2015 Şubat Anneleri

Güle güle kirlette dedirttirmiyon ne desekki bilemedim
Ne kadar ucret aliyorlar
hic kirlenmesin insallah de
tam gun yol parasi da dahil 150 tl. iki kisi geldikleri icin 3e kadar bitiriyorlar.

ne istersen onu yapiyolar. cam perde koltuklar, fayans derzleri tek tek. evi yukardan asagi piril piril temizliyolar. cok hizli ve temizler. ben o isleri yapmaya kalksam hele kizla herhalde bi hafta surer. koca dolabimi cekiyolar zaten ben hayatta cekemem.
camlari da silemem 6.kattayim. silerim gerci de babamin ahi var hakkimi helal etmem diyo o camlari silersen :))

evet benimki cok pahali. bana sorsaydi onu aldirmazdim. belki indirimdeydi aldiginda bilemiyorum ama yine en az 300e almistir.
bu guzel gorunuyo bence fiyati da iyi.

Canim Duru'nun istahi da gitti tamamen cok uzgunum Hastalik cok fena etkiledi. Nasil bi hastalik onu da anlamadim. 3 gun ateslendi ates bitti cok az hapsirdikca sumuk geliyo baska bisey yok. Ama asiri derecede bi huysuzluk geldi ben boyle bisey gormedim. Surekli sikayetci surekli mizmiz. Bi dakka kendi oturup oyuncak falan oynamiyo. Hemen agliyo. Bi de dun gece saatlerce agladi uyanip uyanip. Bir yeri agriyor diycem neresi cozemiyorum. Kulak olamaz galiba yeni bakildi. Off ne zor anne olmak

Oh oh mis gibi oturun temiz temiz :) darısı bize :)

Ah yaa kıyamam mutlaka bir yeri ağrıyordur annesi yoksa niye ağlasın evet çok zor hele de derdini anlamadığımızda daha da zor.. Sen yine de yedir ama çok değin, bizim doktor hastalık dönemlerinde çok yedirme diyor hep, çünkü vücut yemeği sindirebilmek için fazla enerji sarf ediyor ve o enerji asıl hastalığı yenebilmek için gereklidir diyor.. Daha çok sıvı şeyler ver.. Seninki mama içiyordu demi biberondan onu kabul ederse onu ver, ne istiyorsa onu yesin yazık..

Bu arada ayazda da geniz Eti daha büyükmüş standarttan, bugün kontrol için kbbye gittiğimizde söyledi.. Bu da sürekli burın akıntısı, tıkanıklığı ve kulak Ağrı'sı yaparmış.. Ağlarken bir yerlerini tutuyor mu duru? Baktın ki hep huzursu doktora götür canm

Kiyamam yavrum ya onun da mi varmis. Insallah ameliyata gerek kalmadan gelecekte atlatirlar bunu. Normalde eli hep kulaktadir simdi o bile yok. Hic ipucu vermiyo cok zor.

Ben normalde sebamedin kremini kullanıyorum, çok pişik olursa hametan:)
bende normalde sudocremden cok memnunum. antobiyotikten dolayi oluyo pisik buyuk ihtimal.

bu arada yukselen burcum aslanmis :)) ama bi saat erken dogsam yengec olcakmisim :))

geniz eti ates yapar mi? hic bilmiyorumki
acaba ne derdi var of keske konusabilseler anlatabilseler..
kiyamam kuzuma ya

bak bunu bilmiyordum. biz de aksine hastayken guclensin diye daha da fazla yedirmeye calisuyoruz mantiken.. cok garip ya hep ezbere yapiyoruz bazi seyleri..

demek Ayaz'da da geniz eti cikti :/ kiyamam noluyo bu kuzulara ya ne geniz etiymis bu da
buruna sokulan kameradan gorunuyo mu o geniz eti? bize bakti ama bisey demedi baska bi sekilde bakilmiyosa galiba su an yok bizde sanirim ama belli olmaz tabii burnu surekli tikali..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…