Benim doktorum ayşe inmeZ di canmmedıfemada dr nuz kımdı acaba bende oraya gıdıyorum sukru beye
Ya bir ay oldu bende yanlarından taşınalı hepberaber yaşıyorduk zaten resmen gideyim diye yapmadığını bırakmadı istediği de oldu çektim kapıyı geldim evime Kv dem ve kb ma üzüldüm torunlarıyla birkaç ay Zaman geçireceklerdi bir haftayı zor ettikAllah Allah ona ne oluyomus ya birlikte mi yasiyolar? Hem insan misafirine oyle davranir mi ya.
yine bi yerde dogrulari soyledi ama sert dille igneleyerek soyledi demekki ceza vermisler :)Maral'a nolduu?
Ne olmuş ne olmuşyine bi yerde dogrulari soyledi ama sert dille igneleyerek soyledi demekki ceza vermisler :)
bence de oyle..Amaaan sen o uzmanlara bakma onlar kaç kere iştahsız çocuğa yemek yedirmeye çalışmışlar ?? Arada bir yaptığın ve alışkanlık haline getirmediğim sürece sıkıntı yok, annesin cahil de değilsin daha iyi bilirsin o herşeyi çok bilen uzmanlardan abartmasınlar gelsinler kolaysa yedirsinler :)))
hesabi pasif hale getirilmis gecici sureligine.Ne olmuş ne olmuş
ooohesabi pasif hale getirilmis gecici sureligine.
Tam kendimi gördüm kızımda aynen böyleydim; fırındaki kokular garipleşmeye başlar bıraksam mı fırına mı gitsem amaan yansın mı koca offline olmuş çoktanbence de oyle..
cok zor cok. uyku ve yemek o kadar zorki. bu yolda hersey mubah :)
yarin bi yere gidicez annemle de browni kurabiye yapayim dedim goturmek icin. yaptim attim firina az pisiyo bi de onlar. sen uyan tabii bi aglamayla.
salliyorum bi yandan kurabiyeler yanacak emeklerim cope gidecek.bu arada babasi da uyumus koltukta(her zamanki gibi) derken yatagina koydim bismillah diyerek bi aglamaya basladi yine. gittim kapattim firini bi daha uyuttum bi daha koydum. az sogudular serbetlerini cekmislerdir insallah. ne lazim bana kurabiye yapmak di mi :)
niye anlattim bunu bende bilmiyorum cok sinir oldum da anlatmam gerekiyodu :)
o an inan besigine atip kapiyi kapatip kulakligimi takasim geldi.
derdi yok sirf sallanmak istiyo hanfendi.
tukendik yahu tukettiler bizi bu genc yasimizda. allah saglik versin ama bunlarin hincini alirim ben buyuyunce :)
Yaa ben de hep öyle diyorum :) büyüyünce görürsün sen ayaz intikamımı alıcam diyorum :)bence de oyle..
cok zor cok. uyku ve yemek o kadar zorki. bu yolda hersey mubah :)
yarin bi yere gidicez annemle de browni kurabiye yapayim dedim goturmek icin. yaptim attim firina az pisiyo bi de onlar. sen uyan tabii bi aglamayla.
salliyorum bi yandan kurabiyeler yanacak emeklerim cope gidecek.bu arada babasi da uyumus koltukta(her zamanki gibi) derken yatagina koydim bismillah diyerek bi aglamaya basladi yine. gittim kapattim firini bi daha uyuttum bi daha koydum. az sogudular serbetlerini cekmislerdir insallah. ne lazim bana kurabiye yapmak di mi :)
niye anlattim bunu bende bilmiyorum cok sinir oldum da anlatmam gerekiyodu :)
o an inan besigine atip kapiyi kapatip kulakligimi takasim geldi.
derdi yok sirf sallanmak istiyo hanfendi.
tukendik yahu tukettiler bizi bu genc yasimizda. allah saglik versin ama bunlarin hincini alirim ben buyuyunce :)
Aaa olur mu esler isten gelince hep yorgunlar. Biz ne yapiyoruz ki? Calissak bile yorgun olmayizYaa ben de hep öyle diyorum :) büyüyünce görürsün sen ayaz intikamımı alıcam diyorum :)
Aslında hakikatten kulağımızı tıkamamız gerekiyordu başlarda ama yapamadığımız için şu an cezasını çekiyoruz.. Çocuk büyütmek başlı başına zor ama herkes de böyle zorlaşmıyor yaa, milletin ya uyku bozuk ya da yemek BiDe herşeyleri sıkıntı :))) ah Bi de şu eşler yok mu, biz de uyuyabilsrk öyle ama mümkün değil çocuk uyumadan rahat yok bize:)
kocalar baska çiksa sasarim zaten :)Tam kendimi gördüm kızımda aynen böyleydim; fırındaki kokular garipleşmeye başlar bıraksam mı fırına mı gitsem amaan yansın mı koca offline olmuş çoktan
evet kesinlikle tecrubesizligimize denk geldi. allah ikinciyi nasip ederse hic dusunmeden 3 ayi bitince uyku egitimi vericem. cok cektim hala cekiyorum uyku mevzusundan. siz de oyle hatta ben yine daha iyiyim size gore.Yaa ben de hep öyle diyorum :) büyüyünce görürsün sen ayaz intikamımı alıcam diyorum :)
Aslında hakikatten kulağımızı tıkamamız gerekiyordu başlarda ama yapamadığımız için şu an cezasını çekiyoruz.. Çocuk büyütmek başlı başına zor ama herkes de böyle zorlaşmıyor yaa, milletin ya uyku bozuk ya da yemek BiDe herşeyleri sıkıntı :))) ah Bi de şu eşler yok mu, biz de uyuyabilsrk öyle ama mümkün değil çocuk uyumadan rahat yok bize:)
evet oyle boyle bi bakmisiz yaslanmisiz. hala gezicez ve rahat uyucaz diye hayal kuruyoruzAaa olur mu esler isten gelince hep yorgunlar. Biz ne yapiyoruz ki? Calissak bile yorgun olmayiz
Bu arada ileride intikamini alcaz diyoruz hersey kolaylasacak saniyoruz ama bence boyle kendimizi kandira kandira gececek annelik omur boyu. Yok su kadar olsun duzelecek yok bu kadar olsun hersey yoluna girecek derken bi bakmisiz omur gecmis:) Ay sabah saban ne negatifim.
Acikcasi ben oyle uslu bi bebek bekliyodum esim de ben de usluymusuz diye ama piyangodan tam bir cilgin cadi cikti:)evet kesinlikle tecrubesizligimize denk geldi. allah ikinciyi nasip ederse hic dusunmeden 3 ayi bitince uyku egitimi vericem. cok cektim hala cekiyorum uyku mevzusundan. siz de oyle hatta ben yine daha iyiyim size gore.
buyutmek zor gercekten her seyden once artik hayatin eskisi gibi degil bi kere. kocaman bi sorumluluk. ama uslu bebekler de var inan. gozumun onunde kizimla yasit bebek pusetinde kendi kendine uyudu. uykusu gelince hep oyle yaparmis. bi de ablasi da oyleymis onceden. yemek yemelerinde de problem olmamis sagliklari da yerinde. e daha nolsun bunlar olunca cocuk bakmak egitmek kaliyo bi tek e onu da yapalim yani. allah bi kiyak yetmemis iki kiyak gecmis resmen. bize vurmaz o piyango
Evet canim hep oyle diyolar maalesefevet oyle boyle bi bakmisiz yaslanmisiz. hala gezicez ve rahat uyucaz diye hayal kuruyoruz
bu sefer de dertlerinden uyku tutmayacak. annem ve digerleri hep diyor en guzel zamanlari simdi. buyuyunce dertler se buyuyor daha zor. allahim ya bunlar boyle deyince hep cikiyor sinir oluyorum
dayo hala teyze amcaya cekmistir belki :))Acikcasi ben oyle uslu bi bebek bekliyodum esim de ben de usluymusuz diye ama piyangodan tam bir cilgin cadi cikti:)
Hiç seslerinin çıkmaması da ilginç ama :) ama olsaydı o iki saatte de olurdu.. Ya tv benim kv de hep açıyor ayaz pek izlemiyor sadece reklam olunca o da sürekli değil.. Kv ye demiştim tv kapat bence diye ama dinlemiyor ben de bişi demiyorum yoksa kendisi sinirli olur sıkılır tv olmadan artık ona göz yumucam :) bakalım bu akşam neler duyacaksın.. Dinlerken heyecanlanmışsındır kötü bişi duyarım diye
muhtemelen bakici tvye bakarken Berat da oyuncaklariyla falan oynuyodu belkide. ses kaydiyla da zor ya ama en azindan bagirsa cagirsa bilirsin tabiiki. ama icini ferah tut sanmiyorum ben oyle olsun..
bakalim bi dahakine ne duyacaksin bende cok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?