2015 Şubat Anneleri

bizimkide reklamlara cok bakiyor. bazen yemeyince reklam acarak ya da pepee sarkilari acarak yediriyorum yalan yok..
her seyi dogru yapabilsek keske..
ama gun icinde o uyanikken cogunlukla tvnin radyosunu aciyorum. tv acsam bile dedigin gibi reklam harici bakmiyor. ne var bu reklamlarda anlamadim.

Kızlar nasılsınz beratın ayak tırnağının kökü şişmiş neden olabilir ki acaba ya tırnak batması olmuş sanırım doktor yok burda götürmekte istemiyorum zaten olsa da kendi kendine geçermi ki acaba

Batikon sanırım iyi geliyordu bide teramisin merhem var tirnagini sanki çok derin kesmissin ve düz kesmeye çalış yuvarlak kesersen batar çok acir o benimde hep batardi . Muhtemelen tırnak dibi iltihap olmuştur bunilaclari surersen daha çabuk geçer

bizim tv de hep açık valla. benımkıde reklam ızlıyordu ama artık onu da izlemiyor. sadece jelinon ve nutella reklamını izliyor. bizim zamanımızda tv yoktu. yanı bızım tvmız yoktu ne oldu yani benim beynım cok mu gelişti. yenı nesıl bızden bın kat akıllı ona bakarsan. kendıme bahane yaratmıyorum ama her şeyı de kıtabına sağlığına uydurmaya calısırsam sanırım ben kafayı üşütecem o zaman.

Batikon süreyim o zaman

Aslında derin kesmiyorum canım ama yuvarlak kesiyorum bundan sonra düz kesiyim ama tırnağın kök tarafının şişmesi tuhaf

Yasemin patatesli sulu köfte tarifini bulamadım canım yine yazabilir misin sana zahmet soğan koyuyor muydun içine? Köftesini ince bulgur tuz kıymadan mı yapıyordun un serpiyordun galiba en son

Yasemin patatesli sulu köfte tarifini bulamadım canım yine yazabilir misin sana zahmet soğan koyuyor muydun içine? Köftesini ince bulgur tuz kıymadan mı yapıyordun un serpiyordun galiba en son
garibim yasemın tarif vermekten helak oldu. bende hergün bır tarıf ıstıyoruz.

ben buyuk bi kofte buyuklugundeki kiymaya bi tatli kasigi ince bulgur ve biraz tuz koyup yoguruyorum. misket kadar yuvarlayip un serpiyorum. dolapta bekletiyorum bes dk.

o arada yagda sogan kavurup domates sos ya da salca ekliyorum. ustune kupkup patates ve suyunu ekliyorum. kaynayinca kofteleri koyup tuzunu koyup pisiriyorum yirmi dk kadar. normal yemek yapar gibi iste.

aynen oyle dusunuyorum bende.
tvye bakmasi elbet sakincali ama bazen olabilir o kadar dikkat edemiyorum.
surekli tv izleten anneler var rahat edeyim yeterki sussun diye. o kadari zararli tabiiki.
ama yedirirken bazen yemeyince reklama baktiriyorum. annelerimiz de bizi oyle yedirmis ne cok zeki olduk ne de salak

annem bugun teyzemin yanindan donup gelecekti gelemiyo. teyzemin basina da gelmeyen kalmadi simdi de memesi iltihaplanmis. ateslenmis cok sanci cekmis. doktora gitmisler falan. simdi kolunu pek oynatamiyomus annem bu gece de kalicak.

uzuluyorum haline ve tabiiki yaninda kalmasi da lazim ama yengem de var o da kalabilirdi. daha annemi goremedim dogru duzgun zaten surda bi hafta sonra gidicek.. kirildim acikcasi icim bi garip oldu bugun gelicek diye bekliyodum bi heves..

Çok teşekkür ederim canım bugün yapıcam da ondan sordum inşAllah yer az önce feyzanın elmalı pankek tarifini yaptım berat hiç yemedi üzüldüm o kadar uğraştım ama iç kısmı çok yumuşaktı hamur gibiydi yani iyi pişirmeme rağmen elma rendesi olduğu için mi acaba

Dışı kızarmıştı içi vıcık vıcıktı anlamadım niye öyle oldu şu pankek

Benim annem de gelecekti bu günlerde ama gelemiyor malesef canım şubatta gelebilecek ben de üzüldüm ama annemin kendi isteği değil kaynanam o zaman gidecekmiş o yüzden

Canım biraz fazla oldum ama bişey daha sorcam suyunu normal soğuk sudan mı koyuyorsun yoksa kaynar su mu koyuyosun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…