Kocam kiz, kim olacak? :)) cennet meyvesini bilir misin, annem onu saf zeytinyagina dograr ilac yapar, onu sardık iki gun parmagina. Patladi o zaman nasil iltihap aktıismo$ kim kizz :)
yok valla bende kocaman kadinim dayanamiyordum
yapmadigim ilaç sogan bilmemne kjalmadi kaç kere dr agittim
can tatliii
hurmayimi diyon cennet meyvasi diyeKocam kiz, kim olacak? :)) cennet meyvesini bilir misin, annem onu saf zeytinyagina dograr ilac yapar, onu sardık iki gun parmagina. Patladi o zaman nasil iltihap aktı
Canimm ayaz da ayni tarif ettiğin gibi ni haftadır geceleri öyleOğlum bütün gece kuş uykusundsydi kaç kere kalktı ve sürekli meme ağzında bazendd ağlayarak uyanıyor iştah falan kalmadı hiçbir hastalık belirtisi de yok eve dönüşte gecmezse doktora goturcem bide burda yılbaşı kutlamalti çok gürültülü geçiyor tüm gece bomba havai fişek patlatiyolar nasıl uyuyacak bugün yandık artık kepenkleri kapatıp bütün gece yanında geciricem
Allah kavuştursun canım sağ salim kavuşursunuz inşallahbabam gelicekti bugun sabah 10daydi ucagi ve su an itibariyle hala ucagin icinde. kalkamadi ucaklar trafikten hava berbat
burda da kar artti insallah kalkinca buraya inmekte sikinti yasamazlar
perisan oldu adam sabahtan beri ya. doguma gelirken de annem 6 saat rotarla gelmisti. hep bize denk geliyo puff.. sag saglim gelsinler de..
bende bugun kuafore falan gittim. annem dedi git boyle yeni yila pasakli girme dedi
biraz da yurudum ohh cok iyi geldi.
Geçmiş olsun canım çok üzücü tek başına olması kötü olmuş Allah yardımcısı olsun yazık önemli bi hastalığı yoktur inşallahcok moralim bozuldu ya..
benim erkek kardesim yurtdisinda okuyo soylemisimdir. yazdi bana evde bayilmis acile kaldirmislar. tek basinaymis evde yuzunu yikarken bayilmis dusakabinin ustune dusmus kirmis kabini hatta.
tek oldugu icin kimse yardim edememis tabii.. kendi kendine ayilinca kalkmis. icim nasil acidi anlatamam oturdum agladim gizlice. anneme soyleme sakin dedi. zaten soyleyemem kadin dert etmekten hasta olur. 10gun sonra donucek zaten yariyil tatili icin.
neyseki kan tahlilinde simdilik bisey cikmamis ama norolojiye git demis doktor. bi kere daha bayilmisti gecen hep sinav stresinden
Canım benim çok geçmiş olsun inşallah önemli bişeyi yoktur..cok moralim bozuldu ya..
benim erkek kardesim yurtdisinda okuyo soylemisimdir. yazdi bana evde bayilmis acile kaldirmislar. tek basinaymis evde yuzunu yikarken bayilmis dusakabinin ustune dusmus kirmis kabini hatta.
tek oldugu icin kimse yardim edememis tabii.. kendi kendine ayilinca kalkmis. icim nasil acidi anlatamam oturdum agladim gizlice. anneme soyleme sakin dedi. zaten soyleyemem kadin dert etmekten hasta olur. 10gun sonra donucek zaten yariyil tatili icin.
neyseki kan tahlilinde simdilik bisey cikmamis ama norolojiye git demis doktor. bi kere daha bayilmisti gecen hep sinav stresinden
geçmis olsun canim kardesine
Canim bunun şakası olmaz.. Kırık öyle sanıldığını gibi aşırı ağrı yapan bişi de olmayabiliyor.. Kesin git doktora Allah korusun kötüleşmedençokk canim yaniyor
internetde bakdim çesit eçsit kirigi var
offf
$i$lik olursa gitmem gerekiyor galiba hastaneye
Benim de canımı okudu yasemin yaa ve okumaya devam ediyor iyice cozuttu hep kucak istiyor, iştahlı çocuk 180 derece döndü çöp gibi oldu yemiyor bişey yani sizi takip ederek rahatlıyorum genel bi problem olduğunu görünce ama üzülüyorum tabi keşke genel olmasa :/ ammaa beş dişe mutlu oldum ayrı çok zor bikaç günün ardından. Allah hiçbirimize yaşatmasın insan çocuğu hastalanınca mahvoluyor madden manenkocalar baska çiksa sasarim zaten :)
masallah seninki bes dis patlatmis ve bence iyi atlatmia yine. bizimki iki disi 1bucuk ay arayla patlatti atesi cikmadi ama canima okudu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?