bakicam canim dedigin kremeZeytinyağı bu aşamada hiç ise yaramaz bence kötü olmuş dedin ilerlemesinin iyi bir krem al bence yazık çok acir yavrum
sende yapamam de herseyi yuklenme ohh iyi bulmus yolunu seninkiBi ben bulamadım temizlikçi kendime bizim kine söylüyorum diyor ki ne gerek var aşkım tam otomatik Feyza varya diyo
hic kirlenmesin insallah deGüle güle kirlette dedirttirmiyon ne desekki bilemedim
Ne kadar ucret aliyorlar
evet benimki cok pahali. bana sorsaydi onu aldirmazdim. belki indirimdeydi aldiginda bilemiyorum ama yine en az 300e almistir.Pilsandan vazgeçtim yasemin şunu alcam resmi aşağıda kraftın 500 çok aşırı pahallı geldi bana canım o kadar masrafa gerek yok bence :) bebek arabasını bile chiccodan 300 e almıştık :) resmini yükledim canım alacağımın rahat gibi bence Eki Görüntüle 1728627
Evet canım fiyatı da iyi 220 den 150 ye düşmüşevet benimki cok pahali. bana sorsaydi onu aldirmazdim. belki indirimdeydi aldiginda bilemiyorum ama yine en az 300e almistir.
bu guzel gorunuyo bence fiyati da iyi.
Çıkıyorsa kullanmazsın, hiç bilmiyorum çıkıyor mu..Ayak koyma yeri çıkmıyor mu ki acaba sabitmi ki çıkarsam kullanmasam o kısmını
Ben Migros'tan almıştım markasını hatırlamıyorum.Deniyim canım evde yulaf yok alayım markette var mıdır ki
İki üç yemek kaşığı süt. Bu arada klemeyi unutmuşum azıcık da tarçın koyuyorum. Yarım çay kaşığı kadar.Sütü ne kadar koycam canım?
Ben normalde sebamedin kremini kullanıyorum, çok pişik olursa hametan:)kafam karisti hepiniz baska dediniz acaba hangisini alsam rastgele alayim hepiniz memnunsaniz :)
Canim Duru'nun istahi da gitti tamamen cok uzgunumBRBM canım durumun çok zor yaşayan bilir. Ayaz da dönem dönem iştahsız oluyor ama bu kadar değil.. Cicibebeyi yiyor demişsin ya demek mi tatlı gıdaları tercih ediyor.. Kaşık mamalarını hiç demedin mi? Mesela arı mama Elmalı'yı çok seviyor ayaz tatlı çünkü dene bakalım.. Bi de sandalyede yedirmek en güzeli yani daha rahat edersin önğn oyuncakları koy gerekirse telefondan video falan aç.. Şu amda senin ilk hedefin doya doya yemesinden çok kaşığı reddetmemesi olmalı sanırım.. Mesela yoğurt ver sevmiyorsa içine pekmez koy biraz fazla koy ki tatlansın iyice dediğim gibi amaç önce kaşığa olan direncini kırmak.. Sürekli alkış diyerek her lokmadan sonra çok Sevin, hatta kaldır güzelce öp kokla sonra överek tekrar oturttur.. Mesela ayaz her lokmadan sonra alkış yapıyor kendine ben yapmıyorum çocuk kendini motive ediyor :)
Tamam canım sağolİki üç yemek kaşığı süt. Bu arada klemeyi unutmuşum azıcık da tarçın koyuyorum. Yarım çay kaşığı kadar.
Buna cok benzeyen kliksada bi model vardi cok daha ucuzdu fiyati markasi degisikti galiba. Bi bak istersen canimŞunu almaya karar verdim canım oturma yeri daha yumuşak duruyor temizlemesi de kolay sadece biraz daha pahallı ama olsun kraft markalı ve kaliteli en azından 150 lira iyi mi sence Eki Görüntüle 1728395
Oh oh mis gibi oturun temiz temiz :) darısı bize :)kizlar bu sabah temizlikciler geldi iki kisi geliyolar ari gibiler cok memnunum onlardan. saat 2ye kadar piril piril yaptilar evi. annem kizla ilgilendi bende kadinlarla.
var ya temizlik koktu ev ohhhhh. iki ay sil supur disinda is yapmam vallahi
giderken gule gule kirlet dediler hayir kirletmek yok dedim nolur oyle demeyin
anneme diyorum baska yerde mi yasasak bi sure de ev boyle temiz kalsa pislenmese
Ah yaa kıyamam mutlaka bir yeri ağrıyordur annesi yoksa niye ağlasınCanim Duru'nun istahi da gitti tamamen cok uzgunumHastalik cok fena etkiledi. Nasil bi hastalik onu da anlamadim. 3 gun ateslendi ates bitti cok az hapsirdikca sumuk geliyo baska bisey yok. Ama asiri derecede bi huysuzluk geldi ben boyle bisey gormedim. Surekli sikayetci surekli mizmiz. Bi dakka kendi oturup oyuncak falan oynamiyo. Hemen agliyo. Bi de dun gece saatlerce agladi uyanip uyanip. Bir yeri agriyor diycem neresi cozemiyorum. Kulak olamaz galiba yeni bakildi. Off ne zor anne olmak
Kiyamam yavrum ya onun da mi varmis. Insallah ameliyata gerek kalmadan gelecekte atlatirlar bunu. Normalde eli hep kulaktadir simdi o bile yok. Hic ipucu vermiyo cok zor.Ah yaa kıyamam mutlaka bir yeri ağrıyordur annesi yoksa niye ağlasınevet çok zor hele de derdini anlamadığımızda daha da zor.. Sen yine de yedir ama çok değin, bizim doktor hastalık dönemlerinde çok yedirme diyor hep, çünkü vücut yemeği sindirebilmek için fazla enerji sarf ediyor ve o enerji asıl hastalığı yenebilmek için gereklidir diyor.. Daha çok sıvı şeyler ver.. Seninki mama içiyordu demi biberondan onu kabul ederse onu ver, ne istiyorsa onu yesin yazık..
Bu arada ayazda da geniz Eti daha büyükmüş standarttan, bugün kontrol için kbbye gittiğimizde söyledi.. Bu da sürekli burın akıntısı, tıkanıklığı ve kulak Ağrı'sı yaparmış.. Ağlarken bir yerlerini tutuyor mu duru? Baktın ki hep huzursu doktora götür canm
bende normalde sudocremden cok memnunum. antobiyotikten dolayi oluyo pisik buyuk ihtimal.Ben normalde sebamedin kremini kullanıyorum, çok pişik olursa hametan:)
geniz eti ates yapar mi? hic bilmiyorumkiCanim Duru'nun istahi da gitti tamamen cok uzgunumHastalik cok fena etkiledi. Nasil bi hastalik onu da anlamadim. 3 gun ateslendi ates bitti cok az hapsirdikca sumuk geliyo baska bisey yok. Ama asiri derecede bi huysuzluk geldi ben boyle bisey gormedim. Surekli sikayetci surekli mizmiz. Bi dakka kendi oturup oyuncak falan oynamiyo. Hemen agliyo. Bi de dun gece saatlerce agladi uyanip uyanip. Bir yeri agriyor diycem neresi cozemiyorum. Kulak olamaz galiba yeni bakildi. Off ne zor anne olmak
sagol cicimmOh oh mis gibi oturun temiz temiz :) darısı bize :)
bak bunu bilmiyordum. biz de aksine hastayken guclensin diye daha da fazla yedirmeye calisuyoruz mantiken.. cok garip ya hep ezbere yapiyoruz bazi seyleri..Ah yaa kıyamam mutlaka bir yeri ağrıyordur annesi yoksa niye ağlasınevet çok zor hele de derdini anlamadığımızda daha da zor.. Sen yine de yedir ama çok değin, bizim doktor hastalık dönemlerinde çok yedirme diyor hep, çünkü vücut yemeği sindirebilmek için fazla enerji sarf ediyor ve o enerji asıl hastalığı yenebilmek için gereklidir diyor.. Daha çok sıvı şeyler ver.. Seninki mama içiyordu demi biberondan onu kabul ederse onu ver, ne istiyorsa onu yesin yazık..
Bu arada ayazda da geniz Eti daha büyükmüş standarttan, bugün kontrol için kbbye gittiğimizde söyledi.. Bu da sürekli burın akıntısı, tıkanıklığı ve kulak Ağrı'sı yaparmış.. Ağlarken bir yerlerini tutuyor mu duru? Baktın ki hep huzursu doktora götür canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?