2015 Şubat Anneleri

tenturdiyot gibibisey sur canim
aglamiyor demi ?
bizim parmakda olmustu ya gecen aylarda haturlarsan, dr tenturdiuyor sur demisti bi ekre surdu sonr ayas yavas geçmisti
bizimki biraz mordu ama
enfeksiyon oluyormus orda
Yok ağlamıyor canım şişlik ve kırmızılık var sadece tamam öyle yapayım en iyisi bi batikon alayım eczaneden süreyim günde 2 defa

seninkidemi yemedi sulu kofteyi
bizim i$tah biraz duzeliyor sankim agzini kapamiyor artik
siz hasta deilsiniz demi merycim,burun akintisi fln hiç biseyi yokmu
hafif bi nezle olsa iyilesince yer diye umudun olurdu
Ben yedim Can'ım suyuna ekmek bandım köfteyi ezdim verdim yok. Bu ara biraz daha iyi ama eskisi gibi değil, neZle mezle yok şükür. Diştenmiş çünkü dişin ucu göründü biraz düzeldi.

ben ayarlamıorum da soyluyor bana bugun sunu verdım su saatte dıye. bızımkı zaten bızım eve geldıgı ıcın. dolapta ne varsa artık. bazen olmuyor kendı bırseyler yapıyor. genel anlamda ıyı bakıyor bu tarz seylerı de ben evde yaparım dısardan alınanlara guvenmıorum dıyıp duzeltıorum. mesela daha oncekı baktıkları kavanoz meyve yedırıomus. ben vermıorum evde meyve var dıorum. hergun bı mandalına bı kıvı artık ne varsa ondan verırsınız dıyorum.

Ben yedim Can'ım suyuna ekmek bandım köfteyi ezdim verdim yok. Bu ara biraz daha iyi ama eskisi gibi değil, neZle mezle yok şükür. Diştenmiş çünkü dişin ucu göründü biraz düzeldi.

bak bizimki boyleymi$ resmini buldum
sizinki daha basit duruyor
tenturdiyot yada o tur bi mikrop kiricin bisey ise yarar bence

Can'ım haklısın da teyzenin durumu da pek vahim, bi günlük daha kalsın olsun annen

biraz ince dök istersen bide kısık Ateş'te pişir
haklisin canim kendimi dusundum bencillik ettim. kizdim kendime sonra. annem de bes kez aradi uzulmiyim diye. gelicek bugun yolda simdi.

kiz sen niye ceza aldin yine

cunku cok akillilar cunku bizi delirtmeye gelmisler bu dunyaya. ama cok tatlilar

o doktor diplomayi nerden almis acaba. kandiriyo olmasin sizi doktorum diye?
suna bakip el kadar bebeye gut hastaligi olabilir mi dedi?

canim sevindim kotu bir sey duymamana.
anlasilan Berat seviyor bakiciyi ve iyi anlasiyor. gonul isterki en profesyoneli olsun ama imkanlar el vermiyor. bazen istemedigin seyklere mecbur kaliyorsun. su durumda dedigin gibi ilk onceligin ona iyi davranmasi.

inan hic kimse annesi kadar dusunemez beslenmesini. o yuzden bencede sen ayarla yiyecegi seyleri. ona da kolaylik olur ve hazir seyler vermeye yonelmez.

dedikodu muhabbetini de anlamadim kv ile tanisiyormuki ariyor onu? baska sehirde degil miydi kv? ne anlatiyorki hakkinda ne garip..
duymazdan gelip mesafeni koru kulak ardi et bosver.. insallah daha iyi bir cozum bulursun ya da annen gelir yerlesir oraya vs..

Atak olabilir canim benim kiz da oyle. 46 hafta civari bi atak varmis

bı hafta once kv bıze geldı kalmaya o sırada almıslar. tabı benım gıbı bakamaz o yuzden goz yumuyorum bazı seylere.

benımkı de bu ara oyle. gunduzlerı sureklı ılgı ıstıo kucak ıstıyor. gecelerı de sureklı ayagımda sallıorum. sureklı aglıyor gecelerı. yıne bı surecten gecıyordur kafamı takmadım.
Çabuk geçsin inşallah yoksa cinnettin geliyor bana

Benimki de adnan salih:) bi kere öğlen uyuyor 1,5-2 saat kadar

İkinci bize mukafat olacak insallah :)))

o doktor diplomayi nerden almis acaba. kandiriyo olmasin sizi doktorum diye?
suna bakip el kadar bebeye gut hastaligi olabilir mi dedi?
Aynen canım güvenmedim zaten hiç bir dediğine bi bildiği vardır diye gittim ama benim bilgim ondan çokmuş :) ben biliyordum zaten tırnaklarının babasına çektiğini genetik olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…