2015 Şubat Anneleri

Vayy bee bizim danalar 46 haftalık mı oldu daha dün ayy 11. Haftasında atak dönemiymiş bik bik konuşuyorduk. Kızlaaaaaz anne olalı neredeyse bir yıl olacak yaşlanıyoruuuuzzzz imdaaattt
Evet canim yaa gecen sene bu donemlerde koca gobisimizle geziyoduk:) Zaman nasil da gecti

ici yaniyo demekki onun da :)
cekmeceli mi buzlugun? benim cekmeceli ama onlari acamiyor. ben bile acamiyorum cok agir. yapistiriyor elini yuzunu deli. yazin serinlerler bari oh :)
Evet çekmeceli sadece üst rafta Çekmece yok Oray'ı boşaltıyor :) uğraşıyorlar işte meraklı çocuk iyidir severim :)

Anniş başka patikler al :) ben ayaza çift çorap giydiriyorum, üstteki hep daha Kalın ve altı şu kaymaz Olanlardan çok iyi oluyor onlar tutuyor bir de onu.. Tavsiye ederim kıllanmadıysan :)

Ben bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?
Walla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesi sürekli ağlıyor uyumuyor Bi garip yani.. Ne zaman geçicek tüm bunlar çok uykusuzum artık gerçekten uyumak istiyorum çok yoruldum

Walla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesi sürekli ağlıyor uyumuyor Bi garip yani.. Ne zaman geçicek tüm bunlar çok uykusuzum artık gerçekten uyumak istiyorum çok yoruldum
Bizimkini de tam ters etkiledi canim uykulari duzeldi uyanik hali delirdi sanki. Yok boyle bisey. Hicbir sekilde memnun olmuyor tum gun kucak. Uykusuzluk da cok kotu. Insallah duzelirler.

nabersiniz hatunlar
kimse gelmiyor diye bakmiuyordum ama geliyomusunuzda benim haberim olmuyirmus :)

bizim i$tah azcuk duzeliyor gibi , eskiye gore hala az yiyor ama hiç yokdan iyidir
haftaya pazartesi dr randevumuz var 10. ay randevusu
kilo alimi beklemiyorum da insalalh vermemistir

bide su erken uyanmaya çozum bulsam super olacakdi ama bulamadim
gunudz ogleden sonra uyutabilsem iyi oalcakda uyumuyor napsam netsel uyutamaiyorum saat 1 den sonra
aksam 6 dada bayiliyor uykusuzlukdan aksam uykusuna geçiyor

nasil oldun canim baya toparladinmi

babamlar varken okudum da yazamiyordum
maa$alalhin varmis rota vriusu ayakda atlattin he bin kere maa$alah
insallah benim çocuklarimda boyle olurlar bagisklik konusunda
ben Allah korusun yakalansam 1 ay kendime gelemem bu berbat bagisiklikla

gunduz seninki bakicida demi
çok mu uyutuyolar bakanlar acaba

Ben bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?
baska hangi haftaada varmis
seninki deilmiydi hafif atesi olan, atese noldu

aradinmi dr u
gecer oda insallah çogu gitmis azi kalmis

Benim oğlan içe basmaya başladı ya
Bu konuda bilgisi olan var mı?
kavisli olan yerimi içe absiyor canim
çorapsiz yurutmenin biraz faydasi olabilirmis belki
duztabanlikdan supheleniyorsan da soya çekim olabilirmis
tedabvisi yokmus
ortopedik ayakkabilar gorunumu kurtarmak içinmis
spor askerlik vs hiçbiseyede engel deilmi duz taban olmasi

isleri buyutmeyi dusunuyosun cidden demekki ne guzel insallah hayallerini gerceklestirebilirsin canim. el isleriyle ugrasmak cok guzel. ben yapamiyorum.

Can'ım Nasıl uyutuyorsun? Ben hala ısrarla inatla kendi kendine uyutmaya çalışıyorum. Geç de bin kere uyanıyor hala.. Bu gün o kadar hareketliydi ki bileklerim koptu, o ayağa kalkıyor ben yatırıyorum ama sırtı yere değmiyor çocuğun yay gibi geriliyor, daha bu yaşta beni bu kadar zorlarsa ilerde alır yere çarpar valla. Tam bi bambam yaaaa :))

biz bebek deyip kucumsuyoruz ama acayip akilli bu bidiklar. belki de dedigin gibi naz yapiyor size. git gide duzelir istahi ama uzulme sikma canini. bize de aynen oyle oldu.

her isin yarim yamalak olmasina da bizim gibi takintililar bile alisiyor desene :)
bende iyiyim evim temizlendi daha da iyi oldum :) annem bi sabah kiyamam uyanmiyim diye kizi almis bayagi oyalamis ben sonra 10:30da sese kalktim ama muthis uyumusum var ya :) simdi dun teyzeme gitti yeni dogum yapti ya yarin donucek. tekrar uyucam bi gun daha niyetim var boyle biseye :)

Vayy bee bizim danalar 46 haftalık mı oldu daha dün ayy 11. Haftasında atak dönemiymiş bik bik konuşuyorduk. Kızlaaaaaz anne olalı neredeyse bir yıl olacak yaşlanıyoruuuuzzzz imdaaattt
yaa bende bugun inan bunu dusundum. yaslaniyoruz ama tecrubeleniyoruz da. simdiki rahatligima bakip ilk aylardaki halimi dusunuyorum da..
her seyden ama her seyden korkuyordum kizla ilgili. ne kadar tecrubesizmisiz ya

Evet çekmeceli sadece üst rafta Çekmece yok Oray'ı boşaltıyor :) uğraşıyorlar işte meraklı çocuk iyidir severim :)
evet benimde cok hosuma gidiyor.
takintili olmama ragmen hic karismiyorum darlanmiyorum doksun dagitsin karistirsin.
sadece tek sikinti ettigim elini sikistiracak bi yere ya da dusecek fena halde diye. her daim pesinde olmak lazim

aradinmi dr u
gecer oda insallah çogu gitmis azi kalmis
yarin aricam canim. bugun daha az balgam vardi sanki. sanirim geciyor. bu balgam nasi oluyo hala anlamadim hic sumuk yok halbuki artik.

bu arada Hakan yine kilo almamistir diosun her seferinde ama masallah doktordan yuzun gulerek donuyosun bence yine oyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…