2015 Şubat Anneleri

Kızlar Azra pişik olmuş Nasıl oldu anlamadım ilk defa böle oluyor doğduğundan beri aslında çok dikkat ederim kremini sürdüm ama kolay geçiren bi krem var mı ?
gecmıs olsun. ben kesınlıkle hametanı onerırım.
mandalına pısık yapar evet.

Biz yaşıyoruz valla babaanneyle :) tabi kimse insanın annesi gibi içini rahat ettirmez ama iyi bakıyor berata sağolsun
Canım bizde de babaanne hafta içi bizimle yaşıyor hafta sonu cumadan gidiyor ben okuldan gelir gelmez pazar akşamı geliyor..

Güzel ama kimse anne gibi olamaz tabii, ne yaparsa yapsın sonuçta onun kızı değilim ben bunu da hissediyorum yani o hissettirmek istemese de..

Mandalina veya portakal yemis miydi ondan olabilir?
İki günden beri hiç yemedi ondan önce de kahvaltıda vermiştim sıkıp ama üzerinden iki gün geçti onunla alakası yok sanırım akşam yolda gelirken kaka yapmış eve gelene kadar değiştiremedim o yüzden oldu sanırım

Kızlar Azra pişik olmuş Nasıl oldu anlamadım ilk defa böle oluyor doğduğundan beri aslında çok dikkat ederim kremini sürdüm ama kolay geçiren bi krem var mı ?
Benimki sürekli pişik.. Sudokrem iyi geldi bize ama biraz deneme yanılma yapman lazım her bebeğim cilt tipi farklı sonuçta

Aslinda sabah 8.30 aksam 5.30 canim normal mesai saatleri. Ama yoldan ve trafikten dolayi Hic de hazir degilim yaa severim ama birlikte yasamak baska

Ah şu yollar ah.. Aynı sorun bende de var ama alışıyorsun Bi şekilde.. Yavrum benim birden ayrılma bari annesi öncesinde sürekli alıştır Bi kaç saat artır her gün yoksa Bi anda kendini terk edilmiş hisseder..
Yani seviyorsan sıkıntı olmuyor pek, ben de severim kv ama işte bir süre sonra kabak tadı veriyor.. Sürekli bu ev soğuk modunda (24 derece ev), sürekli bu çocuk acıkmıştır (daha yemesinden 1-2 saat geçmesine rağmen) onun dışında iyi allahtan hafta sonları gidiyor :) :)))

bende pisikten cekiyorum bi haftadir. hatta kanadi poposunun ic tarafi putur putur oldu.. icim gitti ya. bepanthene vardi hic ise yaramadi. sudocreme var ama o da pisik kremi degil. kullanirsan bisey ise yararsa bana da soyle olur mu

Oyle yapayim diyorum canim bir hafta oncesinde yavas yavas gidip geleyim biyerlere sureyi uzatarak. Bana alisir da memeyi ozler bence:)

bende pisikten cekiyorum bi haftadir. hatta kanadi poposunun ic tarafi putur putur oldu.. icim gitti ya. bepanthene vardi hic ise yaramadi. sudocreme var ama o da pisik kremi degil. kullanirsan bisey ise yararsa bana da soyle olur mu
Sudokrem bizde ise yariyo canim dogdugundan beri onu kullaniyorum. Belki bunyeden farkeder

Aslinda sabah 8.30 aksam 5.30 canim normal mesai saatleri. Ama yoldan ve trafikten dolayi Hic de hazir degilim yaa severim ama birlikte yasamak baska
evet canim birlikte yasamak cidden cok baskadir ben yapamazdim sanirim ya.
severim kv ama o cok titiz takintili bi insan karismadan duramaz. bildigin hastalik derecesinde takintili.

bi kere daha uc aylik evliyim firinda leke gordu aldi bez sildi. sonra ben bozuldum. ertesi gun ozur diledi ben takintiliyim kizim kusurumabakma diye. onunla ayni evde yasadigimizi dusunemiyorum..

ama mecburiyetler bazen istemediklerimizi yaptiriyor.. insallah senin iyi olur ama illa zor olcak diye bi sey de yok. calismayi bende istiyorum ama sanirim 2 yasina kadar calisamiycam..

Sudokrem bizde ise yariyo canim dogdugundan beri onu kullaniyorum. Belki bunyeden farkeder
bende dogdugundan beri kullaniyorum canim. her alt acmada surmem ama gunde bi kez surerim mutlaka. uzerinde bebek bakim kremi yazan di mi? benimki o. gri yuvarlak kutusu.

ama cok fena pisik oldu ya fayda etmiyo napicam bilmem..

kizlar kizimin kakasi da cok koyu yesil. anlam veremedim ama annem antibiyotik kullandigi icindir dedi. acaba ondan mi oyle rengi? pisik oldu bi de acaba alakasi var midir?
mandalina cok yerdi ama bes gundur yedirmiyorum..

Aynı Can'ım hatta kaka yapınca tabak gibi kızarıyor çok feci oldu çiş yapınca o kadar olmuyor MA kaka yapınca neden se çok fena kızarıyor acaba yediği bişey mi dokundu dicem ama farklı bişey yedirmedim ki bide şimdi okudum internetten anne sütünden geçen özellikle domates yapabilir miş

domates yedirmiyorum yemiyorum da. hic anlamadim ya. kiyamam minnacik popişlerine onlarin..

En guzeli 2 yasina kadar yaninda olmak canim. En guzelini yaparsin. Bakalim nasil gececek bizimki de takintili gibi biraz. Insallah iyi gecer. Az gorusecegiz zaten gun icinde

bende dogdugundan beri kullaniyorum canim. her alt acmada surmem ama gunde bi kez surerim mutlaka. uzerinde bebek bakim kremi yazan di mi? benimki o. gri yuvarlak kutusu.

ama cok fena pisik oldu ya fayda etmiyo napicam bilmem..
Kiyamam ya cok aciyodur. Zeytinyagi falan ise yarar mi ki? Ben her zaman surmuyorum canim hafif kizardiysa falan suruyorum

Kızlar bu iştahsızlık ne zaman geçecek ya daha doğrusu geçecek mi acaba tahammülüm kalmadı artık çocuk benden nefret eder oldu zorla yedirdiğim için ağlıyor her yemek saatinde artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım gerçekten içim daraldı artık

kizlar kizimin kakasi da cok koyu yesil. anlam veremedim ama annem antibiyotik kullandigi icindir dedi. acaba ondan mi oyle rengi? pisik oldu bi de acaba alakasi var midir?
mandalina cok yerdi ama bes gundur yedirmiyorum..
Evet cnm antibiyotik nedeniyle olabilir.KAka rengini de etkiler,pşik de yapabilir.Ama antib.bitince kendiliğinden geçer.

Bu arada ne zamandır bakamıyorum.Tam bi sayfa okuyorum birine cvp yazıcam hop bişey oluyor kalıyor.Sonra aradan çok zaman geçti diye cevabı da siliyorum.Yeniden okumaya başlıyorum :)

Kızlar berata mama sandalyesi almadım almalı mıyım sizce işe yarıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…