rica ederim insallah yer canim.Çok teşekkür ederim canım bugün yapıcam da ondan sordum inşAllah yer az önce feyzanın elmalı pankek tarifini yaptım berat hiç yemedi üzüldüm o kadar uğraştım ama iç kısmı çok yumuşaktı hamur gibiydi yani iyi pişirmeme rağmen elma rendesi olduğu için mi acaba
Tamam canım sağolfarketmez ama ben her zaman kaynar su koyarim yemeklere.
Vel hasıl beratın damak zevkine hitap etmedi benle kaynanam yedikrica ederim insallah yer canim.
pankek yumusak oluyor zaten. elma rendesi de ekstra bi sivilik yumusaklik verir tabiiki.
Kapak kapatıp biraz da buharda pişirmelisin ki içi pişsin ve ince dökmelisinDışı kızarmıştı içi vıcık vıcıktı anlamadım niye öyle oldu şu pankek
Hmm ağzı açık pişirdim kapaksız canım ondan galiba kızarınca çevirdim hemenKapak kapatıp biraz da buharda pişirmelisin ki içi pişsin ve ince dökmelisin
Ben artık dua ediyom Allaha Allahım iştahını aç diye bi de zorlamıyorum canım bugün sadece kahvaltı yaptı o da bir kasenin yarısını yedi sadece mesela elmalı pankek yaptım ağzını sürmedi başka da hiçbişey yemedi geçer inşAllah bu durum saldırırlar herşeye :)Benim kiz da katildi bisey yemeyenler kervanina. Normalde de cok yemiyodu ek gida ama sevdigi biseyse cok yiyodu. Simdi sevdiklerini de yemiyo. Muz gorunce alkislayan cocuk bi iki isirik anca aliyo
dene dene ozellikle kendinize yaptiginiz seylerden siz masada yerken ver. o zaman degerli oluyo ve bizim yemekler daha baharatli oldugu icin seviyorlar.Vel hasıl beratın damak zevkine hitap etmedi benle kaynanam yedikinşallah senin tarifi yer şimdi de onu yapıyorum canım tatil günüm ya berata farklı lezzetler deniyorum bugün :)
ogun aralarini ac o da olmuyuyorsa ve sevdigi bir seyler izleterek yedir. ben kurallari yanlislari gectim artik istahsiz oldugu donemlerde napalim :)Benim kiz da katildi bisey yemeyenler kervanina. Normalde de cok yemiyodu ek gida ama sevdigi biseyse cok yiyodu. Simdi sevdiklerini de yemiyo. Muz gorunce alkislayan cocuk bi iki isirik anca aliyo
Kök sebzelere soğuk su koyulur diye aşçının biri püf noktası vermişti ama onun dışında sıcak su koyulur.farketmez ama ben her zaman kaynar su koyarim yemeklere.
Yine hüsraaannn ... Yine yemedi yasemin verdiğin tarif çok güzel oldu yememek için zor tuttum kendimi ama gel gör ki bizim yaramaz yine yemedi valla eti kıymayı en yumuşak en yiyebileceği şekilde yapılan yemek türü buydu sanırım ve bunu da yemediyse artık hiçbir şekilde yemez o kadar zaman harcadım emek verdim bir lokmasını yesin diye hiç yemedi patates ve köftesinden sadece suyuna ekmek batırdım onu yedi küçük bir iki parça zorlamıyorum hiç zorlamadım ama oynatmaya az kaldı gerçektendene dene ozellikle kendinize yaptiginiz seylerden siz masada yerken ver. o zaman degerli oluyo ve bizim yemekler daha baharatli oldugu icin seviyorlar.
ispanak vb sebzeleri diyosun di mi. bizim evde onlar pismiyo esim sagolsun sorun yok hahahaKök sebzelere soğuk su koyulur diye aşçının biri püf noktası vermişti ama onun dışında sıcak su koyulur.
biraz daha zaman gecsin tekrar dene?Yine hüsraaannn ... Yine yemedi yasemin verdiğin tarif çok güzel oldu yememek için zor tuttum kendimi ama gel gör ki bizim yaramaz yine yemedi valla eti kıymayı en yumuşak en yiyebileceği şekilde yapılan yemek türü buydu sanırım ve bunu da yemediyse artık hiçbir şekilde yemez o kadar zaman harcadım emek verdim bir lokmasını yesin diye hiç yemedi patates ve köftesinden sadece suyuna ekmek batırdım onu yedi küçük bir iki parça zorlamıyorum hiç zorlamadım ama oynatmaya az kaldı gerçekten
Tuz koyuyorum canım normal ölçüde evet canım bıktırmak istemediğim için zorlamadım öylece duruyor yemeği tekrar vermeyi denedim patateslerinden 2-3 tane yedi başka da yemiyor emziriyorum canım ama emzirmek sayılırsa gündüz en fazla 2-3 dakika emiyor bir de gece uykuya dalarken emiyor o kadarcık hiç aramıyor ama ben emzirmek istiyorum zorla hiç vermesem gelip istemiyor yani sırnaşmıyor hiç emmek içinbiraz daha zaman gecsin tekrar dene?
tuz koyuyor musun yemeklerine? bebekler tuzsuz pek sevmiyor. koy tuz normal olcude.
dedigin gibi zorlama bakalim. kilosu boy gelisimi normal sinirdaysa dert etme. elbette vitamin almasi lazim yemeklerden ama yemiyorsa agzina zorla da sokup iyice biktirmamali. elbet gecer bu donem sikma canini. emziriyor muydun sen? anne sutu de aliyosa en azindan o iyi.
Canim Allah sana da sabir versin. En azindan emseydi bari. Insallah gecici bi donemdir. Bu arada et konusunda da aynilar. Kiymali hicbirsey veremiyorum.Ben artık dua ediyom Allaha Allahım iştahını aç diye bi de zorlamıyorum canım bugün sadece kahvaltı yaptı o da bir kasenin yarısını yedi sadece mesela elmalı pankek yaptım ağzını sürmedi başka da hiçbişey yemedi geçer inşAllah bu durum saldırırlar herşeye :)
Tabi canim bence de ruh sagligini kaybetmis bi annedense yemegini reklamla yemesi daha iyi. Izledigi bisey yok henuz ama reklam izletmek istemiyorum. Dedigin gibi en cok da reklam izliyorlar. Bazen diyorum cizgi film acayim ilgisini cekmiyo.ogun aralarini ac o da olmuyuyorsa ve sevdigi bir seyler izleterek yedir. ben kurallari yanlislari gectim artik istahsiz oldugu donemlerde napalim :)
Allah Allah ona ne oluyomus ya birlikte mi yasiyolar? Hem insan misafirine oyle davranir mi ya.Nasılsınız annişler
Boşverin geçecek bu diş dertleri
Benim kız da ağlaya ağlaya kucağımda uyuyor
Öte yandan Kv deye gitmiştik bir aylığına eltiye yük olduk zannedersem sürekli hırladı durdu bende bir hafta zor durdum hemen evime döndüm
Amaaan sen o uzmanlara bakma onlar kaç kere iştahsız çocuğa yemek yedirmeye çalışmışlar ?? Arada bir yaptığın ve alışkanlık haline getirmediğim sürece sıkıntı yok, annesin cahil de değilsin daha iyi bilirsin o herşeyi çok bilen uzmanlardan abartmasınlar gelsinler kolaysa yedirsinler :)))ogun aralarini ac o da olmuyuyorsa ve sevdigi bir seyler izleterek yedir. ben kurallari yanlislari gectim artik istahsiz oldugu donemlerde napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?