2015 Şubat Anneleri

Canm kısayoldan bi türlü açamadım zahmet olmazsa tarifi yazsan :)
Sen benm yaptığımı gör taş resmen :)
Malzemeler:
İki çay bardağı tam buğday unu
Bir çay bardağından azıcık az pirinç unu.
Yarım çay bardağı irmik
Tariflerde tereyağ yazıyor ama bende yoktu bu sebeple azıcık susam yağı biraz da fındık yağı koydum
Kıvam verecek kadar yoğurt.
Hepsini yoğur.

Allah razı olsun canm bnm deniycem en kısa zamnda :)

Olsun yeni yila uyuyarak girmis en azindan diycektim ki aklima bizimki geldi. O da uyuyarak girdi ama bu gece berbatti. Batil inanc oldugunu hemen kanitladi
ben yeni bi çorap açarken bile dua ederim, allahım bu çorabı giydiğim günler hep çok güzel olsun derim, güzel bi yemeğe başlarken bile Dilek dilerim. Dilek kapısı ne Zaman açık olur belli olmaz. Biz dileyelim de gerisi Allah'a kalmış :)

Cok guzel canim ornek almali supersin

kızlar sizin bebişler nasıl hareketlilermi
benimki çok fena oldu yürüyünce nasıl olacak kimbilir
hiç durmuyo oyuncakların yüzüne bakmıyo gözler fıldır fıldır nerde ne var kurcalamak istiyor iki gündürde koltuğa çıkmaya uğraşıyor dün yardımsız tırmandı oturdu ama çoğu zaman yapamıyor ona da az kaldı
yürüteçe asla binmek istemiyor onun içindeyken dolap karıştıramıyor sinir oluyor ben düzeltiyor temizliyorum arkamdan başka yerleri döküp dağıtmış oluyor ben topluyorum o dağıtıyor kısır döngüdeyim

maaşallah 33 haftalık olmuşsunuz zaman ne de hızlı geçiyor çok az kalmış doğuma

evet canım doğuma az kaldı 1 ay daha sabretmemiz gerek ama oğlan pek acele ediyor artık nefes nefese kalıyorum
salondan tuvalete gidene kadar
ördekler gibi paytak paytak yürüyorum geçen sefer böyle olmamıştım bu sefer çok çabuk ağırlaştım sanki
geçen sefer doğumdan bir gün önce bütün gün çarşıda gezmiştim şimdi mutfaga gidene kadar sanki 3 km yürümüş gibi yoruluyorum

benim kızda çok hareketlendi sürekli yürümek istiyor kendi gidiyor yorulunca beni istiyor bütün gün yürümek istiyor koltuklara tırmanıyor yataga tırmanıyor 2 dk yalnız bırakamıyorum mutfakta fırına bile tırmanıyor korkuyorum kapakla birlikte yere yapışacak diye.
oyuncaklardan cok prizler kablolar bizim cep telefonlarımız bilgisayar ve tv ile ilgili nerde elektronik alet var başına gidiyor mutfakta dolap ve fırınla oynamaya bayılıyor

her hamilelik farklı olur derler ya neyseki az kalmış bol bol dilen diyeceğim de o da zor gibi anlattklarına göre
tam herşeyi keşfetme öğrenme zamanları benimki de tv ye bayılıyo dibinden ayrılmyor izlemek için değil vurmak istiyor gördüklerine dokunmaya çalışıyor telefonlarda aynı
oyuncaklarla oynama döneminde değiller sanırım daha var hiç ilgisini çekmiyor

Maralcım geçmiş olsun allah şifasını en acilinden versin inşallah.
Siyah zeytini çekirdekleri ile birlikte iyice döv ez. Sonra ağrıyan yere sar.
İnşallah şifa olur geçer.

Merhaba:)
Bayagi buyumus kuzucuk ismi ne olacak karar verdiniz mi? Dogum yapinca bize de haber ver merak ederiz. Saglikla dogsun insallah

off icim gitti resmen..
canim benim insallah gecer hemen.. doktor en azindan agrisini dindirecek bir ilac merhem vs vermedi mi?

Yaaaa 2016 buraya hiç iyi gelmedi. Nerdesiniz kızlaaaaar
yaaa bencedeee.. bakiyorum hep kimse yok.
benim annemle babam burda ya cok firsatim olmadi bugun bakmaya.
bizde her sey ayni evde mahsur kaldik kardan her yer buz bugun markete gittik esimle mecbur evde hic bisey kalmamisti. arabaa resmen yokuslarda kaya kaya geldik.
belediye arka sokaklari ozel mulk sayiyomus tuzlamiyomus. bi de burasi turkiyenin en yasanilir sehri secti. dunyanin en kisa fikrasi

siz napiyosunuz bakiim kar durumlari nasil?

temmuzz bende merak ediyordum neden oyuncaklara ilgisi yok diye demek hepsi oyle.

priz, telefon, tv ,kablo, cekmeceler, buzlugun kapagi nerde zararli sey varsa onlara bayiliyor.
hevesle hep oyuncak aldik ama iki kere otnadi bi daha suratina bakmadi. evde ilgisini cekebilecek ne varsa verdim. artik tukendi bisey bulamiyorum kiza oynasin diye.

bu zamanda ne gibi seylerle ilgilerini cekebiliriz nasil oyunlar oynayabiliriz aslinda arastirmak lazim.

hani sey vardi ya ucgen daire kare sekilleri delikten atiyosun eslestirip. ondan aldik ona. reklamlarda da vardi kucuk bebek delikten atmak yerine kapagini acip atiyodu
bizim kiz da dedim en azindan oyle yapar belki ama o direkt agzina soktu sonra kapaga vurdu en sonra firlatti atti ve geri donup suratina bile bakmadi oyuncagin

Ahhh ahhh cuma günü Zonguldak a kv ye geldik cumartesi Karabük e annemlere gideçektim burda kaldık arabayı evin alt sokağına koymuştuk kardan gömülmüş araba yolu yok açık değil .. Eşyaların hepsini çıkarmadık Nasıl olsa gidecez diye . Eşim ara ara gidip arabadan lazım olanları getiriyor.
Yarın kar azalır diyorum tam tipi şeklinde devam 50 cm İ geçti .. Pazartesi okullar ereğli de inşallah tatil olur da gidebiliriz ..bunda da vardır bi hayır diyorum artık ..

Oh anne baba yanında tabi uğrama buralara hııııı :) bizim kar durumlarını tahmin edersin tatlım belimizde kar, her yer don, hatta maalesef sıfır yeni aldığımız üç günlük arabamızı kaydırdık ve caminin duvarına tosladık, görünürde bişey yok ama frenlerde sorun oluştu, cuma servise götürecektik ama kapının önünden bir metre yürütemedik, götün götün geri döndük afedersin eşim iki gün sınav görevinde, sobayı yakıp gidiyor sabah, ben odun ata ata akşama kadar söndürmemeye çalışıyorum. Tuna'yla bi oda bi mutfak turluyoruz gıdıklamaca ve öpmece oynuyoruz :)) bu arada begümün şekillİ oyuncaklara verdiği tepkiye Gül gül öldüm bizde aldıydık kaplumbağa şeklinde dışı, şu an onu kafasına geçirip sonra yere vurmaktan başka bi numarasını görmedik. Bir sayısını öğretmeye çalışıyorum doğum gününde hava atalım el aleme çocuk çok zeki bakıııın diye iştahı düzeldi şükür, ama üstten ikinci dişe az kaldı hissediyorum yine bi kriZ gelecek, inşallah biz yoldayken yakalanmayız da.. Öyle işte.. Amma yazdım anlattım varmış meğer

Maralcım geçmiş olsun allah şifasını en acilinden versin inşallah.
Siyah zeytini çekirdekleri ile birlikte iyice döv ez. Sonra ağrıyan yere sar.
İnşallah şifa olur geçer.
Saol cnm.yaparım tabııı ,dune gore ıyyım bunada şukur
Allah beterınden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…