Kuşları çok seviyor camdan bakınca takip edip gülüyor ama kaşığı görünce yine de kafayı çeviriyor biliyor artık kandırdığımı alıştı klipleri çok seviyor mesela hatta oynuyor hareketli kliplerde ama ağzını kitleyerek izliyor onu da çok inat bi şekilde ağzına koydum diyelim atıyor ağzından hemen nasıl bir gaflete düştüm de ağzımı açtım dercesine :)buyyunce yiyolar ama 5 yas civari
ama o 5 senede senin omrun yenmis oluyor zaten :)))
muzik dans klibi, tv,pencere önü ,kus kedi kopek oyuncak , suyla oynama vs oylayici seyler denedinmi hiç
uzmanlar yapmayin oyle diyolar ama senin sinirlenmden iyidr daha az zarar verir :)
Çok afedersin ama bu ne kadar bencil, kalpsiz bir kadın yaa?? İnanamıyorum.. Kendisinin çocukları yok mu? Genç biri mi yani babandan yaşça küçük mü?babam demis gelmezsen gelme ben giderim diye de
laf da kalir o
zaten gelselerde burdada tartisacaklar kesin
kardesime gittiler bi keresinde gecenin bi yarisi kalk gidyrouz demis kadin babama ( evleri 1000 km uzak ve ilk defa gitmislerdi )
neyse vazgeçirmisler o an için kardesimle esi , sabah kalkdiklari gibi yola dusmusler, nefret ediyor kardesim kadindan
bende nefrte etmiyorum ama yakindir
baska hiçbiseyi yokmu2 gun oldu benim kizin ates aynen devam. En fazla 38e yaklasiyor ama surekli devam ediyor. Anlamadim gitti. Asiri huysuz hep meme istiyor. Neden olabilirMaRaL_
yok canim çocugu,42 yasinda fmn galiba babamda 54 yasindaÇok afedersin ama bu ne kadar bencil, kalpsiz bir kadın yaa?? İnanamıyorum.. Kendisinin çocukları yok mu? Genç biri mi yani babandan yaşça küçük mü?
Baban da napsın karşı gelemeyince en iyisi ona uyuyor sonuçta hayat arkadaşı evde onunla geçinecek olan kendisi ona da hak vermek lazım.. Yeter ki huzurlu olsun diyip geçmek lazım.. Allah sana uzun ömürler versin, güç versin de çocuklarının hep yanında ol.. Üzülme sen
Allahiùmaaa sanki 10 aylik deilde 10 yasinda gibiKuşları çok seviyor camdan bakınca takip edip gülüyor ama kaşığı görünce yine de kafayı çeviriyor biliyor artık kandırdığımı alıştı klipleri çok seviyor mesela hatta oynuyor hareketli kliplerde ama ağzını kitleyerek izliyor onu da çok inat bi şekilde ağzına koydum diyelim atıyor ağzından hemen nasıl bir gaflete düştüm de ağzımı açtım dercesine :)
valla bilmiyuorumkiO da yani bence gecinmemek icin bahane ariyor.
kiz sizi unutmak mumkun mu :)gozun aydin canim ,artik bizide unutursun annen gelince demi :))
Evet yiyordu, şimdi kahvaltıyı zar zor yaptırıyoruz bakıcı teyzesinde yarım kepçe çorba içiriyor o kadar dün 7 saat aç kaldı gık demiyor. Ben dişe bağlıyorum ama sen bağlamazsın şimdi :)) şarkı türkü oyun zorlama hepsini denedik iyice delirdik ailecek. Bugün bir tanıdıkla konuştum önünde Tuna'dan bi yaş büyük bebeği var. Huyları da az çok benziyor. Hiç zorlama, ben iki gün aç gezdiğini bilirim ama hiç peşinden koşmadım diyor. Haklı ama insan Nasıl dayanır ki o kadar aç kalmasına., bakalım Zaman ne gösterecekkiz iyide seninki yiyordu
bence yememesinin bi sbebi olmali ama ne ?
i$tahsiz çocuk en bastan belli ede rkendini , sonradan yemekden soguyan pek gormedim
oyun muzik açmayi sende deene bakalim
ben kiizmda 24 saat dum tek tek dinleridm o zaman yeni çikmisti sarki,agzinin ayirip bakarddi bende dokeridm yemegi azgina :)
çok aglamistirim yemegi mi yemiyor diye
bakkcinin yaptigini yerdi benimkini yemezdi sinirden kudururdum :))
simdi yemek vermezsem ustume yurur diye korkuyorumm
bende fazlasini yer azini yemez valla :)
Ne karıymış yaaa tövbe tövbe.. Kız baban o senin kapat gözlerini aç telefonu söyle içinden geçenleri, belki baban da bunları duymayı bekliyordur.bilmemki ben oyle seyler demesini beceremem hiçç :)
dur bakalim karisi hala isten gelmedi
sabaha belli olur ne yapacaklari
canim belli bir olcum yok ama ben kiymalari buyuk bir kofte kadar ayirip ayirip koydum minik minik. ona biraz ince bulgur koyuyorum mesela bi tatli kasigi.Canim su sulu koftenin tam tarifini alabilir miyim ben beceremedim galiba sert oldular. Daha dogrusu sadece koftesinin tarifi ne kadar et ne kadar bulgur:)
sagol tatlimmm :)Canim hayirlis olsun cok sevindim
Aynen canım maşallah :) şimdiki bebişler büyümüşte küçülmüş bugün yediklerini söyliyim bak yarım kase kahvaltı (2 cicibebe 1 çay bardağı kadar süt yumurta sarısı ve küçük parça peynir karışımı) bunları karıştırınca 1 kase oluyor ama bunun da yarısını yiyor zorla düşün yani sonra akşam 6 ya kadar bişey yedirememiş kayınvalidem ben işten gelince 7 gibi yarım kase yoğurt yedirdim babasıyla birlikte oyalayarak sonra da yarım muz yedi tüm gün tüm yediği bu ama kavga dövüş yediriyorum yani yediklerini bir kaşığını bile isteyerek yemiyor hiç vemesem hiç yemez yani bir de her gün aynı şeyleri yiyor yani bu saydıklarımı yiyor et kıyma sebze asla yemiyor ne yapacam bilmiyorum ya şaşırmış durumdayım poliviti de kullanıyorum her gün 1 çay kaşığı veriyorum ama daha iştah açtığını görmedim henüz inşallah geçer bu durum üst diş etleri şiş duruyor ondandır inşAllahiùmaaa sanki 10 aylik deilde 10 yasinda gibi
maasallah çok akilli bi oglun var canim :)
Can'ım ben dün bi kek yaptım Tuna için. Çaktırmadan sehpanın üstüne koydum hiç ilgilenmedim yedi şükür hatta yere dökülenlerden bile topladı kuş gibi. Sende yap belki Berat'ın hoşuna gider. Bir su bardağı Balkabağı püresi(haşlayıp blendırdan geçirdim) 1 yumurta, bir yemek kaşığı tahin, biraz kuruyemiş, biraz Ruşeym, iki yemek kaşığı yulaf azıcık da pekmez koydum. Pekmezi içine koymak istemezsen keki pişirdikten sonra üstüne de dökebilirsin. Tuna pekmez sevmiyor o yüzden ben içine koydum. Aldığı kadar un ve yarım paket kabartma tozu. Pişirdim işte minik muffin kaplarında. Yedi şükür.İnşAllah diştendir canım ondan değilse işimiz çok zor
Can'ım tam da bugün çocuğun kurağıyla hiç ilgilenmediğim aklıma geldi, emzirirken parmağımı bi attım ayy yavrumun kulağı pis olmuş, parmağımla aldım hemen. Doktor kulak çubuğu kullanma demişti. Banyo yaparken zaten akıyormuş kirler, biz sadece görünürdekileri almalıymışız.yeb4 Canm gözün aydın :)
dadera yarın gidiyorsunuz demi doktora sonra yaz bize de merak ederim ben, umarım ufak bir şeydir atlatır hemen, Ateş olması enfeksiyonsa işaret ama hayırlısı bakalım.. Uykusu Nasıl genelde akşamları hastalık belirtileri artar ya Ben de gidicen yarın doktora bakalım bana ne dicek, ayazı da cumartesi götürcem, antibiyotik bitince tekrar gelin demişti doktor bey..
Bu arada kızlar bebişlerinizn kulaklarını temizliyor musunuz? Cevap evet ise ne ile :)
yemezse arkasindan kosma lafi çocugu yemek yiyen anneleriin ortak sozudur :)Evet yiyordu, şimdi kahvaltıyı zar zor yaptırıyoruz bakıcı teyzesinde yarım kepçe çorba içiriyor o kadar dün 7 saat aç kaldı gık demiyor. Ben dişe bağlıyorum ama sen bağlamazsın şimdi :)) şarkı türkü oyun zorlama hepsini denedik iyice delirdik ailecek. Bugün bir tanıdıkla konuştum önünde Tuna'dan bi yaş büyük bebeği var. Huyları da az çok benziyor. Hiç zorlama, ben iki gün aç gezdiğini bilirim ama hiç peşinden koşmadım diyor. Haklı ama insan Nasıl dayanır ki o kadar aç kalmasına., bakalım Zaman ne gösterecek
in$allah di$tendir deeAynen canım maşallah :) şimdiki bebişler büyümüşte küçülmüş bugün yediklerini söyliyim bak yarım kase kahvaltı (2 cicibebe 1 çay bardağı kadar süt yumurta sarısı ve küçük parça peynir karışımı) bunları karıştırınca 1 kase oluyor ama bunun da yarısını yiyor zorla düşün yani sonra akşam 6 ya kadar bişey yedirememiş kayınvalidem ben işten gelince 7 gibi yarım kase yoğurt yedirdim babasıyla birlikte oyalayarak sonra da yarım muz yedi tüm gün tüm yediği bu ama kavga dövüş yediriyorum yani yediklerini bir kaşığını bile isteyerek yemiyor hiç vemesem hiç yemez yani bir de her gün aynı şeyleri yiyor yani bu saydıklarımı yiyor et kıyma sebze asla yemiyor ne yapacam bilmiyorum ya şaşırmış durumdayım poliviti de kullanıyorum her gün 1 çay kaşığı veriyorum ama daha iştah açtığını görmedim henüz inşallah geçer bu durum üst diş etleri şiş duruyor ondandır inş
baska hiçbiseyi yokmu
grip belirtisi vs
38 i geçmeden huzursuzluk vermesi ilginç
agiz kokusu ve dilde beyaz bi tabaka varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?