2015 Şubat Anneleri

Sagol canim cok rahatlattin beni. Zaten kolay kolay ameliyat ettirmem anca tamamen kapanirsa Allah korusun.
Sen neler yapiyosun? Sinir oldum babanin karisina. Sen yazdikca sinir oluyorum bisey diyemiyorum kaliyorum oyle. Iyi ki onun cocugu olmamis.

Sagol canim cok rahatlattin beni. Zaten kolay kolay ameliyat ettirmem anca tamamen kapanirsa Allah korusun.
Sen neler yapiyosun? Sinir oldum babanin karisina. Sen yazdikca sinir oluyorum bisey diyemiyorum kaliyorum oyle. Iyi ki onun cocugu olmamis.
bizomkine dr 60%demisti kapalilik orani
ben sana sunu deyim kbb uzmani nbi cerrah 10% olsa yine ameliyat der çunku maalesef çikarini dusunuor o adam
para kazanacak sonuçta

birde yasemin bademcik gereksiz bi organ neden konmus gibi bisey demisti
bademcik vucudun savunma kapisi askeri ehrseyi, gerekisz olurmu hiççç
bademcigi olmayan buyuklere gidin sorun buyuk çogunlugu halinden memnun deildir ama kuçukken giden gitmis yeirne gelmiyor
bademcik bi lenf bezi, hasta olunca $i$er, vucuda giren bakteri virus her neise orada takili kalir ama orada o kapi yoksa hop direk içerdeler cigerlerde ozellikle
bademciksizde yasar insan tabiki ama yasam klaltesi ayni olmaz bence

geniz eti ve bademciig alinan çocuklara uzuluyorum ben egrçetken

benim kizima buradaki kbb uzmanida TR dekide ameliyat demisti
ben ameliyat olanlara sordum aarstirdim çogu nun sikayetleri devam ediyordu

ayy gecmis olsun begumkuzu ya da. burun akintisi neyse de o geniz tikanikligi cok fena bir seymis

ben o ameliyat olanlardan biriyim. 3 yaşimdan 7 ye kadar beklendi ameliyat ićin küçülmektense buyümeye devam etti ve yemek yememi bile etkiloyordu sürekli şiş durumda bademcikler. ama kesinlikle gerekmiyorsa alinmamali. en büyük eksisi en ufak bir enfeksiyon akcigere kolaylikla inebiliyor çünkü boğazda ona engel olan bir şey yok. he ama hastaliklarim azalmis miydi evet. hasta olunca ilk tam cenenin altindaki lenf bezlerim sisiyor findik gibi elime geliyor simdi

evet canim geekmiyorsa alinmamali
ama iste o ayrimi yapacak bi dr u bulmak bu devirde çok zor
burda bi kb b ci bizim mahalledeki çogu çocugu elden geçirdi bi benimkilere bisey yapamadi, randevu verdi hiç bana sormadan ameluyat için eve gelince bisey bahane ettim iptal ettirdim
kbb ciler her yerde ayni kasap gibi hepsi kesmek istiyor

Y

oktur o zaman canim insallah. Cok sagol insallah ilerlemez. Dayisinin kendiliginden gecmisti 13-14 yasina kadar
eger az biseyse zaten cok zorlamaz sanirim ve sonrasinda tamamen gecer insallah. ama sen yine de korkma olur mu. cozumsuz bi dert degil allaha sukur..

canim ben onu şaka olarak soyledim hic gereksiz olur mu. rabbim herseyimizi tam yaratmis hepsinin de bi gorevi var :) takilmistim onu soylerken..

kuzenim de kizinin bademcigini aldirmaktan vazgecti sadece geniz etini aldiracak.
geniz etinin mutlaka alinmasi gerekiyomus. 6 doktora gosterdi hepsi aynisini dedi cocuk 24 saatin 12sini oksuruk kriziyle geciriyor. gozler kipkirmizi agiz acik. buyumuyor da ne kilo ne boy yasini gostermiyor. cok etkiler demis doktorlar. bademcik konusunda haklisin ama bence geniz eti bu kadar zorluyorsa alinmali. sonucta bir organ degil.

misafir var diye hizli hizli okuyup geçiyordum da o yazini gordum
anlamadim saka oldugunu :))

bi apandis ise yaramiyr diyolar oda yaiyordurda bilim, adamlari bulamadi herhalde daaha :)))

insallah duzelir çocuk, yazik kiyamam kuçuk çocuklara
bademcik ameliyatida zormus sevindim vazgeçtigine
geniz eti oyle deilidr herhalde

kizlar benim gorumce 32 yasinda bekardi
uzumun sapi armutun çopu diye diye bu yasa geldi
meslegi yok,evde uvey anne laf çarpip durur
aile apartmani kendini yegenlerinin bakiciligina adamis biri olup çikmisti

biriyle tanistirmislar
gorumcemin aradigi her ozellik var , yas aralari çok deil
meslegi iyi evi var
evet demi$ ikiside
ama dulmus ve 12 yasinda bi oglu varmi$
insallah çok mutlu olur, kendi halinde bi kizdi uzuluyordum onun için evlenip yuva kuramadigi için ama simdi soz kesilmis mutlu gerçekten
insalllah hep mutlu olur, oteki çocugu sorun etmez umarim
annesi baskasina kaçmis çocugun

yasemin bitttimi ant kullanimi
begum nasil oksurugu geçtimi

benimki gercekten zorunluluktu. ama dedigin gibi kbb ciler oyle genel olarak. arkadasim 26 yasinda ameliyata ikna etti dr aldirdi bademciklerini degisen hicbir sey yok. en basit ameliyatlardan biri ama ne kadar gereksiz görülse de cok faydasi var vucuda.

hayirlisi olsun hakkinda :) insallah mutlu olur. çocuk için de ne zordur. kabul ettiğine göre sorun etmez herhalde çocuğu

oyle canim
yazik olmus arkadasinada
bu kbb cilerde hipnoz culuk falandami var acabaa
nasil herkesi ikna edebiliyolar boyle :)

apandistin de vardir elbet bir gorevi :)
evet bademcik daha zor ama grniz eti o kadar zor degilmis sanirim.

yasemin bitttimi ant kullanimi
begum nasil oksurugu geçtimi
bugun bir hafta oldu. ariycaz doktoru bibhafta sonra arayin demisti.
oksuruk bitti sukur. burun akintisi tikanikligi da gecti.
ama su balgam bi turlu gecmiyo. eskisi kadar cok olmasa da hirilti var bogazinda. surekli balgam atiyo. ne bitme bir seymis anlamadim iki aydir ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…