2015 Şubat Anneleri

Sıkma canını boşver Allah görüyor canım...

Canim yoktur insallah onda. Duru'nun endoskopi gibi bakti doktor. Yumusak hortumlu bi kameraydi derine soktu bayagi

Bence guzel yemis masallah bugun canim:)f bizimki de yedigi zamanlar en fazla o kadar yiyo

vallahi benim kizim da daha fazlasini yemiyor. belki bi ogun daha fazla yiyordur o da yogurt. eger boyle yiyorsa gayet iyi?
Normalde bu kadar yemiyordu canım ben zorlamamaya karar verdikten sonra o da yemeye karar verdi galiba :) yoğurdu hiç yemiyor canım ağzına sürmüyor ek gıdaya ilk geçtiğimizde yoğurdu çok seviyordu şimdi asla yemiyor canım inşallah zaman geçtikçe onunda yer

Allah sifa versin canim. Denedim agri kesici o agladigi gece ama tam anlayamadim. Mesela tum gece ilk defa super uyudu sadece 2 kere uyandi hemen emip uyudu. Sasirdim. Dedim bugun daha sakin olur ama ayni sinir devam. Herseye kiziyo

Sagol canim insallah gecicidir. 180 derece dondu resmen huyu. Hep kucakliyorum canim. Bazen ona bile kiziyo sasiriyorum. Ne istedigini sasirmis gibi

Sagol canim insallah gecicidir. 180 derece dondu resmen huyu. Hep kucakliyorum canim. Bazen ona bile kiziyo sasiriyorum. Ne istedigini sasirmis gibi
Bizimkininde huyu değişti kv geldik geleli daha sinirli ve kucak ta daha mutlu babası kucağında iki dakikaya uyutuyor kızma huyu bizde de baslaadi ama bazen çok tatlı oluyor ama genelde inatlasip kizdirmiyoriz

Bizimkininde huyu değişti kv geldik geleli daha sinirli ve kucak ta daha mutlu babası kucağında iki dakikaya uyutuyor kızma huyu bizde de baslaadi ama bazen çok tatlı oluyor ama genelde inatlasip kizdirmiyoriz
Bebekler herseyden etkileniyo iste yer degisikligi hastalik. Biz de zitlasmiyoruz o istiyo her istedigi olsun. Buna da izin veremem simdiden yaptigimiz hersey karakterini etkiliyo. En buyuk korkum her istedigini tutturan bi cocuk buyutmek.

Hastalık çok huysuz yapıyor bebekleri, Tuna da öyleydi. Hem kucak istiyor alır almaz da yere inmek istiyor anlamıyorduk bizde.
Bemde çok korkuyorum tutturan çocuktan. Ama şimdi duygusunu ağlamaktan başka Nasıl ifade edeceğini bilmediğinden her şeye ııııııı diye tepki veriyor parmağıyla gösteriyor. Olmayacak bişeyse yapmıyorum ama çok da yasak koymuyorum, keşfetsin istiyorum.

insallah ilerlemez canim.. allah baska dert vermesin ama bu tip ufak seyler de yoruyo kucucuk bedenlerini. geniz eti bademcik vs bi cok cocukta sorun

Kız deluu napam ki kotuluk olarak:)))
Duşundum bısey bulamadımmm:)
offf sen cok iyisin. bu kadar iyi olma. bazen hakedene hakettigi gibi davran.
okudum da cici annenin yaptigini biraz once. uyuz oldum. ben olsam sanane dedesi aliyor torunlarina derdim vallahi.

herkes patir patir gitti zaten ayni sekilde :)

mezun oldun demek ohh vallahi cok sevindim. bitti sonunda gozunaydin :)

gecmis olsun Yağmur'a da canim cogu kuzu hasta bu aralar. kis aylari boyle gececek herhalde allah beterinden korusun..
Begüm de kuduruklukla mesgul iste :)
bir aydan fazladir hasta balgam burun tikanikligi vs gecmedi antibiyotik kullaniyor.
oyle iyi kotu idare ediyoruz yani cok sukur..

Canim yoktur insallah onda. Duru'nun endoskopi gibi bakti doktor. Yumusak hortumlu bi kameraydi derine soktu bayagi
ben geniz etinden suphelendigimi soyledim bakti bisey demedi demekki sikinti yok.
sizinki de ilerlemez insallah canim benim. kiyamam ben ona

Bebekler herseyden etkileniyo iste yer degisikligi hastalik. Biz de zitlasmiyoruz o istiyo her istedigi olsun. Buna da izin veremem simdiden yaptigimiz hersey karakterini etkiliyo. En buyuk korkum her istedigini tutturan bi cocuk buyutmek.
sorma benim de en buyuk korkum o.
ama su an istediklerini aglamaktan baska bi sekilde ifade edemiyorlar ve hayirdan anlamiyorlar.
ama yavastan baslamali cunku 1 yastan itibaren hayirdan anlamaya basliyiorlarmis.
bende tehlikeli seyler haric izin veriyorum istedigini yapmasina kesfetsib ozgurce. ama olmayacak sey icin de hayir demeye basladim.
anliyor gibi bakiyor suratima endiseli sekilde ama sobra bildigini okuyor :)

bende cok korkuyorum oyle mizmiz herseyi aglayarak isteyen tutturan inat bi cocuk olursa diye

Tabi canim dogru soyluyosun herseyi de kisitlamamali zaten

Y
ben geniz etinden suphelendigimi soyledim bakti bisey demedi demekki sikinti yok.
sizinki de ilerlemez insallah canim benim. kiyamam ben ona
oktur o zaman canim insallah. Cok sagol insallah ilerlemez. Dayisinin kendiliginden gecmisti 13-14 yasina kadar

Insallah dogru bir sekilde yetistirmeyi basaririz canim

Y

oktur o zaman canim insallah. Cok sagol insallah ilerlemez. Dayisinin kendiliginden gecmisti 13-14 yasina kadar
Geçmiş olsun cnm.Çoğunluğu kendiliğinden geriliyor çocuk büyüdükçe.Arkadaşımın bebeğinin geçmemişti,3 yaşında ameliyat oldu,küçük bir ameliyatmış zaten,aynı gün taburcu oldu hatta.Şimdi çok Mutlu arkadaşım,iyiki yaptırmışız diyor,burun tıkanıklığı olmayınca daha az hasta oluyormuş,hafif atlatıyormuş.İnşallah gerek kalmaz sizde ama büyürse de korkma,çaresi var.Allah çaresiz hastalık vermesin miniklerimize,diğerleri geçer unutulur Zaman'la.

Genız etı kendışıgınden kuçuluyor.tekrarlama rısku çok yuksek.çunku o bı lenf bezı hasta oluca buyyor gecınce kuçülüyor.kızımınkı dort yaşında gectı.buyuk insan gıbı horlardı
Üç dr amelıyat dedi .dınlemedim
Eşim sen doktordan iyimi bıliyon deyince gıt once kendib ameliyat ol sende horluyorsun dedım:)

Şiimdi hiç bı sıkıntısı yok horlama gectu üç yıl oldu.

Sagol canim tabi Allah dermansiz dert vermesin. Cogu insanda gorulen bisey sonucta. Buyuyunce onlar da unutacak biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…