2015 Şubat Anneleri

evet ben de öle dusunuorum o kdr cesaret edemez sanırım dedım kendı kendıme. berat da sevıo onu gelınce benım kucagımdayken ona gıdıyor. ama yıne de cıhazı kurdum bugun. aksama bakıcam. bırkac gun denerım arayla. duruma bakarım haber ederım. kotu bısı duyarım dıe de korkmuyor değilim. davranıslarından rahatsız oldugum ıcın huzursuz hıssedıorum ıster ıstemez. baska bırını bulsam daha mı ıı olcak onu da bılmıorum. bı daha beratın alısması vs. bılmıyorum kafam o kdr karısık kı kac gundur.

bu benim kiz menapozlu kadinlar gibi gidiyo buzlugun kapagini acip elini yuzunu yapistiriyo buzluga. allahim manyak resmen kış gunu ates basti kizi
bi turlu vazgeciremiyorum firsatini buldugu an orda.
ha bi de tabiiki kablolar prizler ve cekmeceler favorisi..
bir dk yalniz birakmaya gelmiyor bi de yuruyunce napicaz bakalim.

grip olunca benim oglan fabrika ayarlarina geri döndü sanki :))
uzun uzun emmek istiyor
gecen hafta daha fazla ydi hastaligi surekli emiyordu bisey yemiyordu, sutum geri çogaldi galiba o emdikçe
musmutlu emisip duryor oyle
yemegini yine çok yemiyor ama olsun artik napayim zamanla duzelir herhalde

Hahaha anam ayaz da öyle.. Buzlumu açıyor gücü yetiyor bazen sonra soğuk dinlemeden indiriyor hepsini yalamaya çalışıyor.. Böyle yapınca ben de bir gün dolaptan meyve suyu vermiştim Bi içti ki hiç içmeyen çocuk :) anası gibi soğuk içrçekleri sevecek :)))

Benim oğlan içe basmaya başladı ya
Bu konuda bilgisi olan var mı?
Çok ciddi bir içe basma mı? Birden bire başladıysa geçici olma ihtimali yüksek sanırım.. Ama baktın ki hep öyle ortopediye gösterirsin, en azından yürümesi düzelsin diye kalıplar verir.. Ama kötü bişi değildir o Oluyor sanırım küçük bebeklerde.. Ayakkabı giydirmiyordun demi evde? Çünkü mümkün olduğunca doğal bir şekilde ayak yere basması gerekirmiş ayakkabının tabanı ilk Zamanlarda yürümeyi engelliyor ve bozabiliyormuş

Ya ufak tefek ses yükseltmeler olacak, bence akşam dinlersen de her şeye takılma kesinlikle.. Sonuçta oluyor o kadar ama tabi bağırmalar ve azarlamalar, ne biliyim, hakaret etme filan onlar sıkıntı olur..

Bende soracaktım kurdun mu diye. Ben zannetmiyorum kötü bişey duyasın. Öyle olsa Berat yanaşmaz ve onu görünce ağlardı

Saol cnm,inşallah geçicidir.
İlk yürümeye başladığında gayet düzgün basıyordu.Sınradan başladı.Sol ayağı içe basıyor,aşırı değil ama dikkatli bakınca belli oluyor.Ev patiklerinden giydiriyordum,yerler buz gibi.sol ayaktaki patiği hep yamuluyor sonra da ona takılıp düşüyor.Patiği çıkarınca da ayakları buz gibi oluyor

ici yaniyo demekki onun da :)
cekmeceli mi buzlugun? benim cekmeceli ama onlari acamiyor. ben bile acamiyorum cok agir. yapistiriyor elini yuzunu deli. yazin serinlerler bari oh :)

icin rahat etmezse bi dahaki kontrolunde doktoruna goster canim ya da ortopediste goster istersen. bende ciddi oldugunu sanmiyorum. bebekler yapiyor onu hatta biraz daha buyuduklerinde parmak uclarinda yuruyorlar bale yapar gibi :)

feyza ne ara zaman buluyorsun da kokulu tas yapiyorsun. ig de goruyorum nasil oluyo onlar hic gormedim
Valla buluyorum Can'ım hem meşgale oluyo bana kafa dinliyorum yaparken şimdi azraya aldım bişeyler doğum gününe yapcam bu arada siparişte alıp yapıyorum dükkan açcaz nasipse bunları da koycaz millet uçmuş çok para istiyor

Ben bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?

Yerim ben o menapozluyu ya. Onlarin enerjisi fazla annesi. Hararet yapiyo galiba:)

bende oyle dusunuyorum angeloflove bizi de haberdar et durumdan.

sen napiyorsun Tuna bey napiyor istah durumlari nasil canim?
Can'ım benim sağol sorduğun için iştahı biraz daha iyi, yine taklalar ata ata yediriyoruz ama en azından biraz daha çok yiyor. Bakıcı teyze daha iyi yediriyor. Oturuyormuş önüne kaçmadan yiyormuş, biz sandalyesinde zor tutuyoruz. :) anlamadım bize naz niyaz mı yapıyor :) ben de aynı mücadele işte, her iş yarım yaşayıp gidiyoruz. Sen nasılsın keyfiniz yerinde mi anneciğin yanında ayy ne güzel dinletebildin mi uyuyacam diyordun uyudun mu??

Çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah Can'ım, dün aklıma geldin hatta doğum gününe neler yapıyorsun. Kutlayacak mısınız? Ben ormancı teması yapıcam tam bizim buraya uygun çam orman hayvan haşerat

Ben bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?
Vayy bee bizim danalar 46 haftalık mı oldu daha dün ayy 11. Haftasında atak dönemiymiş bik bik konuşuyorduk. Kızlaaaaaz anne olalı neredeyse bir yıl olacak yaşlanıyoruuuuzzzz imdaaattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…