İnşaallah bişey değildir maral diz çok hassas ya geçmiş olsun kırık değil de menisküs falan olabilir allah korusun tabi. İnşaallah basit bi incinmedir o da çok fena acır çünküçokk canim yaniyor
internetde bakdim çesit eçsit kirigi var
offf
$i$lik olursa gitmem gerekiyor galiba hastaneye
Yasemin çok geçmiş olsun ya iyi baksın kardeşin kendine off ne zor ydışı kendimden biliyorumcok moralim bozuldu ya..
benim erkek kardesim yurtdisinda okuyo soylemisimdir. yazdi bana evde bayilmis acile kaldirmislar. tek basinaymis evde yuzunu yikarken bayilmis dusakabinin ustune dusmus kirmis kabini hatta.
tek oldugu icin kimse yardim edememis tabii.. kendi kendine ayilinca kalkmis. icim nasil acidi anlatamam oturdum agladim gizlice. anneme soyleme sakin dedi. zaten soyleyemem kadin dert etmekten hasta olur. 10gun sonra donucek zaten yariyil tatili icin.
neyseki kan tahlilinde simdilik bisey cikmamis ama norolojiye git demis doktor. bi kere daha bayilmisti gecen hep sinav stresinden
Ya merycim allah senden razı olsun tuna da yaptıklarını hep hapır hupur yesin inş dozajında tabiKızlar Can'ım kızlar Mutlu yıllaaaar her günümüz bi öncekinden güzel geçsin. Hepinizi çok seviyorum, bebelerinizi popolarından öpüyorum.
Geçmiş olsun canım haklısın çpk yanlış brn yazı istanbulda geçirmiştim ve o hanzolar her gece iş başındaydı deliriyordum elime tğfeği alıp defolun lan diye kovmak istiyordum abartısız her geceee yine sen şükret yani :/Allahım Sonunda su kutlama hengamesi bitti böyle bi saçmalık yok hiçkimsenin çocuğu hastası yokmu ya böyle bi gürültü olamaz allahtan oğlan uyanmadi etraf toz duman sis aşırı soğuk millet sokakta bombalar patlatıyor korkudan mideme ağrı girdi zaten bu aralar narin herşeye vizildiyor
Gıdecem cnm yarın.hıç bı şekılde azalma yok agrıdA.ayakda duramıuorım dayanılacak gıbı deıl.ALlah çocuklarımın yuzune baksın.yatarsam kurt yer bızı vallaCanim bunun şakası olmaz.. Kırık öyle sanıldığını gibi aşırı ağrı yapan bişi de olmayabiliyor.. Kesin git doktora Allah korusun kötüleşmeden
Meniskus kas yırtılmasımıydı.agrım çok fa,la.hastaneyı aradım eve dr çagır dedıler.oda radyo yazarmış.bir hafta yer bulamam radyo için özellerde.jastanede başından atmak istıyorİnşaallah bişey değildir maral diz çok hassas ya geçmiş olsun kırık değil de menisküs falan olabilir allah korusun tabi. İnşaallah basit bi incinmedir o da çok fena acır çünkü
Evet öyleydi galiba tam hatırlamıyorum da bizim ailede çok olduğu için biliyorum. Böyle düşmelerde kazalarda olabiliyor bazıları ameliyatsız bi şekilde iyileşiyor eskisi gibi olmasa da, bi kısmı kesin ameliyat. allah korusun maral geçer inş tez vakitMeniskus kas yırtılmasımıydı.agrım çok fa,la.hastaneyı aradım eve dr çagır dedıler.oda radyo yazarmış.bir hafta yer bulamam radyo için özellerde.jastanede başından atmak istıyor.dınlemıucem onları
Çok geçmiş olsun maralim.şimdi nasıl oldun hafifledi mi ağrısı.insaallah ağrısı sonradan çıkmıştır ciddi bisey değildir.nasıl suruklendin.biseye mi takıldın.aceleylemi gidiyordunkizlar dun dustum sag dizimin ustune
asfaltda uruklendim dizimin ustunde
çok agriyor dizim
basamioyorum ustune
aklima giidyor kipirdadikça
napayim nedeyim $a$irdim
kirik çikik olsa hiç duramazdim demi
hastaneden 10 saatde çikamam sira beklemekden gitmedim ayakda durabiluorum diye ama her saat geçtkçe agrim artiyor
çok zor durumda girdim yeni yila ...
Çok geçmiş olsun.neyseki Allah korumuş.bayilirken ciddi bisey olmamış.ev arkadaşı falan yok mu.aman söyleme 10 gün annene dar olur.sesini duymak bile yetmez anneye.ne okuyordu kardesincok moralim bozuldu ya..
benim erkek kardesim yurtdisinda okuyo soylemisimdir. yazdi bana evde bayilmis acile kaldirmislar. tek basinaymis evde yuzunu yikarken bayilmis dusakabinin ustune dusmus kirmis kabini hatta.
tek oldugu icin kimse yardim edememis tabii.. kendi kendine ayilinca kalkmis. icim nasil acidi anlatamam oturdum agladim gizlice. anneme soyleme sakin dedi. zaten soyleyemem kadin dert etmekten hasta olur. 10gun sonra donucek zaten yariyil tatili icin.
neyseki kan tahlilinde simdilik bisey cikmamis ama norolojiye git demis doktor. bi kere daha bayilmisti gecen hep sinav stresinden
saol canimÇok geçmiş olsun maralim.şimdi nasıl oldun hafifledi mi ağrısı.insaallah ağrısı sonradan çıkmıştır ciddi bisey değildir.nasıl suruklendin.biseye mi takıldın.aceleylemi gidiyordun
yapma ya ameliyat lik bisey varmidir gerçektenEvet öyleydi galiba tam hatırlamıyorum da bizim ailede çok olduğu için biliyorum. Böyle düşmelerde kazalarda olabiliyor bazıları ameliyatsız bi şekilde iyileşiyor eskisi gibi olmasa da, bi kısmı kesin ameliyat. allah korusun maral geçer inş tez vakitsen yine doktora git de
Canım çok geçmiş olsun. inşallah çabuk geçen bi şeydir.yapma ya ameliyat lik bisey varmidir gerçekten
o kdr kotuyse aylar surer iyilesmesi
benim yatma luksum yokki
Teşekkürler ıstanbul olsa razıyım maalesef almanyaGeçmiş olsun canım haklısın çpk yanlış brn yazı istanbulda geçirmiştim ve o hanzolar her gece iş başındaydı deliriyordum elime tğfeği alıp defolun lan diye kovmak istiyordum abartısız her geceee yine sen şükret yani :/
sagol canim donunce doktora gidicek bakalim neymis.geçmis olsun canim kardesine
insallah onemli bisey deilidr
sagolasin evet gurbette olmak cok zor :/Yasemin çok geçmiş olsun ya iyi baksın kardeşin kendine off ne zor ydışı kendimden biliyorum
soylemedim anneme canim evet. babama soyledim. neyseki on gune donecek. bayildiginda ya kafasini carpsaydi bi yere. evde de kimse yoktu orda oylece kalicakti of dusundukce icim parcalaniyo..Çok geçmiş olsun.neyseki Allah korumuş.bayilirken ciddi bisey olmamış.ev arkadaşı falan yok mu.aman söyleme 10 gün annene dar olur.sesini duymak bile yetmez anneye.ne okuyordu kardesin
sagol canim insallahyeb4 Canm Allah korusun kardşni çok üzüldüm aklı kalıyor insanın ama az kalmış yakında göreceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?