2015 Şubat Anneleri

MaRaL_ Can'ım çok geçmiş olsun inşallah küçük bir incinmedik. En kısa zamanda git doktora. hequ canım beğenmene çok sevindim senin bebeler de hapur hapur yesin inşallah:) bu arada karpaltunel fizik tedavi olmadan geçer mi bi araştır istersen ilaç falan kullanıyor musun?

Aa geçen bende gece uykudan bi fırlayıp kostum çocuk aglayinca nasıl düştüğümu hatirlamiyorm bile ama dizim kırıldı sandım tuhaf bi ağrı iç tarafta sanki kipirdatamadim yürüyemedim 5 on dkka sonra geçer diye uyudum tekrar uyandgmda bi farkettimki kocaman ceviz kadar bi sislik sanki sıvı birikmis gbi tuhaf biseydi sonra indi ama hala diz cokecek gbi olduğumda basamiyorm üzerine geçmiş olsun sana da

B
cnm bende hiç vermedim ama bir ay önce iki ayrı dktra goturdum ıkiside nasıl vermesin hemen başla 9 damla dedi bence bi kaç ay düzenli ver en azindan

gıttım geldım kzlar hastaneye
5 saat de çıkdım kapıdan.çocuk arabada mahvoldu.ha çıkdım ha çıkıcam dşye esım burakup gelmedı benı bekledı.yavrum yoruldu.
Bişey yokmuş radyo da.çok agrıyor hala ama
Zamanla geceer dedıler.bakalm çilem ne kdr surecek
Yenı yıldan sadece saglık ustemiştım ama kabul olmamuş galıba duam

Canim ya yazik olmus adama ne cok beklemis iyi yapmissin valla insan kendine geliyo

Canim ya insallah onemli bisey degildir. Ulasamayacak mesafede olunca insan cok endiseleniyor. Kiyamam. Ikimizin de kardesler yurtdisinda. Bize de haber ver canim durumunu kardesinin

Kizlar anca yazabildim. Yeni yiliniz kutlu olsun! Allah yavrularimiza oncelikle saglik, iyi huylar ve bol bol uyku versin:) Uyudu mu bebisler 12de?:)

Canim ya insallah onemli bisey degildir. Ulasamayacak mesafede olunca insan cok endiseleniyor. Kiyamam. Ikimizin de kardesler yurtdisinda. Bize de haber ver canim durumunu kardesinin
canim tesekkur ederim tatlim. evet ne zor bi durum sende bilirsin
su an iyi de gelince doktora goturcek babam bakalim insallah ciddi bisey degildir..

benim bebis uyyorduda ben agridan kivranarak girdim yeni yilaa
cok gecmis olsun canim
cok sukur bisey yokmus ama bak dua et yine ya ciddi bisey olsaydi?
benim annem iki sene once yanima gelirken karda kayip dustu incitti dizini. ciddi bisey degil dediler ama uc bes ay agirdi. kolay gecmiyor ne yazikki ama insallah seninki hemencik gecer..

tırtıklı hurma ama bildigin meyve hurma degil
tırnak var dibi
iltihapti onu gecirdi

Canimm ayaz da ayni tarif ettiğin gibi ni haftadır geceleri öyle hiç anlam veremiyorum
Sanki biraz duzeliyoruz biz gece biraz daha iyi ama huy değiştirdi resmen bambaşka çocuk oldu iştahı çok iyi olan çocuk su an ağzına lokma koymuyor kendi elinden yiyor ama armut muz falan ben hiç ısrar etmiyorum bol emziriyorum değişik sesler de aglamalar kafayı geriye atmalar bana yapıştı kaldı ilk hasta dedik dış dedik hiçbiri değilmiş resmen çocuk birkac gunde büyüdü yurutmeden koşacak elinden tutup yürüyor ama ne yürüme koşar adım :) çok hızlandı el cirpmyi bilmiyordu o bu ogrenmis

Günaydın bacılar :)
aranızda evde bebe biskuvisi yapan varsa bi tarif yazar mı bi tane netten baktım yaptım hiç güzel olmadı

deme canim yaa o kdr surermiki
gerçi hiç gecici gibi durmuyorda
pazartesi okul açilyor evde idaree diyorumda okula gitmem lazim
uynaik olursa kuçugu tasimam lazim
araba kullanmam lazim
, arabaya oturmam çok ama çokk zahmetli, nasil bukersem bukeyim canim yaniyor
hiç bimlmiyorum napicam

benim sol dizim dönmü$tü 4 sene once, diz kapgi ters tarafda duruyordu
feci acitan bisey, saatlerce oyle kaldim dr mudahala edene kadr , ambulasla goturduler beni falan
ama o zaman bile bu kdr acimamisti sonrasinda
simdi hiç geçmeyecek gibi bi agrim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…