Canim haber veririm. Uykusu kotu. Bi uyaniyo hic uykusu yok gibi oluyo. Bir saat ugrasiyorum uyutmak icin. Baska da biseyi yok bakalim neresinde sorun. Sen de haber ver mutlaka canim@yasemin4 Canm gözün aydın :)
dadera yarın gidiyorsunuz demi doktora sonra yaz bize de merak ederim ben, umarım ufak bir şeydir atlatır hemen, Ateş olması enfeksiyonsa işaret ama hayırlısı bakalım.. Uykusu Nasıl genelde akşamları hastalık belirtileri artar ya Ben de gidicen yarın doktora bakalım bana ne dicek, ayazı da cumartesi götürcem, antibiyotik bitince tekrar gelin demişti doktor bey..
Bu arada kızlar bebişlerinizn kulaklarını temizliyor musunuz? Cevap evet ise ne ile :)
Ona dikkat etmedim canim sabah bakayim. Baska bir belirti yok cidden. Huzursuzlugu bana ya ben olmasam bisey yapmaz. Beni saf bildi iyice:)baska hiçbiseyi yokmu
grip belirtisi vs
38 i geçmeden huzursuzluk vermesi ilginç
agiz kokusu ve dilde beyaz bi tabaka varmi?
Canim kadin sorun cikarirsa konusunca aksam onu isten cikar bence annen gelsin gecici olarak en azindan birini bulana kadar
Vay bee zeytinyağı gibi üste çıkmış kadın, Nasıl bir tip bu.. Canm çocuğunu emanet ediyorsun en değerli varlığını.. Eğer onun da çocuğu varsa endişelerini az çok anlamalı, anlanıyorsa da sonucuna katlanmalı..ses kaydı çok iyi fikir Amsterdam gizli olmalı, yapmacık davranmaması için.. Yeni bir bakıcı bulmak da sıkıntı olacak belki şimdi senin için.. Ailenden bakabilecek kimse yok mu? Bu bakıcı işi zor, vicdan sahibi, iyi niyetli birini bulmak lazım.. Ya da gündüz bakım evi yok mu yaşadığın yerde
Can'ım geç okudum ama yazayım, sen haklısın elbette. Çocuğun için en iyisini sen bilirsin. İnsanın aklı zaten hep onda kalıyor hele ki bide bilmediğin bi yere götürürse daha da endişe etmen normal. Berat belki rahatsız olacak bilemeyiz. Evde yalnız kalınca Berat'a kötü davranacağını sanmam. Sen kurallarını koyarsın hoşuna gitmiyorsa da kusura bak adın kapı açık.. Önemli olan bebeğin kadının keyfi değil.
Canim kadin sorun cikarirsa konusunca aksam onu isten cikar bence annen gelsin gecici olarak en azindan birini bulana kadar
Hep böyleydi yani iştahsızdı zor yedirirdim canım ama mesela eskiden havuç patates ya da et yiyordu ağzıdan atmıyordu en azından yutuyordu şimdi ağzından atıyor asileşti büyüdükçein$allah di$tendir dee
hepmi boyleydi ek gidaya geçtiginden beri
valla denenecek her yontemi denemisin
yemek evrmeyip kendi haline birakmakdan baska çaren yok gibi
Canım çok teşekkür ederim tarifin için çok düşüncelisin ama ben yemek yapacam da bi yere koycam berat onu yicek hayatta yemez gider mıncıklar mıncıklar ortalığa saçar fırlatır evin dört bir köşesine denedim bu tür şeyler eline ne versem yere atıyor özellikle yiyecekleri yere attığıyla oynuyor sonra da gel de temizle sonra bütün evi tek lokma yesin diye :) yese temizlenir de hiç ümit yok bizim oğlandan yemek tabağına eliyle yiyebileceği yemekler koyup bırakıyorum alıp tabağı yere fırlatıyor canım tam bir sıpaCan'ım ben dün bi kek yaptım Tuna için. Çaktırmadan sehpanın üstüne koydum hiç ilgilenmedim yedi şükür hatta yere dökülenlerden bile topladı kuş gibi. Sende yap belki Berat'ın hoşuna gider. Bir su bardağı Balkabağı püresi(haşlayıp blendırdan geçirdim) 1 yumurta, bir yemek kaşığı tahin, biraz kuruyemiş, biraz Ruşeym, iki yemek kaşığı yulaf azıcık da pekmez koydum. Pekmezi içine koymak istemezsen keki pişirdikten sonra üstüne de dökebilirsin. Tuna pekmez sevmiyor o yüzden ben içine koydum. Aldığı kadar un ve yarım paket kabartma tozu. Pişirdim işte minik muffin kaplarında. Yedi şükür.
ates yoksa dilde ki beyazlik onemli deil :)Dilde beyaz tabakayı görünce atladım :) benim bebenin burnu tıkalı, mızmız, ateş yok, dilde beyazlık var. Grip diye düşünüyodum. Serum fizyolojik, çok mızmızlık yaparsa da calpol verdim. Doğru yolda mıyım :)
kiz 10 aylik bebek sarilmasini bilirmiki :)))Hasta olmadikca veya birinden cekinmedikce basini omzuma koymayan sarilmayan bir kizim var. Baska var mi cadi kizim gibi?
o video heryerde canim aksamdan beriOkulda odamda otururken bir Facebook a gireyim dedim pim pişman oldum.. Bir video dolaşıyor, çocuğa şiddet uygulayan bir kadın ama öyle böyle değil, izleyemedim, titredim, sinirlerim bozuldu ağladım.. Derse girmek zorunda kaldım hemen ama ağlaya ağlaya.. Çocuklara anlattım, kötülüğü anlattım bu kez, yapılmaması gerekenleri, duyguları anlattım..
Allah o kadın gibi insanların bin belasını versin, yaptıkları kötülükler bir bir onları bulsun
hahah valla senin oglanin atesi bile yok sadece kapris yapiyor sana:))Ona dikkat etmedim canim sabah bakayim. Baska bir belirti yok cidden. Huzursuzlugu bana ya ben olmasam bisey yapmaz. Beni saf bildi iyice:)
Olmaz mı benim kızım var. Çok istiyorum sarılalım koklaşalım ama yok! daralıyo kaçıyo hemen. Babasına çekti çeke çeke. Oysa bana çekseydi kedi gibi oynaşıp dursaydık keşke ah ahh üzülmüyor değilim buna ha sanki beni sevmiyor gibi hissediyorm.Hasta olmadikca veya birinden cekinmedikce basini omzuma koymayan sarilmayan bir kizim var. Baska var mi cadi kizim gibi?
Okulda odamda otururken bir Facebook a gireyim dedim pim pişman oldum.. Bir video dolaşıyor, çocuğa şiddet uygulayan bir kadın ama öyle böyle değil, izleyemedim, titredim, sinirlerim bozuldu ağladım.. Derse girmek zorunda kaldım hemen ama ağlaya ağlaya.. Çocuklara anlattım, kötülüğü anlattım bu kez, yapılmaması gerekenleri, duyguları anlattım..
Allah o kadın gibi insanların bin belasını versin, yaptıkları kötülükler bir bir onları bulsun
kiz 10 aylik bebek sarilmasini bilirmiki :)))
benimkiler sarilmiyor sol demekki bnm çocuklar :)bilmez mi ben eve gidince benimki sarılıo bana. ben hep ona sarılırdım kuculugunden berı ogrendı
Bilmem ki bazilari diyo sariliyo falan hosuma gidiyo:)kiz 10 aylik bebek sarilmasini bilirmiki :)))
Kiz oldugundan daha da kaprisli canim. Ama hep sicak 3 gun oldu. Dili de beyaz gibihahah valla senin oglanin atesi bile yok sadece kapris yapiyor sana:))
Oglan nerden çikdi karistirdim :)Kiz oldugundan daha da kaprisli canim. Ama hep sicak 3 gun oldu. Dili de beyaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?