Sıkma canını boşver Allah görüyor canım...Babam çocuklara bişeyler alalım dedı eli boş geldık burda alırız dıye dedı.neyse gıttık magaxaya seçtik bıseyler karısı babama hepsını sen veerme parasının maralda versın dedı.
ben onlardan hedıye ıstemedımkı.çocuklar üç kurusluk oyuncagada sevınırdı dedem almış diye.sinir oldugumla kaldım.bişeyde diyemedim daha çok sinir oldum.
Artık pes dıyorum baskada bısey demıyorum.ele karışmak ne zormuş.babamun parasını benden kıskanıyor
Dogumda geldıgındede babam hiç bişeu getırmemişti.sonra bıx gıttık yazın bışey alıp satmadılar hiç.ıhtıyacımıx yok çok şukur. Olsa da bu kadın yaralı parmaga işemez de neyse.duyyorum hrrkesden dedesi nenesu teyzesı bılmemnesı neler aldı diye.insan özenıyor.deger verıldıgını dusunuldugunu gormek istiyor insan.ama dıyeceksiniz degeer varmu ırtada.yok galıba
Canim yoktur insallah onda. Duru'nun endoskopi gibi bakti doktor. Yumusak hortumlu bi kameraydi derine soktu bayagibak bunu bilmiyordum. biz de aksine hastayken guclensin diye daha da fazla yedirmeye calisuyoruz mantiken.. cok garip ya hep ezbere yapiyoruz bazi seyleri..
demek Ayaz'da da geniz eti cikti :/ kiyamam noluyo bu kuzulara ya ne geniz etiymis bu da
buruna sokulan kameradan gorunuyo mu o geniz eti? bize bakti ama bisey demedi baska bi sekilde bakilmiyosa galiba su an yok bizde sanirim ama belli olmaz tabii burnu surekli tikali..
Bence guzel yemis masallah bugun canim:)f bizimki de yedigi zamanlar en fazla o kadar yiyoHapşurması burnunun akması üşüttüyse ondandır belki canım ateşi de çok yüksek değildi sanırım dişten olabilir mi o da? Ama iştahsızlık çok zor gerçekten canım bunu en iyi ben bilirim bugün beratı hiç zorlamadım yemek konusunda daha rahattım beratta çok mutluydu sabah kahvaltı yapmış 1 kase ara öğünde bir elma yedirmiş kaynanam 1 kase yayla çorbası içmiş akşam ben eve geldikten sonra da patates salatası yapmıştık onun patateslerinden yedi 3-4 küp patates salatanın içine doğranan büyüklükte küpler işte bugün yedikleri bunlar kızlar ama mutlu en azından ben de rahatım hiç zorlamadım onu
Normalde bu kadar yemiyordu canım ben zorlamamaya karar verdikten sonra o da yemeye karar verdi galiba :) yoğurdu hiç yemiyor canım ağzına sürmüyor ek gıdaya ilk geçtiğimizde yoğurdu çok seviyordu şimdi asla yemiyor canım inşallah zaman geçtikçe onunda yervallahi benim kizim da daha fazlasini yemiyor. belki bi ogun daha fazla yiyordur o da yogurt. eger boyle yiyorsa gayet iyi?
Allah sifa versin canim. Denedim agri kesici o agladigi gece ama tam anlayamadim. Mesela tum gece ilk defa super uyudu sadece 2 kere uyandi hemen emip uyudu. Sasirdim. Dedim bugun daha sakin olur ama ayni sinir devam. Herseye kiziyoİnşallah Canm, şu kulak işi sıkıntılı bizim Ayazda kronikleşmiş sanırım ama hayırlısı..
Bi ağrı kesici vermeyi denedin mi bilmiyorum ama dene, susarsa bil ki bir yeri ağrıyor..ayaz öyle çok huzursuz olduğunda altını açıyorum rahatlıyor genelde free takılıyor bir süre evde cıbıl cıbıl :))
Sagol canim insallah gecicidir. 180 derece dondu resmen huyu. Hep kucakliyorum canim. Bazen ona bile kiziyo sasiriyorum. Ne istedigini sasirmis gibiCan'ım geçmiş olsun. İnşallah geçici bir durumdur. Bir iki gün sabırlı ol bol bol emZir, zorla yedirmeye çalışma, sıvı tüketsin bolca. Sarıl annesi, kendini kötü hissediyor belli ki. Koynunda rahatlasın.
Bizimkininde huyu değişti kv geldik geleli daha sinirli ve kucak ta daha mutlu babası kucağında iki dakikaya uyutuyor kızma huyu bizde de baslaadi ama bazen çok tatlı oluyor ama genelde inatlasip kizdirmiyorizSagol canim insallah gecicidir. 180 derece dondu resmen huyu. Hep kucakliyorum canim. Bazen ona bile kiziyo sasiriyorum. Ne istedigini sasirmis gibi
Bebekler herseyden etkileniyo iste yer degisikligi hastalik. Biz de zitlasmiyoruz o istiyo her istedigi olsun. Buna da izin veremem simdiden yaptigimiz hersey karakterini etkiliyo. En buyuk korkum her istedigini tutturan bi cocuk buyutmek.Bizimkininde huyu değişti kv geldik geleli daha sinirli ve kucak ta daha mutlu babası kucağında iki dakikaya uyutuyor kızma huyu bizde de baslaadi ama bazen çok tatlı oluyor ama genelde inatlasip kizdirmiyoriz
Hastalık çok huysuz yapıyor bebekleri, Tuna da öyleydi. Hem kucak istiyor alır almaz da yere inmek istiyor anlamıyorduk bizde.Sagol canim insallah gecicidir. 180 derece dondu resmen huyu. Hep kucakliyorum canim. Bazen ona bile kiziyo sasiriyorum. Ne istedigini sasirmis gibi
insallah ilerlemez canim.. allah baska dert vermesin ama bu tip ufak seyler de yoruyo kucucuk bedenlerini. geniz eti bademcik vs bi cok cocukta sorunEvet canımcım burna sokulan kameradan belli oluyor, görmediyse yoktur.. Bu geniz Eti her şeyi yaparmış canım, Normalde dışardan gelen mikroplardan korurmuş falat büyük olunca solunumu engelleyip, burun tıkanıklığıma yol açıyormuş, burun tıkanınca ağızdan nefes alınır biliyorsun bu da mikroplara çok daha açık olmak denekmiş..tabi bir de apne ve horlama sıkıntısı.. İlerlemez inşallah bakalım..
offf sen cok iyisin. bu kadar iyi olma. bazen hakedene hakettigi gibi davran.Kız deluu napam ki kotuluk olarak:)))
Duşundum bısey bulamadımmm:)
herkes patir patir gitti zaten ayni sekilde :)buralardayim aslinda da bir ara koptum sonra da muhabbetin ucunu kacirmis oldum. bugun bir bakayim dedim oyle.
bu arada benim bitmek bilmeyen tezi bitirdim, dolayisiyla master bitti mezun oldum resmi olarak da dün mezun yazisini gordum :)
yagmur biraz rahatsizdi iki gun ust uste acile gittik gece. ilk gun idrar yolu enf.; ertesi gun gribal enf da eklenmis dedi. yedigini cikariyordu falan. simdi bi burun akintisi kaldi.
ben trabzon'a gelmedim bu sene.
begümkuzu nasil?
ben geniz etinden suphelendigimi soyledim bakti bisey demedi demekki sikinti yok.Canim yoktur insallah onda. Duru'nun endoskopi gibi bakti doktor. Yumusak hortumlu bi kameraydi derine soktu bayagi
sorma benim de en buyuk korkum o.Bebekler herseyden etkileniyo iste yer degisikligi hastalik. Biz de zitlasmiyoruz o istiyo her istedigi olsun. Buna da izin veremem simdiden yaptigimiz hersey karakterini etkiliyo. En buyuk korkum her istedigini tutturan bi cocuk buyutmek.
Tabi canim dogru soyluyosun herseyi de kisitlamamali zatenHastalık çok huysuz yapıyor bebekleri, Tuna da öyleydi. Hem kucak istiyor alır almaz da yere inmek istiyor anlamıyorduk bizde.
Bemde çok korkuyorum tutturan çocuktan. Ama şimdi duygusunu ağlamaktan başka Nasıl ifade edeceğini bilmediğinden her şeye ııııııı diye tepki veriyor parmağıyla gösteriyor. Olmayacak bişeyse yapmıyorum ama çok da yasak koymuyorum, keşfetsin istiyorum.
oktur o zaman canim insallah. Cok sagol insallah ilerlemez. Dayisinin kendiliginden gecmisti 13-14 yasina kadarben geniz etinden suphelendigimi soyledim bakti bisey demedi demekki sikinti yok.
sizinki de ilerlemez insallah canim benim. kiyamam ben ona
Insallah dogru bir sekilde yetistirmeyi basaririz canimsorma benim de en buyuk korkum o.
ama su an istediklerini aglamaktan baska bi sekilde ifade edemiyorlar ve hayirdan anlamiyorlar.
ama yavastan baslamali cunku 1 yastan itibaren hayirdan anlamaya basliyiorlarmis.
bende tehlikeli seyler haric izin veriyorum istedigini yapmasina kesfetsib ozgurce. ama olmayacak sey icin de hayir demeye basladim.
anliyor gibi bakiyor suratima endiseli sekilde ama sobra bildigini okuyor :)
bende cok korkuyorum oyle mizmiz herseyi aglayarak isteyen tutturan inat bi cocuk olursa diye
Geçmiş olsun cnm.Çoğunluğu kendiliğinden geriliyor çocuk büyüdükçe.Arkadaşımın bebeğinin geçmemişti,3 yaşında ameliyat oldu,küçük bir ameliyatmış zaten,aynı gün taburcu oldu hatta.Şimdi çok Mutlu arkadaşım,iyiki yaptırmışız diyor,burun tıkanıklığı olmayınca daha az hasta oluyormuş,hafif atlatıyormuş.İnşallah gerek kalmaz sizde ama büyürse de korkma,çaresi var.Allah çaresiz hastalık vermesin miniklerimize,diğerleri geçer unutulur Zaman'la.Y
oktur o zaman canim insallah. Cok sagol insallah ilerlemez. Dayisinin kendiliginden gecmisti 13-14 yasina kadar
Sagol canim tabi Allah dermansiz dert vermesin. Cogu insanda gorulen bisey sonucta. Buyuyunce onlar da unutacak biz de.Geçmiş olsun cnm.Çoğunluğu kendiliğinden geriliyor çocuk büyüdükçe.Arkadaşımın bebeğinin geçmemişti,3 yaşında ameliyat oldu,küçük bir ameliyatmış zaten,aynı gün taburcu oldu hatta.Şimdi çok Mutlu arkadaşım,iyiki yaptırmışız diyor,burun tıkanıklığı olmayınca daha az hasta oluyormuş,hafif atlatıyormuş.İnşallah gerek kalmaz sizde ama büyürse de korkma,çaresi var.Allah çaresiz hastalık vermesin miniklerimize,diğerleri geçer unutulur Zaman'la.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?