2015 Şubat Anneleri

gorünüyor o kameradan canim. geniz eti ateşten ziyade nefes almada zorluk ve bazen istahsizlik yapabiliyor.

Hapşurması burnunun akması üşüttüyse ondandır belki canım ateşi de çok yüksek değildi sanırım dişten olabilir mi o da? Ama iştahsızlık çok zor gerçekten canım bunu en iyi ben bilirim bugün beratı hiç zorlamadım yemek konusunda daha rahattım beratta çok mutluydu sabah kahvaltı yapmış 1 kase ara öğünde bir elma yedirmiş kaynanam 1 kase yayla çorbası içmiş akşam ben eve geldikten sonra da patates salatası yapmıştık onun patateslerinden yedi 3-4 küp patates salatanın içine doğranan büyüklükte küpler işte bugün yedikleri bunlar kızlar ama mutlu en azından ben de rahatım hiç zorlamadım onu

vallahi benim kizim da daha fazlasini yemiyor. belki bi ogun daha fazla yiyordur o da yogurt. eger boyle yiyorsa gayet iyi?

Kiyamam yavrum ya onun da mi varmis. Insallah ameliyata gerek kalmadan gelecekte atlatirlar bunu. Normalde eli hep kulaktadir simdi o bile yok. Hic ipucu vermiyo cok zor.
İnşallah Canm, şu kulak işi sıkıntılı bizim Ayazda kronikleşmiş sanırım ama hayırlısı..

Bi ağrı kesici vermeyi denedin mi bilmiyorum ama dene, susarsa bil ki bir yeri ağrıyor..ayaz öyle çok huzursuz olduğunda altını açıyorum rahatlıyor genelde free takılıyor bir süre evde cıbıl cıbıl :))

Evet canımcım burna sokulan kameradan belli oluyor, görmediyse yoktur.. Bu geniz Eti her şeyi yaparmış canım, Normalde dışardan gelen mikroplardan korurmuş falat büyük olunca solunumu engelleyip, burun tıkanıklığıma yol açıyormuş, burun tıkanınca ağızdan nefes alınır biliyorsun bu da mikroplara çok daha açık olmak denekmiş..tabi bir de apne ve horlama sıkıntısı.. İlerlemez inşallah bakalım..

Kız deluu napam ki kotuluk olarak:)))
Duşundum bısey bulamadımmm:)

Can'ım geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur. Bir iki gün sabırlı ol bol bol emZir, zorla yedirmeye çalışma, sıvı tüketsin bolca. Sarıl annesi, kendini kötü hissediyor belli ki. Koynunda rahatlasın.

Gayet güzel yemiş bence.Böyle yemeye devam ederse sorun yok gibi duruyor cnm.Benimki de bu anlattıklarından daha fazlasını yemiyor,hemen hemen aynı.

Babam çocuklara bişeyler alalım dedı eli boş geldık burda alırız dıye dedı.neyse gıttık magaxaya seçtik bıseyler karısı babama hepsını sen veerme parasının maralda versın dedı.
ben onlardan hedıye ıstemedımkı.çocuklar üç kurusluk oyuncagada sevınırdı dedem almış diye.sinir oldugumla kaldım.bişeyde diyemedim daha çok sinir oldum.
Artık pes dıyorum baskada bısey demıyorum.ele karışmak ne zormuş.babamun parasını benden kıskanıyor
Dogumda geldıgındede babam hiç bişeu getırmemişti.sonra bıx gıttık yazın bışey alıp satmadılar hiç.ıhtıyacımıx yok çok şukur. Olsa da bu kadın yaralı parmaga işemez de neyse.duyyorum hrrkesden dedesi nenesu teyzesı bılmemnesı neler aldı diye.insan özenıyor.deger verıldıgını dusunuldugunu gormek istiyor insan.ama dıyeceksiniz degeer varmu ırtada.yok galıba

Ay ne gıcık kadınmış yaa bide senin duyduğunu bile bile söylüyor ha ilginç.. Çok aradı mı baban bu kadını?

Ay ne gıcık kadınmış yaa bide senin duyduğunu bile bile söylüyor ha ilginç.. Çok aradı mı baban bu kadını?
He yanımda dedi duymasam nasıl bılcem odemek ıstemedıgını .
babam çokk aradı tabı aramazmıııı,kaç kere dolandırıldı haberlerdekı gibi evkenme umuduyla.çocugunun olmamış olması bı şans.tup bebek bıle denedilertutmadı.ben ondada uzülmüştüm annelıgı tadamamış fln dıye.çok safım galıbaa ben.çocugu olsa tam dallas olurduk herhalde

Allah her şeyin hayırlısını verir bak olmamış çocuk. Olsa hakkaten baya karışırdı ortalık. Para pul bi işin içindeyse zaten o işten hayır bekleme. Sende deseydin ya dedesi alıyor sen almıyorsun diye. Ne garezi var ki sana Allah Allah..

ayy ya böyle mi olurlar ki hep. en iyisinde bile bir sey cıkıyor. bence de dedigin gibi cocugunun olmamasi bir sans belki de. o zaman iyice koparmaya calisacakti sizden. aslinda baban deger veriyor ama kadin birakmiyor demek ki baksana. o da onu agzina baktikca boyle olacak maalesef

anladim canim sagol. sen nasilsin nerelerdesin? artik hic ugramaz oldunuz. Yağmur nasil?

buralardayim aslinda da bir ara koptum sonra da muhabbetin ucunu kacirmis oldum. bugun bir bakayim dedim oyle.
bu arada benim bitmek bilmeyen tezi bitirdim, dolayisiyla master bitti mezun oldum resmi olarak da dün mezun yazisini gordum :)
yagmur biraz rahatsizdi iki gun ust uste acile gittik gece. ilk gun idrar yolu enf.; ertesi gun gribal enf da eklenmis dedi. yedigini cikariyordu falan. simdi bi burun akintisi kaldi.
ben trabzon'a gelmedim bu sene.
begümkuzu nasil?

Öyle böyle gelmiş ya dedeleri.çocuklar mutlu ya.dede torun ilişkisi yaşıyorlar ya bosgec kadını.tıka kulaklarini gonlunu maralim.üzme kendini.baban değer veriyor size de guc bela buldugubcanyoldasindanda ters dusmek istemiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…