çalışan hamişler sabah öğle ve akşam yemekleri için nasıl bir beslenme düzeniniz var....ben özellikle sabah kahvaltısı konusunda çok dengesiz beslendiğimi düşünüyorum....diğer hamişlerin canı çekmesin derseniz msj yazabilirsiniz....
ayy gaza geldim eşime diorum sen cık odadan sen olursan gülerim die tamam ben hemen cıkarım bebişi göreyimde dio :) inş bakalım yarın hem bebişimi görürüm hemde raporumu alırım ohh miss :)
hayırlısı bakalım vermezse istifa etcem zaten bakalım yada konuscam ofisten cıkmam die ama zaten cıkarmayı düşünüolar beni bakalım neler gösterecek hayat bize :)
Meyveli içiyorsan sodayı yani kendinden meyvesi olan sakıncalıymış doktor bana meyveli değil sade içceksin dedi kendin limon atabilirsin dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Meyveli içiyorsan sodayı yani kendinden meyvesi olan sakıncalıymış doktor bana meyveli değil sade içceksin dedi kendin limon atabilirsin dedi
Benimde arasıra oluyor üzerine yatmamaya çalış birde sürekli aynı pozisyonda tutma derim canımherkese merhaba
benim bir sorunum var. son 1 haftadır sabahları sağ kolumda uyuşma oluyor. bu durumla karşılaşan oldumu acaba. uyuşmalar genellikle son haftalarda oluyormuş ama benim daha çok erken.
Benimde arasıra oluyor üzerine yatmamaya çalış birde sürekli aynı pozisyonda tutma derim canım
sizin ne güzel yemeğiniz çıkıyor benim o şansım yok....muz kabız yapıyo diyorlar canım ama sende olmuyo sanırım çok iyi
canım nacizane tavsiyem sen istifa etme zaten eleman çağırıyolarmış görüşmeye çıkaracaklarsa onlar çıkarsın yada istifa edeceksen de anlaşmalı çık en azından tazminatını alırsın işsizlik maaşı alırsın...
anlaşmalı çıkmam çok zor çünkü anlaşılabilcek bi müdürüm yok zaten çok üstüme geliolar beni kovmaz hayatta o kadar parayı bana vermez zorlayıp duruo tüm ipsiz sapsız işleri bana yaptırıo amacı ben kendim cıkayım işte
canım o zaman ne yap biliryor musun dr rapor vermezse hemen sağlık bakanlığını ara durumunu anlat yine rapor vermezse (ki büyük ihtimalle verir şikayetten sonra) bu kez iş yerin için çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını ara yada başbakanlık iletişim merkezi BİMER'e mail at yada ara emin ol özellikle bimer hemen geri dönüş yapacaktır. Yanlış anlaşılmasın amacım gaz vermek değil ama böyle sömürgeci anlayışsız patronlara gıcık oluyorum ve o benim ne kadar üzerime gelirse bende o kadar onun üzerine gitmek istiyorum hele böyle hamilelik gibi hassas durumlarda mahkemeye bile giderim sen haksız değilsin üremeyi çoğalmayı Allah vermiş kimsenin bununla oynamasına izin verme...
yok cnm nie gaz vermek olsun bende aslında sırf onlara pislik olsun die duruyorum yaa istediklerini vermemek için ama bakalım yarın doktorda neler olacak.. ben ilk evlendim bana dediği şey aman melike hnm sakın hamile kalıyım falan demeyin.. hayırlı olsun demeden önce dediği şey hemde başımdan aşagı kaynar sular döküldü.. şakamı yapıosunuz Allah ne zaman layık görürse o zaman olacaktır, sizi ilgilendirmez dedim 2 hafta sonraa hamile olduğumu öğrendim zaten :)
hahahah al sana kapak olsun der gibi olmuş iyi de olmuş
Saol canım çok istedim kız olsun uyum bozulmasın diye Allah duydu beni :) uyumlu olmasına çok öZendik değiştirmeyide düşünmüyoruz :)
nasıl konusmadınız yahu :) biz sevgili yıllarımızdan beridir isimleri konusuyoruz. erkek ısmı bellıydıde kıza karar veremıyorduk. ama kısmet erkekmıs zaten :)
Bugun Dr aradı sonucları söylemek icin. Torch enfeksiyonu çıkmış cmv lgg ve cmv lgm pozitif çıkmış 10 haftalik hamileyim.12. Haftada tekrar baska testler yapacak sonra aminosentez sıvısı alcakmis bebeğe bulasirsa cok sakincaliymis ne olursun dua edin cok korkuyorum bebeğime birsey olmasın bu cuma gunün hürmetine duanızda benide geçirin 27 de randevum var(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?