2015 Şubat Anneleri

MAaa$alalhh canimm
gelir onun arkasi artik o kdrini ke$fettiyse olay bitmistir :)

d vit 4 damla

iyilesti canim :)
bi kere tenturduyot surdum ertesi gune baya somustu sonra soyukdu falan iyilesti gitti
Acaba aynı mı ki beratın tırnağıyla hakanın tırnağındaki hastalık inşallah beratınki de geçer canım

Acaba aynı mı ki beratın tırnağıyla hakanın tırnağındaki hastalık inşallah beratınki de geçer canım
hastalik deileir buda noldugunu bilmiyorum ama :)
fazla bisey yapmadim bizimki çabuk geçti, sizinki de oyle olur insallah
ben dolama sanmistim ona benziyordu ama çocuk aglamiyordu
ben bile agliyorudm bende dolama çikdiginda o kdr canim aciyordu
dolama da deildi bizimki

bak bu cok iyi fikirmis 12de mutlaka uyuyo olmalari icin cabalayalim

kizlar nabersiniz

bu aksam misafirlige gittik annem ve kizimla.
bizimki orda sehpaya tutunup kalkti hemde hic zorlanmadi.
bizim evde sehpayi kenara cektim. koltuklarin orasi da haliya denk gelmiyo. kalkmaya calisiyo ama kaydigi icin kalkamiyo sanirim. cocuk halinin ustunde şıp diye kalkti. alti kaydirmayan corap alayim ben ona.

bu arada buraya da kar basladi. yarin sabah da babam gelcek. ucuslarin cogu iptal olmus bakalim nolucak

ismoş bi kere dolama oldu kazık kadar adam acısına dayanamıyordu bebe hic dayanamaz allah muhafaza

Canim baban hayirlisiyla gelsin insallah. Allah kavustursun. Aferin Begum kuzuma. Demek parkeden dolayi kalkamiyodu. Bizde de halidan kanepeye ulasamiyo bi de malum emeklemediginden. Ben de haliyi kanepenin dibibe cekiyorum o oynarken. Daha henuz dizinin ustune kalkiyo bakalim heyecanla bekliyorum:)

sagolasin tatlim.
bizimkide dizinin ustune kalkiyodu iste orda bi baktim halinin ustunde kaymadi kalkabildi.
benim emeklemeye dair pek umudum kalmamisti ama inan iki gunde emekledi resmen. bi anda oldum Durucuk da bi anda yapicak belki de ya da hic emeklemeden kalkip yurucek :))

Oğlum bütün gece kuş uykusundsydi kaç kere kalktı ve sürekli meme ağzında bazendd ağlayarak uyanıyor iştah falan kalmadı hiçbir hastalık belirtisi de yok eve dönüşte gecmezse doktora goturcem bide burda yılbaşı kutlamalti çok gürültülü geçiyor tüm gece bomba havai fişek patlatiyolar nasıl uyuyacak bugün yandık artık kepenkleri kapatıp bütün gece yanında geciricem

Aniden yeni bisey yapip sasirtiyolar zaten insani. Cok tatlilar. Ben aslinda kafaya takmiyorum yani gec kaldi falan demiyorum ama bi sekilde kendi biraz dolassin kesfetsin istiyorum. Farkindayim bela ariyorum

ismoş bi kere dolama oldu kazık kadar adam acısına dayanamıyordu bebe hic dayanamaz allah muhafaza
ismo$ kim kizz :)
yok valla bende kocaman kadinim dayanamiyordum
yapmadigim ilaç sogan bilmemne kjalmadi kaç kere dr agittim
can tatliii

az once oglani emziyorken krizantemcik geldi aklima
bizi iyice unuttu hiç gelmiyor artik (

hamileuken ben eùzitme askiyla yanaip tutusurken oda merka ederdi ansil bi emzime a$ki bu boyle diye :)

benim oglan memeye dustuu
hemde bay guzel emiyor yutkunuyor sut geliyor çokk mutluyummmm
yemek yiyor bi iki kasikda olsa , meyva yiyor sutde içer onlari her zaman yapiyor ve yapacak
anne sutunu her zman içemeycekk
pazartesi dr randevumuz avr , bizim dr duymasinnn gunun çogunluk ogununu emzirmenin aldiginii
bide kucagima alinca emzirme pozisyonunda emzigi falan firlatiyor bi çabaliyor heycanlaniyorki emecem diye, bayiliyom o hallerine
ii iii diye konusacak çocuk emzirme a$kiyla
oyyy annesinin a$kisiiii bitanesiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…