2015 Şubat Anneleri

benımkı de bu ara oyle. gunduzlerı sureklı ılgı ıstıo kucak ıstıyor. gecelerı de sureklı ayagımda sallıorum. sureklı aglıyor gecelerı. yıne bı surecten gecıyordur kafamı takmadım.

merhaba arkadaslar.
bebeklerınızın gunduz uykuları kac kere ve kacar saat.
Salıha ıkı yada uc kere uyuyor. yarım saatı gectıgı cok nadır. duyuyorum bır saat ıkı saat uyurmuslar normalde. bızımkı cok mu anormal?

Bizimki 2 deda uyuyor canım bi öğleden önce 10 gibi uyuyor bi de öğleden sonra 3 gibi uyuyor iki uykusunda yarım saati geçmez akşam da 10-11 gibi gece uykusuna geçiyor ve her sabah fiks 7 de uyanır

Ay hiç sorma ben artık kesintisiz üç saat uyusam dinlenmiş olarak kalkıyorum bünyem alışmış. Onları hiç duyma sen, ben inanıyorum bir gün mutlaka çözücez bu işi :)

uykunun anormali olmaz
uykusu varsa uyyodur yoksa uyumuyodur
uyumama bi saglik sorunu deil

benimki 3-4 saat uyyor toplamda, iki defada
aksam 6 gibi yatop sabah 5 gibi kalkiyor
5 de kalkdiysa 6 da takrar yatiyor 2 saat ligine
oglende uyyor 2 saat kdr
ben 6 da ki uykusunu ilk gunduz uykusu sayyorum yoksa gunde bi kere uyumus olur ama gece 15 saat çikar uyku saati bu seferde :)

neyse
her çocuk farklidir ozelliklede uyku konusunda

Can'ım haklısın da teyzenin durumu da pek vahim, bi günlük daha kalsın olsun annen
Dışı kızarmıştı içi vıcık vıcıktı anlamadım niye öyle oldu şu pankek
biraz ince dök istersen bide kısık Ateş'te pişir

mahpusdan çikdim ama birsuru isim var
sabah bankda randevum vardi, oglani komsuya birakdim çok uykusu vardi ama uyumamis
sabah 6 dan beru uyanikdi bayildi uyudu gitti resmen yavrum çok yorulmus, insallah kaka falan yapamzada uyur guzelce iki uç saat

kahvalti masasi duryor
yemek lazim esim isten gelicek
ben hiç bisey yapmiyorum oturyorum canim bisey yapmak isyemiyor
ne yemek yapicam onuda bulamadimm

Can'ım haklısın da teyzenin durumu da pek vahim, bi günlük daha kalsın olsun annen

biraz ince dök istersen bide kısık Ateş'te pişir
Bu ilk yapışımdı acemiliğime geldi canım bi daha yaparsam dediğin gibi yaparım ama berat tadını beğenmedi yemedi hiç kendimize yaparım artık :)

Bende yapmıştım bu yemeği ve hepsini kendim yedim ohhh pek de güzeldi :)) Can'ım üzme kendini istediğin kadar ısrar et, yemeyen çocuk valla yemiyor. Dua etmekten ve beklemekten başka çare kalmadı sanırım

bendemi sulu kofte yapsam acaba hiç de sevmem ama benden baska herkes seviyor evde :)
kalkip yapam bari bugunde fedakarlik yapmis olyum :)

Maral seni bulmuşken sorayım bu nedir acaba ya bi kaç gündür farkettim beratın ayak baş parmağının tırnak kökü şişmiş iki ayağındaki baş tırnakta da var

Bende yapmıştım bu yemeği ve hepsini kendim yedim ohhh pek de güzeldi :)) Can'ım üzme kendini istediğin kadar ısrar et, yemeyen çocuk valla yemiyor. Dua etmekten ve beklemekten başka çare kalmadı sanırım
seninkidemi yemedi sulu kofteyi
bizim i$tah biraz duzeliyor sankim agzini kapamiyor artik
siz hasta deilsiniz demi merycim,burun akintisi fln hiç biseyi yokmu
hafif bi nezle olsa iyilesince yer diye umudun olurdu

Aynen öyle canım elimden geleni yaptım ama yemiyor işte Allah yardım etsin bize sabır versin ve bebişlerimize iştah versin inşallah

Bende bi kere pusetteki uyutayım dedim uyandı oynamıyor bey efendi, kucağımda duracakmış. Ay ne inat çocuk yaa susmadı kardeşim aldım en sonunda bide sırıtıyor. Kötüye bu kadar çabuk alışırken iyi bi şeye Nasıl bu kadar direniyor bu cadılar ahh ahh

Maral seni bulmuşken sorayım bu nedir acaba ya bi kaç gündür farkettim beratın ayak baş parmağının tırnak kökü şişmiş iki ayağındaki baş tırnakta da varEki Görüntüle 1731561
tenturdiyot gibibisey sur canim
aglamiyor demi ?
bizim parmakda olmustu ya gecen aylarda haturlarsan, dr tenturdiuyor sur demisti bi ekre surdu sonr ayas yavas geçmisti
bizimki biraz mordu ama
enfeksiyon oluyormus orda

Dün gece Tuna yine çıldırdı Nasıl ağlıyor, içeri bi gittim ohh uyumuş eşim. O kadar çığlıkta Nasıl uyuyorsa, sarsa sarsa kaldırdım hıncımı ondan aldım artık. Ben Tuna sağdan sola dönse uyanıyorum.

Doktora gittim bugün tırnağı için doktor dediğim aile hekimine gittik yani başka da doktor yok zaten bu ilçede baktı tırnağına ışık tuttu baktı bişey anlamadı ilk önce gut hastalığı mı acaba dedi sonra yine baktı mantar olamaz heralde bu yaşta dedi sizde var mı mantar dedi yok dedim değildir o zaman dedi dedim babasının ayağında tırnak batması oluyor sık sık sonra dedi ondandır babasında da varsa babasının ki şişince gelsin ona bakayım daha iyi teşhis koymuş oluruz dedi ilaç yazmicam şimdilik dedi geçer belki dedi sonra tırnak yapısından dedi içe gömük tırnak yapısı dedi vel hasıl ne oluğunu anlamadı ve eve geldik

Hadi geçmiş olsun, kötü bişey olmamasına sevindim. Dedikoduyu da boşver cahil de geç ama ciddiyetini daha doğrusu aradaki mesafeyi koru. Birde bence Berat'ın yiyeceği şeyleri kendin hazırla yada dolaptan çıkar bi tepsiye koy ve akşM gelince bak. Sen böyle yaparsan mecbur kalır yedirmek için. Ben her sabah meyvesi yoğurdu ceviz ki artık o gün ne yedireceksem kendim götürüyorum. Mesela bi gün eline pötibör bisküvi vermiş, bazen bende veriyorum evet ama o alışkanlığa dönüştürebilir diye Tuna için kek yaptım. Onu ver dedim. Mesela iki ceviz koyuyorum çünkü bazen neyi ne kadar yedireceğini de bilemeyebiliyor. Sen ayarla için rahat etsin.

Sabah 45-60 dk, öğlen bir buçuk saat akşam üstü yarım saat hatta baz n 20dk. Eğer öğlen daha çok uyumuşsa akşam üstü uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…