İkinci çocuğu düşünüyorum ilerde canım biraz da ondan kaliteli olmasını istedim ama elimle dokunup alma imkanım yok canım beğenmezsem iade filan oluyor zaten bu yaşadığım yerde hiçbişey yok çünkü canım marka seçenek yok yani öyle istediğim gibi mecbur netten alıcam ama tabiki iyi oluğundan emin oluğum site ve emin olduğum kaliteli markaBen şimdi kv dedeyim eve geçince atarım tabiki ama 80 tl iyi çok pahalı bise alma ne kadar oturacakki zaten 2yasina kadar ama başka bebek dusunuyosan bilemem daha iyi bişey alabilirsin sağlam olsun
Uykusu şöyle sabah 7 buçukta uyanıyor kahvaltı yapıp 10 gibi tekrar uyuyor yarım saat kadar bir de öğleden sonra saat 2-3 gibi uyuyor yarım saat bir saat kadar sonra uyku yok gece uykusuna kadar gece de 10 gibi yatıyor canım gece uyanmaları azaldı ama çok şükür gündüz de keyfi yerinde hastalığı yok çok şükür mutlu yani memnun halindenGe
Uykusu nasıl gün içinde nesesi keyfi nasıl yemek dışında da çok aglarmi yani mutlu mu genel olarak ve sık hastalaniyormu eğer cevapların olumluysa onun keyfine bırak eninde sonunda yoluna girecektir eminim
Evdeyiz valla daha hiç çıkmafık dışaru.hakanun uyanmasını beklıyoz bugun bıraz gezecez
Resimdekini düşünüyorum ben de 80 liraymış pilsan markası da ama katlanmıyor mu acaba onu anlamadım sabit gibi duruyor katlansa iyi olurdu ama çok pahallılar ya chicco kraft filan 350
Yok hala aynı cadı bağırıp duruyordadera canim mecburuz onlar icin calismaya ne yapalim uzme kendini vicdan yapma elbet alisacaktir..
fyz35 korkma bence genel halinde bi degisiklik yoksa. eger cok uzun surerse gotur doktora. bol su icir bi de.
MaRaL_ cici annene kotuluk yapsana noluur benim icin :)) hahaha
ay cok fenayim ya yasasin kotulere kotuluk
Bi ben bulamadım temizlikçi kendime bizim kine söylüyorum diyor ki ne gerek var aşkım tam otomatik Feyza varya diyokizlar bu sabah temizlikciler geldi iki kisi geliyolar ari gibiler cok memnunum onlardan. saat 2ye kadar piril piril yaptilar evi. annem kizla ilgilendi bende kadinlarla.
var ya temizlik koktu ev ohhhhh. iki ay sil supur disinda is yapmam vallahi
giderken gule gule kirlet dediler hayir kirletmek yok dedim nolur oyle demeyin
anneme diyorum baska yerde mi yasasak bi sure de ev boyle temiz kalsa pislenmese
Güle güle kirlette dedirttirmiyon ne desekki bilemedimkizlar bu sabah temizlikciler geldi iki kisi geliyolar ari gibiler cok memnunum onlardan. saat 2ye kadar piril piril yaptilar evi. annem kizla ilgilendi bende kadinlarla.
var ya temizlik koktu ev ohhhhh. iki ay sil supur disinda is yapmam vallahi
giderken gule gule kirlet dediler hayir kirletmek yok dedim nolur oyle demeyin
anneme diyorum baska yerde mi yasasak bi sure de ev boyle temiz kalsa pislenmese
Pilsandan vazgeçtim yasemin şunu alcam resmi aşağıda kraftın 500 çok aşırı pahallı geldi bana canım o kadar masrafa gerek yok bence :) bebek arabasını bile chiccodan 300 e almıştık :) resmini yükledim canım alacağımın rahat gibi bencehttps://m.joker.com.tr/urun/cam-campione-mama-sandalyesi-39757
bizimkisi bu ben cok memnunum. sandalye degil koltuk resmen. ama cok pahali. ben olsam almazdim bunu. halasi almis surpriz yapmis. hatta bana sorsa bunu aldirmaz kalan parayla baska bisey aldirirdim :))
sagolsun almis ama daha hamileyken diyodu ben alcam diye.
sana tavsiyem oturma yeri yunusak olsun. boyu ayarlanabilir olsun. madem ikinci cocuk da dusunuyosun cok da dandik bisey olmasin.
Bence senin de için biraz rahat olsun çok şükür keyfi yerinde sağlığı iyi sadece az yemek yiyor oda düzelir insallahUykusu şöyle sabah 7 buçukta uyanıyor kahvaltı yapıp 10 gibi tekrar uyuyor yarım saat kadar bir de öğleden sonra saat 2-3 gibi uyuyor yarım saat bir saat kadar sonra uyku yok gece uykusuna kadar gece de 10 gibi yatıyor canım gece uyanmaları azaldı ama çok şükür gündüz de keyfi yerinde hastalığı yok çok şükür mutlu yani memnun halinden
Can'ım çok zor biliyorum ama denemeden bilemezsin. İnsanın içi sızlıyor ama ıvır zıvır ekmek salatalık falan verme aralarda. Her zaman emzirdiğinden fazla da emzirme bi gün dene bakalım. Belki de gerçekten acıkmıyor. Baksana kilosu boyu iyi diyorsun..Bir de mesela sabah kahvaltısını yaptırdıktan sonra akşam 7-8 gibi akşam yemeğini yedirmeye çalışıyorum ya diyelim ki yemiyor reddediyor ama kahvaltıdan sonra hiçbirşey yemediği halde yine de ısrar etmemeli miyim yoksa zorlamalı mıyım yemesi için yani zorlamadım diyelim o da istemiyor akşam yemeğini diğer güne kadar aç mı beklesin gece aç mı yatsın sence işte içim acıyor dayanamıyorum yani
Aynen Tuna da her lokmadan sonra alkış yapıyordu yüzünü buruştursa bile, çıkarmıyordu ağzından, nereden nereye.. Bende tatlı sevdiği için iştahsız dönemlerinde tatlı şeyler veriyorum. Bi şekilde beslemeye çalışıyorum. iştahsız çocuk gerçekten çok zormuşBRBM canım durumun çok zor yaşayan bilir. Ayaz da dönem dönem iştahsız oluyor ama bu kadar değil.. Cicibebeyi yiyor demişsin ya demek mi tatlı gıdaları tercih ediyor.. Kaşık mamalarını hiç demedin mi? Mesela arı mama Elmalı'yı çok seviyor ayaz tatlı çünkü dene bakalım.. Bi de sandalyede yedirmek en güzeli yani daha rahat edersin önğn oyuncakları koy gerekirse telefondan video falan aç.. Şu amda senin ilk hedefin doya doya yemesinden çok kaşığı reddetmemesi olmalı sanırım.. Mesela yoğurt ver sevmiyorsa içine pekmez koy biraz fazla koy ki tatlansın iyice dediğim gibi amaç önce kaşığa olan direncini kırmak.. Sürekli alkış diyerek her lokmadan sonra çok Sevin, hatta kaldır güzelce öp kokla sonra överek tekrar oturttur.. Mesela ayaz her lokmadan sonra alkış yapıyor kendine ben yapmıyorum çocuk kendini motive ediyor :)
Ben ikeadan almıştım Can'ım memnunum çok para verme bence ikna kullanıyor çoğu kişiResimdeki sallanmıyor gibi görünüyor temizlemesi de kolay ama oturma yeri yumuşak mı onu bilmiyorum 80 liraya daha da iyisini bulamam gibi :) valla 350 çok para bence mama sandalyesi için chicconunki çok iyi görünüyor ama o kadar para veremem yani
Ayağını şu ayak koyma yerine koyup kalkıyor diyor kullananlar bizimkinde öyle bişey yokŞunu almaya karar verdim canım oturma yeri daha yumuşak duruyor temizlemesi de kolay sadece biraz daha pahallı ama olsun kraft markalı ve kaliteli en azından 150 lira iyi mi sence Eki Görüntüle 1728395
Can'ım belki daha önce söyledim hatırlamıyorum ama Berat tatlı seviyorsa belki bunu da sevebilir. Bir tatlı elmayı rendele, dolu bir çorba kaşığı yulaf biraz ceviz badem tozu üç dört kaşık sütle pişir. Yumuşacık ve tatlı bi mama oluyor. Aynı hazır mamalar gibi ama daha sağlıklı.Eline hangi yiyeceği versem yere atıyor benimki ağzına götürmeyi bilmiyor ya da işine gelmiyor
Ayak koyma yeri çıkmıyor mu ki acaba sabitmi ki çıkarsam kullanmasam o kısmınıAyağını şu ayak koyma yerine koyup kalkıyor diyor kullananlar bizimkinde öyle bişey yok
Deniyim canım evde yulaf yok alayım markette var mıdır kiCan'ım belki daha önce söyledim hatırlamıyorum ama Berat tatlı seviyorsa belki bunu da sevebilir. Bir tatlı elmayı rendele, dolu bir çorba kaşığı yulaf biraz ceviz badem tozu üç dört kaşık sütle pişir. Yumuşacık ve tatlı bi mama oluyor. Aynı hazır mamalar gibi ama daha sağlıklı.
Sütü ne kadar koycam canım?Can'ım belki daha önce söyledim hatırlamıyorum ama Berat tatlı seviyorsa belki bunu da sevebilir. Bir tatlı elmayı rendele, dolu bir çorba kaşığı yulaf biraz ceviz badem tozu üç dört kaşık sütle pişir. Yumuşacık ve tatlı bi mama oluyor. Aynı hazır mamalar gibi ama daha sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?