Duruya kim bakacak canım sen çalışırkenSizinki yine iyi bizimki surunmuyo bile:) pedinden kosar zayiflarim diyodum o yurumeden ise baslicam oturcam tum gun
Beratta emeklemiyor kanepelere tutunup ayağı kalkamıyor sadece oturuyor ve poposunu üstünde ilerletiyor kendini emeklemedi hiç emeklemeden yürüycek sanırım yüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen dönderiyor kendini sırt üstüben benımkıne tembel dıyordum. daha tembeli mi varmış
Beratta emeklemiyor kanepelere tutunup ayağı kalkamıyor sadece oturuyor ve poposunu üstünde ilerletiyor kendini emeklemedi hiç emeklemeden yürüycek sanırım yüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen dönderiyor kendini sırt üstü
Aman aman çok dikkat etAyy kuzeni krese gidiyo cok dikkat etmek lazim
Hiç belli olmaz walla Canm bir bakmışsın yürüyor :) herşeyin Zaman'ı ar ömrü hayatı boyunca yürüyecek az daha tadını çıkarsın :)benımkı de oleydı dedık bu emeklemıcek sanırım. sonra baktık surunmeye calısıo. sımdı baya baya surunuo. gec yurıcekler sanırım. kuzenımın kızı da boleymıs. 17. ayda yurumus. bakalım nolcak. gercı yurumemesı ısıme gelıo. yoksa kos peşinde. yurutecte bile yetişemiorum ona
Babannesi bakacak canim. Tum gun ayri kalicaz bakalim nasil olacak. Sabah 7.30 gibi cikip aksam ancak 18.30a yakin evde olurumDuruya kim bakacak canım sen çalışırken
Hiç belli olmaz walla Canm bir bakmışsın yürüyor :) herşeyin Zaman'ı ar ömrü hayatı boyunca yürüyecek az daha tadını çıkarsın :)
Bakıcıyla Aran Nasıl şimdi var mi bir gelişme?
Tamamen aynilar:) doktor bize de emeklemeden yurur dedi. Asla durmadi yuzustuBeratta emeklemiyor kanepelere tutunup ayağı kalkamıyor sadece oturuyor ve poposunu üstünde ilerletiyor kendini emeklemedi hiç emeklemeden yürüycek sanırım yüz üstü durmaktan nefret ediyor hemen dönderiyor kendini sırt üstü
canim endiseni anliyorum ama ya kotu davraniyorsa ve haberin yoksa?kavga gurultu devam edıyoruz. bugun ses kayıt cıhazım gelcek. denıcem ıns. ama denemek bıle ıstemıorum ya kotu bıse duyarsam naparım dıye. eger kotu davranma gıbı bısı olursa annemı cagırcam daha baskasına guvenemem. eger yoksa bıraz daha sans verırım dıye dusunuyorum.
canim endiseni anliyorum ama ya kotu davraniyorsa ve haberin yoksa?
hic bisey evladindan onemli degil senin icin sonucta. elbet bi caresi bulunur sen uzulme.
annen bu durumda eminimki gelir. gelmese de allah baska kapi acar elbet.
tabiiki oyle olmasin ama bi kere kirdi guvenini artik. senin yerinde olsam ben sans bile vermezdim ama ah lanet olsun iste hayat sartlari, mecburiyet..
Bence kötü davranmıyordur canım onu cesaret edemez deneyimli kadın sonuçta, yine de bilemeyiz tabi sen kesin dene o cihazı için rahat etsin, hatta ben de burda rahat edeyim :) çocuk konusu hassas bir konu ama Bi terslik olsa sen Berat'tan anlardın yani sevmez bakıcıyı, ağlar ona gitmicem diye, çocuklar akıllı herşeyin farkında..kavga gurultu devam edıyoruz. bugun ses kayıt cıhazım gelcek. denıcem ıns. ama denemek bıle ıstemıorum ya kotu bıse duyarsam naparım dıye. eger kotu davranma gıbı bısı olursa annemı cagırcam daha baskasına guvenemem. eger yoksa bıraz daha sans verırım dıye dusunuyorum.
Babaanneyle aynı evde yaşamaya hazır Mısın :))Babannesi bakacak canim. Tum gun ayri kalicaz bakalim nasil olacak. Sabah 7.30 gibi cikip aksam ancak 18.30a yakin evde olurum
Biz yaşıyoruz valla babaanneyle :) tabi kimse insanın annesi gibi içini rahat ettirmez ama iyi bakıyor berata sağolsunBabaanneyle aynı evde yaşamaya hazır Mısın :))
Çok uzunmuş Can'ım çalışma saatlerinnerede çalışıyorsun ki sen? Yoksa trafikten falan mı öyle uzun sürecek?
Aynen canım aynılar :)Tamamen aynilar:) doktor bize de emeklemeden yurur dedi. Asla durmadi yuzustu
Bizimkine de babaannesi bakıyor şimdilik canım yani annem gelene kadar benim işte 8 de başlıyor öğlen 12 de eve gidiyorum 1 de geri geliyorum okula yani öğlen 1 saat oğluşumlayım sonra akşam 5 te gidiyorum eve canımBabannesi bakacak canim. Tum gun ayri kalicaz bakalim nasil olacak. Sabah 7.30 gibi cikip aksam ancak 18.30a yakin evde olurum
Geçmiş olsun canım bepanthol anında geçiriyor doğduğundan beri başka hiçbişey kullanmadım canım çok iyi diğer bez değiştirme saatine kadar geçmiş oluyorKızlar Azra pişik olmuş Nasıl oldu anlamadım ilk defa böle oluyor doğduğundan beri aslında çok dikkat ederim kremini sürdüm ama kolay geçiren bi krem var mı ?
Aslinda sabah 8.30 aksam 5.30 canim normal mesai saatleri. Ama yoldan ve trafikten dolayiBabaanneyle aynı evde yaşamaya hazır Mısın :))
Çok uzunmuş Can'ım çalışma saatlerinnerede çalışıyorsun ki sen? Yoksa trafikten falan mı öyle uzun sürecek?
Mandalina veya portakal yemis miydi ondan olabilir?Kızlar Azra pişik olmuş Nasıl oldu anlamadım ilk defa böle oluyor doğduğundan beri aslında çok dikkat ederim kremini sürdüm ama kolay geçiren bi krem var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?