2015 Şubat Anneleri

Can'ım öyle düşünme hiç bişey senin suçun değil, Allah dağına göre kar verir derler sen çok güçlüsün elbette bunların üstesinden de gelirsin, babana seni özledim sana ihtiyacım var desen gelmez mi yine de

Allahım anı Tuna ekmek hastası niye bu kadar seviyorlar ki ekmeği., ben vermiyorum ekmeği şimdilik ama hiç bişey yemezse napıyım veririm..

Annen mi geldi.gözün aydin

babam demis gelmezsen gelme ben giderim diye de
laf da kalir o
zaten gelselerde burdada tartisacaklar kesin
kardesime gittiler bi keresinde gecenin bi yarisi kalk gidyrouz demis kadin babama ( evleri 1000 km uzak ve ilk defa gitmislerdi )
neyse vazgeçirmisler o an için kardesimle esi , sabah kalkdiklari gibi yola dusmusler, nefret ediyor kardesim kadindan
bende nefrte etmiyorum ama yakindir

İyi etmişsin kabul olmuş duaların ben tecrübesiz olduğum için yemesi içmesi hakkında dua etmedim sadece sağlıklı doğsun büyüsün dedim :) ikincide onu da derim artık iştahlı olsun diye :)
buyyunce yiyolar ama 5 yas civari
ama o 5 senede senin omrun yenmis oluyor zaten :)))
muzik dans klibi, tv,pencere önü ,kus kedi kopek oyuncak , suyla oynama vs oylayici seyler denedinmi hiç
uzmanlar yapmayin oyle diyolar ama senin sinirlenmden iyidr daha az zarar verir :)

Bi sıkıntısı vardır elbet bence canm, baksana hepimiz dönem dönem bu sıkıntıyı yaşıyoruz.. Allahtan eniyorlar az da olsa bişi giriyor midelerine :)
yok canim benimkinin derdi belli
grip su an,oksurk çok yok ama keyfide yok
burnu tikali temizliyoeum yine hirildiyor
idare ediyoruz bakalim simdilik
aksam uzeri ilk defa biberon aldi 100 ml sut içti sabahtan beri
hep beni emiyor , iki gundur surekli emdikçe sutum çogaldi galiba hep duyyorum yutkunma sesini :))))

Bende çok korkuyorum
kiz iyide seninki yiyordu
bence yememesinin bi sbebi olmali ama ne ?
i$tahsiz çocuk en bastan belli ede rkendini , sonradan yemekden soguyan pek gormedim
oyun muzik açmayi sende deene bakalim

ben kiizmda 24 saat dum tek tek dinleridm o zaman yeni çikmisti sarki,agzinin ayirip bakarddi bende dokeridm yemegi azgina :)
çok aglamistirim yemegi mi yemiyor diye
bakkcinin yaptigini yerdi benimkini yemezdi sinirden kudururdum :))

simdi yemek vermezsem ustume yurur diye korkuyorumm
bende fazlasini yer azini yemez valla :)

bilmemki ben oyle seyler demesini beceremem hiçç :)
dur bakalim karisi hala isten gelmedi
sabaha belli olur ne yapacaklari

Karisi gelmiyosa kendi gelse. Cok zor canim ya haklisin tabi hic kan bagin olmayan bi insan sonucta. Ne bicim kadin o da hep problem cikariyo. Dogum zamani da cikarmisti yanlis hatirlamiyosam. Turk mu karisi?

Canim kadin sorun cikarirsa konusunca aksam onu isten cikar bence annen gelsin gecici olarak en azindan birini bulana kadar

Karisi gelmiyosa kendi gelse. Cok zor canim ya haklisin tabi hic kan bagin olmayan bi insan sonucta. Ne bicim kadin o da hep problem cikariyo. Dogum zamani da cikarmisti yanlis hatirlamiyosam. Turk mu karisi?
turk canim, Turkiyden evlendi getirdi

he dogumda benim oglanin kalbinde ufurum duyulunca
babam senin nazarin degdi demis karisina ( kadinin çocugu olmuyor )
o babamin bosbogazligi niye oyle diyorsun ki kadina
oda babama kziinca beni arayip sormamisti
herkes ayri bi cins oluyor valla :))

Canim su sulu koftenin tam tarifini alabilir miyim ben beceremedim galiba sert oldular. Daha dogrusu sadece koftesinin tarifi ne kadar et ne kadar bulgur:)

O da yani bence gecinmemek icin bahane ariyor.

2 gun oldu benim kizin ates aynen devam. En fazla 38e yaklasiyor ama surekli devam ediyor. Anlamadim gitti. Asiri huysuz hep meme istiyor. Neden olabilir MaRaL_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…