Anladım canım, belli ki yemeğe karşı tepki geliştirmiş. İnşallah en kısa zamanda çözülür çünkü yemeyen çocuk gerçekten çok zormuş..Canım çok teşekkür ederim tarifin için çok düşüncelisin ama ben yemek yapacam da bi yere koycam berat onu yicek hayatta yemez gider mıncıklar mıncıklar ortalığa saçar fırlatır evin dört bir köşesine denedim bu tür şeyler eline ne versem yere atıyor özellikle yiyecekleri yere attığıyla oynuyor sonra da gel de temizle sonra bütün evi tek lokma yesin diye :) yese temizlenir de hiç ümit yok bizim oğlandan yemek tabağına eliyle yiyebileceği yemekler koyup bırakıyorum alıp tabağı yere fırlatıyor canım tam bir sıpa
Ben artık izlemiyorum Öyle şeyler, yüreğim kaldırmıyor, çok etkileniyorum, düşünürken bileOkulda odamda otururken bir Facebook a gireyim dedim pim pişman oldum.. Bir video dolaşıyor, çocuğa şiddet uygulayan bir kadın ama öyle böyle değil, izleyemedim, titredim, sinirlerim bozuldu ağladım.. Derse girmek zorunda kaldım hemen ama ağlaya ağlaya.. Çocuklara anlattım, kötülüğü anlattım bu kez, yapılmaması gerekenleri, duyguları anlattım..
Allah o kadın gibi insanların bin belasını versin, yaptıkları kötülükler bir bir onları bulsun
Tuna beni öpmeye bile çalışıyorkiz 10 aylik bebek sarilmasini bilirmiki :)))
Bizimki de öpüyor ummah diyipTuna beni öpmeye bile çalışıyor
Beratta yanaklarımı ısırmaya çalışıyor üst dişler kaşınıyor galiba :)Tuna beni öpmeye bile çalışıyor
bizimki de opmeye calisirken yaliyorTuna beni öpmeye bile çalışıyor
e hani tarif :))Kızlar pırasayı Nasıl yedirteyim diye düşünürken uydurdum bişeyler adını da pırasalı patates mücveri koydum :) tadı süper oldu bayılarak yedi
su sesli kitabi nerden aldin canim?İşte pırasalı patates mücverimiz
Ve blw ye uygun davranan azranın köfteleri mide ye indirişişapırdatıyır bide
Can'ım ben almadım ama joker de var diye biliyorumsu sesli kitabi nerden aldin canim?
gecen gordum ama masal anlatani vardi o biraz daha buyukler icin.
cok istah acici gorunuyor sagol beybilisii :)pıraslı patates mücveri
Denenip onay aldığına göre E hadi tarifi yazalım
Ben biraz fazla yapmışım Azra 3 adet yedi gerisi de bize :) malzemeleri azaltıp yapabilirsiniz
3 adet patates orta boy
1 adet pırasa
1 çorba kaşığı silme ruşeym
İkiÇorba kaşığı yoğurt
Nane kimyon
Ekmek içi
Az bişey tuz
Patatesleri çiğden rendeledim pırasayı da rende yapamayacağım için rondodan geçirdim diğer tüm malzemeleri de katarak yoğurdum göz kararı ekmek içi ekleyerek hafif sulu bi kıvam yaptım aynı mücveri gibi sonra elimle şekil verip yağlı kağıt üzerinde tepsiye dizdim mücverlere diDikten sonra üzerine yağlı kağıt serdim kağıdın üzerine de bir avuç kadar su serptim köfteler çok sert olmasın buhardan da yararlansın diye (abla taktiği) sonra alt kısmı daha yakın olduğu için daha çabuk kızardı çıkarıp hepsini ters çevirdim diğer yüzleri de kızarana kadar 200 derece de yaklaşık yarım saatte pişti
Çok sevdi Azra hem yumuşak hemde değişik oldu bende çok sevdim yoğurt yanına yakıştı
O zaman afiyet olsun
yeb4 buyur Can'ım
Bulgurunu fazla koymussundur.o zaman sert olur.Canim su sulu koftenin tam tarifini alabilir miyim ben beceremedim galiba sert oldular. Daha dogrusu sadece koftesinin tarifi ne kadar et ne kadar bulgur:)
Çok geçmiş olsun, allahtan bu sürede ayaza geçmemiş.Kızlar doktora gittim bugün resmen rota virüsü atlatmışım, doktor senin bünye sağlam anlaşılan diyip güldü :) ilaç verdi, bir de çocuğa geçmemesi için çok dikkatli ol sürekli elini yıka dedi. Okullar pis oluyor sen ordan kapnışsındr dedi.. Çok şükür atlatmışım az kalmış
dadera sen götürdün mü doktora??
o malum videoyu izleyemedim aninda kapattim.
merak edip de izlemeyin bosverin..
allah cezasini elbet verir.. 46 yil yemis zaten beter olsun icerde vicdansiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?