Evet canim yaa gecen sene bu donemlerde koca gobisimizle geziyoduk:) Zaman nasil da gectiVayy bee bizim danalar 46 haftalık mı oldu daha dün ayy 11. Haftasında atak dönemiymiş bik bik konuşuyorduk. Kızlaaaaaz anne olalı neredeyse bir yıl olacak yaşlanıyoruuuuzzzz imdaaattt
Evet çekmeceli sadece üst rafta Çekmece yok Oray'ı boşaltıyor :) uğraşıyorlar işte meraklı çocuk iyidir severim :)ici yaniyo demekki onun da :)
cekmeceli mi buzlugun? benim cekmeceli ama onlari acamiyor. ben bile acamiyorum cok agir. yapistiriyor elini yuzunu deli. yazin serinlerler bari oh :)
Anniş başka patikler al :) ben ayaza çift çorap giydiriyorum, üstteki hep daha Kalın ve altı şu kaymaz Olanlardan çok iyi oluyor onlar tutuyor bir de onu.. Tavsiye ederim kıllanmadıysan :)Saol cnm,inşallah geçicidir.
İlk yürümeye başladığında gayet düzgün basıyordu.Sınradan başladı.Sol ayağı içe basıyor,aşırı değil ama dikkatli bakınca belli oluyor.Ev patiklerinden giydiriyordum,yerler buz gibi.sol ayaktaki patiği hep yamuluyor sonra da ona takılıp düşüyor.Patiği çıkarınca da ayakları buz gibi oluyor
Walla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesiBen bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?
Bizimkini de tam ters etkiledi canim uykulari duzeldi uyanik hali delirdi sanki. Yok boyle bisey. Hicbir sekilde memnun olmuyor tum gun kucak. Uykusuzluk da cok kotu. Insallah duzelirler.Walla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesisürekli ağlıyor uyumuyor Bi garip yani.. Ne zaman geçicek tüm bunlar çok uykusuzum artık gerçekten uyumak istiyorum çok yoruldum
nasil oldun canim baya toparladinmiWalla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesisürekli ağlıyor uyumuyor Bi garip yani.. Ne zaman geçicek tüm bunlar çok uykusuzum artık gerçekten uyumak istiyorum çok yoruldum
gunduz seninki bakicida demiWalla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesisürekli ağlıyor uyumuyor Bi garip yani.. Ne zaman geçicek tüm bunlar çok uykusuzum artık gerçekten uyumak istiyorum çok yoruldum
baska hangi haftaada varmisBen bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?
aradinmi dr ubugun bir hafta oldu. ariycaz doktoru bibhafta sonra arayin demisti.
oksuruk bitti sukur. burun akintisi tikanikligi da gecti.
ama su balgam bi turlu gecmiyo. eskisi kadar cok olmasa da hirilti var bogazinda. surekli balgam atiyo. ne bitme bir seymis anlamadim iki aydir ya..
yeni vede erken yurudugu için olabilir canimBenim oğlan içe basmaya başladı ya
Bu konuda bilgisi olan var mı?
kavisli olan yerimi içe absiyor canimBenim oğlan içe basmaya başladı ya
Bu konuda bilgisi olan var mı?
isleri buyutmeyi dusunuyosun cidden demekki ne guzel insallah hayallerini gerceklestirebilirsin canim. el isleriyle ugrasmak cok guzel. ben yapamiyorum.Valla buluyorum Can'ım hem meşgale oluyo bana kafa dinliyorum yaparken şimdi azraya aldım bişeyler doğum gününe yapcam bu arada siparişte alıp yapıyorum dükkan açcaz nasipse bunları da koycaz millet uçmuş çok para istiyor
hay ben bunlarin ataklarinaBen bu kiza ne oldugunu anladim galiba. Internetten atak haftalarina baktim bi tane 46.hafta civari gozukuyo. Yazan seylerin de hepsi kizda var bu kadar olur. Var mi baska yasayan?
cidden nasil bi enerji var yorulmak bilmiyolarYerim ben o menapozluyu ya. Onlarin enerjisi fazla annesi. Hararet yapiyo galiba:)
Can'ım Nasıl uyutuyorsun? Ben hala ısrarla inatla kendi kendine uyutmaya çalışıyorum. Geç de bin kere uyanıyor hala.. Bu gün o kadar hareketliydi ki bileklerim koptu, o ayağa kalkıyor ben yatırıyorum ama sırtı yere değmiyor çocuğun yay gibi geriliyor, daha bu yaşta beni bu kadar zorlarsa ilerde alır yere çarpar valla. Tam bi bambam yaaaa :))Walla ayaz gün içinde iyi ama geceleri yine felaket ötesisürekli ağlıyor uyumuyor Bi garip yani.. Ne zaman geçicek tüm bunlar çok uykusuzum artık gerçekten uyumak istiyorum çok yoruldum
biz bebek deyip kucumsuyoruz ama acayip akilli bu bidiklar. belki de dedigin gibi naz yapiyor size. git gide duzelir istahi ama uzulme sikma canini. bize de aynen oyle oldu.Can'ım benim sağol sorduğun için iştahı biraz daha iyi, yine taklalar ata ata yediriyoruz ama en azından biraz daha çok yiyor. Bakıcı teyze daha iyi yediriyor. Oturuyormuş önüne kaçmadan yiyormuş, biz sandalyesinde zor tutuyoruz. :) anlamadım bize naz niyaz mı yapıyor :) ben de aynı mücadele işte, her iş yarım yaşayıp gidiyoruz. Sen nasılsın keyfiniz yerinde mi anneciğin yanında ayy ne güzel dinletebildin mi uyuyacam diyordun uyudun mu??
yaa bende bugun inan bunu dusundum. yaslaniyoruz ama tecrubeleniyoruz da. simdiki rahatligima bakip ilk aylardaki halimi dusunuyorum da..Vayy bee bizim danalar 46 haftalık mı oldu daha dün ayy 11. Haftasında atak dönemiymiş bik bik konuşuyorduk. Kızlaaaaaz anne olalı neredeyse bir yıl olacak yaşlanıyoruuuuzzzz imdaaattt
evet benimde cok hosuma gidiyor.Evet çekmeceli sadece üst rafta Çekmece yok Oray'ı boşaltıyor :) uğraşıyorlar işte meraklı çocuk iyidir severim :)
yarin aricam canim. bugun daha az balgam vardi sanki. sanirim geciyor. bu balgam nasi oluyo hala anlamadim hic sumuk yok halbuki artik.aradinmi dr u
gecer oda insallah çogu gitmis azi kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?