Can'ım öyle düşünme hiç bişey senin suçun değil, Allah dağına göre kar verir derler sen çok güçlüsün elbette bunların üstesinden de gelirsin, babana seni özledim sana ihtiyacım var desen gelmez mi yine deyarin babamlar geleecekdi ya , karisi çalisyor normalde yilbasi için izni varmis gelelim dediler
bende çocuklara soyledim dedeniz geliyor diye, alisverisimi yaptim hazirmigimi aypiyorum fln,kalacaklari odayi hazirladim..
gitmem ben diyormus babama kizdigi için
Allah kimseyi anasiz birakip ellerle karsilastirmasin
ne çilem varmis , nasil bi kader yazilmi$ bana anlamiyorumki
Allahin gucune gider diye korkuyorum ondan gelene razi oldum hep ama
neden dememek için kendimi zor tuutuiyroum
neden benim annem yok yanima kosarak uçarak gelecek olan,sanki buyuk bi gunah isledim buda benim karsiliginda olan cezam ..
boyle yabanci birisinin agzina bakiyor çocuklarimin dedesini gorup vakit geçirecek olmasi .. ben onceden babama çok duskundum annemden sonra degistim galiba ..
deli kari neye trip atip havalaniyor Allah bilir ..
ah anam garip anam ahh ..
Allahım anı Tuna ekmek hastası niye bu kadar seviyorlar ki ekmeği., ben vermiyorum ekmeği şimdilik ama hiç bişey yemezse napıyım veririm..Yok canım kabız değil çok şükür emmiyor hiç emme isteği yok beratta emsin diye kucağıma alıyorum kendini yere atmak istiyor kanepeye oturttum öyle ağzına koydum emdi 1-2 sonra ısırıp bıraktı gitti yani 2 dk bile sürmedi emmesi hep öyle gün içinde hiç emmiyor gece de emerek uykuya dalıyor sadece bu kadar yani emmesi inek sütü veriyorum içmiyor ne biberonla ne kaşıkla keşke içse kahvaltıdan akşam 7-8 e kadar hiçbişey sürmüyor canım ağzına akşam da ağlayarak kavga gürültü vermeye çalışıyorum işte yine bitirmiyor 1 kaseyi yarısını filan yedirebiliyorum zar zor ağlata ağlata ama ekmeği seviyor ağzına küçük ekmek parçası koyuyorum mesela yürüteçteyken ona ağzını açıyor kuş gibi :)
Bende çok korkuyorumyok onu hiç yeemez
çorba yaptim agzini bile açmiyor kasiga
emzirdim ama az emdi
bi an once iyileseydi yaa
hep boyle kalir diye korkuyorum
yemeyen çocuk benim kabusum en korkdugum tablo
Annen mi geldi.gözün aydinyaa gercekten mi cok sevindim inan bi faydam dokunduysa neden olduysam yemesine ne guzel.. insallah boyle devam eder hep yer kofteyi guzel guzel..
annem ve kizim icin de cok tesekkur ederim sagolasin. allah hepimize saglik sihhat versin oncelikle. sonra da tekrar kavustursun en kisa zamanda :)
sagol canim geliyo su an ucagi inmek uzere esim almaya gitti. bende gidicektim de Begüş hanimin uykusu geldi gicik :))Annen mi geldi.gözün aydin
babam demis gelmezsen gelme ben giderim diye deAh canım yaa kıyamamannesiz olmak zor gerçekten, annem çok şükür hayatta ama ben de çok göremiyorum yurt dışında oldukları içşn biliyorsun ama yine de sağ olması bile yetiyor bana..
Babanın eşi neden gelmek istememiş? Bi de asıl merak ettiğim baban hiç mi söz geçiremiyor kadına, yani onlar benim çocuklarım torunlarım gidicem ben, sen gelmek istemezsen anlarım diyemiyor mu??
buyyunce yiyolar ama 5 yas civariİyi etmişsin kabul olmuş duaların ben tecrübesiz olduğum için yemesi içmesi hakkında dua etmedim sadece sağlıklı doğsun büyüsün dedim :) ikincide onu da derim artık iştahlı olsun diye :)
yok canim benimkinin derdi belliBi sıkıntısı vardır elbet bence canm, baksana hepimiz dönem dönem bu sıkıntıyı yaşıyoruz.. Allahtan eniyorlar az da olsa bişi giriyor midelerine :)
gozun aydin canim ,artik bizide unutursun annen gelince demi :))sagol canim geliyo su an ucagi inmek uzere esim almaya gitti. bende gidicektim de Begüş hanimin uykusu geldi gicik :))
kiz iyide seninki yiyorduBende çok korkuyorum
bilmemki ben oyle seyler demesini beceremem hiçç :)Can'ım öyle düşünme hiç bişey senin suçun değil, Allah dağına göre kar verir derler sen çok güçlüsün elbette bunların üstesinden de gelirsin, babana seni özledim sana ihtiyacım var desen gelmez mi yine de
Karisi gelmiyosa kendi gelse. Cok zor canim ya haklisin tabi hic kan bagin olmayan bi insan sonucta. Ne bicim kadin o da hep problem cikariyo. Dogum zamani da cikarmisti yanlis hatirlamiyosam. Turk mu karisi?yarin babamlar geleecekdi ya , karisi çalisyor normalde yilbasi için izni varmis gelelim dediler
bende çocuklara soyledim dedeniz geliyor diye, alisverisimi yaptim hazirmigimi aypiyorum fln,kalacaklari odayi hazirladim..
gitmem ben diyormus babama kizdigi için
Allah kimseyi anasiz birakip ellerle karsilastirmasin
ne çilem varmis , nasil bi kader yazilmi$ bana anlamiyorumki
Allahin gucune gider diye korkuyorum ondan gelene razi oldum hep ama
neden dememek için kendimi zor tuutuiyroum
neden benim annem yok yanima kosarak uçarak gelecek olan,sanki buyuk bi gunah isledim buda benim karsiliginda olan cezam ..
boyle yabanci birisinin agzina bakiyor çocuklarimin dedesini gorup vakit geçirecek olmasi .. ben onceden babama çok duskundum annemden sonra degistim galiba ..
deli kari neye trip atip havalaniyor Allah bilir ..
ah anam garip anam ahh ..
Aynen oylekorkunun ecele faydasi yok
Canim kadin sorun cikarirsa konusunca aksam onu isten cikar bence annen gelsin gecici olarak en azindan birini bulana kadarbenım kardesım de musa evlendı. annem gelıp bızde kalmak ıstemıor kadının huyu bu kımsede kalamıor. dogumda 3 gun kaldı yanımda. anca ev tutup gelebılırız dedı bakalım hayırlısı hakkımızda
evet malesef ole bı durum var. burda bakıcı ucretlerı 500 tl ortalama. bız 800 tl verıoruz sırf kadın daha tecrubelı daha referans vs geldı dıe. ama bole havalı gezcekse sıkıntı.
turk canim, Turkiyden evlendi getirdiKarisi gelmiyosa kendi gelse. Cok zor canim ya haklisin tabi hic kan bagin olmayan bi insan sonucta. Ne bicim kadin o da hep problem cikariyo. Dogum zamani da cikarmisti yanlis hatirlamiyosam. Turk mu karisi?
Canim su sulu koftenin tam tarifini alabilir miyim ben beceremedim galiba sert oldular. Daha dogrusu sadece koftesinin tarifi ne kadar et ne kadar bulgur:)yaa gercekten mi cok sevindim inan bi faydam dokunduysa neden olduysam yemesine ne guzel.. insallah boyle devam eder hep yer kofteyi guzel guzel..
annem ve kizim icin de cok tesekkur ederim sagolasin. allah hepimize saglik sihhat versin oncelikle. sonra da tekrar kavustursun en kisa zamanda :)
Canim hayirlis olsun cok sevindimsagol canim geliyo su an ucagi inmek uzere esim almaya gitti. bende gidicektim de Begüş hanimin uykusu geldi gicik :))
O da yani bence gecinmemek icin bahane ariyor.turk canim, Turkiyden evlendi getirdi
he dogumda benim oglanin kalbinde ufurum duyulunca
babam senin nazarin degdi demis karisina ( kadinin çocugu olmuyor )
o babamin bosbogazligi niye oyle diyorsun ki kadina
oda babama kziinca beni arayip sormamisti
herkes ayri bi cins oluyor valla :))
İnşAllah diştendir canım ondan değilse işimiz çok zorNeredeyse aynıyızumarım diştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?