2015 Şubat Anneleri

benimde çok tuirnagim batardi çocukken
hatta bi kresinde komple çekmi$lerdi
Ayy Allah korusun içim gitti dün beratım ayak tırnaklarını kestim uzamıştı şişen tırnağını keserken baktım tırnağın altı yarıya kadar boşluk yani tırnağın yarısına kadar kessem kesilirdi ama çok üzüldüm kesemedim içim acıdı yavruma

Kızlar bu arada dün akşam berat kendi başına 6-7 adım yürüdü arkasındaydım ama hiç tutmadım onu yürüdü oğluşum ama birden bire yürüdü hatta daha hiç emeklemedi ve kanepelere tutunup kalkmadı daha hiç görmedim bir yere tutunup kalktığını sıralamadı bile direk yürüdü çok şaşırdım çok mutlu oldum yarın 11 ayı bitecek inş tekrar yürüsün diye bıraktım yürütmeye çalıştım bacağıma tutunup güldü korktu galiba

angeloflove canım çok sevindim kötü birşey olmamasına, güzel davranıyor ya gerisi boş, yeterki sevsin Berat'ı ki zaten öyle anlaşılan.. Senin kv de de az değil sanki ha yani o anlatıyorsa kv de dinliyor sonuçta seviyor demek ki Hakkı'nda dedikodu yapmayı :)

mery60 ayaz da son 4-5 gündür öyle Can'ım gece hep ağlayarak uyanıyor ve sürekli ağlıyor.. Uyumuyor da yatağın içinde tepiniyor.. Ne oldu çoçuğa anlamadım ben uykuya önem verdikçe çocuk daha da beter oluyor sabah uykusunu da normalde kv 2 saate yakın uyuturdu şimdi Bi saati bulmuyor diypr ben gelince 1.5 saat uyuyor.. dadera nın dediği gibi kendinizi kandırıyoruz sanki düzelecek diye ama bu böyle gidecek biz de sinir olduğumuzla, konuştuğumuzla kalıcaz..

Y yasemin walla Can'ım etrafımızda arkadaşların falan çok bebeği olan var hiç uyku sorunları yok, genelde 3-4 aydan sonra kesintisiz uyuduklarını söylüyorlar böle olunca da moralim bozuluyor.. Evet büyüdükçe daha da zor olucak ama onu o Zaman düşünürüz :)))

MaRaL_ geçmiş olsun cicim cezan bitmiş :)

Gonul83 ayaz da son Zaman'larda öyle walla Bi garipleşti çocuk belli de hakikatt ataktır

Bu Arada 4 gün Tatilim kar nedeniyle yarın da gitmiyoruz okula, eskiden olsa eşimle hemen Gezmeye giderdik şimdi ise ayaztoşla günümü geçircem.. Yılbaşına uyuyarak sokmam lazım çocuğu ki tüm yıl iyi uyusun

Super canim tutunmadan mi yurudu masallah. Cok hizli bi gecis yapmis. Aferin ona. Sen fazla usteleme korkmasin.

Super canim yine de iyidir tatil bosver. Iyi fikirmis uyuyarak yeni yila sokmak insallah durup durup 12de uyanmazlar
Belki sizin de ataktir canim. Bakalim daha neler gorucez:)

Super canim yine de iyidir tatil bosver. Iyi fikirmis uyuyarak yeni yila sokmak insallah durup durup 12de uyanmazlar
Belki sizin de ataktir canim. Bakalim daha neler gorucez:)
Haha olabilir de çünkü genelde 23:30da uyanıyor :) atak mı bilmiyorum yarın 45. Haftasını dolduruyor senin dediğine uyuyor Bi de ayaz geç doğdu gününden.. Bişi var ama anlam veremiyorum..duru artık geceleri güzel uyuyor galiba :) bu arada videoda Nasıl sevimli yaa ısırasım geldi :)))

Canim bi ateslenmisti ya ondan sonra uykusu biraz duzeldi gibi. Ama dun gece yine bozulma sinyalleri verdi:) Sanmam kalici olsun. Sagol teyzesi bayagi oynadi o bi parcasi. Gec dogduysa uyuyor canim ataga

Ay ne güzel :) Tuna da bir iki adım attı. Hazır olun kızlar beter böcekler dağılacak evin her yerine

Aynı şeyi düşündüm uyuyarak girmek istiyorum , hatta ev temiz olsun ve mümkünse mutfak tezgahında bulaşık da olmasın, o kadar umut bağladım gece onikiye

Super canim tutunmadan mi yurudu masallah. Cok hizli bi gecis yapmis. Aferin ona. Sen fazla usteleme korkmasin.
Evet canım hiç bir yerini tutmadım arkasında bekledim sadece peşinden gittim aynen hızlı bi geçiş yaptı akıllı bıdığım :) çok mutlu oldum bugün de yürüsün diye bırakıyorum arkasını dönüp sarılıyor bana korkuyor galiba düşer diye fiziksel olarak yürümeye hazır ama psikolojik olarak biraz daha desteğe ihtiyacı var sanırım ufakta olsa bir yerinden onu tutmamı istiyor :)

MaasAllah

Bazen bebekler biseye konsantre oldu mu diğer herşeyi askıya alırmış.başaran kadar.belki seniňki de öyle yapmıştır yeme isini de ondan askıya almıştır.başardığına gore inşaallah iştahı açılır artık.

Slm kızlar siz bebislerinize kaç damla d vit veriyosunuz eczaneden multivitamin alip veriyorum o daha kullanışlı hemde bizim bingildak biraz açık diye belki etkili olur dedim onuda bulamadım yakındaki eczanede kalmamış sağlık ocağından aldım şimdi

Ay ne güzel dedin inşAllah öyle olur canım sağol :)

Ben bugün bizim aile hekimine berat çok iştahsız hiç bişey yemek istemiyor dedim vitamin ilacı yazdı aldık eczaneden biri supravit diğeri zinco ikisi de şurup zinco yu kullanıyorum ama supraviti kullanmicam çünkü polivit kullanıyordum zaten yani bu günden itibaren zinco polivit ve d vitaminini kullanmaya başladım 3 vitamin ilacı

Vegaferonu kullanmayı kestim çünkü çok kabızlık yaptı bir de doktor berata balık yağı da önerdi ama almayı düşünmüyorum onu da alsam çocuk sırf ilaçlarla beslenecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…