiç düşünmüyor, ilginç yaa

çocuk hiçbiseye hayir demiyordu et sut yogurt sebze ne varsa yiyordu ve ben sunu çok sveiyor diye bisey bulamiyorum yemedigi yokduki
gidip gelip su içiyorum sut olsun diye varsa yoksa meme diyor
bos bos emiyor
Bi sıkıntısı vardır elbet bence canm, baksana hepimiz dönem dönem bu sıkıntıyı yaşıyoruz.. Allahtan eniyorlar az da olsa bişi giriyor midelerine :)

allah bildigi gibi yapsin o kadini.
ama babana da ayip yani cocuklari bu kadar cabuk mu siler insan. torunlarini hic mi ozlemez?

yaa gercekten mi cok sevindim inan bi faydam dokunduysa neden olduysam yemesine ne guzel.. insallah boyle devam eder hep yer kofteyi guzel guzel..

annem ve kizim icin de cok tesekkur ederim sagolasin. allah hepimize saglik sihhat versin oncelikle. sonra da tekrar kavustursun en kisa zamanda :)

Neredeyse aynıyız umarım diştendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…