Yok ağlamıyor canım şişlik ve kırmızılık var sadece tamam öyle yapayım en iyisi bi batikon alayım eczaneden süreyim günde 2 defatenturdiyot gibibisey sur canim
aglamiyor demi ?
bizim parmakda olmustu ya gecen aylarda haturlarsan, dr tenturdiuyor sur demisti bi ekre surdu sonr ayas yavas geçmisti
bizimki biraz mordu ama
enfeksiyon oluyormus orda
Ben yedim Can'ım suyuna ekmek bandım köfteyi ezdim verdim yok. Bu ara biraz daha iyi ama eskisi gibi değil, neZle mezle yok şükür. Diştenmiş çünkü dişin ucu göründü biraz düzeldi.seninkidemi yemedi sulu kofteyi
bizim i$tah biraz duzeliyor sankim agzini kapamiyor artik
siz hasta deilsiniz demi merycim,burun akintisi fln hiç biseyi yokmu
hafif bi nezle olsa iyilesince yer diye umudun olurdu
Aamiiiin ve uykuuuuuAynen öyle canım elimden geleni yaptım ama yemiyor işte Allah yardım etsin bize sabır versin ve bebişlerimize iştah versin inşallah
Hadi geçmiş olsun, kötü bişey olmamasına sevindim. Dedikoduyu da boşver cahil de geç ama ciddiyetini daha doğrusu aradaki mesafeyi koru. Birde bence Berat'ın yiyeceği şeyleri kendin hazırla yada dolaptan çıkar bi tepsiye koy ve akşM gelince bak. Sen böyle yaparsan mecbur kalır yedirmek için. Ben her sabah meyvesi yoğurdu ceviz ki artık o gün ne yedireceksem kendim götürüyorum. Mesela bi gün eline pötibör bisküvi vermiş, bazen bende veriyorum evet ama o alışkanlığa dönüştürebilir diye Tuna için kek yaptım. Onu ver dedim. Mesela iki ceviz koyuyorum çünkü bazen neyi ne kadar yedireceğini de bilemeyebiliyor. Sen ayarla için rahat etsin.
Ben yedim Can'ım suyuna ekmek bandım köfteyi ezdim verdim yok. Bu ara biraz daha iyi ama eskisi gibi değil, neZle mezle yok şükür. Diştenmiş çünkü dişin ucu göründü biraz düzeldi.
İnşAllah işe yarar canım sağol
bak bizimki boyleymi$ resmini buldum
sizinki daha basit duruyor
tenturdiyot yada o tur bi mikrop kiricin bisey ise yarar bence
benimde çok tuirnagim batardi çocukkenİnşAllah işe yarar canım sağol
haklisin canim kendimi dusundum bencillik ettim. kizdim kendime sonra. annem de bes kez aradi uzulmiyim diye. gelicek bugun yolda simdi.Can'ım haklısın da teyzenin durumu da pek vahim, bi günlük daha kalsın olsun annen
biraz ince dök istersen bide kısık Ateş'te pişir
kiz sen niye ceza aldin yinemahpusdan çikdim ama birsuru isim var
sabah bankda randevum vardi, oglani komsuya birakdim çok uykusu vardi ama uyumamis
sabah 6 dan beru uyanikdi bayildi uyudu gitti resmen yavrum çok yorulmus, insallah kaka falan yapamzada uyur guzelce iki uç saat
kahvalti masasi duryor
yemek lazim esim isten gelicek
ben hiç bisey yapmiyorum oturyorum canim bisey yapmak isyemiyor
ne yemek yapicam onuda bulamadimm
cunku cok akillilar cunku bizi delirtmeye gelmisler bu dunyaya. ama cok tatlilarBende bi kere pusetteki uyutayım dedim uyandı oynamıyor bey efendi, kucağımda duracakmış. Ay ne inat çocuk yaa susmadı kardeşim aldım en sonunda bide sırıtıyor. Kötüye bu kadar çabuk alışırken iyi bi şeye Nasıl bu kadar direniyor bu cadılar ahh ahh
o doktor diplomayi nerden almis acaba. kandiriyo olmasin sizi doktorum diye?Doktora gittim bugün tırnağı için doktor dediğim aile hekimine gittik yani başka da doktor yok zaten bu ilçede baktı tırnağına ışık tuttu baktı bişey anlamadı ilk önce gut hastalığı mı acaba dedi sonra yine baktı mantar olamaz heralde bu yaşta dedi sizde var mı mantar dedi yok dedim değildir o zaman dedi dedim babasının ayağında tırnak batması oluyor sık sık sonra dedi ondandır babasında da varsa babasının ki şişince gelsin ona bakayım daha iyi teşhis koymuş oluruz dedi ilaç yazmicam şimdilik dedi geçer belki dedi sonra tırnak yapısından dedi içe gömük tırnak yapısı dedi vel hasıl ne oluğunu anlamadı ve eve geldik
canim sevindim kotu bir sey duymamana.ben ayarlamıorum da soyluyor bana bugun sunu verdım su saatte dıye. bızımkı zaten bızım eve geldıgı ıcın. dolapta ne varsa artık. bazen olmuyor kendı bırseyler yapıyor. genel anlamda ıyı bakıyor bu tarz seylerı de ben evde yaparım dısardan alınanlara guvenmıorum dıyıp duzeltıorum. mesela daha oncekı baktıkları kavanoz meyve yedırıomus. ben vermıorum evde meyve var dıorum. hergun bı mandalına bı kıvı artık ne varsa ondan verırsınız dıyorum.
bilmiyorumki:)kiz sen niye ceza aldin yine
Atak olabilir canim benim kiz da oyle. 46 hafta civari bi atak varmisKızlar oğlum bikac gundur çok mizmiz belirgin biseyi yok ateş ishal kusma falan hep kucak istiyor iştahı yok uykusu çok kötü ilk kez böyle bişey oluyor ne olabilir doktora götürmelmiyum dis te de bise yok kabarma beyazlama kızarması hicbise yok
canim sevindim kotu bir sey duymamana.
anlasilan Berat seviyor bakiciyi ve iyi anlasiyor. gonul isterki en profesyoneli olsun ama imkanlar el vermiyor. bazen istemedigin seyklere mecbur kaliyorsun. su durumda dedigin gibi ilk onceligin ona iyi davranmasi.
inan hic kimse annesi kadar dusunemez beslenmesini. o yuzden bencede sen ayarla yiyecegi seyleri. ona da kolaylik olur ve hazir seyler vermeye yonelmez.
dedikodu muhabbetini de anlamadim kv ile tanisiyormuki ariyor onu? baska sehirde degil miydi kv? ne anlatiyorki hakkinda ne garip..
duymazdan gelip mesafeni koru kulak ardi et bosver.. insallah daha iyi bir cozum bulursun ya da annen gelir yerlesir oraya vs..
Çabuk geçsin inşallah yoksa cinnettin geliyor banabenımkı de bu ara oyle. gunduzlerı sureklı ılgı ıstıo kucak ıstıyor. gecelerı de sureklı ayagımda sallıorum. sureklı aglıyor gecelerı. yıne bı surecten gecıyordur kafamı takmadım.
Benimki de adnan salih:) bi kere öğlen uyuyor 1,5-2 saat kadarmerhaba arkadaslar.
bebeklerınızın gunduz uykuları kac kere ve kacar saat.
Salıha ıkı yada uc kere uyuyor. yarım saatı gectıgı cok nadır. duyuyorum bır saat ıkı saat uyurmuslar normalde. bızımkı cok mu anormal?
İkinci bize mukafat olacak insallah :)))evet kesinlikle tecrubesizligimize denk geldi. allah ikinciyi nasip ederse hic dusunmeden 3 ayi bitince uyku egitimi vericem. cok cektim hala cekiyorum uyku mevzusundan. siz de oyle hatta ben yine daha iyiyim size gore.
buyutmek zor gercekten her seyden once artik hayatin eskisi gibi degil bi kere. kocaman bi sorumluluk. ama uslu bebekler de var inan. gozumun onunde kizimla yasit bebek pusetinde kendi kendine uyudu. uykusu gelince hep oyle yaparmis. bi de ablasi da oyleymis onceden. yemek yemelerinde de problem olmamis sagliklari da yerinde. e daha nolsun bunlar olunca cocuk bakmak egitmek kaliyo bi tek e onu da yapalim yani. allah bi kiyak yetmemis iki kiyak gecmis resmen. bize vurmaz o piyango
Uykusu olan bebek uyuyor arkadas, olmayan da sabahtan aksama sallasan uyumuyor gececek az kaldi, bir gun uyuyacaklar da yemek de yiyecekler elbetBenimki de adnan salih:) bi kere öğlen uyuyor 1,5-2 saat kadar
Aynen canım güvenmedim zaten hiç bir dediğine bi bildiği vardır diye gittim ama benim bilgim ondan çokmuş :) ben biliyordum zaten tırnaklarının babasına çektiğini genetik olduğunuo doktor diplomayi nerden almis acaba. kandiriyo olmasin sizi doktorum diye?
suna bakip el kadar bebeye gut hastaligi olabilir mi dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?