2015 Şubat Anneleri

Anladım canım, belli ki yemeğe karşı tepki geliştirmiş. İnşallah en kısa zamanda çözülür çünkü yemeyen çocuk gerçekten çok zormuş..

Ben artık izlemiyorum Öyle şeyler, yüreğim kaldırmıyor, çok etkileniyorum, düşünürken bile

Kızlar pırasayı Nasıl yedirteyim diye düşünürken uydurdum bişeyler adını da pırasalı patates mücveri koydum :) tadı süper oldu bayılarak yedi

İşte pırasalı patates mücverimiz
Ve blw ye uygun davranan azranın köfteleri mide ye indirişi şapırdatıyır bide

Eklentiler

• image.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 81
Allahım iyikide Adaletin var bu dun yada zulüm cektirenlere cehennnem var minik bebelerede cennet var iyi ki... o videoyu asla izleyemem haberi okumam yetti düşünmekten kafayı yicekyim yavrum benim şu dünyada tek hayalim koruyucu aile olmak bunun gibi bebeklere inşallah nasip olur

Benim bebegimde sarılıyor öpüyor ta uzaktan uzatiyo dudaklarını anliyoruzki opucek ama en çok beni öpüyor tabiki ama bu aralarda babasının kucağında uyuyup kalıyor sarmaş dolaş oluyorlar

o malum videoyu izleyemedim aninda kapattim.
merak edip de izlemeyin bosverin..
allah cezasini elbet verir.. 46 yil yemis zaten beter olsun icerde vicdansiz.

İşte pırasalı patates mücverimiz
Ve blw ye uygun davranan azranın köfteleri mide ye indirişi şapırdatıyır bide
su sesli kitabi nerden aldin canim?
gecen gordum ama masal anlatani vardi o biraz daha buyukler icin.

pıraslı patates mücveri
Denenip onay aldığına göre E hadi tarifi yazalım
Ben biraz fazla yapmışım Azra 3 adet yedi gerisi de bize :) malzemeleri azaltıp yapabilirsiniz
3 adet patates orta boy
1 adet pırasa
1 çorba kaşığı silme ruşeym
İkiÇorba kaşığı yoğurt
Nane kimyon
Ekmek içi
Az bişey tuz
Patatesleri çiğden rendeledim pırasayı da rende yapamayacağım için rondodan geçirdim diğer tüm malzemeleri de katarak yoğurdum göz kararı ekmek içi ekleyerek hafif sulu bi kıvam yaptım aynı mücveri gibi sonra elimle şekil verip yağlı kağıt üzerinde tepsiye dizdim mücverlere diDikten sonra üzerine yağlı kağıt serdim kağıdın üzerine de bir avuç kadar su serptim köfteler çok sert olmasın buhardan da yararlansın diye (abla taktiği) sonra alt kısmı daha yakın olduğu için daha çabuk kızardı çıkarıp hepsini ters çevirdim diğer yüzleri de kızarana kadar 200 derece de yaklaşık yarım saatte pişti
Çok sevdi Azra hem yumuşak hemde değişik oldu bende çok sevdim yoğurt yanına yakıştı
O zaman afiyet olsun
yeb4 buyur Can'ım

cok istah acici gorunuyor sagol beybilisii :)

Kızlar doktora gittim bugün resmen rota virüsü atlatmışım, doktor senin bünye sağlam anlaşılan diyip güldü :) ilaç verdi, bir de çocuğa geçmemesi için çok dikkatli ol sürekli elini yıka dedi. Okullar pis oluyor sen ordan kapnışsındr dedi.. Çok şükür atlatmışım az kalmış

dadera sen götürdün mü doktora??

Çok geçmiş olsun, allahtan bu sürede ayaza geçmemiş.

o malum videoyu izleyemedim aninda kapattim.
merak edip de izlemeyin bosverin..
allah cezasini elbet verir.. 46 yil yemis zaten beter olsun icerde vicdansiz.

cok ıı olmus ıcerde de aynısını ona yaparlar ıns. aklımdan dun o gecıyordu. bu tarz ınsanlara ıcerde rahat vermıyorlar zaten. keske o halını de gorebılseydık. Allahından bulsun bın katını. bu kdr kotu oldugunu bılseydım ızlermıydım hıc. vuruo dovuo fln sandım.

pırasayı ben normal yapıorum sekerını bıraz fazla koyuyom hafıf blendırdan kecırıom yıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…