Afiyet olsun tatlımcok istah acici gorunuyor sagol beybilisii :)
Allah buyuk elbette cekecek o kadin ama o yavrunun psikolojisi ne olacakOkulda odamda otururken bir Facebook a gireyim dedim pim pişman oldum.. Bir video dolaşıyor, çocuğa şiddet uygulayan bir kadın ama öyle böyle değil, izleyemedim, titredim, sinirlerim bozuldu ağladım.. Derse girmek zorunda kaldım hemen ama ağlaya ağlaya.. Çocuklara anlattım, kötülüğü anlattım bu kez, yapılmaması gerekenleri, duyguları anlattım..
Allah o kadın gibi insanların bin belasını versin, yaptıkları kötülükler bir bir onları bulsun
Ben de cok istiyorum aynen canim sevmiyo gibi geliyo fazla. Meme olmasa yuzume bakmaz diyorum:)Olmaz mı benim kızım var. Çok istiyorum sarılalım koklaşalım ama yok! daralıyo kaçıyo hemen. Babasına çekti çeke çeke. Oysa bana çekseydi kedi gibi oynaşıp dursaydık keşke ah ahh üzülmüyor değilim buna ha sanki beni sevmiyor gibi hissediyorm.
Bir de bütün aşkı babaya nasıl çığlık atıyor onu görünce sarılıyor da iyice kıskanıyorum.
canimmm cok gecmis olsun allah korumus ya bayagi saglam bunye varmis sende.Kızlar doktora gittim bugün resmen rota virüsü atlatmışım, doktor senin bünye sağlam anlaşılan diyip güldü :) ilaç verdi, bir de çocuğa geçmemesi için çok dikkatli ol sürekli elini yıka dedi. Okullar pis oluyor sen ordan kapnışsındr dedi.. Çok şükür atlatmışım az kalmış
dadera sen götürdün mü doktora??
insallahh hem bu dunyada hem oteki dunyada ceker cezasini..cok ıı olmus ıcerde de aynısını ona yaparlar ıns. aklımdan dun o gecıyordu. bu tarz ınsanlara ıcerde rahat vermıyorlar zaten. keske o halını de gorebılseydık. Allahından bulsun bın katını. bu kdr kotu oldugunu bılseydım ızlermıydım hıc. vuruo dovuo fln sandım.
pırasayı ben normal yapıorum sekerını bıraz fazla koyuyom hafıf blendırdan kecırıom yıyo
Canim valla icinden gelecek ben de hep sariliyorum ama o sarilmiyo:)bilmez mi ben eve gidince benimki sarılıo bana. ben hep ona sarılırdım kuculugunden berı ogrendı
Gecen bi kan aldilar canim 3 kere denediler damar bulamadilar deli oldum. Hic istemiyorum ama gerekirse mecburOglan nerden çikdi karistirdim :)
bi kan testi yaptirsan çocugu çok hirpalarlarmiki
wbc ye bakilacak
Cok gecmis olsun canim buyuk.bisey atlatmissin. Duru'da da geniz eti cikti %40ini kapliyomus. Boyle horlamaya devam yani. Ates de bugun geciyo gibi insallahKızlar doktora gittim bugün resmen rota virüsü atlatmışım, doktor senin bünye sağlam anlaşılan diyip güldü :) ilaç verdi, bir de çocuğa geçmemesi için çok dikkatli ol sürekli elini yıka dedi. Okullar pis oluyor sen ordan kapnışsındr dedi.. Çok şükür atlatmışım az kalmış
dadera sen götürdün mü doktora??
Yaptırmıştım canm rota aşısı ondan içim rahat yoksa şimdide geçerdi sanırım çok sağolcanimmm cok gecmis olsun allah korumus ya bayagi saglam bunye varmis sende.
Ayaz'a rota asisi yaptirmis miydin?
yaptirmadiysan cok dikkat et yine tam gecene kadar bebekler icin cok yipratici bi virus
Aaa Tahmin etmiştin ya sen zaten.. Geçmiş olsun, şu anda müdahale gerekmez zaten dimiCok gecmis olsun canim buyuk.bisey atlatmissin. Duru'da da geniz eti cikti %40ini kapliyomus. Boyle horlamaya devam yani. Ates de bugun geciyo gibi insallah
Yok canim tamamina yakin olsa gerekirmis de boyle gerek olmuyomus. Doktor ilk gordu kendi bile inanmadi geniz eti olduguna. Bosuna geldim gibi davrandi. Sonra gordu. Yani hakli cikmak istemezdim kesinlikle. Horluyo rahat nefes alamiyo diyorum inanmiyo. Agzi kapali simdi diyo:)Aaa Tahmin etmiştin ya sen zaten.. Geçmiş olsun, şu anda müdahale gerekmez zaten dimi
Ben asi da yaptirmadim o donemde bagirsak problemleri yasiyodu cunku surekli. Cok korkuyorum o yuzden bulasirsa diyeYaptırmıştım canm rota aşısı ondan içim rahat yoksa şimdide geçerdi sanırım çok sağol
haydaaaCok gecmis olsun canim buyuk.bisey atlatmissin. Duru'da da geniz eti cikti %40ini kapliyomus. Boyle horlamaya devam yani. Ates de bugun geciyo gibi insallah
Anne işte doktordan bile daha iyi doktor olabiliyoruz :)Yok canim tamamina yakin olsa gerekirmis de boyle gerek olmuyomus. Doktor ilk gordu kendi bile inanmadi geniz eti olduguna. Bosuna geldim gibi davrandi. Sonra gordu. Yani hakli cikmak istemezdim kesinlikle. Horluyo rahat nefes alamiyo diyorum inanmiyo. Agzi kapali simdi diyo:)
Allah korusun Canm olmaz inşallah, el temizliği ve tuvalet temizliği çok önemliymiş olmaması için Bi de 2 yaşa kdr risk varmış o zamana kadar da kreşe gitmezse olma olasılığı düşük olurBen asi da yaptirmadim o donemde bagirsak problemleri yasiyodu cunku surekli. Cok korkuyorum o yuzden bulasirsa diye
insallahh hem bu dunyada hem oteki dunyada ceker cezasini..
bizim kiz kendimize yaptigimiz pirasadan yiyo cok guzel. bunu kendimiz icin sordum biraz da
Canim valla icinden gelecek ben de hep sariliyorum ama o sarilmiyo:)
Sizinki yine iyi bizimki surunmuyo bile:) pedinden kosar zayiflarim diyodum o yurumeden ise baslicam oturcam tum gunben ona ayrı yemek yapmıorum uzun zamandır zaten. bızım yaptıklarımızdan verıorum. baharatını cok koymuorum. koymam gerekıosa tabagıma koyuyorum.
orası oyle. bızımkının de hıc yurumeye nıetı yok. yenı surunmeye basladı. dedım 3 yasında anca yurur herhalde.
Ayy kuzeni krese gidiyo cok dikkat etmek lazimAllah korusun Canm olmaz inşallah, el temizliği ve tuvalet temizliği çok önemliymiş olmaması için Bi de 2 yaşa kdr risk varmış o zamana kadar da kreşe gitmezse olma olasılığı düşük olur
Sizinki yine iyi bizimki surunmuyo bile:) pedinden kosar zayiflarim diyodum o yurumeden ise baslicam oturcam tum gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?