2015 Şubat Anneleri

ben benımkıne tembel dıyordum. daha tembeli mi varmış
Beratta emeklemiyor kanepelere tutunup ayağı kalkamıyor sadece oturuyor ve poposunu üstünde ilerletiyor kendini emeklemedi hiç emeklemeden yürüycek sanırım yüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen dönderiyor kendini sırt üstü

benımkı de oleydı dedık bu emeklemıcek sanırım. sonra baktık surunmeye calısıo. sımdı baya baya surunuo. gec yurıcekler sanırım. kuzenımın kızı da boleymıs. 17. ayda yurumus. bakalım nolcak. gercı yurumemesı ısıme gelıo. yoksa kos peşinde. yurutecte bile yetişemiorum ona

Hiç belli olmaz walla Canm bir bakmışsın yürüyor :) herşeyin Zaman'ı ar ömrü hayatı boyunca yürüyecek az daha tadını çıkarsın :)

Bakıcıyla Aran Nasıl şimdi var mi bir gelişme?

Hiç belli olmaz walla Canm bir bakmışsın yürüyor :) herşeyin Zaman'ı ar ömrü hayatı boyunca yürüyecek az daha tadını çıkarsın :)

Bakıcıyla Aran Nasıl şimdi var mi bir gelişme?

kavga gurultu devam edıyoruz. bugun ses kayıt cıhazım gelcek. denıcem ıns. ama denemek bıle ıstemıorum ya kotu bıse duyarsam naparım dıye. eger kotu davranma gıbı bısı olursa annemı cagırcam daha baskasına guvenemem. eger yoksa bıraz daha sans verırım dıye dusunuyorum.

Tamamen aynilar:) doktor bize de emeklemeden yurur dedi. Asla durmadi yuzustu

benim kizim da emeklemicek galiba dedim bi anda resmen iki gunde emekledi. simdi depar atiyo bildigin emekleyerek.

diz ustu kalkiyo tutunarak ama tam kalkamadi henuz. evde halilarim da yok yikamaya verdim sanirim ayagi kayiyo kalkamiyo. denk geldim cunku biseyi almak icin sehpaya tutunup kalkiyodu ayagi kaydi dustu. tutunup ayaga kalkmak disinda ama her seyi yapiyor istedigi yere gidiyor.

babasi ve halasi 17.ayda yurumus. onlara benzerse daha cok var. ben ve kardeslerim tam yasimizda yurumusuz.

ama her iki taraf da cok erken konusmus. Begüm de konusmaya daha yatkin. oyun olsun diye sayi sayarken bii bii bii demeye basladi. simdi bu sabah da ekmege bakti bende eline verdim alirken emmeek dedi resmen. hafizaya yazmis. şok oldum

canim endiseni anliyorum ama ya kotu davraniyorsa ve haberin yoksa?
hic bisey evladindan onemli degil senin icin sonucta. elbet bi caresi bulunur sen uzulme.
annen bu durumda eminimki gelir. gelmese de allah baska kapi acar elbet.
tabiiki oyle olmasin ama bi kere kirdi guvenini artik. senin yerinde olsam ben sans bile vermezdim ama ah lanet olsun iste hayat sartlari, mecburiyet..

evet ogrenmemız lazım. calısmayı ben de ıstıyorum cunku evde olunca cok psıkolojım bozuldu. o yuzden calısmak ıstedım. Allah büyüktür diyorum cok da kafama takmamaya calısıyorum.

Bence kötü davranmıyordur canım onu cesaret edemez deneyimli kadın sonuçta, yine de bilemeyiz tabi sen kesin dene o cihazı için rahat etsin, hatta ben de burda rahat edeyim :) çocuk konusu hassas bir konu ama Bi terslik olsa sen Berat'tan anlardın yani sevmez bakıcıyı, ağlar ona gitmicem diye, çocuklar akıllı herşeyin farkında..

Babannesi bakacak canim. Tum gun ayri kalicaz bakalim nasil olacak. Sabah 7.30 gibi cikip aksam ancak 18.30a yakin evde olurum
Babaanneyle aynı evde yaşamaya hazır Mısın :))

Çok uzunmuş Can'ım çalışma saatlerin nerede çalışıyorsun ki sen? Yoksa trafikten falan mı öyle uzun sürecek?

Çok uzunmuş Can'ım çalışma saatlerin nerede çalışıyorsun ki sen? Yoksa trafikten falan mı öyle uzun sürecek?
Biz yaşıyoruz valla babaanneyle :) tabi kimse insanın annesi gibi içini rahat ettirmez ama iyi bakıyor berata sağolsun

Kızlar Azra pişik olmuş Nasıl oldu anlamadım ilk defa böle oluyor doğduğundan beri aslında çok dikkat ederim kremini sürdüm ama kolay geçiren bi krem var mı ?

Babannesi bakacak canim. Tum gun ayri kalicaz bakalim nasil olacak. Sabah 7.30 gibi cikip aksam ancak 18.30a yakin evde olurum
Bizimkine de babaannesi bakıyor şimdilik canım yani annem gelene kadar benim işte 8 de başlıyor öğlen 12 de eve gidiyorum 1 de geri geliyorum okula yani öğlen 1 saat oğluşumlayım sonra akşam 5 te gidiyorum eve canım

Kızlar Azra pişik olmuş Nasıl oldu anlamadım ilk defa böle oluyor doğduğundan beri aslında çok dikkat ederim kremini sürdüm ama kolay geçiren bi krem var mı ?
Geçmiş olsun canım bepanthol anında geçiriyor doğduğundan beri başka hiçbişey kullanmadım canım çok iyi diğer bez değiştirme saatine kadar geçmiş oluyor

Aslinda sabah 8.30 aksam 5.30 canim normal mesai saatleri. Ama yoldan ve trafikten dolayi Hic de hazir degilim yaa severim ama birlikte yasamak baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…