2015 Şubat Anneleri

cnm hamılelıkte benı en cok zorlayan sey iş yerı yemelerı oldu. normalde bıle zor yıyordum zaten. yemeklerımız cok kotu. ama suan hıc cekılmıyor. sabahları bır tost yada poğaca yıyorum. oglen artık corba yogurt meyve ne bulursam. ana yemek genelde yenılıcek gıbı degıl. aksamda sebze yemegı yapıyorum onu yıyorum. etten tıksınmıstım cunku. bu aralar ızgara yemeye basladım. bide işyerıme kuru yemıs ve meyve alıyorum onları yıyorum hergn

herkese merhaba
benim bir sorunum var. son 1 haftadır sabahları sağ kolumda uyuşma oluyor. bu durumla karşılaşan oldumu acaba. uyuşmalar genellikle son haftalarda oluyormuş ama benim daha çok erken.

canım nacizane tavsiyem sen istifa etme zaten eleman çağırıyolarmış görüşmeye çıkaracaklarsa onlar çıkarsın yada istifa edeceksen de anlaşmalı çık en azından tazminatını alırsın işsizlik maaşı alırsın...

merhaba kızlar bende şubat annesi olacağım inşallah :) bankada genel müdürlükde çalışıyorum hamilelerin 7,5 saat den fazla çalışamayacağı ile ilgili yasa çıkmış yaklaşık 1 aydır 8 saat yerine 7,5 saat çalışıyorum. bilginize ..

Meyveli içiyorsan sodayı yani kendinden meyvesi olan sakıncalıymış doktor bana meyveli değil sade içceksin dedi kendin limon atabilirsin dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ewt cnm oyleymia onun koladan bir farki yokmus. Maden suyuna bol liom sikiyorum. Zaten meyveli tatli ya ben hic tatli yiyemiyorum...

Meyveli içiyorsan sodayı yani kendinden meyvesi olan sakıncalıymış doktor bana meyveli değil sade içceksin dedi kendin limon atabilirsin dedi

Ewt cnm oyleymia onun koladan bir farki yokmus. Maden suyuna bol liom sikiyorum. Zaten meyveli tatli ya ben hic tatli yiyemiyorum...

herkese merhaba
benim bir sorunum var. son 1 haftadır sabahları sağ kolumda uyuşma oluyor. bu durumla karşılaşan oldumu acaba. uyuşmalar genellikle son haftalarda oluyormuş ama benim daha çok erken.
Benimde arasıra oluyor üzerine yatmamaya çalış birde sürekli aynı pozisyonda tutma derim canım

kızlar aranıza yeni katıldım bugün itibari ile 14+1 günlüğüm doktora gittim cinsiyetini söylemedi size ne zaman söyledi ve bu haftada bebeğinizin boyu kaçtı

Benimde arasıra oluyor üzerine yatmamaya çalış birde sürekli aynı pozisyonda tutma derim canım

üzerine yatmıyorum fakat işim gereği malum bilgisayar başındayız çoğu zaman biraz ona da bağlıyorum. daha önce hiç olmamıştı fakat hamileliğin etiklediğini düşünüyorum.

sizin ne güzel yemeğiniz çıkıyor benim o şansım yok....muz kabız yapıyo diyorlar canım ama sende olmuyo sanırım çok iyi

Olmadi simdiye kadar cok sukur.. Muz mide bilantima da iyi geliyor o yuzden yiyorum. Ama bnm pek tuvalet problemim yoktur normalde de.. Ramazan da yemek cikmiyordu o zaman da ben peynir domates salatalik zeytin almistim kendime bir de barbunya pilaki getiriyodjm evden veya zeytinyagli fasulye.. Bunlari yiyodum hem sicaklarda da iyi oluyorduu...

anlaşmalı çıkmam çok zor çünkü anlaşılabilcek bi müdürüm yok zaten çok üstüme geliolar beni kovmaz hayatta o kadar parayı bana vermez zorlayıp duruo tüm ipsiz sapsız işleri bana yaptırıo amacı ben kendim cıkayım işte

canım o zaman ne yap biliryor musun dr rapor vermezse hemen sağlık bakanlığını ara durumunu anlat yine rapor vermezse (ki büyük ihtimalle verir şikayetten sonra) bu kez iş yerin için çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını ara yada başbakanlık iletişim merkezi BİMER'e mail at yada ara emin ol özellikle bimer hemen geri dönüş yapacaktır. Yanlış anlaşılmasın amacım gaz vermek değil ama böyle sömürgeci anlayışsız patronlara gıcık oluyorum ve o benim ne kadar üzerime gelirse bende o kadar onun üzerine gitmek istiyorum hele böyle hamilelik gibi hassas durumlarda mahkemeye bile giderim sen haksız değilsin üremeyi çoğalmayı Allah vermiş kimsenin bununla oynamasına izin verme...

yok cnm nie gaz vermek olsun bende aslında sırf onlara pislik olsun die duruyorum yaa istediklerini vermemek için ama bakalım yarın doktorda neler olacak.. ben ilk evlendim bana dediği şey aman melike hnm sakın hamile kalıyım falan demeyin.. hayırlı olsun demeden önce dediği şey hemde başımdan aşagı kaynar sular döküldü.. şakamı yapıosunuz Allah ne zaman layık görürse o zaman olacaktır, sizi ilgilendirmez dedim 2 hafta sonraa hamile olduğumu öğrendim zaten :)

hahahah al sana kapak olsun der gibi olmuş iyi de olmuş

Saol canım çok istedim kız olsun uyum bozulmasın diye Allah duydu beni :) uyumlu olmasına çok öZendik değiştirmeyide düşünmüyoruz :)

Allah gonlune gore vermis canim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

nasıl konusmadınız yahu :) biz sevgili yıllarımızdan beridir isimleri konusuyoruz. erkek ısmı bellıydıde kıza karar veremıyorduk. ama kısmet erkekmıs zaten :)

akşam eve gidince ilk işim isim konuşmak olacak çok özendim valla

Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((

Troit ilaci kullanan arkadaşlar TSH biz kaç en son ölçüme gore benim 0.60 a düşmüş yrn Dr a gosterecegim kandegerlerim de güzel cikmis. Bir TSH çok düşük Dr ilaci doğuma kdr kullanacaksin dedi ama çok düşük olursa sonuç ne olur bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle çok strese girip bebeğinide üzme lütfen.
inşallah herşey temiz çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…