- 30 Nisan 2015
- 1.802
- 764
- 73
- 38
Hmm tamam canım çok aç kaldığında hiç bişey yemek istemediğinde mama veriyorum canım yanında 1-2 kaşıkta normak yemek veriyim o zaman arada kaynar :)Sana tavsiyem kesinlikle sevdiği ne varsa onu ver sonra yavaş yavaş sevdiği mamaların yanında önce bir tatlı kaşığıyla yemekleri tattır canım ilk gün bir kaşık 2 gün 2 kaşık mamaların arasında sıkıştır fazla verme canım yavaş yavaş cicibebe mama gibi şeyleri seviyorsada aç kalmasından iyidir yazık bende dayanamam veririm yesin bari... bende öyle büyümüşüm allaha şükür sıkıntım yok... Allah kolaylık versin yemeyen çocuk çok zor...
Hmm alayım o zaman ben de en azıdan bizimle birlikte yemek masasında oturur biz yemek yerken bize özenir bi ihtimal hangi marka kullanıyorsunuz ucuzundan mı alsam yoksa pahallı iyi bi marka mıSu an kv dedeyim MamA sandalyesi yok ve acayip zorlanıyoruz Hem ortalık kitle uyor hem vaktini alıyor tavsiye ederim
Biz ucuz aldık 30.euro ahşap bişey real mağazası var orda indirimdeydi yarı yarıya aldıHmm alayım o zaman ben de en azıdan bizimle birlikte yemek masasında oturur biz yemek yerken bize özenir bi ihtimal hangi marka kullanıyorsunuz ucuzundan mı alsam yoksa pahallı iyi bi marka mı
Bizimkisi çok sallanıyor sandalyesinde sallaninca düşmesin ve temizlemesi kolay olsun ayrıca oturduğu yerde yumuşak olsun bizimki yumuşak değildi içine battaniye koyduk bence bu kriterler yeterli yumuşak sallaninca devrilmeyen ve kolay temizlenebilirŞöyle bişey kullanışlı olur mu mesela Eki Görüntüle 1728374
Resimdeki sallanmıyor gibi görünüyor temizlemesi de kolay ama oturma yeri yumuşak mı onu bilmiyorum 80 liraya daha da iyisini bulamam gibi :) valla 350 çok para bence mama sandalyesi için chicconunki çok iyi görünüyor ama o kadar para veremem yaniBizimkisi çok sallanıyor sandalyesinde sallaninca düşmesin ve temizlemesi kolay olsun ayrıca oturduğu yerde yumuşak olsun bizimki yumuşak değildi içine battaniye koyduk bence bu kriterler yeterli yumuşak sallaninca devrilmeyen ve kolay temizlenebilir
Sizinkinin resmi varsa bakabilirmiyim canımBizimkisi çok sallanıyor sandalyesinde sallaninca düşmesin ve temizlemesi kolay olsun ayrıca oturduğu yerde yumuşak olsun bizimki yumuşak değildi içine battaniye koyduk bence bu kriterler yeterli yumuşak sallaninca devrilmeyen ve kolay temizlenebilir
Şunu almaya karar verdim canım oturma yeri daha yumuşak duruyor temizlemesi de kolay sadece biraz daha pahallı ama olsun kraft markalı ve kaliteli en azından 150 lira iyi mi senceBizimkisi çok sallanıyor sandalyesinde sallaninca düşmesin ve temizlemesi kolay olsun ayrıca oturduğu yerde yumuşak olsun bizimki yumuşak değildi içine battaniye koyduk bence bu kriterler yeterli yumuşak sallaninca devrilmeyen ve kolay temizlenebilir
Bence normal ama için rahat etmiceksr çocuk doktoruna götürebilirsin canımYaa arkadaşlar bizim ufaklık dilini çıkarunca bu şekilde oluyo..böle bişey gören var mı yas problem mi bu dr götürmeli miyim
Günaydın.değerleri maasallah güzelmiş.almamış olsa da vermez kolay kolay bi hastalık olmadıktan sonra.değerleri senin sakin kalabilmen için güzel.kaşık maması dışındakileri elle beslemeye çalış.elmâli pankeki denedin mi.bi yerden yakalaman gerekecek.çoğu tarif başta boşa gidecek ama bi yerden yakalarsin.bi yandanda mamanın yanında sokarsin bi iki kasik.ilk hedefin kaşığa direncini kırmak olduğu için yemediğinde kendini sakin tut.çok zor biliyorum.ortanca kızda sabredemedim.ters tepti.bunda daha rahat davrandı.m tum gun yemediginde kirildi direnciki bizim kilo boydeğerleride alt seviyeden.yeter ki hastalık olmasın.Doktor normal diyor canım boy ve kilosuna şu anki boy ve kilosunu bilmiyorum ama 9. Ayda gittiğimizde 9 kiloydu boyu da 78 cm di ama o zamandan bu zamana iştahı aşırı derecede kesildi ve yetersiz beslendi kilo aldığını sanmıyorum da umarım vermemiştir
Günaydın anladım canım tamam dediğin gibi yapıcam tutmaya çalışcam kendimi tepem atsa da ısrar etmicem elmalı pankeki denemedin ama pazartesi günü tatilim yani evdeyim deneyeyim pazartesi günüGünaydın.değerleri maasallah güzelmiş.almamış olsa da vermez kolay kolay bi hastalık olmadıktan sonra.değerleri senin sakin kalabilmen için güzel.kaşık maması dışındakileri elle beslemeye çalış.elmâli pankeki denedin mi.bi yerden yakalaman gerekecek.çoğu tarif başta boşa gidecek ama bi yerden yakalarsin.bi yandanda mamanın yanında sokarsin bi iki kasik.ilk hedefin kaşığa direncini kırmak olduğu için yemediğinde kendini sakin tut.çok zor biliyorum.ortanca kızda sabredemedim.ters tepti.bunda daha rahat davrandı.m tum gun yemediginde kirildi direnciki bizim kilo boydeğerleride alt seviyeden.yeter ki hastalık olmasın.
Ben şimdi kv dedeyim eve geçince atarım tabiki ama 80 tl iyi çok pahalı bise alma ne kadar oturacakki zaten 2yasina kadar ama başka bebek dusunuyosan bilemem daha iyi bişey alabilirsin sağlam olsunSizinkinin resmi varsa bakabilirmiyim canım
Güzel görünüyor ama gidip incelemen lazım internetten aldığına dokunmadan guvenmeŞunu almaya karar verdim canım oturma yeri daha yumuşak duruyor temizlemesi de kolay sadece biraz daha pahallı ama olsun kraft markalı ve kaliteli en azından 150 lira iyi mi sence Eki Görüntüle 1728395
Uykusu nasıl gün içinde nesesi keyfi nasıl yemek dışında da çok aglarmi yani mutlu mu genel olarak ve sık hastalaniyormu eğer cevapların olumluysa onun keyfine bırak eninde sonunda yoluna girecektir eminimEline hangi yiyeceği versem yere atıyor benimki ağzına götürmeyi bilmiyor ya da işine gelmiyor
Bizimki de tiryaki canim ya o uzuyo beni biraz. Oyle birakmak haksizlik gibi geliyomadem calismiyorum en azindan memeden kesilene kadar durayim dedim canim cunku bizim kiz biraz memeci. sigara tiryakileri gibi :))
z.yag da denemedim poposuna. saf z.yag var aslinda en azindan rahatlatmak icin deneyebilirim tatlim sagolasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?