Hemde Nasıl akıllılar maşallah hepsine. Sende arada ig ye fotoğraf koysana begümün. Ben diğer arkadaşlar koyunca eşime gösteriyim bak bunlar Tuna'nın Kankileri diyorum :) sen Begümü Ugg bot aldım demiştin mesela, dediğin günden beri fotoğraf bekliyorum kim bilir ne tatlı olur cimcime :)biz bebek deyip kucumsuyoruz ama acayip akilli bu bidiklar. belki de dedigin gibi naz yapiyor size. git gide duzelir istahi ama uzulme sikma canini. bize de aynen oyle oldu.
her isin yarim yamalak olmasina da bizim gibi takintililar bile alisiyor desene :)
bende iyiyim evim temizlendi daha da iyi oldum :) annem bi sabah kiyamam uyanmiyim diye kizi almis bayagi oyalamis ben sonra 10:30da sese kalktim ama muthis uyumusum var ya :) simdi dun teyzeme gitti yeni dogum yapti ya yarin donucek. tekrar uyucam bi gun daha niyetim var boyle biseye :)
Yok kız bu sefer ıştah yok ıkı haftadır.bı benı emdı gunlerce ama sut az bendede.evdede hıç tartmadım üşenıyorumyarin aricam canim. bugun daha az balgam vardi sanki. sanirim geciyor. bu balgam nasi oluyo hala anlamadim hic sumuk yok halbuki artik.
bu arada Hakan yine kilo almamistir diosun her seferinde ama masallah doktordan yuzun gulerek donuyosun bence yine oyle olcak
Kutlıcam Can'ım melek biblosu yapıyorum azraya bitince koycam onları da arkadaşım da öle Ali babanın çiftliği yapıyo ona da hayvamları yapıyorum inek kuzu tavşan kedi kuş :)Çok güzel şeyler yapıyorsun maşallah Can'ım, dün aklıma geldin hatta doğum gününe neler yapıyorsun. Kutlayacak mısınız? Ben ormancı teması yapıcam tam bizim buraya uygun çam orman hayvan haşerat
Valla ben severim uğraşmayı Can'ım inşallah olur istediğim gibiisleri buyutmeyi dusunuyosun cidden demekki ne guzel insallah hayallerini gerceklestirebilirsin canim. el isleriyle ugrasmak cok guzel. ben yapamiyorum.
Düz tabanlık yok gibi şimdilik.Bir dahaki kontrole sorayım doktoruna ne diyecek.kavisli olan yerimi içe absiyor canim
çorapsiz yurutmenin biraz faydasi olabilirmis belki
duztabanlikdan supheleniyorsan da soya çekim olabilirmis
tedabvisi yokmus
ortopedik ayakkabilar gorunumu kurtarmak içinmis
spor askerlik vs hiçbiseyede engel deilmi duz taban olmasi
Aaa senin hesap yine pasif görünüyor.Şimdi farkettim.kavisli olan yerimi içe absiyor canim
çorapsiz yurutmenin biraz faydasi olabilirmis belki
duztabanlikdan supheleniyorsan da soya çekim olabilirmis
tedabvisi yokmus
ortopedik ayakkabilar gorunumu kurtarmak içinmis
spor askerlik vs hiçbiseyede engel deilmi duz taban olmasi
Ohh mis gibi uyumuşsun.Bir defa bile olsa iyi gelmiştir sana da.Bence de annen gitmeden tekrar yap.Uyku çoook önemli çooook :)biz bebek deyip kucumsuyoruz ama acayip akilli bu bidiklar. belki de dedigin gibi naz yapiyor size. git gide duzelir istahi ama uzulme sikma canini. bize de aynen oyle oldu.
her isin yarim yamalak olmasina da bizim gibi takintililar bile alisiyor desene :)
bende iyiyim evim temizlendi daha da iyi oldum :) annem bi sabah kiyamam uyanmiyim diye kizi almis bayagi oyalamis ben sonra 10:30da sese kalktim ama muthis uyumusum var ya :) simdi dun teyzeme gitti yeni dogum yapti ya yarin donucek. tekrar uyucam bi gun daha niyetim var boyle biseye :)
Maşallah sana.Kutlıcam Can'ım melek biblosu yapıyorum azraya bitince koycam onları da arkadaşım da öle Ali babanın çiftliği yapıyo ona da hayvamları yapıyorum inek kuzu tavşan kedi kuş :)
arada koyuyorum da cok sık koymuyorum haklisin :)Hemde Nasıl akıllılar maşallah hepsine. Sende arada ig ye fotoğraf koysana begümün. Ben diğer arkadaşlar koyunca eşime gösteriyim bak bunlar Tuna'nın Kankileri diyorum :) sen Begümü Ugg bot aldım demiştin mesela, dediğin günden beri fotoğraf bekliyorum kim bilir ne tatlı olur cimcime :)
İşi gücü düşünemiyorum artık, bazen o kadar yorgun oluyorum ki tuvalete bile gidesim gelmiyorbu arada uyumana çok sevindim ohhhh uykuyu düşününce bile rahatladım, kim bilir kendi Nasıl güzeldir. Sahi uyku neydi? Uyku emekti, yumuşaktı, sıcaktı..
kesinlikle ya. ah degerini bilmemisiz.. gece uclere kadar otururdum ben. ne zorum varmis acaba :)Ohh mis gibi uyumuşsun.Bir defa bile olsa iyi gelmiştir sana da.Bence de annen gitmeden tekrar yap.Uyku çoook önemli çooook :)
seninkinin masallahi var. Begüm daha ayaga kalkamiyo tutunarak bile.Yok kız bu sefer ıştah yok ıkı haftadır.bı benı emdı gunlerce ama sut az bendede.evdede hıç tartmadım üşenıyorum
Uc gundur ellrrını burakıp oylece beklıyor bakalım ne zaman adım atacak
Saol Can'ım :)Maşallah sana.
Ates 3 gunde bitti delilik basladi:)baska hangi haftaada varmis
seninki deilmiydi hafif atesi olan, atese noldu
Bundan sonra bi de 55.hafta galibabaska hangi haftaada varmis
seninki deilmiydi hafif atesi olan, atese noldu
Ya ufak tefek ses yükseltmeler olacak, bence akşam dinlersen de her şeye takılma kesinlikle.. Sonuçta oluyor o kadar ama tabi bağırmalar ve azarlamalar, ne biliyim, hakaret etme filan onlar sıkıntı olur..
Bende soracaktım kurdun mu diye. Ben zannetmiyorum kötü bişey duyasın. Öyle olsa Berat yanaşmaz ve onu görünce ağlardı
Ben de hala öyle yapmaya çalılıyorum ama ilerleme yok hala bin kere kalkıyor uyuyana kadar.. Uyuduktan sonra da ilk iki saat uyuyor sonra yine zırt bırt kalkıyor ağlıyor ben anlamadımCan'ım Nasıl uyutuyorsun? Ben hala ısrarla inatla kendi kendine uyutmaya çalışıyorum. Geç de bin kere uyanıyor hala.. Bu gün o kadar hareketliydi ki bileklerim koptu, o ayağa kalkıyor ben yatırıyorum ama sırtı yere değmiyor çocuğun yay gibi geriliyor, daha bu yaşta beni bu kadar zorlarsa ilerde alır yere çarpar valla. Tam bi bambam yaaaa :))
Hiç seslerinin çıkmaması da ilginç ama :) ama olsaydı o iki saatte de olurdu.. Ya tv benim kv de hep açıyor ayaz pek izlemiyor sadece reklam olunca o da sürekli değil.. Kv ye demiştim tv kapat bence diye ama dinlemiyor ben de bişi demiyorum yoksa kendisi sinirli olur sıkılır tv olmadan artık ona göz yumucam :) bakalım bu akşam neler duyacaksın.. Dinlerken heyecanlanmışsındır kötü bişi duyarım diyedün akşam dinledim ama pek bişe anlayamadım. çünkü 2 saat çekim yapmış sabahtan. onda da hep tv açık reklamlar. ne beratın sesi çıkıo ne kadının. şimdi bugun prize takılı bıraktım cihazı belki sarjı bitmiştir diye, bi de tv yi bozdum. bakalım nolcak. tabi küçük ses yukselmelerıne bısı demem. benım de sesım yukselıo sonucta arada. genel tavrına bakmak için. tv yi çok açmayın berat çok izliyor hiç gözlerini ayırmıyor demiştim mesela. baktım ıkı bucuk saat boyunca acık. bı de o saat diliminde kahvaltı yedirmesi lazım ama hiç yedirme sesi duyamadım. ornek ben yedırırken son kasık oglum ac agzını oglum gıbı sozler soylerım. onlarda hıc bole bısı duymadım. ya yedırmıo ya da berat masallah sesını cıkarmadan hepsını yıyor. ıkıncısının olmasını temennı edıyorum. ıns bugun daha cok kayıt yapar cıhaz. olmadı daha kalıtelı bısı alcam.
muhtemelen bakici tvye bakarken Berat da oyuncaklariyla falan oynuyodu belkide. ses kaydiyla da zor ya ama en azindan bagirsa cagirsa bilirsin tabiiki. ama icini ferah tut sanmiyorum ben oyle olsun..dün akşam dinledim ama pek bişe anlayamadım. çünkü 2 saat çekim yapmış sabahtan. onda da hep tv açık reklamlar. ne beratın sesi çıkıo ne kadının. şimdi bugun prize takılı bıraktım cihazı belki sarjı bitmiştir diye, bi de tv yi bozdum. bakalım nolcak. tabi küçük ses yukselmelerıne bısı demem. benım de sesım yukselıo sonucta arada. genel tavrına bakmak için. tv yi çok açmayın berat çok izliyor hiç gözlerini ayırmıyor demiştim mesela. baktım ıkı bucuk saat boyunca acık. bı de o saat diliminde kahvaltı yedirmesi lazım ama hiç yedirme sesi duyamadım. ornek ben yedırırken son kasık oglum ac agzını oglum gıbı sozler soylerım. onlarda hıc bole bısı duymadım. ya yedırmıo ya da berat masallah sesını cıkarmadan hepsını yıyor. ıkıncısının olmasını temennı edıyorum. ıns bugun daha cok kayıt yapar cıhaz. olmadı daha kalıtelı bısı alcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?