2015 Şubat Anneleri

Kızlaaarr ben daha girmedim 2016'ya hepinize umduğunuzun ötesinde güzel sevdiklerinizle yeni bi yıl dilerim. Böyle üretken enerjik dinlenik olduğumuz evlatlarımızla kaliteli vakit geçirdiğimiz gönül rahatlıklı, aşklı güzel bi yıl ve yıllar işte :))

çokk canim yaniyor
internetde bakdim çesit eçsit kirigi var
offf
$i$lik olursa gitmem gerekiyor galiba hastaneye
İnşaallah bişey değildir maral diz çok hassas ya geçmiş olsun kırık değil de menisküs falan olabilir allah korusun tabi. İnşaallah basit bi incinmedir o da çok fena acır çünkü

Yasemin çok geçmiş olsun ya iyi baksın kardeşin kendine off ne zor ydışı kendimden biliyorum

Kızlar Can'ım kızlar Mutlu yıllaaaar her günümüz bi öncekinden güzel geçsin. Hepinizi çok seviyorum, bebelerinizi popolarından öpüyorum.
Ya merycim allah senden razı olsun tuna da yaptıklarını hep hapır hupur yesin inş dozajında tabi tariflerin bi harika^.^

Geçmiş olsun canım haklısın çpk yanlış brn yazı istanbulda geçirmiştim ve o hanzolar her gece iş başındaydı deliriyordum elime tğfeği alıp defolun lan diye kovmak istiyordum abartısız her geceee yine sen şükret yani :/

Ay buraya yazınca çok mutlu oluyorum :) <3 ama sonra bileğim yine kötüleşiyor neymiş bu karpal tünel ya!! nörolojiye gittim bişey de çıkmadı anlamadım başka kimde vardı geçmeyen yav

Canim bunun şakası olmaz.. Kırık öyle sanıldığını gibi aşırı ağrı yapan bişi de olmayabiliyor.. Kesin git doktora Allah korusun kötüleşmeden
Gıdecem cnm yarın.hıç bı şekılde azalma yok agrıdA.ayakda duramıuorım dayanılacak gıbı deıl.ALlah çocuklarımın yuzune baksın.yatarsam kurt yer bızı valla bakamımız olmaz

İnşaallah bişey değildir maral diz çok hassas ya geçmiş olsun kırık değil de menisküs falan olabilir allah korusun tabi. İnşaallah basit bi incinmedir o da çok fena acır çünkü
Meniskus kas yırtılmasımıydı.agrım çok fa,la.hastaneyı aradım eve dr çagır dedıler.oda radyo yazarmış.bir hafta yer bulamam radyo için özellerde.jastanede başından atmak istıyor .dınlemıucem onları

Evet öyleydi galiba tam hatırlamıyorum da bizim ailede çok olduğu için biliyorum. Böyle düşmelerde kazalarda olabiliyor bazıları ameliyatsız bi şekilde iyileşiyor eskisi gibi olmasa da, bi kısmı kesin ameliyat. allah korusun maral geçer inş tez vakit sen yine doktora git de

Çok geçmiş olsun maralim.şimdi nasıl oldun hafifledi mi ağrısı.insaallah ağrısı sonradan çıkmıştır ciddi bisey değildir.nasıl suruklendin.biseye mi takıldın.aceleylemi gidiyordun

Çok geçmiş olsun.neyseki Allah korumuş.bayilirken ciddi bisey olmamış.ev arkadaşı falan yok mu.aman söyleme 10 gün annene dar olur.sesini duymak bile yetmez anneye.ne okuyordu kardesin

yeb4 Canm Allah korusun kardşni çok üzüldüm aklı kalıyor insanın ama az kalmış yakında göreceksin inşallah

Çok geçmiş olsun maralim.şimdi nasıl oldun hafifledi mi ağrısı.insaallah ağrısı sonradan çıkmıştır ciddi bisey değildir.nasıl suruklendin.biseye mi takıldın.aceleylemi gidiyordun
saol canim
yagmu yagmisti yerler islakdi topuklu ayakabbi kaydi gitti elimde puset vardi dengemi saglayamdim ondan galiba
puset bostu Alalhtan
agrisi dustugu andan beri var gittikçe çogaliyor
hastaneye gidecem çocuklari camiye birakip
çok kotuyum yuruyemiyorum wc ye zor oturyom
yataga koymak için bacagimu kaldiramiyorum,pyjamadan çekip kaldiryorum
pazartesi okullar açiliyor evim merdivenli
napicam bilmiyorum

yapma ya ameliyat lik bisey varmidir gerçekten
o kdr kotuyse aylar surer iyilesmesi
benim yatma luksum yokki

Teşekkürler ıstanbul olsa razıyım maalesef almanya

geçmis olsun canim kardesine
insallah onemli bisey deilidr
sagol canim donunce doktora gidicek bakalim neymis.

sana da cok gecmis olsun bence ihmal etme. kirik degildir ama zedelemissindir kaslara bisey olmustut git gide agriyosa sorun vardir belliki.

git acile yuruyemiyomus gibi yap ki zaten yuruyemiyosun yalan degil. sira beklemeden alsinlar seni ya durumun acil cidden.

Çok geçmiş olsun.neyseki Allah korumuş.bayilirken ciddi bisey olmamış.ev arkadaşı falan yok mu.aman söyleme 10 gün annene dar olur.sesini duymak bile yetmez anneye.ne okuyordu kardesin
soylemedim anneme canim evet. babama soyledim. neyseki on gune donecek. bayildiginda ya kafasini carpsaydi bi yere. evde de kimse yoktu orda oylece kalicakti of dusundukce icim parcalaniyo..

ev arkadasi var ama o an evde yokmus. mimarlik okuyo bu arada canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…