MAaa$alalhh canimmKızlar bu arada dün akşam berat kendi başına 6-7 adım yürüdü arkasındaydım ama hiç tutmadım onu yürüdü oğluşum ama birden bire yürüdü hatta daha hiç emeklemedi ve kanepelere tutunup kalkmadı daha hiç görmedim bir yere tutunup kalktığını sıralamadı bile direk yürüdü çok şaşırdım çok mutlu oldum yarın 11 ayı bitecek inş tekrar yürüsün diye bıraktım yürütmeye çalıştım bacağıma tutunup güldü korktu galiba
İnşAllah canım :)MAaa$alalhh canimm
gelir onun arkasi artik o kdrini ke$fettiyse olay bitmistir :)
vegaferon ne kiVegaferonu kullanmayı kestim çünkü çok kabızlık yaptı bir de doktor berata balık yağı da önerdi ama almayı düşünmüyorum onu da alsam çocuk sırf ilaçlarla beslenecek
d vit 4 damlaSlm kızlar siz bebislerinize kaç damla d vit veriyosunuz eczaneden multivitamin alip veriyorum o daha kullanışlı hemde bizim bingildak biraz açık diye belki etkili olur dedim onuda bulamadım yakındaki eczanede kalmamış sağlık ocağından aldım şimdi
iyilesti canim :)Ayy Nasıl kötü olmuş yav yazık yavruya
Teşekkür ederim maral bu arada hoşgeldind vit 4 damla
Kan ilacı canım damla şeklinde veriliyovegaferon ne ki
Acaba aynı mı ki beratın tırnağıyla hakanın tırnağındaki hastalık inşallah beratınki de geçer canımiyilesti canim :)
bi kere tenturduyot surdum ertesi gune baya somustu sonra soyukdu falan iyilesti gitti
40. Haftada doğduYakin haftalar ya ondan dedim canim. Tam haftasinda mi dogmustu. Ona gore degisiyomus
hastalik deileir buda noldugunu bilmiyorum ama :)Acaba aynı mı ki beratın tırnağıyla hakanın tırnağındaki hastalık inşallah beratınki de geçer canım
ya da çiftleyecegizİkinci bize mukafat olacak insallah :)))
bak bu cok iyi fikirmis 12de mutlaka uyuyo olmalari icin cabalayalim@angeloflove canım çok sevindim kötü birşey olmamasına, güzel davranıyor ya gerisi boş, yeterki sevsin Berat'ı ki zaten öyle anlaşılan.. Senin kv de de az değil sanki ha yani o anlatıyorsa kv de dinliyor sonuçta seviyor demek ki Hakkı'nda dedikodu yapmayı :)
@mery60 ayaz da son 4-5 gündür öyle Can'ım gece hep ağlayarak uyanıyor ve sürekli ağlıyor.. Uyumuyor da yatağın içinde tepiniyor.. Ne oldu çoçuğa anlamadım ben uykuya önem verdikçe çocuk daha da beter oluyorsabah uykusunu da normalde kv 2 saate yakın uyuturdu şimdi Bi saati bulmuyor diypr ben gelince 1.5 saat uyuyor.. dadera nın dediği gibi kendinizi kandırıyoruz sanki düzelecek diye ama bu böyle gidecek biz de sinir olduğumuzla, konuştuğumuzla kalıcaz..
@yasemin walla Can'ım etrafımızda arkadaşların falan çok bebeği olan var hiç uyku sorunları yok, genelde 3-4 aydan sonra kesintisiz uyuduklarını söylüyorlarböle olunca da moralim bozuluyor.. Evet büyüdükçe daha da zor olucak ama onu o Zaman düşünürüz :)))
MaRaL_ geçmiş olsun cicim cezan bitmiş :)
Gonul83 ayaz da son Zaman'larda öyle walla Bi garipleşti çocuk belli de hakikatt ataktır
Bu Arada 4 gün Tatilim kar nedeniyle yarın da gitmiyoruz okula, eskiden olsa eşimle hemen Gezmeye giderdik şimdi ise ayaztoşla günümü geçircem.. Yılbaşına uyuyarak sokmam lazım çocuğu ki tüm yıl iyi uyusun
ismoş bi kere dolama oldu kazık kadar adam acısına dayanamıyordu bebe hic dayanamaz allah muhafazahastalik deileir buda noldugunu bilmiyorum ama :)
fazla bisey yapmadim bizimki çabuk geçti, sizinki de oyle olur insallah
ben dolama sanmistim ona benziyordu ama çocuk aglamiyordu
ben bile agliyorudm bende dolama çikdiginda o kdr canim aciyordu
dolama da deildi bizimki
Canim baban hayirlisiyla gelsin insallah. Allah kavustursun. Aferin Begum kuzuma. Demek parkeden dolayi kalkamiyodu. Bizde de halidan kanepeye ulasamiyo bi de malum emeklemediginden. Ben de haliyi kanepenin dibibe cekiyorum o oynarken. Daha henuz dizinin ustune kalkiyo bakalim heyecanla bekliyorum:)kizlar nabersiniz
bu aksam misafirlige gittik annem ve kizimla.
bizimki orda sehpaya tutunup kalkti hemde hic zorlanmadi.
bizim evde sehpayi kenara cektim. koltuklarin orasi da haliya denk gelmiyo. kalkmaya calisiyo ama kaydigi icin kalkamiyo sanirim. cocuk halinin ustunde şıp diye kalkti. alti kaydirmayan corap alayim ben ona.
bu arada buraya da kar basladi. yarin sabah da babam gelcek. ucuslarin cogu iptal olmus bakalim nolucak
sagolasin tatlim.Canim baban hayirlisiyla gelsin insallah. Allah kavustursun. Aferin Begum kuzuma. Demek parkeden dolayi kalkamiyodu. Bizde de halidan kanepeye ulasamiyo bi de malum emeklemediginden. Ben de haliyi kanepenin dibibe cekiyorum o oynarken. Daha henuz dizinin ustune kalkiyo bakalim heyecanla bekliyorum:)
Aniden yeni bisey yapip sasirtiyolar zaten insani. Cok tatlilar. Ben aslinda kafaya takmiyorum yani gec kaldi falan demiyorum ama bi sekilde kendi biraz dolassin kesfetsin istiyorum. Farkindayim bela ariyorumsagolasin tatlim.
bizimkide dizinin ustune kalkiyodu iste orda bi baktim halinin ustunde kaymadi kalkabildi.
benim emeklemeye dair pek umudum kalmamisti ama inan iki gunde emekledi resmen. bi anda oldum Durucuk da bi anda yapicak belki de ya da hic emeklemeden kalkip yurucek :))
ismo$ kim kizz :)ismoş bi kere dolama oldu kazık kadar adam acısına dayanamıyordu bebe hic dayanamaz allah muhafaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?