- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
bak bunu bilmiyordum. biz de aksine hastayken guclensin diye daha da fazla yedirmeye calisuyoruz mantiken.. cok garip ya hep ezbere yapiyoruz bazi seyleri..
demek Ayaz'da da geniz eti cikti :/ kiyamam noluyo bu kuzulara ya ne geniz etiymis bu da
buruna sokulan kameradan gorunuyo mu o geniz eti? bize bakti ama bisey demedi baska bi sekilde bakilmiyosa galiba su an yok bizde sanirim ama belli olmaz tabii burnu surekli tikali..
Hapşurması burnunun akması üşüttüyse ondandır belki canım ateşi de çok yüksek değildi sanırım dişten olabilir mi o da? Ama iştahsızlık çok zor gerçekten canım bunu en iyi ben bilirim bugün beratı hiç zorlamadım yemek konusunda daha rahattım beratta çok mutluydu sabah kahvaltı yapmış 1 kase ara öğünde bir elma yedirmiş kaynanam 1 kase yayla çorbası içmiş akşam ben eve geldikten sonra da patates salatası yapmıştık onun patateslerinden yedi 3-4 küp patates salatanın içine doğranan büyüklükte küpler işte bugün yedikleri bunlar kızlar ama mutlu en azından ben de rahatım hiç zorlamadım onuCanim Duru'nun istahi da gitti tamamen cok uzgunumHastalik cok fena etkiledi. Nasil bi hastalik onu da anlamadim. 3 gun ateslendi ates bitti cok az hapsirdikca sumuk geliyo baska bisey yok. Ama asiri derecede bi huysuzluk geldi ben boyle bisey gormedim. Surekli sikayetci surekli mizmiz. Bi dakka kendi oturup oyuncak falan oynamiyo. Hemen agliyo. Bi de dun gece saatlerce agladi uyanip uyanip. Bir yeri agriyor diycem neresi cozemiyorum. Kulak olamaz galiba yeni bakildi. Off ne zor anne olmak
anladim canim sagol. sen nasilsin nerelerdesin? artik hic ugramaz oldunuz. Yağmur nasil?gorünüyor o kameradan canim. geniz eti ateşten ziyade nefes almada zorluk ve bazen istahsizlik yapabiliyor.
vallahi benim kizim da daha fazlasini yemiyor. belki bi ogun daha fazla yiyordur o da yogurt. eger boyle yiyorsa gayet iyi?Hapşurması burnunun akması üşüttüyse ondandır belki canım ateşi de çok yüksek değildi sanırım dişten olabilir mi o da? Ama iştahsızlık çok zor gerçekten canım bunu en iyi ben bilirim bugün beratı hiç zorlamadım yemek konusunda daha rahattım beratta çok mutluydu sabah kahvaltı yapmış 1 kase ara öğünde bir elma yedirmiş kaynanam 1 kase yayla çorbası içmiş akşam ben eve geldikten sonra da patates salatası yapmıştık onun patateslerinden yedi 3-4 küp patates salatanın içine doğranan büyüklükte küpler işte bugün yedikleri bunlar kızlar ama mutlu en azından ben de rahatım hiç zorlamadım onu
İnşallah Canm, şu kulak işi sıkıntılı bizim Ayazda kronikleşmiş sanırım ama hayırlısı..Kiyamam yavrum ya onun da mi varmis. Insallah ameliyata gerek kalmadan gelecekte atlatirlar bunu. Normalde eli hep kulaktadir simdi o bile yok. Hic ipucu vermiyo cok zor.
Evet canımcım burna sokulan kameradan belli oluyor, görmediyse yoktur.. Bu geniz Eti her şeyi yaparmış canım, Normalde dışardan gelen mikroplardan korurmuş falat büyük olunca solunumu engelleyip, burun tıkanıklığıma yol açıyormuş, burun tıkanınca ağızdan nefes alınır biliyorsun bu da mikroplara çok daha açık olmak denekmiş..tabi bir de apne ve horlama sıkıntısı.. İlerlemez inşallah bakalım..bak bunu bilmiyordum. biz de aksine hastayken guclensin diye daha da fazla yedirmeye calisuyoruz mantiken.. cok garip ya hep ezbere yapiyoruz bazi seyleri..
demek Ayaz'da da geniz eti cikti :/ kiyamam noluyo bu kuzulara ya ne geniz etiymis bu da
buruna sokulan kameradan gorunuyo mu o geniz eti? bize bakti ama bisey demedi baska bi sekilde bakilmiyosa galiba su an yok bizde sanirim ama belli olmaz tabii burnu surekli tikali..
Hadi yaaa :)) olsun ucundan azıcık bulaşmıştır yengeçlikbende normalde sudocremden cok memnunum. antobiyotikten dolayi oluyo pisik buyuk ihtimal.
bu arada yukselen burcum aslanmis :)) ama bi saat erken dogsam yengec olcakmisim :))
Kız deluu napam ki kotuluk olarak:)))@dadera canim mecburuz onlar icin calismaya ne yapalim uzme kendini vicdan yapma elbet alisacaktir..
fyz35 korkma bence genel halinde bi degisiklik yoksa. eger cok uzun surerse gotur doktora. bol su icir bi de.
MaRaL_ cici annene kotuluk yapsana noluur benim icin :)) hahaha
ay cok fenayim ya yasasin kotulere kotuluk
Can'ım geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur. Bir iki gün sabırlı ol bol bol emZir, zorla yedirmeye çalışma, sıvı tüketsin bolca. Sarıl annesi, kendini kötü hissediyor belli ki. Koynunda rahatlasın.Canim Duru'nun istahi da gitti tamamen cok uzgunumHastalik cok fena etkiledi. Nasil bi hastalik onu da anlamadim. 3 gun ateslendi ates bitti cok az hapsirdikca sumuk geliyo baska bisey yok. Ama asiri derecede bi huysuzluk geldi ben boyle bisey gormedim. Surekli sikayetci surekli mizmiz. Bi dakka kendi oturup oyuncak falan oynamiyo. Hemen agliyo. Bi de dun gece saatlerce agladi uyanip uyanip. Bir yeri agriyor diycem neresi cozemiyorum. Kulak olamaz galiba yeni bakildi. Off ne zor anne olmak
Gayet güzel yemiş bence.Böyle yemeye devam ederse sorun yok gibi duruyor cnm.Benimki de bu anlattıklarından daha fazlasını yemiyor,hemen hemen aynı.Hapşurması burnunun akması üşüttüyse ondandır belki canım ateşi de çok yüksek değildi sanırım dişten olabilir mi o da? Ama iştahsızlık çok zor gerçekten canım bunu en iyi ben bilirim bugün beratı hiç zorlamadım yemek konusunda daha rahattım beratta çok mutluydu sabah kahvaltı yapmış 1 kase ara öğünde bir elma yedirmiş kaynanam 1 kase yayla çorbası içmiş akşam ben eve geldikten sonra da patates salatası yapmıştık onun patateslerinden yedi 3-4 küp patates salatanın içine doğranan büyüklükte küpler işte bugün yedikleri bunlar kızlar ama mutlu en azından ben de rahatım hiç zorlamadım onu
Babanlar gelmiş cnm,gözünaydın.Çocuklar da sevinmiştir,inşallah güzel güzel vakit geçirirler dedeleriyle.Kız deluu napam ki kotuluk olarak:)))
Duşundum bısey bulamadımmm:)
Saol canım.çocukkklar çok eglenıyolar valla.habıre boguşuyolar dedelerıyle:)Babanlar gelmiş cnm,gözünaydın.Çocuklar da sevinmiştir,inşallah güzel güzel vakit geçirirler dedeleriyle.
Ay ne gıcık kadınmış yaa bide senin duyduğunu bile bile söylüyor ha ilginç.. Çok aradı mı baban bu kadını?Babam çocuklara bişeyler alalım dedı eli boş geldık burda alırız dıye dedı.neyse gıttık magaxaya seçtik bıseyler karısı babama hepsını sen veerme parasının maralda versın dedı.
ben onlardan hedıye ıstemedımkı.çocuklar üç kurusluk oyuncagada sevınırdı dedem almış diye.sinir oldugumla kaldım.bişeyde diyemedim daha çok sinir oldum.
Artık pes dıyorum baskada bısey demıyorum.ele karışmak ne zormuş.babamun parasını benden kıskanıyor
Dogumda geldıgındede babam hiç bişeu getırmemişti.sonra bıx gıttık yazın bışey alıp satmadılar hiç.ıhtıyacımıx yok çok şukur. Olsa da bu kadın yaralı parmaga işemez de neyse.duyyorum hrrkesden dedesi nenesu teyzesı bılmemnesı neler aldı diye.insan özenıyor.deger verıldıgını dusunuldugunu gormek istiyor insan.ama dıyeceksiniz degeer varmu ırtada.yok galıba
He yanımda dedi duymasam nasıl bılcem odemek ıstemedıgını .Ay ne gıcık kadınmış yaa bide senin duyduğunu bile bile söylüyor ha ilginç.. Çok aradı mı baban bu kadını?
Allah her şeyin hayırlısını verir bak olmamış çocuk. Olsa hakkaten baya karışırdı ortalık. Para pul bi işin içindeyse zaten o işten hayır bekleme. Sende deseydin ya dedesi alıyor sen almıyorsun diye. Ne garezi var ki sana Allah Allah..He yanımda dedi duymasam nasıl bılcem odemek ıstemedıgını .
babam çokk aradı tabı aramazmıııı,kaç kere dolandırıldı haberlerdekı gibi evkenme umuduyla.çocugunun olmamış olması bı şans.tup bebek bıle denedilertutmadı.ben ondada uzülmüştüm annelıgı tadamamış fln dıye.çok safım galıbaa ben.çocugu olsa tam dallas olurduk herhalde
Babam çocuklara bişeyler alalım dedı eli boş geldık burda alırız dıye dedı.neyse gıttık magaxaya seçtik bıseyler karısı babama hepsını sen veerme parasının maralda versın dedı.
ben onlardan hedıye ıstemedımkı.çocuklar üç kurusluk oyuncagada sevınırdı dedem almış diye.sinir oldugumla kaldım.bişeyde diyemedim daha çok sinir oldum.
Artık pes dıyorum baskada bısey demıyorum.ele karışmak ne zormuş.babamun parasını benden kıskanıyor
Dogumda geldıgındede babam hiç bişeu getırmemişti.sonra bıx gıttık yazın bışey alıp satmadılar hiç.ıhtıyacımıx yok çok şukur. Olsa da bu kadın yaralı parmaga işemez de neyse.duyyorum hrrkesden dedesi nenesu teyzesı bılmemnesı neler aldı diye.insan özenıyor.deger verıldıgını dusunuldugunu gormek istiyor insan.ama dıyeceksiniz degeer varmu ırtada.yok galıba
anladim canim sagol. sen nasilsin nerelerdesin? artik hic ugramaz oldunuz. Yağmur nasil?
Öyle böyle gelmiş ya dedeleri.çocuklar mutlu ya.dede torun ilişkisi yaşıyorlar ya bosgec kadını.tıka kulaklarini gonlunu maralim.üzme kendini.baban değer veriyor size de guc bela buldugubcanyoldasindanda ters dusmek istemiyordur.Babam çocuklara bişeyler alalım dedı eli boş geldık burda alırız dıye dedı.neyse gıttık magaxaya seçtik bıseyler karısı babama hepsını sen veerme parasının maralda versın dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?