2015 Şubat Anneleri

Allah buyuk elbette cekecek o kadin ama o yavrunun psikolojisi ne olacak

Ben de cok istiyorum aynen canim sevmiyo gibi geliyo fazla. Meme olmasa yuzume bakmaz diyorum:)

canimmm cok gecmis olsun allah korumus ya bayagi saglam bunye varmis sende.
Ayaz'a rota asisi yaptirmis miydin?
yaptirmadiysan cok dikkat et yine tam gecene kadar bebekler icin cok yipratici bi virus

insallahh hem bu dunyada hem oteki dunyada ceker cezasini..

bizim kiz kendimize yaptigimiz pirasadan yiyo cok guzel. bunu kendimiz icin sordum biraz da

Cok gecmis olsun canim buyuk.bisey atlatmissin. Duru'da da geniz eti cikti %40ini kapliyomus. Boyle horlamaya devam yani. Ates de bugun geciyo gibi insallah

canimmm cok gecmis olsun allah korumus ya bayagi saglam bunye varmis sende.
Ayaz'a rota asisi yaptirmis miydin?
yaptirmadiysan cok dikkat et yine tam gecene kadar bebekler icin cok yipratici bi virus
Yaptırmıştım canm rota aşısı ondan içim rahat yoksa şimdide geçerdi sanırım çok sağol

Aaa Tahmin etmiştin ya sen zaten.. Geçmiş olsun, şu anda müdahale gerekmez zaten dimi
Yok canim tamamina yakin olsa gerekirmis de boyle gerek olmuyomus. Doktor ilk gordu kendi bile inanmadi geniz eti olduguna. Bosuna geldim gibi davrandi. Sonra gordu. Yani hakli cikmak istemezdim kesinlikle. Horluyo rahat nefes alamiyo diyorum inanmiyo. Agzi kapali simdi diyo:)

off ya ne guzel sicak bi banyo yaptim uzun uzun annem bekledi kiz uyanirsa diye. sonra yatti annem bende tam yatacaktim kiz uyandi bu saatte. bi de bi keyfi yerinde konusuyo resmen gece gece geveze. salla babam salla simdi

annem ben salliyim dedi ama onda da durmaz su an gece vakti. off off uyku haram bize. ben banyo yapinca bu kiza bisey oluyo.

Anne işte doktordan bile daha iyi doktor olabiliyoruz :)

Ben asi da yaptirmadim o donemde bagirsak problemleri yasiyodu cunku surekli. Cok korkuyorum o yuzden bulasirsa diye
Allah korusun Canm olmaz inşallah, el temizliği ve tuvalet temizliği çok önemliymiş olmaması için Bi de 2 yaşa kdr risk varmış o zamana kadar da kreşe gitmezse olma olasılığı düşük olur

insallahh hem bu dunyada hem oteki dunyada ceker cezasini..

bizim kiz kendimize yaptigimiz pirasadan yiyo cok guzel. bunu kendimiz icin sordum biraz da

ben ona ayrı yemek yapmıorum uzun zamandır zaten. bızım yaptıklarımızdan verıorum. baharatını cok koymuorum. koymam gerekıosa tabagıma koyuyorum.

Canim valla icinden gelecek ben de hep sariliyorum ama o sarilmiyo:)

orası oyle. bızımkının de hıc yurumeye nıetı yok. yenı surunmeye basladı. dedım 3 yasında anca yurur herhalde.

Sizinki yine iyi bizimki surunmuyo bile:) pedinden kosar zayiflarim diyodum o yurumeden ise baslicam oturcam tum gun

Allah korusun Canm olmaz inşallah, el temizliği ve tuvalet temizliği çok önemliymiş olmaması için Bi de 2 yaşa kdr risk varmış o zamana kadar da kreşe gitmezse olma olasılığı düşük olur
Ayy kuzeni krese gidiyo cok dikkat etmek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…