2015 Şubat Anneleri

Canim haber veririm. Uykusu kotu. Bi uyaniyo hic uykusu yok gibi oluyo. Bir saat ugrasiyorum uyutmak icin. Baska da biseyi yok bakalim neresinde sorun. Sen de haber ver mutlaka canim

baska hiçbiseyi yokmu
grip belirtisi vs
38 i geçmeden huzursuzluk vermesi ilginç
agiz kokusu ve dilde beyaz bi tabaka varmi?
Ona dikkat etmedim canim sabah bakayim. Baska bir belirti yok cidden. Huzursuzlugu bana ya ben olmasam bisey yapmaz. Beni saf bildi iyice:)

Canim kadin sorun cikarirsa konusunca aksam onu isten cikar bence annen gelsin gecici olarak en azindan birini bulana kadar

bakım evleri var ama bakıcılardan daha kotu tecrubesiz stajyer ogrencıler var. kamera yok bısı yok. kapıdan bırakıp gıdıosun. o hıc ıcıme sınmıyor.

Canim kadin sorun cikarirsa konusunca aksam onu isten cikar bence annen gelsin gecici olarak en azindan birini bulana kadar

dun aksam konustum. hala uste cıkmaya calısıyor. anladıgım kadarıyla beratla evde sıkılıyor. gıdıyım ıkı lak lak edeyım berat da takılsın kafasına gore dıe dusunuyor. Bana cocugu hapıshane hayatımı yasatcaksın dıyor. sen kımsın de benım cocuk yetıstırme seklıme burnunu sokuyorsun ya. o kdr cok sınırlendım kı. o an mecburıyetım olmasaydı. kesınlıkle kavga eder kovardım. ama işte gurbette olmanın zorlukları malesef. ( bugun sabah cıkarken de saglık ocagına gıtcem gebelık testı ıcın dedı (45 yasında bu arada) tmm eve erken donun dedım arıcam sımdı on dakkada bır. dun gece ses kayıt cıhazı aldım. usb belleğe benzıyor dısardan hıc anlasılmıo. ıns bugun gelır onu denıcem. annem calısıyor borcları var o yuzden kadına gel dıyemıorum ama bugun konuscam. kaynanama kac kere gel bak dedım. donusumlu bakın annemle dedım umursamadı bıle. gormeye bıle 3-4 ayda bır gelıyor.

dun gece facede bir video ızledım. aslında boyle seyler ızlemem. sadece gorelım de tecrube edınelım fıkrımız olsun dıe ızleyeyım dedım. 4 sanıye bakmamısımdır. ızledıgım seyler karsısında bırden sırtımdan ter bosandı mıdem bulandı tansıyonum dustu. butun gece aglamaktan ıcım dısıma cıktı. suan ısyerınde cok zor duruyorum. ızın alıp eve gıdebılırım ıns. guvenım cok sarsıldı. gozum arkada suanda hep. Rabbım butun yavruları korusun.

Hasta olmadikca veya birinden cekinmedikce basini omzuma koymayan sarilmayan bir kizim var. Baska var mi cadi kizim gibi?

in$allah di$tendir dee
hepmi boyleydi ek gidaya geçtiginden beri
valla denenecek her yontemi denemisin
yemek evrmeyip kendi haline birakmakdan baska çaren yok gibi
Hep böyleydi yani iştahsızdı zor yedirirdim canım ama mesela eskiden havuç patates ya da et yiyordu ağzıdan atmıyordu en azından yutuyordu şimdi ağzından atıyor asileşti büyüdükçe ben de kasenin yarısını bitirene kadar zorluyorum sonra kendi halie bırakıyorum artık canım dediğin gibi yapacak bişeyim kalmadı çocuk beni görünce kaçıyor babaannesine gidiyor yemek sorunu ikimizin de psikolojisini bozdu

Canım çok teşekkür ederim tarifin için çok düşüncelisin ama ben yemek yapacam da bi yere koycam berat onu yicek hayatta yemez gider mıncıklar mıncıklar ortalığa saçar fırlatır evin dört bir köşesine denedim bu tür şeyler eline ne versem yere atıyor özellikle yiyecekleri yere attığıyla oynuyor sonra da gel de temizle sonra bütün evi tek lokma yesin diye :) yese temizlenir de hiç ümit yok bizim oğlandan yemek tabağına eliyle yiyebileceği yemekler koyup bırakıyorum alıp tabağı yere fırlatıyor canım tam bir sıpa

Okulda odamda otururken bir Facebook a gireyim dedim pim pişman oldum.. Bir video dolaşıyor, çocuğa şiddet uygulayan bir kadın ama öyle böyle değil, izleyemedim, titredim, sinirlerim bozuldu ağladım.. Derse girmek zorunda kaldım hemen ama ağlaya ağlaya.. Çocuklara anlattım, kötülüğü anlattım bu kez, yapılmaması gerekenleri, duyguları anlattım..

Allah o kadın gibi insanların bin belasını versin, yaptıkları kötülükler bir bir onları bulsun

ates yoksa dilde ki beyazlik onemli deil :)
ate$ ilk sartimiz olmasi gerkeen

ates dilde beyazlik ve agiz kokusu olsaydi bakteriyel bi hastalik olacakid ve ant gerekecekdi
ates yoksa ant unutuyoruz

serum fizyolojik dogru yol :)

o video heryerde canim aksamdan beri
anlat anlatda baska çocuklarin cani yanmasin

biz yememede zirvedyiz
agzina hiç ama hiç biseyi sokmuyor , kafayi yiycem
gece uyandi 3 saat uuyutamadim , bunun iki saatini biberon vermek için zirlamakla geçirdim
200 ml in 150 sini dokduk ustumuze basimizaa
sabah 10 da uaynmisim
babamlar yolda geliyor
aksam toplayip yattigim mutfak su an kahvalti sonrasi mahvolmus durumda
dun upurup silmistim ama yine yapmam lazim toz almam lazim
yemek d elazim
ve bu çocuk durmuyor aç oldugu için, emmek istiyor sut yetmiyor
napicam bilmiyorum

bid esim ogleden sonra dukkanda biseyleri yikayalimd iyorn hersene bu gun yikariz izgaralarini falan, çokk yagli oluyor restoran makzemesi oldugu için

çocugu babam gile biraksam hayatda durmaz, acindan ölürrrr
napicam bilmiyorumm

karisida bi guzel herseyi laf ederrr artik eve gidincee

Hasta olmadikca veya birinden cekinmedikce basini omzuma koymayan sarilmayan bir kizim var. Baska var mi cadi kizim gibi?
Olmaz mı benim kızım var. Çok istiyorum sarılalım koklaşalım ama yok! daralıyo kaçıyo hemen. Babasına çekti çeke çeke. Oysa bana çekseydi kedi gibi oynaşıp dursaydık keşke ah ahh üzülmüyor değilim buna ha sanki beni sevmiyor gibi hissediyorm.
Bir de bütün aşkı babaya nasıl çığlık atıyor onu görünce sarılıyor da iyice kıskanıyorum.

aynı videodan bahsedıoruz ben de 3-5 sanıye atlaya atlaya bakayım dedım. bakmaz olaydım. iş yerındeyım ama çalısamıorum valla şefe beni bugunluk idare et kafam dağınık yanlış iş yapmayalım dedim. hiç beddua etmemişimdir. en fazla Allaha havale ediorum derim. dün gece nasıl beddua ettim ben bile şaşırdım. İyi ki cehennem var yoksa içim soğumazdı.

ha$lama et yiyoruz biz oturdukkk
babam gilin gelmesine daha var iki uç saat bende ku$umu besliyorum oturdum $ifa olsun :)
bi yese uyusa 1 saatde buytun isim biterr in$:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…