2015 Şubat Anneleri

Hemde Nasıl akıllılar maşallah hepsine. Sende arada ig ye fotoğraf koysana begümün. Ben diğer arkadaşlar koyunca eşime gösteriyim bak bunlar Tuna'nın Kankileri diyorum :) sen Begümü Ugg bot aldım demiştin mesela, dediğin günden beri fotoğraf bekliyorum kim bilir ne tatlı olur cimcime :)
İşi gücü düşünemiyorum artık, bazen o kadar yorgun oluyorum ki tuvalete bile gidesim gelmiyor bu arada uyumana çok sevindim ohhhh uykuyu düşününce bile rahatladım, kim bilir kendi Nasıl güzeldir. Sahi uyku neydi? Uyku emekti, yumuşaktı, sıcaktı..

Yok kız bu sefer ıştah yok ıkı haftadır.bı benı emdı gunlerce ama sut az bendede.evdede hıç tartmadım üşenıyorum

Uc gundur ellrrını burakıp oylece beklıyor bakalım ne zaman adım atacak

Başım agrıyor.mıdem bulanıyor
Hasta olıyorum yavas yavas

Sabah arkadasın yanına tercumanlıga gıdecem erkenden.buyyukler yatmıyorkı yatıp uykumu alıym.

Kutlıcam Can'ım melek biblosu yapıyorum azraya bitince koycam onları da arkadaşım da öle Ali babanın çiftliği yapıyo ona da hayvamları yapıyorum inek kuzu tavşan kedi kuş :)

Düz tabanlık yok gibi şimdilik.Bir dahaki kontrole sorayım doktoruna ne diyecek.
En sağlıklısı çıplak ayak yürütmekmiş dediğin gibi,ama bu soğukta mümkün değil.Evin boydan boya her milimetresinin halı kaplı olması lazım.

Aaa senin hesap yine pasif görünüyor.Şimdi farkettim.

Ohh mis gibi uyumuşsun.Bir defa bile olsa iyi gelmiştir sana da.Bence de annen gitmeden tekrar yap.Uyku çoook önemli çooook :)

arada koyuyorum da cok sık koymuyorum haklisin :)
koyucam ugg giydigi bi foto var madem o kadar merak ettin teyzesi :) ugg derken benzeri bot yani tam oyle degil :) yarin koyarim :)
ay kanki oldular onlar di mi yerim hepsini ya. gormesem de canli canli o kadae seviyorumki hepsini kuzularim benim :)

uyku konusuna son noktayi koydun gece gece kahkaha attim
bi gun kavusucaz deliksiz ve uzun uykuyla inaniyorum

Yok kız bu sefer ıştah yok ıkı haftadır.bı benı emdı gunlerce ama sut az bendede.evdede hıç tartmadım üşenıyorum

Uc gundur ellrrını burakıp oylece beklıyor bakalım ne zaman adım atacak
seninkinin masallahi var. Begüm daha ayaga kalkamiyo tutunarak bile.

bu arada yine kime laf soktun da hesabin pasif oldu

Ya ufak tefek ses yükseltmeler olacak, bence akşam dinlersen de her şeye takılma kesinlikle.. Sonuçta oluyor o kadar ama tabi bağırmalar ve azarlamalar, ne biliyim, hakaret etme filan onlar sıkıntı olur..

Bende soracaktım kurdun mu diye. Ben zannetmiyorum kötü bişey duyasın. Öyle olsa Berat yanaşmaz ve onu görünce ağlardı

dün akşam dinledim ama pek bişe anlayamadım. çünkü 2 saat çekim yapmış sabahtan. onda da hep tv açık reklamlar. ne beratın sesi çıkıo ne kadının. şimdi bugun prize takılı bıraktım cihazı belki sarjı bitmiştir diye, bi de tv yi bozdum. bakalım nolcak. tabi küçük ses yukselmelerıne bısı demem. benım de sesım yukselıo sonucta arada. genel tavrına bakmak için. tv yi çok açmayın berat çok izliyor hiç gözlerini ayırmıyor demiştim mesela. baktım ıkı bucuk saat boyunca acık. bı de o saat diliminde kahvaltı yedirmesi lazım ama hiç yedirme sesi duyamadım. ornek ben yedırırken son kasık oglum ac agzını oglum gıbı sozler soylerım. onlarda hıc bole bısı duymadım. ya yedırmıo ya da berat masallah sesını cıkarmadan hepsını yıyor. ıkıncısının olmasını temennı edıyorum. ıns bugun daha cok kayıt yapar cıhaz. olmadı daha kalıtelı bısı alcam.

Ben de hala öyle yapmaya çalılıyorum ama ilerleme yok hala bin kere kalkıyor uyuyana kadar.. Uyuduktan sonra da ilk iki saat uyuyor sonra yine zırt bırt kalkıyor ağlıyor ben anlamadım aynen ayaz da öyle yatırıyorum anında kalkıyor..nolacaksa bizim bu halimiz.. Bi de okulda çok az uyudum diye gelinler var sinir oluyorum.. Ne kdr uyudun diye sorduğumda 12de yatttım 6da kalktım diyor vah vah :) isyaaaaaaan :)))

Hiç seslerinin çıkmaması da ilginç ama :) ama olsaydı o iki saatte de olurdu.. Ya tv benim kv de hep açıyor ayaz pek izlemiyor sadece reklam olunca o da sürekli değil.. Kv ye demiştim tv kapat bence diye ama dinlemiyor ben de bişi demiyorum yoksa kendisi sinirli olur sıkılır tv olmadan artık ona göz yumucam :) bakalım bu akşam neler duyacaksın.. Dinlerken heyecanlanmışsındır kötü bişi duyarım diye

muhtemelen bakici tvye bakarken Berat da oyuncaklariyla falan oynuyodu belkide. ses kaydiyla da zor ya ama en azindan bagirsa cagirsa bilirsin tabiiki. ama icini ferah tut sanmiyorum ben oyle olsun..
bakalim bi dahakine ne duyacaksin bende cok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…