Aa geçen bende gece uykudan bi fırlayıp kostum çocuk aglayinca nasıl düştüğümu hatirlamiyorm bile ama dizim kırıldı sandım tuhaf bi ağrı iç tarafta sanki kipirdatamadim yürüyemedim 5 on dkka sonra geçer diye uyudum tekrar uyandgmda bi farkettimki kocaman ceviz kadar bi sislik sanki sıvı birikmis gbi tuhaf biseydi sonra indi ama hala diz cokecek gbi olduğumda basamiyorm üzerine geçmiş olsun sana dasaol canim
yagmu yagmisti yerler islakdi topuklu ayakabbi kaydi gitti elimde puset vardi dengemi saglayamdim ondan galiba
puset bostu Alalhtan
agrisi dustugu andan beri var gittikçe çogaliyor
hastaneye gidecem çocuklari camiye birakip
çok kotuyum yuruyemiyorum wc ye zor oturyom
yataga koymak için bacagimu kaldiramiyorum,pyjamadan çekip kaldiryorum
pazartesi okullar açiliyor evim merdivenli
napicam bilmiyorum
cnm bende hiç vermedim ama bir ay önce iki ayrı dktra goturdum ıkiside nasıl vermesin hemen başla 9 damla dedi bence bi kaç ay düzenli ver en azindanselam kkıızlar memleket e gittik geldik güzelde oldu hava soğuktu oğlumu anneme bırakıp gezdik dolaştık iyi de oldu
şimdide temizlik falan uğraşıyorum koşuşturmalı günler tekrar başladı
oğlumun kan tahlili yapılmadı henüz değeri nedir bilemiyorum bazen göz altları hafif kahverengi mi desem mor mu desem bir renge bürünüyo acaba kansızlık mı var kan ilacıda vermedim vicdan yaptım iyice birde annemlerde kolorifer peteğinin kenarındaki ufacık bir demir parçası vardı gidip gelip onu yalayıp durdu d vit veriyorum ama kan ilacını hiç vermedim sanırım eksiklik var
sagol canim donunce doktora gidicek bakalim neymis.
sana da cok gecmis olsun bence ihmal etme. kirik degildir ama zedelemissindir kaslara bisey olmustut git gide agriyosa sorun vardir belliki.
git acile yuruyemiyomus gibi yap ki zaten yuruyemiyosun yalan degil. sira beklemeden alsinlar seni ya durumun acil cidden.
gıttım geldım kzlar hastaneyeAa geçen bende gece uykudan bi fırlayıp kostum çocuk aglayinca nasıl düştüğümu hatirlamiyorm bile ama dizim kırıldı sandım tuhaf bi ağrı iç tarafta sanki kipirdatamadim yürüyemedim 5 on dkka sonra geçer diye uyudum tekrar uyandgmda bi farkettimki kocaman ceviz kadar bi sislik sanki sıvı birikmis gbi tuhaf biseydi sonra indi ama hala diz cokecek gbi olduğumda basamiyorm üzerine geçmiş olsun sana da
Canim ya yazik olmus adama ne cok beklemisbabam gelicekti bugun sabah 10daydi ucagi ve su an itibariyle hala ucagin icinde. kalkamadi ucaklar trafikten hava berbat
burda da kar artti insallah kalkinca buraya inmekte sikinti yasamazlar
perisan oldu adam sabahtan beri ya. doguma gelirken de annem 6 saat rotarla gelmisti. hep bize denk geliyo puff.. sag saglim gelsinler de..
bende bugun kuafore falan gittim. annem dedi git boyle yeni yila pasakli girme dedi
biraz da yurudum ohh cok iyi geldi.
Canim ya insallah onemli bisey degildir. Ulasamayacak mesafede olunca insan cok endiseleniyor. Kiyamam. Ikimizin de kardesler yurtdisinda. Bize de haber ver canim durumunu kardesinincok moralim bozuldu ya..
benim erkek kardesim yurtdisinda okuyo soylemisimdir. yazdi bana evde bayilmis acile kaldirmislar. tek basinaymis evde yuzunu yikarken bayilmis dusakabinin ustune dusmus kirmis kabini hatta.
tek oldugu icin kimse yardim edememis tabii.. kendi kendine ayilinca kalkmis. icim nasil acidi anlatamam oturdum agladim gizlice. anneme soyleme sakin dedi. zaten soyleyemem kadin dert etmekten hasta olur. 10gun sonra donucek zaten yariyil tatili icin.
neyseki kan tahlilinde simdilik bisey cikmamis ama norolojiye git demis doktor. bi kere daha bayilmisti gecen hep sinav stresinden
Gecmis olsun canimçokk canim yaniyor
internetde bakdim çesit eçsit kirigi var
offf
$i$lik olursa gitmem gerekiyor galiba hastaneye
saol canimGecmis olsun canim
benim bebis uyyorduda ben agridan kivranarak girdim yeni yilaaKizlar anca yazabildim. Yeni yiliniz kutlu olsun! Allah yavrularimiza oncelikle saglik, iyi huylar ve bol bol uyku versin:) Uyudu mu bebisler 12de?:)
canim tesekkur ederim tatlim. evet ne zor bi durum sende bilirsinCanim ya insallah onemli bisey degildir. Ulasamayacak mesafede olunca insan cok endiseleniyor. Kiyamam. Ikimizin de kardesler yurtdisinda. Bize de haber ver canim durumunu kardesinin
amiiin :))Kizlar anca yazabildim. Yeni yiliniz kutlu olsun! Allah yavrularimiza oncelikle saglik, iyi huylar ve bol bol uyku versin:) Uyudu mu bebisler 12de?:)
cok gecmis olsun canimbenim bebis uyyorduda ben agridan kivranarak girdim yeni yilaa
tırtıklı hurma ama bildigin meyve hurma degilhurmayimi diyon cennet meyvasi diye
hiç duymamistim
esiyin tirnaginda bisey varemi?
benim titnak kokden morarmisti zamanla du$er gibi oldu tirnak bende kestim o kismi
$imdi kuçuk bi yerde tirnak yok, uste eski tirnak altda yeni tirnak parcasi garip bisey oldu
Sanki biraz duzeliyoruz biz gece biraz daha iyi ama huy değiştirdi resmen bambaşka çocuk oldu iştahı çok iyi olan çocuk su an ağzına lokma koymuyor kendi elinden yiyor ama armut muz falan ben hiç ısrar etmiyorum bol emziriyorum değişik sesler de aglamalar kafayı geriye atmalar bana yapıştı kaldı ilk hasta dedik dış dedik hiçbiri değilmiş resmen çocuk birkac gunde büyüdü yurutmeden koşacak elinden tutup yürüyor ama ne yürüme koşar adım :) çok hızlandı el cirpmyi bilmiyordu o bu ogrenmisCanimm ayaz da ayni tarif ettiğin gibi ni haftadır geceleri öylehiç anlam veremiyorum
Uyuyordu ama iki saat sonra uyandıKizlar anca yazabildim. Yeni yiliniz kutlu olsun! Allah yavrularimiza oncelikle saglik, iyi huylar ve bol bol uyku versin:) Uyudu mu bebisler 12de?:)
Ben yapmıştım Can'ım evet biraz sert oldu ama rendelenebiliyordu. Tuna y diği Zaman dağılmadığı için iyi oluyordu. Sen bunu biraz daha ince yap ama. Umarım beğenirsin :)Günaydın bacılar :)
aranızda evde bebe biskuvisi yapan varsa bi tarif yazar mı bi tane netten baktım yaptım hiç güzel olmadı
deme canim yaa o kdr surermikicok gecmis olsun canim
cok sukur bisey yokmus ama bak dua et yine ya ciddi bisey olsaydi?
benim annem iki sene once yanima gelirken karda kayip dustu incitti dizini. ciddi bisey degil dediler ama uc bes ay agirdi. kolay gecmiyor ne yazikkiama insallah seninki hemencik gecer..
Canm kısayoldan bi türlü açamadım zahmet olmazsa tarifi yazsan :)Ben yapmıştım Can'ım evet biraz sert oldu ama rendelenebiliyordu. Tuna y diği Zaman dağılmadığı için iyi oluyordu. Sen bunu biraz daha ince yap ama. Umarım beğenirsin :)
http://meronimo.kadinlarkulubu.com.tr/2015/10/ev-yapm-bebek-biskuvisi-ve-bebek.html Evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?