2015 Şubat Anneleri

Canım 9. Ayda gitmiştik kontrole en son hgb si 10 çıkmıştı kan damlasını 3 damladan 5 e çıkar demişti hemşire kanı düşük demişti ben kan damlasını hiç vermemiştim oysaki kan tahlili sonrasında 3 damla vermeye başladım oda çok kabız yaptı tekrar vermemeye başladım et yiyerek yükseltsin diye düşündüm iştahsız da olunca yükselmez kanı et filan yemiyor yani

Yemek yemeyince ağlayınca meme vermemelisin o alışmış ağlayınca acıkınca meme açılacak diyor
Canım o hiç meme istemiyor ben zorla veriyorum o da 2-3 dk emip bırakıyor ben teklif etmesem memeyi de bırakacak

Geçmişe bakamadim.kilosu normal mi ne kadar.
Doktor normal diyor canım boy ve kilosuna şu anki boy ve kilosunu bilmiyorum ama 9. Ayda gittiğimizde 9 kiloydu boyu da 78 cm di ama o zamandan bu zamana iştahı aşırı derecede kesildi ve yetersiz beslendi kilo aldığını sanmıyorum da umarım vermemiştir

doktora anlattin mi bu durumu?
12 saat cok fazla bilemedimki. belki bi istah acici surup ya da baska bi cozum onerir.
Burda çocuk doktoru yok canım aile hekimi de insanın yüzüne bakmıyor ilaç verse de güvenmem o ilaca sadece polivit diye bi vitamin ilacı aldım iştah açar diye 1 haftadır günde 1 çay kaşığı veriyorum ama o da açmadı iştahını canım bu forumda geçen bi arkadaş önermişti poliviti de iştah açıcı olarak önermiş ona da doktoru prospektüsünü okuyup vermeye başlamıştım ama işe yaramadı

canim inan bilemedim tedirgin etmek istemem ama bi sikintisi olabilir. 12 saat ac durmasi cok normal degil. baska yakin sehirde yok mu cocuk doktoru?

Haklısın canım ben şimdiye kadar zorla yedirdiğim için tepki geliştirdi kaşıktan kaçıyor önce kaşığı severek alması lazım videolar ilk açtığım zamanlar işe yarıyordu ama artık yaramıyor ağzını kitleyerek izliyor videoları oyun moyun hak getire hiçbişeyi yutmuyor artık kendi isteğiyle yemesini beklemekten başka çarem yok galiba artık ne zaman canı isterse diğer türlü ağlatarak yediriyorum ağlayınca da ne kıymeti kalıyor ki o yarım kase yediğinin

canim inan bilemedim tedirgin etmek istemem ama bi sikintisi olabilir. 12 saat ac durmasi cok normal degil. baska yakin sehirde yok mu cocuk doktoru?
Ben biraz da kendimde buluyorum aslında suçu canım o yemedikçe ben zorladım ondan dolayı artık önyargılı olmaya başladı gibi yemeklere karşı ama dayanamıyorum yemeyince tepemin tası atıyor birazcıkta sizin dediğiniz gibi hiç üstelemeyeyim bu şekilde bi kaç gün geçsin bakalım ne olacak ona göre davranırım ben de artık canım 12. Ayda kontrolü var zaten bu durum geçmezse eğer o zaman söylerim artık doktora bu durumu canım 1 hafta sonra 11 ayı bitecek bu arada canım 31 ocak doğumlu yani alttan iki dişi patladı ucları görünüyor üstlerde bişey yok ama bayağı şiş üst diş yerleri

Anne olmak çok farklı bişey gerçekten yanlış olduğunu bile bile zorla yemek yediriyorum ağlasa bile birisi bana sorsa yanlış derim istemiyorsa zorlama derim ben de okul öncesi öğretmeniyim bu arada herşeyin teorisini biliyorum ama anne olmak uygulamak çok farklı

Kaşık mamasını denedim canım hero baby meyveli 8 tahıllı mama almıştım onu seviyor yiyor ama benim içim rahat etmiyor yemek yemiş saymıyorum yani onu yediğinde yapay şeyler sonuçta fabrikasyon tabiki hiç yememesinden iyidir ama ona alışmasını da istemiyorum istiyorum ki ev yemekleri yesin yemiyor işte bıdık

Yorumlar için teşekkürler kızlar berat uyumuşken ben de yatayım malum sabah erkenden işe gidecem yarın görüşmek üzere hayırlı geceler

Sana tavsiyem kesinlikle sevdiği ne varsa onu ver sonra yavaş yavaş sevdiği mamaların yanında önce bir tatlı kaşığıyla yemekleri tattır canım ilk gün bir kaşık 2 gün 2 kaşık mamaların arasında sıkıştır fazla verme canım yavaş yavaş cicibebe mama gibi şeyleri seviyorsada aç kalmasından iyidir yazık bende dayanamam veririm yesin bari... bende öyle büyümüşüm allaha şükür sıkıntım yok... Allah kolaylık versin yemeyen çocuk çok zor...

bende pisikten cekiyorum bi haftadir. hatta kanadi poposunun ic tarafi putur putur oldu.. icim gitti ya. bepanthene vardi hic ise yaramadi. sudocreme var ama o da pisik kremi degil. kullanirsan bisey ise yararsa bana da soyle olur mu
Sana bi ürün tavsiye et cem ama türkiyede varmı bilmiyorum weleda bebek pisik kremi dogdugundan beri 2. Urundeyim ve çokkkk memnunum bizde mandalinadan pisik olduk bi kere surmem yetti

madem calismiyorum en azindan memeden kesilene kadar durayim dedim canim cunku bizim kiz biraz memeci. sigara tiryakileri gibi :))

z.yag da denemedim poposuna. saf z.yag var aslinda en azindan rahatlatmak icin deneyebilirim tatlim sagolasin.
Zeytinyağı bu aşamada hiç ise yaramaz bence kötü olmuş dedin ilerlemesinin iyi bir krem al bence yazık çok acir yavrum

Kaşıkla peki kendi yiyor mu mesela yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…